Categorii
Cos Cumparaturi

Camera Copilului

(215 produse)

Te-ai hotarat sa incepi pregatirile pentru camera copilului tau insa nu stii ce anume s-ar potrivi? Iata aici cateva din sugestiile noastre, marca Djeco, Egmont Toys, Fridolin, Lego, Londji - tablouri simple sau luminoase cu ilustratii ce prezinta personaje de basm, desene, animalute sau scene din natura; modele de tapet sau abtibilduri pentru perete; decoratiuni simple sau fluorescente si suporturi pentru acestea; rafturi de perete; lampi de veghe; cutii muzicale; seturi de creatie cu ghirlande; ceasuri cu alarma/de perete. In plus, iti prezentam si cateva cutii de depozitare a jucariilor ori a accesoriilor; lenjerii de pat; covoare; fotolii. Asadar, ai toate lucrurile de care este nevoie pentru ca cel mic sa simta ca nu ii lipseste nimic!

Tapet camera acasa Djeco
-20 %
Producător: Djeco Model: DD04281
Tapet camera acasa Djeco.Decoratie pentru camera copilului, rola de tapet ilustrat, cu adeziv pe verso pentru o aplicare facila. Dimensiune: 280 x 48 cm. Confectionat din materiale si vopsele non toxice conform reglementarilor EN71&ASTM. Producator: Djeco, Franta. * contactati-ne pen..
145,99 Lei 183,00 Lei
Tablou luminos unicornul feeric Djeco
-21 %
Producător: Djeco Model: DD03484
Tablou luminos unicornul feeric DjecoUn tablou vesel care va da culoare camerei puiului tau, iar noaptea..vegheaza somnul lin. Lumina de veghe se stinge automat dupa 20 de minute.Acest articol nu este o jucarie. Numar de utlizari: cca. 160. Functioneaza cu 3 baterii, care nu sunt incluse. Dimensiune..
84,99 Lei 107,00 Lei
Tablou luminos copacul fermecat Djeco
-21 %
Producător: Djeco Model: DD03485
Tablou luminos copacul fermecat Djeco.Un tablou vesel care va da culoare camerei puiului tau, iar noaptea..vegheaza somnul lin. Lumina de veghe se stinge automat dupa 20 de minute.  Acest articol nu este o jucarie.  Numar de utlizari: cca. 160. Functioneaza cu 3 baterii, care nu sunt..
84,99 Lei 107,00 Lei
Tablou familia pisicutelor Djeco
-21 %
Producător: Djeco Model: DD04941
Tablou familia pisicutelor Djeco.Acest articol nu este o jucarie. Un tablou vesel care va da culoare camerei puiului tau. Dimensiune: 16 x 16 x 4 cm.  AVERTISMENT: A se utiliza sub directa supraveghere a unui adult. Producator: Djeco, Franta..
36,99 Lei 47,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_511200
Suport pentru decoratie mobila EgmontSuport din lemn, usor de montat pe marginea patutului de bebe. Cu cutie muzicala si carlig pentru atarnat decoratii mobile in raza vizuala a celui mic, care le va urmari cu incantare.  Este preasamblat, nu necesita asamblare. Acesta este un art..
168,99 Lei
Oglinda decorativa copii Djeco
-20 %
Producător: Djeco Model: DD03250
Oglinda decorativa copii Djeco.Oglinda decorativa pentru decorarea unei camere pentru copii si nu numai.  ATENTIE: Nu este o jucarie!  Confectionata din materiale non-toxice.  AVERTISMENT: Interzis copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub directa supraveghere a unei persoane adulte..
108,99 Lei 137,00 Lei
Lampa de veghe padurea Djeco
-21 %
Producător: Djeco Model: DD03431
Lampa de veghe padurea Djeco.Difuzeaza o lumina de veghe placuta datorita candelei cu led din interior. Utila si decorativa in acelasi timp. Functioneaza cu baterie CR2032, inclusa.Articol decorativ. Nu este jucarie. Se opreste automat dupa 20 min. Numar de functionari: apx. 420. Dimensiune: 8...
