Categorii
Cos Cumparaturi

Pirates

Set mobil insula aurie Playmobil Pirates
Nou
Producător: Playmobil Model: PM70150
Set mobil insula aurie a piratilor Playmobil PiratesO insula plina de pirati insetati dupa comori se ascunde in noul Set mobil insula aurie a piratilor de la PLAYMOBIL. Dar oare unde se afla aceasta insula? Se pare ca nimeni nu trebuie sa stie pentru ca aici piratii isi tin ascunse toate bunurile pr..
249,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9102
Prinderea Piratului set portabil Playmobil PiratesProtejati comoara de inamici! Acest set portabil vine insotit de un soldat si un pirat, care se dueleaza pentru a lua comoara!In timp ce soldatul foloseste tunul, piratul este pe barca lui cu vasle. Cand ati terminat joaca, pur si simplu depozitati p..
99,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM70151
Barca piratilor cu motor Playmobil PiratesBarca piratilor cu motor de la PLAYMOBIL strabate oceanele cu cea mai mare viteza in cautarea de noi comori ascunse. Vantul bate cu putere din spate, iar vela cu desen propulseaza barca pe valuri. Au gasit o comoara iar cum se indreapta catre locul secret un..
249,00 Lei
Pluta Piratilor set portabil Playmobil Pirates
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM5655
Pluta Piratilor set portabil Playmobil PiratesToate panzele sus! Esti pregatit pentru o aventura indrazneata pe mare alaturi de piratii de la Playmobil? Setul Pluta Piratiilor contine o figurina pirat, o pluta, un tun functional, un butoi, sabie, maimuta si multe alte accesorii pregatite special pen..
72,00 Lei
Pluta cu Pirati Playmobil Pirates
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM6682
Pluta cu Pirati Playmobil PiratesPluta piratilor de la Playmobil este mijlocul ideal prin care piratii pot scapa dintr-o ambuscada. Pluta se poate deplasa pe apa usor, fara sa scoata vreun zgomot, permitandu-le piratilor sa se sustraga din batalii si sa evite sa fie vazuti. Daca insa le lipseste nor..
105,00 Lei
Misterioasa insula a Piratilor Playmobil Pirates
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM5347
Misterioasa insula a Piratilor Playmobil Pirates set mobil.Distractia incepe aici!Misterioasa insula a Piratilor Playmobil Pirates, Magie interioara. Printr-un design realist, confectionate din materiale de calitate, Playmobil Pirates ne invita sa descoperim copilul din noi.Varsta recomandata: 4-10 ..
220,00 Lei
Insula Piratilor Playmobil Pirates
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM6146
Insula Piratilor Playmobil PiratesProtejati prada secreta a piratilor cu setul Insula Piratilor de la Playmobil. Pluteste spre comoara ascunsa cu ajutorul barcutei si fixate-o de ponton. Cu ajutorul tunului, toti dusmanii ascunsi vor fi indepartati. Setul include trei pirati, tun, barcuta cu vasle, ..
154,00 Lei
Descoperirea comorii Playmobil Pirates
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM6683
Descoperirea comorii Playmobil PiratesAscunzatoarea comorii piratilor de la Playmobil este locul ideal in care poti ascunde prada dupa cateva zile de jefuit corabii pe mare. Piratii folosesc harta comorii pentru a gasi ascunzatoarea secreta. Apasa pe amuleta misterioasa pentru a descoperi rezerva as..
66,00 Lei
Corabia Piratilor Playmobil Pirates
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM6678
Corabia Piratilor Playmobil PiratesCorabia Piratilor de la Playmobil este cea mai rapida corabie care navigheaza pe mari si oceane. Lasati in jos trapele, ridicati panzele si aventurati-va in ape necunoscute pentru o aventura de neuitat. Tunurile functioneaza si cu ajutorul lor va puteti apara echip..
506,00 Lei
Capitanul Pirat Playmobil Pirates
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM6684
Capitanul Pirat Playmobil PiratesCapitanul piratilor de la Playmobil este gata sa se imbarce in noua sa corabie si in urmatoarea sa mare aventura.Foloseste tunul rotativ pentru a-i tine la distanta pe potentialii dusmani. Setul include un pirat, papagal, tun functional cu proiectile, sabie si alte a..
33,00 Lei
Capitanul Pirat echipat Playmobil Pirates
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM6162
Capitanul Pirat echipat Playmobil PiratesPiesele sunt din plastic colorat. Ele se combina pentru a alcatui modelul vizibil pe fata cutiei. Pentru a obtine rezultatul dorit, va rugam sa urmariti pasii indicati in manualul de utilizare din interiorul pachetului. Desenele va vor arata cu exactitate ord..
66,00 Lei
Barca soldatilor cu tun Playmobil Pirates
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM6681
Barca soldatilor cu tun Playmobil PiratesBarca soldatilor cu tun de la Playmobil este perfecta pentru a te deplasa pe marea albastra si intinsa in cautare de noi aventuri. Barca pluteste pe apa si i se poate atasa motorul electric de la Playmobil (cod PM5536 - se cumpara separat). Tunul se poate mut..
264,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)