Categorii
Cos Cumparaturi

Jucarii Muzicale

(73 produse)

Din primele luni de viata suntem atrasi de farmecul muzicii si de frumusetea instrumentelor muzicale - tocmai de aceea, ti-am pregatit in aceasta categorie de produse cele mai apreciate jocuri si jucarii de acest tip. Ai de ales intre castanieta, flasneta, fluier, flaut, pian, maracas, seturi de percutie sau alte seturi ori tipuri de instrumente muzicale de jucarie.

Producător: Djeco Model: DJ06018
Xilofon si tambal Djeco Xilofon din lemn și cinel (țambal). Creat special pentru simţul auditiv al celor mici. Copilul descoperă 4 note muzicale și sunetul cinelului. Confecționat din lemn și materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM. AVERTISMENT: Con..
115,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ06001
Xilofon pestisor Djeco. Xilofon din lemn în formă de pestișor cu 4 note muzicale. Creat special pentru simţul auditiv al celor mici. Jocul conţine xilofon şi 2 ciocănele cu bilă. Confecționat din lemn si materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM. AVE..
68,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_580026
Xilofon colorat si curbat cu 8 note Egmont Toys, jucarie muzicala pentru copii.Instrument muzical de percuţie, alcătuit dintr-un sistem de 8 plăci de metal acordate diferit (o octavă), pe un suport din lemn natur, cu capetele curbate, care vibrează şi emit sunete când sunt lovite cu ciocănelul de le..
145,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_580025
Xilofon colorat cu 15 note Egmont Toys, jucarie muzicala.Instrument muzical de percuţie, alcătuit dintr-un sistem de 15 plăci de metal acordate, pe un suport din lemn natur, care vibrează şi emit sunete când sunt lovite cu ciocănelul de lemn. Este primul instrument muzical melodic de percuţie din se..
236,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ06013
Ukulele (chitara mica) Djeco Intră in lumea sunetelor cu un design deosebit. Un instrument muzical cu 4 coarde sub forma unei mici chitare, folosite incă din vechi timpuri de către imigranții portughezi in insulele Hawaii. Dimensiune produs: 53 x 17 x 5 cm. Confecționat din lemn mat..
169,00 Lei
Toba muzicala mica Djeco
-14 %
Producător: Djeco Model: DJ06004
Toba muzicala mica Djeco Tobă din lemn. Are curea pentru a putea fi agățată pe umăr sau la gât. Dimensiune 18 x 8 cm. Confecționată din lemn și materiale cu culori non-toxice, conform reglementărilor EN71 & ASTM. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 2 ani. A se utiliza strict sub sup..
108,00 Lei 126,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ06025
Toba de mana Djeco Tobă din lemn acționată prin rotirea în palme. Mustățile dau ritmul cu acest instrument clasic și amuzant. Confecționată din lemn și materiale cu culori non-toxice, conform reglementărilor EN71 & ASTM. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza strict sub..
54,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ06005
Tamburina muzicala Djeco Tamburina  Animambo. Confecţionată din lemn și culori non toxice, conform reglementărilor EN71 & ASTM.   AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Conţine piese mici. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte. Producător: Djec..
81,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ06016
Set instrumente muzicale Djeco Un set pentru zile ritmate și colorate, cu tamburină, castanietă și maracas. Confecționate din lemn și materiale non toxice, culori non toxice conform reglementărilor EN71 & ASTM. AVERTISMENT: Contraindicat copiior sub 2 ani. A se utiliza strict sub suprav..
150,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ06020
Set de percutie copii Djeco Intră în lumea sunetelor și a ritmului. Setul conține țimbal, castanietă, guiro. Confecționate din lemn, cu materiale și vopsele non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM.  AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub directa supra..
121,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_550332
Radio jucarie pentru copii Egmont Toys, jucarie muzicala.Un alt fel de radio, ideal pentru cei mici. Carcasa metalică și cu mâner din plastic fac radioul ușor de apucat, iar imaginea din interior care se derulează pe ritmul muzicii animează imaginația.AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 2 ani.&n..
109,00 Lei
Muzicuta Djeco
-19 %
Producător: Djeco Model: DJ06011
Muzicuta Djeco Muzicuța este un instrument muzical mic de suflat. Este prevazută cu canale prin care este dirijat aerul suflat, la trecerea curentului de aer,  lamele metalice vibrează, producând astfel diferite tonuri muzicale. Confecționată din lemn şi materiale non toxice cu vopsele non..
44,00 Lei 54,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ06002
Metalofon muzical Djeco Instrument muzical de percuţie, alcătuit dintr-un sistem de 8 plăci de metal acordate diferit (o octavă , între do și do), pe un suport din lemn multicolor, care vibrează şi emit sunete când sunt lovite cu ciocănelul de lemn din dotare. Este primul instrument muzical melod..
102,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ06021
Maracas jucarie muzicala jaguar Djeco.Maracas, instrument muzical pentru percuție. Confecționat din lemn cu culori non-toxice conform reglementărilor EN71 & ASTM. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 1 an. A se utiliza strict sub supravegherea unei persoane adulte. Producător: Djeco,..
33,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ06008