29,99 Lei 38,00 Lei
Lampa de veghe natura Djeco
-21 %
Producător: Djeco Model: DD03432
Lampa de veghe natura Djeco.Difuzeaza o lumina de veghe placuta datorita candelei cu led din interior. Utila si decorativa in acelasi timp. Functioneaza cu baterie CR2032, inclusa. Se opreste automat dupa 20 min. Articol decorativ. Nu este jucarie.Numar de functionari: apx. 420. Dimensiune:..
29,99 Lei 38,00 Lei
Lampa de veghe glob Djeco
-20 %
Producător: Djeco Model: DD03405
Lampa de veghe glob Djeco.Lampa de veghe si glob decorativ. Mecanismul pune in miscare fulgii din interiorul globului pentru o imagine de basm. Functioneaza cu baterii.  Articol decorativ. Nu este jucarie.   Timer pentru stingere automata dupa 45 de minute.  AVERTISMENT: A..
202,99 Lei 254,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58243
Flasneta RosinaW melodie Night Music FridolinCutiuta muzicala cu ilustratii pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de arta, sau artisti renumiti. ATENTIE: Nu este o jucarie! Mecanismul este confectionat din lemn si metal, cutia este din carton. AVERTISMENT: Contraindicat copii..
41,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58242
Flasneta RosinaW melodie La multi ani FridolinCutiuta muzicala cu ilustratii pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de arta, sau artisti renumiti. ATENTIE: Nu este o jucarie! Mecanismul este confectionat din lemn si metal, cutia este din carton. AVERTISMENT: Contraindicat copi..
41,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58024
Flasneta Primavara Vivaldi FridolinCutiuta muzicala cu ilustratii pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de arta, sau artisti renumiti. ATENTIE: Nu este o jucarie! Mecanismul este confectionat din lemn si metal, cutia este din carton. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ..
41,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58348
Flasneta Pippi Langstrumpf Sleep all FridolinCutiuta muzicala cu ilustratii pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de arta, sau artisti renumiti. Melodia redata : Sleep all. ATENTIE: Nu este o jucarie! Mecanismul este confectionat din lemn si metal, cutia este din carton...
41,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58346
Flasneta Pippi Langstrumpf Hey Pippi Langstrumpf FridolinCutiuta muzicala cu ilustratii pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de arta, sau artisti renumiti. Melodia redata : Hey Pippi Langstrumpf ATENTIE: Nu este o jucarie! Mecanismul este confectionat din lemn si metal, cuti..
41,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58692
Flasneta Paul Klee melodie Bouree FridolinCutiuta muzicala cu ilustratii pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de arta, sau artisti renumiti. ATENTIE: Nu este o jucarie! Mecanismul este confectionat din lemn si metal, cutia este din carton. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor..
41,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58629
Flasneta muzicantii din Bremen fur Elise FridolinCutiuta muzicala cu ilustratii pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de arta, sau artisti renumiti. ATENTIE: Nu este o jucarie! Mecanismul este confectionat din lemn si metal, cutia este din carton. AVERTISMENT: Contraindicat c..
41,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58056
Flasneta Michelangelo FridolinCutiuta muzicala cu ilustratii pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de arta, sau artisti renumiti. Melodia redata : Song of joy, Bethoven ATENTIE: Nu este o jucarie! Mecanismul este confectionat din lemn si metal, cutia este din carton. AVE..
41,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58562
Flasneta Maria Sibylla Meriann Vivaldi Spring FridolinCutiuta muzicala cu ilustratii pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de arta, sau artisti renumiti. ATENTIE: Nu este o jucarie! Mecanismul este confectionat din lemn si metal, cutia este din carton. AVERTISMENT: Contraindi..
