Categorii
Cos Cumparaturi

Camera Copilului

(308 produse)
Producător: Djeco Model: DD04281
Tapet camera acasa Djeco.Decorație pentru camera copilului, rolă de tapet ilustrat, cu adeziv pe verso pentru o aplicare facilă. Dimensiune: 280 x 48 cm. Confecționat din materiale și vopsele non toxice conform reglementărilor EN71&ASTM. Producător: Djeco, Franța. * contactați-ne pen..
161,00 Lei
Producător: Djeco Model: DD03484
Tablou luminos unicornul feeric DjecoUn tablou vesel care va da culoare camerei puiului tau, iar noaptea..vegheaza somnul lin. Lumina de veghe se stinge automat dupa 20 de minute.Acest articol nu este o jucarie. Numar de utlizari: cca. 160. Functioneaza cu 3 baterii, care nu sunt incluse. Dimensiune..
94,00 Lei
Producător: Djeco Model: DD03485
Tablou luminos copacul fermecat Djeco.Un tablou vesel care va da culoare camerei puiului tau, iar noaptea..vegheaza somnul lin. Lumina de veghe se stinge automat dupa 20 de minute.  Acest articol nu este o jucarie.  Numar de utlizari: cca. 160. Functioneaza cu 3 baterii, care nu sunt..
94,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_511200
Suport pentru decoratie mobila EgmontSuport din lemn, ușor de montat pe marginea pătuțului de bebe. Cu cutie muzicală și cârlig pentru atârnat decorații mobile în raza vizuală a celui mic, care le va urmări cu încântare.  Este preasamblat, nu necesită asamblare. Acesta este un art..
186,00 Lei
Producător: Djeco Model: DD03431
Lampa de veghe padurea Djeco.Difuzeaza o lumina de veghe placuta datorita candelei cu led din interior. Utila si decorativa in acelasi timp. Functioneaza cu baterie CR2032, inclusa.Articol decorativ. Nu este jucarie. Se opreste automat dupa 20 min. Numar de functionari: apx. 420. Dimensiune: 8...
33,00 Lei
Producător: Djeco Model: DD03432
Lampa de veghe natura Djeco.Difuzeaza o lumina de veghe placuta datorita candelei cu led din interior. Utila si decorativa in acelasi timp. Functioneaza cu baterie CR2032, inclusa. Se opreste automat dupa 20 min. Articol decorativ. Nu este jucarie.Numar de functionari: apx. 420. Dimensiune:..
33,00 Lei
Producător: Djeco Model: DD03405
Lampa de veghe glob Djeco.Lampa de veghe si glob decorativ. Mecanismul pune in miscare fulgii din interiorul globului pentru o imagine de basm. Functioneaza cu baterii.  Articol decorativ. Nu este jucarie.   Timer pentru stingere automata dupa 45 de minute.  AVERTISMENT: A..
224,00 Lei
Producător: Djeco Model: DD03404
Lampa de veghe flori Djeco.Lampa de veghe si glob decorativ. Mecanismul pune in miscare micile petale din interiorul globului pentru o imagine de basm.  Functioneaza cu baterii. Timer pentru stingere automata dupa 45 de minute.  Articol decorativ. Nu este jucarie.  AVERTISMENT:..
263,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58243
Flasneta RosinaW melodie Night Music FridolinCutiuță muzicală cu ilustrații pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de artă, sau artiști renumiți. ATENȚIE: Nu este o jucărie! Mecanismul este confecţionat din lemn şi metal, cutia este din carton. AVERTISMENT: Contraindicat copii..
47,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58242
Flasneta RosinaW melodie La multi ani FridolinCutiuță muzicală cu ilustrații pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de artă, sau artiști renumiți. ATENȚIE: Nu este o jucărie! Mecanismul este confecţionat din lemn şi metal, cutia este din carton. AVERTISMENT: Contraindicat copi..
47,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58024
Flasneta Primavara Vivaldi FridolinCutiuță muzicală cu ilustrații pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de artă, sau artiști renumiți. ATENȚIE: Nu este o jucărie! Mecanismul este confecţionat din lemn şi metal, cutia este din carton. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ..
47,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58348
Flasneta Pippi Langstrumpf Sleep all FridolinCutiuță muzicală cu ilustrații pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de artă, sau artiști renumiți. Melodia redată : Sleep all. ATENȚIE: Nu este o jucărie! Mecanismul este confecţionat din lemn şi metal, cutia este din carton...
47,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58346
Flasneta Pippi Langstrumpf Hey Pippi Langstrumpf FridolinCutiuță muzicală cu ilustrații pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de artă, sau artiști renumiți. Melodia redată : Hey Pippi Langstrumpf ATENȚIE: Nu este o jucărie! Mecanismul este confecţionat din lemn şi metal, cuti..
47,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58347
Flasneta Pippi Langstrumpf Grandpa Fabian FridolinCutiuță muzicală cu ilustrații pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din seria Pippi Langstrumpf. Melodia redată : Grandpa Fabian ATENȚIE: Nu este o jucărie! Mecanismul este confecţionat din lemn şi metal, cutia este din carton. AVERTISMENT..