Maracas jucarie muzicala Djeco. Maracas, instrument muzical pentru percuție. Confecționat din lemn cu culori non-toxice conform reglementărilor EN71 & ASTM. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 1 an. A se utiliza strict sub supravegherea unei persoane adulte. Producător: Djeco, Franț..
33,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ06017
Maracas fluture jucarie muzicala Djeco.Maracas, instrument muzical pentru percuție. Confecționat din lemn cu culori non-toxice conform reglementărilor EN71 & ASTM. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 1 an. A se utiliza strict sub supravegherea unei persoane adulte. Producător: Djeco..
27,00 Lei
Producător: Londji Model: LJ_MS019S12
Kalimba mini pentru colectionari LondjiNu este jucărie, dar se pretează colecționarilor :) Așa-zisul pian pentru degete, instrumentul muzical originar din Africa, sub o formă reciclată, are ca și cutie de rezonanță , o cutie metalică de sardine. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani, co..
51,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_580102
Jucarie toba Egmont Toys, pentru micii tobosari pasionati.Instrument muzical ce produce sunete melodioase.Dimensiune: Ø 13 X 22 CM.AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.Producător: Egmont toys, Belgia.Vârsta recomandată: + 3 a..
132,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_580131
Jucarie Muzicuta Egmont Toys Muzicuța este un instrument muzical mic de suflat. Este prevăzută cu canale prin care este dirijat aerul suflat, iar la trecerea curentului de aer,  lamele metalice vibrează, producând astfel diferite tonuri muzicale. Confecționată din lemn şi materiale non toxice c..
54,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ06026
Jucarie muzicala Rainstick din lemn DjecoUn instrument muzical aparte cu o ilustratie frumoasa,un adorabil peste. Simte ritmul si misca-te in sunetul ploii linistitoare.Confectionat din lemn, cu culori non-toxice, conform reglementarilor EN71 & ASTM.  AVERTISMENT: Contraindicat copiilo..
80,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_550329
Jucarie Jack in the box Egmont Toys.Această jucărie cu stil tradițional este o piesă minunată pentru oricare dintre cei mici. Virați mânerul pe lateral și o melodie dulce va juca. Nu te speria de jokerul care va apărea din cutie. Împingeți-l înapoi pentru a reseta mecanismul. Valoarea redusă și bene..
186,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ06022
Instrument muzical Bongo Djeco. Dimensiuni 24 x 20 x 8.5 cm.  Confecționat din lemn, materiale și culori non toxice conform reglementărilor EN71 & ASTM. AVERTISMENT: Contraindicat copiior sub 3 ani. A se utiliza strict sub supravegherea unei persoane adulte. Producător: Djeco,..
150,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_17671
Fluier mic din bambus Fridolin Fluier din bambus. Dimensiune: 7 cm. Confectionat din lemn cu vopsele non toxice conform reglementărilor EN71 & ASTM.  AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub stricta supraveghere a unei persoane adulte. Producător: Fridolin..
11,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ06009
Fluier din lemn pasare colorata DjecoFluieraș pasăre din lemn, foarte viu colorat. Confectionat din lemn cu vopsele non toxice conform reglementărilor EN71 & ASTM.  AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub stricta supraveghere a unei persoane adulte. Producător: Djeco..
40,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_17676
Fluier bambus Fridolin Fluier din bambus. Dimensiune: 16 cm. Confectionat din lemn cu vopsele non toxice conform reglementărilor EN71 & ASTM.  AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub stricta supraveghere a unei persoane adulte. Producător: Fridolin, Germa..
27,00 Lei
Flaut muzical Djeco
-18 %
Producător: Djeco Model: DJ06010
Flaut muzical Djeco. Flaut din lemn. Lungime 30 cm, diametru 2 cm. Confecționat din lemn cu vopsele non-toxice conform reglementărilor EN71 & ASTM  AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza strict sub supravegherea unei persoane adulte. Producător: Djeco, Franța.V..
61,00 Lei 74,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58243
Flasneta RosinaW melodie Night Music FridolinCutiuță muzicală cu ilustrații pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de artă, sau artiști renumiți. ATENȚIE: Nu este o jucărie! Mecanismul este confecţionat din lemn şi metal, cutia este din carton. AVERTISMENT: Contraindicat copii..
47,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58242
Flasneta RosinaW melodie La multi ani FridolinCutiuță muzicală cu ilustrații pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de artă, sau artiști renumiți. ATENȚIE: Nu este o jucărie! Mecanismul este confecţionat din lemn şi metal, cutia este din carton. AVERTISMENT: Contraindicat copi..
47,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58024
Flasneta Primavara Vivaldi FridolinCutiuță muzicală cu ilustrații pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de artă, sau artiști renumiți. ATENȚIE: Nu este o jucărie! Mecanismul este confecţionat din lemn şi metal, cutia este din carton. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ..
47,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58348
Flasneta Pippi Langstrumpf Sleep all FridolinCutiuță muzicală cu ilustrații pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de artă, sau artiști renumiți. Melodia redată : Sleep all. ATENȚIE: Nu este o jucărie! Mecanismul este confecţionat din lemn şi metal, cutia este din carton...
47,00 Lei
Afişare 1 - 30 din 73 (3 pagini)