Categorii
Cos Cumparaturi

Jucarii Muzicale

(47 produse)

Din primele luni de viata suntem atrasi de farmecul muzicii si de frumusetea instrumentelor muzicale - tocmai de aceea, ti-am pregatit in aceasta categorie de produse cele mai apreciate jocuri si jucarii de acest tip. Ai de ales intre castanieta, flasneta, fluier, flaut, pian, maracas, seturi de percutie sau alte seturi ori tipuri de instrumente muzicale de jucarie.

Xilofon pestisor Djeco
-20 %
Producător: Djeco Model: DJ06001
Xilofon pestisor Djeco. Xilofon din lemn in forma de pestisor cu 4 note muzicale. Creat special pentru simtul auditiv al celor mici. Jocul contine xilofon si 2 ciocanele cu bila. Confectionat din lemn si materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform reglementarilor EN71&ASTM. AVE..
66,99 Lei 84,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_580026
Xilofon colorat si curbat cu 8 note Egmont Toys, jucarie muzicala pentru copii.Instrument muzical de percutie, alcatuit dintr-un sistem de 8 placi de metal acordate diferit (o octava), pe un suport din lemn natur, cu capetele curbate, care vibreaza si emit sunete cand sunt lovite cu ciocanelul de le..
130,99 Lei
Ukulele chitara mica Djeco
-20 %
Producător: Djeco Model: DJ06013
Ukulele (chitara mica) Djeco Intra in lumea sunetelor cu un design deosebit. Un instrument muzical cu 4 coarde sub forma unei mici chitare, folosite inca din vechi timpuri de catre imigrantii portughezi in insulele Hawaii. Dimensiune produs: 53 x 17 x 5 cm. Confectionat din lemn mat..
170,99 Lei 214,00 Lei
Toba de mana Djeco
-21 %
Producător: Djeco Model: DJ06025
Toba de mana Djeco Toba din lemn actionata prin rotirea in palme. Mustatile dau ritmul cu acest instrument clasic si amuzant. Confectionata din lemn si materiale cu culori non-toxice, conform reglementarilor EN71 & ASTM. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza strict sub..
53,99 Lei 68,00 Lei
Tamburina muzicala Djeco
-20 %
Producător: Djeco Model: DJ06005
Tamburina muzicala Djeco Tamburina  Animambo. Confectionata din lemn si culori non toxice, conform reglementarilor EN71 & ASTM.   AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Contine piese mici. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte. Producator: Djec..
75,99 Lei 95,00 Lei
Pian electronic copii Djeco
-20 %
Producător: Bino Model: DJ06006
Pian electronic pentru copii Djeco cu 18 note.Functioneaza cu baterii. Dimensiuni 37 x 35 x 29 cm.  Copilul poate sa cante liber sau cu ajutorul culorilor si simbolurilor: pianul are ilustrat in dreptul fiecarei note un simbol colorat. Pe cartica cu partituri inclusa aveti melodiile redate a..
510,99 Lei 639,00 Lei
Muzicuta Djeco
-21 %
Producător: Djeco Model: DJ06011
Muzicuta Djeco Muzicuta este un instrument muzical mic de suflat. Este prevazuta cu canale prin care este dirijat aerul suflat, la trecerea curentului de aer,  lamele metalice vibreaza, producand astfel diferite tonuri muzicale. Confectionata din lemn si materiale non toxice cu vopsele non..
44,99 Lei 57,00 Lei
Mini orchestra muzicala Carnaval Djeco
-20 %
Producător: Djeco Model: DJ06027
Mini orchestra muzicala poftiti la Carnaval Djeco.Mini orchestra jucarie muzicala Djeco. O multitudine de forme, culori si evident, sunete vesele!Contine: xilofon, mini-toba, maracas-ou, tambal mic, taler muzical.  Confectionat din lemn si materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, confo..
