Categorii
Cos Cumparaturi

Camera Copilului

(279 produse)

Te-ai hotarat sa incepi pregatirile pentru camera copilului tau insa nu stii ce anume s-ar potrivi? Iata aici cateva din sugestiile noastre, marca Djeco, Egmont Toys, Fridolin, Lego, Londji - tablouri simple sau luminoase cu ilustratii ce prezinta personaje de basm, desene, animalute sau scene din natura; modele de tapet sau abtibilduri pentru perete; decoratiuni simple sau fluorescente si suporturi pentru acestea; rafturi de perete; lampi de veghe; cutii muzicale; seturi de creatie cu ghirlande; ceasuri cu alarma/de perete. In plus, iti prezentam si cateva cutii de depozitare a jucariilor ori a accesoriilor; lenjerii de pat; covoare; fotolii. Asadar, ai toate lucrurile de care este nevoie pentru ca cel mic sa simta ca nu ii lipseste nimic!

Sticker de perete litera A majuscula Poppik
Nou
Producător: Poppik Model: POP-WAS004
Sticker repozitionabil de perete litera A majuscula, Poppik, pentru pereti, ferestre sau usi.Acest sticker de perete a fost conceput pentru a personaliza cu usurinta decorul casei si a camerei copilului. Depinde de tine sa inventezi mesajul care il vei lipi pe pereti. Materialul repozitionabil nu la..
12,00 Lei
Sticker de perete litera N majuscula Poppik
Nou
Producător: Poppik Model: POP-WAS022
Sticker repozitionabil de perete litera N majuscula, Poppik, pentru pereti, ferestre sau usi. Acest sticker de perete a fost conceput pentru a personaliza cu usurinta decorul casei si a camerei copilului. Depinde de tine sa inventezi mesajul care il vei lipi pe pereti. Materialul repozitionabil nu ..
12,00 Lei
Tapet camera romantic Djeco
-20 %
Producător: Djeco Model: DD04271
Tapet camera romantic Djeco.Decoratie pentru camera copilului, rola de tapet ilustrat, cu adeziv pe verso pentru o aplicare facila. Dimensiune: 280 x 48 cm. Confectionat din materiale si vopsele non toxice conform reglementarilor EN71&ASTM. Producator: Djeco, Franta. * contactati-ne ..
145,99 Lei 183,00 Lei
Tablou luminos copacul fermecat Djeco
-20 %
Producător: Djeco Model: DD03485
Tablou luminos copacul fermecat Djeco.Un tablou vesel care va da culoare camerei puiului tau, iar noaptea..vegheaza somnul lin. Lumina de veghe se stinge automat dupa 20 de minute.  Acest articol nu este o jucarie.  Numar de utlizari: cca. 160. Functioneaza cu 3 baterii, care nu sunt..
87,99 Lei 110,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_511200
Suport pentru decoratie mobila EgmontSuport din lemn, usor de montat pe marginea patutului de bebe. Cu cutie muzicala si carlig pentru atarnat decoratii mobile in raza vizuala a celui mic, care le va urmari cu incantare.  Este preasamblat, nu necesita asamblare. Acesta este un art..
168,99 Lei
Sticker de perete litera A mica Poppik
Nou
Producător: Poppik Model: POP-WAS005
Sticker repozitionabil de perete litera A mica de tipar, Poppik, pentru pereti, ferestre sau usi. Acest sticker de perete a fost conceput pentru a personaliza cu usurinta decorul casei si a camerei copilului. Depinde de tine sa inventezi mesajul care il vei lipi pe pereti. Materialul repozitionabil..
12,00 Lei
Lampa de veghe glob Djeco
-20 %
Producător: Djeco Model: DD03405
Lampa de veghe glob Djeco.Lampa de veghe si glob decorativ. Mecanismul pune in miscare fulgii din interiorul globului pentru o imagine de basm. Functioneaza cu baterii.  Articol decorativ. Nu este jucarie.   Timer pentru stingere automata dupa 45 de minute.  AVERTISMENT: A..
210,99 Lei 264,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58243
Flasneta RosinaW melodie Night Music FridolinCutiuta muzicala cu ilustratii pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de arta, sau artisti renumiti. ATENTIE: Nu este o jucarie! Mecanismul este confectionat din lemn si metal, cutia este din carton. AVERTISMENT: Contraindicat copii..
41,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58242
Flasneta RosinaW melodie La multi ani FridolinCutiuta muzicala cu ilustratii pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de arta, sau artisti renumiti. ATENTIE: Nu este o jucarie! Mecanismul este confectionat din lemn si metal, cutia este din carton. AVERTISMENT: Contraindicat copi..
41,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58024
Flasneta Primavara Vivaldi FridolinCutiuta muzicala cu ilustratii pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de arta, sau artisti renumiti. ATENTIE: Nu este o jucarie! Mecanismul este confectionat din lemn si metal, cutia este din carton. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ..
41,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58348
Flasneta Pippi Langstrumpf Sleep all FridolinCutiuta muzicala cu ilustratii pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de arta, sau artisti renumiti. Melodia redata : Sleep all. ATENTIE: Nu este o jucarie! Mecanismul este confectionat din lemn si metal, cutia este din carton...
41,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58346
Flasneta Pippi Langstrumpf Hey Pippi Langstrumpf FridolinCutiuta muzicala cu ilustratii pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de arta, sau artisti renumiti. Melodia redata : Hey Pippi Langstrumpf ATENTIE: Nu este o jucarie! Mecanismul este confectionat din lemn si metal, cuti..
41,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58347
Flasneta Pippi Langstrumpf Grandpa Fabian FridolinCutiuta muzicala cu ilustratii pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din seria Pippi Langstrumpf. Melodia redata : Grandpa Fabian ATENTIE: Nu este o jucarie! Mecanismul este confectionat din lemn si metal, cutia este din carton. AVERTISMENT..
41,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58692
Flasneta Paul Klee melodie Bouree FridolinCutiuta muzicala cu ilustratii pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de arta, sau artisti renumiti. ATENTIE: Nu este o jucarie! Mecanismul este confectionat din lemn si metal, cutia este din carton. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor..
41,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58629
