Your Cart

Pirates

Producător: Playmobil Model: PM9102
Protejati comoara de inamici! Acest set portabil vine insotit de un soldat si un pirat, care se dueleaza pentru a lua comoara!In timp ce soldatul foloseste tunul, piratul este pe barca lui cu vasle. Cand ati terminat joaca, pur si simplu depozitati piesele in cutie pana la jocul urmator! Setul inclu..
90,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM5655
Toate panzele sus! Esti pregatit pentru o aventura indrazneata pe mare alaturi de piratii de la Playmobil? Setul Pluta Piratiilor contine o figurina pirat, o pluta, un tun functional, un butoi, sabie, maimuta si multe alte accesorii pregatite special pentru tinerii corsari. Cand timpul de joaca s-a ..
65,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM6682
Pluta piratilor de la Playmobil este mijlocul ideal prin care piratii pot scapa dintr-o ambuscada. Pluta se poate deplasa pe apa usor, fara sa scoata vreun zgomot, permitandu-le piratilor sa se sustraga din batalii si sa evite sa fie vazuti. Daca insa le lipseste norocul si sunt depistati, foloseste..
95,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM6683
Ascunzatoarea comorii piratilor de la Playmobil este locul ideal in care poti ascunde prada dupa cateva zile de jefuit corabii pe mare. Piratii folosesc harta comorii pentru a gasi ascunzatoarea secreta. Apasa pe amuleta misterioasa pentru a descoperi rezerva ascunsa de aur si bijuterii. Dupa inca o..
60,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM6678
Corabia Piratilor de la Playmobil este cea mai rapida corabie care navigheaza pe mari si oceane. Lasati in jos trapele, ridicati panzele si aventurati-va in ape necunoscute pentru o aventura de neuitat. Tunurile functioneaza si cu ajutorul lor va puteti apara echipajul de inamicii aflati in apropier..
460,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM6684
Capitanul piratilor de la Playmobil este gata sa se imbarce in noua sa corabie si in urmatoarea sa mare aventura. Foloseste tunul rotativ pentru a-i tine la distanta pe potentialii dusmani. Setul include un pirat, papagal, tun functional cu proiectile, sabie si alte accesorii...
30,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM6681
Barca soldatilor cu tun de la Playmobil este perfecta pentru a te deplasa pe marea albastra si intinsa in cautare de noi aventuri. Barca pluteste pe apa si i se poate atasa motorul electric de la Playmobil (cod PM5536 - se cumpara separat). Tunul se poate muta pe oricare parte a puntii, astfel incat..
240,00 Lei
Distractia Celui Mic Incepe Pe Misterioasa Insula A Piratilor. Distractia Celui Mic Incepe Pe Misterioasa Insula A Piratilor.
2-3 Days
Producător: Playmobil Model: PM5347
Distractia incepe aici! Figurinele Mojo inspira ceea ce semnifica si numele: Magie interioara. Printr-un design realist, confectionate din materiale de calitate, figurinele Mojo ne invita sa descoperim copilul din noi...
200,00 Lei
Capitanul Pirat Echipat Cu Tun Verde Pentru Inamici. Capitanul Pirat Echipat Cu Tun Verde Pentru Inamici.
2-3 Days
Producător: Playmobil Model: PM6162
Piesele sunt din plastic colorat. Ele se combina pentru a alcatui modelul vizibil pe fata cutiei. Pentru a obtine rezultatul dorit, va rugam sa urmariti pasii indicati in manualul de utilizare din interiorul pachetului. Desenele va vor arata cu exactitate ordinea etapelor necesare realizarii modelul..
60,00 Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.