207,99 Lei 260,00 Lei
Metalofon muzical Djeco
-20 %
Producător: Djeco Model: DJ06002
Metalofon muzical Djeco Instrument muzical de percutie, alcatuit dintr-un sistem de 8 placi de metal acordate diferit (o octava , intre do si do), pe un suport din lemn multicolor, care vibreaza si emit sunete cand sunt lovite cu ciocanelul de lemn din dotare. Este primul instrument muzical melod..
100,99 Lei 127,00 Lei
Maracas jucarie muzicala jaguar Djeco
-21 %
Producător: Djeco Model: DJ06021
Maracas jucarie muzicala jaguar Djeco.Maracas, instrument muzical pentru percutie. Confectionat din lemn cu culori non-toxice conform reglementarilor EN71 & ASTM. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 1 an. A se utiliza strict sub supravegherea unei persoane adulte. Producator: Djeco,..
30,99 Lei 39,00 Lei
Maracas jucarie muzicala Djeco
-20 %
Producător: Djeco Model: DJ06008
Maracas jucarie muzicala Djeco. Maracas, instrument muzical pentru percutie. Confectionat din lemn cu culori non-toxice conform reglementarilor EN71 & ASTM. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 1 an. A se utiliza strict sub supravegherea unei persoane adulte. Producator: Djeco, Frant..
31,99 Lei 40,00 Lei
Producător: Londji Model: LJ_MS019S12
Kalimba mini pentru colectionari LondjiNu este jucarie, dar se preteaza colectionarilor. Asa-zisul pian pentru degete, instrumentul muzical originar din Africa, sub o forma reciclata, are ca si cutie de rezonanta , o cutie metalica de sardine. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani, cont..
45,99 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_580131
Jucarie Muzicuta Egmont Toys Muzicuta este un instrument muzical mic de suflat. Este prevazuta cu canale prin care este dirijat aerul suflat, iar la trecerea curentului de aer,  lamele metalice vibreaza, producand astfel diferite tonuri muzicale. Confectionata din lemn si materiale non toxice c..
48,99 Lei
Jucarie muzicala sintetizator Djeco
-20 %
Producător: Djeco Model: DJ06023
Jucarie muzicala sintetizator Djeco Se poate selecta unul dintre cele 4 instrumente muzicale redate (saxofon, pian, orga, tambal). Volumul este reglabil cu butoane de + si  -.  Functioneaza cu baterii (nu sunt incluse). Dimensiuni 37 x 19 x 5 cm.  Copilul poate sa cante liber sau..
356,99 Lei 447,00 Lei
Jucarie muzicala Rainstick din lemn Djeco
-20 %
Producător: Djeco Model: DJ06026
Jucarie muzicala Rainstick din lemn DjecoUn instrument muzical aparte cu o ilustratie frumoasa,un adorabil peste. Simte ritmul si misca-te in sunetul ploii linistitoare.Confectionat din lemn, cu culori non-toxice, conform reglementarilor EN71 & ASTM.  AVERTISMENT: Contraindicat copiilo..
75,99 Lei 95,00 Lei
Flaut muzical Djeco
-21 %
Producător: Djeco Model: DJ06010
Flaut muzical Djeco. Flaut din lemn. Lungime 30 cm, diametru 2 cm. Confectionat din lemn cu vopsele non-toxice conform reglementarilor EN71 & ASTM  AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza strict sub supravegherea unei persoane adulte. Producator: Djeco, Franta.V..
57,99 Lei 73,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58024
Flasneta Primavara Vivaldi FridolinCutiuta muzicala cu ilustratii pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de arta, sau artisti renumiti. ATENTIE: Nu este o jucarie! Mecanismul este confectionat din lemn si metal, cutia este din carton. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ..
41,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58347
Flasneta Pippi Langstrumpf Grandpa Fabian FridolinCutiuta muzicala cu ilustratii pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din seria Pippi Langstrumpf. Melodia redata : Grandpa Fabian ATENTIE: Nu este o jucarie! Mecanismul este confectionat din lemn si metal, cutia este din carton. AVERTISMENT..