Flasneta muzicantii din Bremen fur Elise FridolinCutiuta muzicala cu ilustratii pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de arta, sau artisti renumiti. ATENTIE: Nu este o jucarie! Mecanismul este confectionat din lemn si metal, cutia este din carton. AVERTISMENT: Contraindicat c..
41,99 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_550335
Flasneta muzicala cu bufnite Egmont Toy, jucarie muzicala pentru copii.Bufnitele din interior danseaza pe ritmul muzicii declansate de invartirea flasnetei.AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 2 ani.  A se folosi sub atenta supraveghere a unui adult.Producator: Egmont toys, BelgiaVarsta reco..
98,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58056
Flasneta Michelangelo FridolinCutiuta muzicala cu ilustratii pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de arta, sau artisti renumiti. Melodia redata : Song of joy, Bethoven ATENTIE: Nu este o jucarie! Mecanismul este confectionat din lemn si metal, cutia este din carton. AVE..
41,99 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_550103
Flasneta metalica colorata Egmont Toys, jucarie muzicala.Cutiuta muzicala metalica.AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 2 ani. Contine parti mici ce pot fi inghitite. Pericol sufocare. A se utiliza sub directa supraveghere a unei persoane adulte.Producator: Egmont, Belgia..
62,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58562
Flasneta Maria Sibylla Meriann Vivaldi Spring FridolinCutiuta muzicala cu ilustratii pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de arta, sau artisti renumiti. ATENTIE: Nu este o jucarie! Mecanismul este confectionat din lemn si metal, cutia este din carton. AVERTISMENT: Contraindi..
41,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58563
Flasneta Maria Sibylla Merian (fluturi) Tchaikovsky Walts of flowers FridolinCutiuta muzicala cu ilustratii pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de arta, sau artisti renumiti. ATENTIE: Nu este o jucarie! Mecanismul este confectionat din lemn si metal, cutia este din carton. ..
41,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58255
Flasneta Lullaby Mozart FridolinCutiuta muzicala cu ilustratii pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de arta, sau artisti renumiti. Melodia redata de cutiuta este "Lullaby", Mozart. Ilustratii: Lotte Reiniger. ATENTIE: Nu este o jucarie! Mecanismul este confectionat din lemn ..
41,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58121
Flasneta Klimt Adele FridolinCutiuta muzicala cu ilustratii pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de arta, sau artisti renumiti. Melodia redata : Free as the wind, Papillon ATENTIE: Nu este o jucarie! Mecanismul este confectionat din lemn si metal, cutia este din carton...
41,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58253
Flasneta Kleine Nachtmusik-Mozart Fridolin.Cutiuta muzicala cu ilustratii pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de arta, sau artisti renumiti. Melodia redata de cutiuta este "Kleine Nachtmusik"- Mozart ATENTIE: Nu este o jucarie! Mecanismul este confectionat din lemn..
41,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58044
Flasneta Kandinsky FridolinCutiuta muzicala cu ilustratii pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de arta, sau artisti renumiti. Melodia redata : Magic flute, Mozart ATENTIE: Nu este o jucarie! Mecanismul este confectionat din lemn si metal, cutia este din carton. AVERTISM..
41,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58358
Flasneta Jim Knopf rosie FridolinCutiuta muzicala cu ilustratii pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de arta, sau artisti renumiti. Melodia redata : Marrowland song ATENTIE: Nu este o jucarie! Mecanismul este confectionat din lemn si metal, cutia este din carton. AVERTISMENT..
41,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58357
Flasneta Jim Knopf galben FridolinCutiuta muzicala cu ilustratii pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de arta, sau artisti renumiti. Melodia redata : Marrowland song ATENTIE: Nu este o jucarie! Mecanismul este confectionat din lemn si metal, cutia este din carton. AVERTISMEN..
41,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58356
Flasneta Jim Knopf albastru FridolinCutiuta muzicala cu ilustratii pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de arta, sau artisti renumiti. Melodia redata : Marrowland song ATENTIE: Nu este o jucarie! Mecanismul este confectionat din lemn si metal, cutia este din carton. AVERTISM..
41,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58341
Flasneta Happy Birthday FridolinCutiuta muzicala cu ilustratii pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de arta, sau artisti renumiti. ATENTIE: Nu este o jucarie! Mecanismul este confectionat din lemn si metal, cutia este din carton. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani..
41,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58265
Flasneta Gaudi FridolinCutiuta muzicala tip flasneta cu ilustratie mozaic Gaudi. Melodie: "Free as the wind" Articol decorativ. Nu este o jucarie! Mecanismul este confectionat din lemn si metal, cutia este din carton. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Contine parti mici ce pot fi inghit..
41,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58123
Flasneta Fur Elise- Beethoven Fridolin.Cutiuta muzicala cu ilustratii pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de arta, sau artisti renumiti. Melodia redata de cutiuta este  "Pentru Elise" de Beethoven iar pictura este " Die Erfullung" de Gustav Klimt ATENTIE: Nu este..
41,99 Lei
Afişare 1 - 30 din 279 (10 pagini)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in scopul imbunatatirii serviciilor noastre si a protectiei anti-spam si anti-malware.Politica de confidentialitate si Termenii de utilizare au fost actualizate pentru a le adapta la noul Regulament privind protectia generala a datelor (GDPR).