Categorii
Cos Cumparaturi

Skateboard-uri

(7 produse)

Copiii iubesc sa alerge, sa faca miscare si sa se joace cu cei de-o seama cu ei! Tocmai de aceea ti-am pregatit in aceasta categorie a magazinului online Kizo.ro o sumedenie de articole cu roti, pentru baieti sau fete. Ai de ales dintre role de diferite marimi, cu designuri moderne, avand imprimate personajele preferate din desene animate sau jocuri; patine cu roti reglabile; skateboard-uri si mini-skateboard-uri; echipamente de protectie la set sau individuale. Sa inceapa joaca ...in parc sau chiar in fata casei!

Set protectie Paw Patrol
Stoc 0
Producător: DArpeje Model: DAOPAW003
Set protectie Paw Patrol (Genunchiere, Cotiere, Protectie Incheieturi).Seturile de protectie de la Darpeje sunt esentiale pentru protectia copilul tau. Implica-te in misiunile de aparare ale comunitatii Adventure Bay alaturi de animalutele Paw Patrol si protejeaza-te impotriva eventualelor accidenta..
88,00 Lei
Set protectie in rucsac Frozen
Stoc 0
Producător: DArpeje Model: DAOFRO059
Set protectie in rucsac Frozen (Genunchiere, Cotiere, Protectie Incheieturi).Seturile de protectie de la Darpeje sunt esentiale pentru protectia copilul tau. Alege sa fii parte din povestea magica Disney Frozen alaturi de printesele Anna si Elsa, dar si de amuzantul Olaf, omuletul de zapada. Alege s..
132,00 Lei
Role 2 in 1 baieti Paw Patrol
Stoc 0
Producător: DArpeje Model: DAOPAW084
Role 2 in 1 baieti Paw Patrol Implica-te in viteza in misiunile de aparare ale comunitatii Adventure Bay alaturi de animalutele Paw Patrol. Distreaza-te ore in sir si bucura-te de plimbarile in aer liber impreuna cu Marshall, Chase si Rubble. Rolele 2 in 1 pentru baieti de la Darpeje au dimensiunea ..
242,00 Lei
Mini Skateboard rosu 43 cm Funbee
Stoc 0
Producător: DArpeje Model: DAOFUN247R
Mini Skateboard rosu 43 cm Funbee.Distreaza-te ore in sir si bucura-te de plimbarile in aer liber alaturi de Mini skateboard-ul Funbee rosu de la Darpeje. Produsul are o punte imprimata antiaderenta de 43cm, roti din PVC 50x36mm si placa colorata din polipropilena. Greutatea maxima admisa este de 20..
66,00 Lei
Mini Skateboard albastru 43 cm Funbee
Stoc 0
Producător: DArpeje Model: DAOFUN247B
Mini Skateboard albastru 43 cm Funbee.Distreaza-te ore in sir si bucura-te de plimbarile in aer liber alaturi de Mini skateboard-ul Funbee albastru de la Darpeje. Produsul are o punte imprimata antiaderenta de 43cm, roti din PVC 50x36mm si placa colorata din polipropilena. Greutatea maxima admisa es..
66,00 Lei
Mini Skateboard 43 cm Emoji
Stoc 0
Producător: DArpeje Model: DAOEMO247
Mini Skateboard 43 cm Emoji.Calatoreste si tu alaturi de simbolurile colorate Emoji cu ajutorul mini skateboard-ul de la Darpeje. Produsul are o punte imprimata antiaderenta de 43cm, roti din PVC 50x36mm si placa colorata din polipropilena. Greutatea maxima admisa este de 20kg.Varsta recomandata: +5..
88,00 Lei
Casca de protectie Paw Patrol
Stoc 0
Producător: DArpeje Model: DAOPAW212
Casca de protectie Paw Patrol.Produsele destinate protectiei de la Darpeje sunt esentiale pentru siguranta copilul tau. Implica-te in misiunile de aparare ale comunitatii Adventure Bay alaturi de animalutele Paw Patrol si protejeaza-te impotriva eventualelor accidentari! Distreaza-te ore in sir si b..
94,00 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)