41,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58692
Flasneta Paul Klee melodie Bouree FridolinCutiuta muzicala cu ilustratii pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de arta, sau artisti renumiti. ATENTIE: Nu este o jucarie! Mecanismul este confectionat din lemn si metal, cutia este din carton. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor..
41,99 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_550335
Flasneta muzicala cu bufnite Egmont Toy, jucarie muzicala pentru copii.Bufnitele din interior danseaza pe ritmul muzicii declansate de invartirea flasnetei.AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 2 ani.  A se folosi sub atenta supraveghere a unui adult.Producator: Egmont toys, BelgiaVarsta reco..
98,99 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_550103
Flasneta metalica colorata Egmont Toys, jucarie muzicala.Cutiuta muzicala metalica.AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 2 ani. Contine parti mici ce pot fi inghitite. Pericol sufocare. A se utiliza sub directa supraveghere a unei persoane adulte.Producator: Egmont, Belgia..
62,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58563
Flasneta Maria Sibylla Merian (fluturi) Tchaikovsky Walts of flowers FridolinCutiuta muzicala cu ilustratii pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de arta, sau artisti renumiti. ATENTIE: Nu este o jucarie! Mecanismul este confectionat din lemn si metal, cutia este din carton. ..
41,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58255
Flasneta Lullaby Mozart FridolinCutiuta muzicala cu ilustratii pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de arta, sau artisti renumiti. Melodia redata de cutiuta este "Lullaby", Mozart. Ilustratii: Lotte Reiniger. ATENTIE: Nu este o jucarie! Mecanismul este confectionat din lemn ..
41,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58121
Flasneta Klimt Adele FridolinCutiuta muzicala cu ilustratii pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de arta, sau artisti renumiti. Melodia redata : Free as the wind, Papillon ATENTIE: Nu este o jucarie! Mecanismul este confectionat din lemn si metal, cutia este din carton...
41,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58253
Flasneta Kleine Nachtmusik-Mozart Fridolin.Cutiuta muzicala cu ilustratii pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de arta, sau artisti renumiti. Melodia redata de cutiuta este "Kleine Nachtmusik"- Mozart ATENTIE: Nu este o jucarie! Mecanismul este confectionat din lemn..
41,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58358
Flasneta Jim Knopf rosie FridolinCutiuta muzicala cu ilustratii pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de arta, sau artisti renumiti. Melodia redata : Marrowland song ATENTIE: Nu este o jucarie! Mecanismul este confectionat din lemn si metal, cutia este din carton. AVERTISMENT..
41,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58357
Flasneta Jim Knopf galben FridolinCutiuta muzicala cu ilustratii pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de arta, sau artisti renumiti. Melodia redata : Marrowland song ATENTIE: Nu este o jucarie! Mecanismul este confectionat din lemn si metal, cutia este din carton. AVERTISMEN..
41,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58356
Flasneta Jim Knopf albastru FridolinCutiuta muzicala cu ilustratii pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de arta, sau artisti renumiti. Melodia redata : Marrowland song ATENTIE: Nu este o jucarie! Mecanismul este confectionat din lemn si metal, cutia este din carton. AVERTISM..
41,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58265
Flasneta Gaudi FridolinCutiuta muzicala tip flasneta cu ilustratie mozaic Gaudi. Melodie: "Free as the wind" Articol decorativ. Nu este o jucarie! Mecanismul este confectionat din lemn si metal, cutia este din carton. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Contine parti mici ce pot fi inghit..
41,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58055
Flasneta Da Vinci FridolinCutiuta muzicala cu ilustratii pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de arta, sau artisti renumiti. Melodia redata : Fur Elise, Bethoven ATENTIE: Nu este o jucarie! Mecanismul este confectionat din lemn si metal, cutia este din carton. AVERTISME..
41,99 Lei
Afişare 1 - 30 din 47 (2 pagini)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in scopul imbunatatirii serviciilor noastre si a protectiei anti-spam si anti-malware.Politica de confidentialitate si Termenii de utilizare au fost actualizate pentru a le adapta la noul Regulament privind protectia generala a datelor (GDPR).