47,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58692
Flasneta Paul Klee melodie Bouree FridolinCutiuță muzicală cu ilustrații pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de artă, sau artiști renumiți. ATENȚIE: Nu este o jucărie! Mecanismul este confecţionat din lemn şi metal, cutia este din carton. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor..
47,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58629
Flasneta muzicantii din Bremen fur Elise FridolinCutiuță muzicală cu ilustrații pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de artă, sau artiști renumiți. ATENȚIE: Nu este o jucărie! Mecanismul este confecţionat din lemn şi metal, cutia este din carton. AVERTISMENT: Contraindicat c..
47,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_550335
Flasneta muzicala cu bufnite Egmont Toy, jucarie muzicala pentru copii.Bufnițele din interior dansează pe ritmul muzicii declanșate de învârtirea flașnetei.AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 2 ani.  A se folosi sub atenta supraveghere a unui adult.Producător: Egmont toys, BelgiaVârsta reco..
109,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58056
Flasneta Michelangelo FridolinCutiuță muzicală cu ilustrații pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de artă, sau artiști renumiți. Melodia redată : Song of joy, Bethoven ATENȚIE: Nu este o jucărie! Mecanismul este confecţionat din lemn şi metal, cutia este din carton. AVE..
47,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_550103
Flasneta metalica colorata Egmont Toys, jucarie muzicala.Cutiuță muzicală metalică.AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 2 ani. Conține părți mici ce pot fi înghițite. Pericol sufocare. A se utiliza sub directa supraveghere a unei persoane adulte.Producător: Egmont, Belgia..
70,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58562
Flasneta Maria Sibylla Meriann Vivaldi Spring FridolinCutiuță muzicală cu ilustrații pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de artă, sau artiști renumiți. ATENȚIE: Nu este o jucărie! Mecanismul este confecţionat din lemn şi metal, cutia este din carton. AVERTISMENT: Contraindi..
47,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58563
Flasneta Maria Sibylla Merian (fluturi) Tchaikovsky Walts of flowers FridolinCutiuță muzicală cu ilustrații pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de artă, sau artiști renumiți. ATENȚIE: Nu este o jucărie! Mecanismul este confecţionat din lemn şi metal, cutia este din carton. ..
47,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58255
Flasneta Lullaby Mozart FridolinCutiuță muzicală cu ilustrații pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de artă, sau artiști renumiți. Melodia redată de cutiuţă este "Lullaby", Mozart. Ilustrații: Lotte Reiniger. ATENȚIE: Nu este o jucărie! Mecanismul este confecţionat din lemn ..
47,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58121
Flasneta Klimt Adele FridolinCutiuță muzicală cu ilustrații pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de artă, sau artiști renumiți. Melodia redată : Free as the wind, Papillon ATENȚIE: Nu este o jucărie! Mecanismul este confecţionat din lemn şi metal, cutia este din carton...
47,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58253
Flasneta Kleine Nachtmusik-Mozart Fridolin.Cutiuță muzicală cu ilustrații pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de artă, sau artiști renumiți. Melodia redată de cutiuţă este "Kleine Nachtmusik"- Mozart ATENȚIE: Nu este o jucărie! Mecanismul este confecţionat din lemn..
47,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58044
Flasneta Kandinsky FridolinCutiuță muzicală cu ilustrații pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de artă, sau artiști renumiți. Melodia redată : Magic flute, Mozart ATENȚIE: Nu este o jucărie! Mecanismul este confecţionat din lemn şi metal, cutia este din carton. AVERTISM..
47,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58358
Flasneta Jim Knopf rosie FridolinCutiuță muzicală cu ilustrații pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de artă, sau artiști renumiți. Melodia redată : Marrowland song ATENȚIE: Nu este o jucărie! Mecanismul este confecţionat din lemn şi metal, cutia este din carton. AVERTISMENT..
47,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58357
Flasneta Jim Knopf galben FridolinCutiuță muzicală cu ilustrații pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de artă, sau artiști renumiți. Melodia redată : Marrowland song ATENȚIE: Nu este o jucărie! Mecanismul este confecţionat din lemn şi metal, cutia este din carton. AVERTISMEN..
47,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58356
Flasneta Jim Knopf albastru FridolinCutiuță muzicală cu ilustrații pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de artă, sau artiști renumiți. Melodia redată : Marrowland song ATENȚIE: Nu este o jucărie! Mecanismul este confecţionat din lemn şi metal, cutia este din carton. AVERTISM..
47,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58341
Flasneta Happy Birthday FridolinCutiuță muzicală cu ilustrații pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de artă, sau artiști renumiți. ATENȚIE: Nu este o jucărie! Mecanismul este confecţionat din lemn şi metal, cutia este din carton. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani..
47,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58265
Flasneta Gaudi FridolinCutiuță muzicală tip flașneta cu ilustrație mozaic Gaudi. Melodie: "Free as the wind" Articol decorativ. Nu este o jucărie! Mecanismul este confecţionat din lemn şi metal, cutia este din carton. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Conține părți mici ce pot fi înghiț..
47,00 Lei
Afişare 1 - 30 din 308 (11 pagini)