41,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58563
Flasneta Maria Sibylla Merian (fluturi) Tchaikovsky Walts of flowers FridolinCutiuta muzicala cu ilustratii pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de arta, sau artisti renumiti. ATENTIE: Nu este o jucarie! Mecanismul este confectionat din lemn si metal, cutia este din carton. ..
41,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58255
Flasneta Lullaby Mozart FridolinCutiuta muzicala cu ilustratii pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de arta, sau artisti renumiti. Melodia redata de cutiuta este "Lullaby", Mozart. Ilustratii: Lotte Reiniger. ATENTIE: Nu este o jucarie! Mecanismul este confectionat din lemn ..
41,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58121
Flasneta Klimt Adele FridolinCutiuta muzicala cu ilustratii pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de arta, sau artisti renumiti. Melodia redata : Free as the wind, Papillon ATENTIE: Nu este o jucarie! Mecanismul este confectionat din lemn si metal, cutia este din carton...
41,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58044
Flasneta Kandinsky FridolinCutiuta muzicala cu ilustratii pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de arta, sau artisti renumiti. Melodia redata : Magic flute, Mozart ATENTIE: Nu este o jucarie! Mecanismul este confectionat din lemn si metal, cutia este din carton. AVERTISM..
41,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58358
Flasneta Jim Knopf rosie FridolinCutiuta muzicala cu ilustratii pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de arta, sau artisti renumiti. Melodia redata : Marrowland song ATENTIE: Nu este o jucarie! Mecanismul este confectionat din lemn si metal, cutia este din carton. AVERTISMENT..
41,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58357
Flasneta Jim Knopf galben FridolinCutiuta muzicala cu ilustratii pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de arta, sau artisti renumiti. Melodia redata : Marrowland song ATENTIE: Nu este o jucarie! Mecanismul este confectionat din lemn si metal, cutia este din carton. AVERTISMEN..
41,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58356
Flasneta Jim Knopf albastru FridolinCutiuta muzicala cu ilustratii pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de arta, sau artisti renumiti. Melodia redata : Marrowland song ATENTIE: Nu este o jucarie! Mecanismul este confectionat din lemn si metal, cutia este din carton. AVERTISM..
41,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58341
Flasneta Happy Birthday FridolinCutiuta muzicala cu ilustratii pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de arta, sau artisti renumiti. ATENTIE: Nu este o jucarie! Mecanismul este confectionat din lemn si metal, cutia este din carton. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani..
41,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58265
Flasneta Gaudi FridolinCutiuta muzicala tip flasneta cu ilustratie mozaic Gaudi. Melodie: "Free as the wind" Articol decorativ. Nu este o jucarie! Mecanismul este confectionat din lemn si metal, cutia este din carton. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Contine parti mici ce pot fi inghit..
41,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58123
Flasneta Fur Elise- Beethoven Fridolin.Cutiuta muzicala cu ilustratii pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de arta, sau artisti renumiti. Melodia redata de cutiuta este  "Pentru Elise" de Beethoven iar pictura este " Die Erfullung" de Gustav Klimt ATENTIE: Nu este..
41,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_58055
Flasneta Da Vinci FridolinCutiuta muzicala cu ilustratii pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de arta, sau artisti renumiti. Melodia redata : Fur Elise, Bethoven ATENTIE: Nu este o jucarie! Mecanismul este confectionat din lemn si metal, cutia este din carton. AVERTISME..
41,99 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_59450
Flasneta cu muzica si tematica de iarna Fridolin.Cutiuta muzicala de tip flasneta.ATENTIE: Nu este o jucarie!  Mecanismul este confectionat din lemn si metal, cutia este din carton.  AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Contine parti mici ce pot fi inghitite. Pericol sufoca..
30,99 Lei
Afişare 1 - 30 din 215 (8 pagini)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in scopul imbunatatirii serviciilor noastre si a protectiei anti-spam si anti-malware.Politica de confidentialitate si Termenii de utilizare au fost actualizate pentru a le adapta la noul Regulament privind protectia generala a datelor (GDPR).