Categorii
Cos Cumparaturi

Hidden Side

(14 produse)
Producător: Lego Model: 70419
Crevetier esuat Lego Hidden SideEsti pregatit sa intri in Partea ascunsa? Fantomele isca necazuri pe stancile Capers! Descarca aplicatia LEGO Hidden Side si indreapta telefonul spre Crevetierul esuat pentru a face modelul sa prinda viata si sa dezvaluie Partea ascunsa cu realitate augmentata. Vezi c..
183,99 Lei
Producător: Lego Model: 70433
Submarinul lui JB Lego Hidden SidePlonjeaza in Hidden Side pentru o uimitoare experienta de realitate augmentata (AR)! Construieste submarinul lui J.B. in decor de Golful sufletelor, minifigurinele Parker, Vaughn Geist si Statuia malefica, plus o figurina rechin. Instaleaza apoi aplicatia gratuita A..
114,99 Lei
Producător: Lego Model: 70420
Misterul din cimitir Lego Hidden SideAi curajul sa intri in Partea ascunsa? Eroii Jack Davids si Parker Jackson au nevoie de ajutorul tau la cimitirul bantuit! Descarca aplicatia LEGO Hidden Side si indreapta telefonul spre setul de joc Misterul din cimitir pentru a-l face sa prinda viata. Vezi cum ..
183,99 Lei
Producător: Lego Model: 70418
Laboratorul cu fantome al lui J.B. Lego Hidden SideAi curajul sa intri in Partea ascunsa? Uneste-ti fortele cu Jack Davids si J.B. cand acestia incearca sa salveze Newbury si adu la normalitate o lume bantuita, fantoma cu fantoma. Descarca aplicatia LEGO Hidden Side si indreapta telefonul spre Labor..
114,99 Lei
Producător: Lego Model: 70434
Masina supranaturala de cursa Lego Hidden SideZboara in Hidden Side cu Masina de cursa supranaturala pentru o uimitoare experienta de realitate augmentata (AR), cu unul sau mai multi jucatori! Construieste masina de curse cu minifigurinele Jack, Vaughn si Razboinic intunecat, plus o figurina caine S..
171,99 Lei
Producător: Lego Model: 70421
Camionul de cascadorii al lui El Fuego Lego Hidden SideEsti pregatit pentru Partea ascunsa? Ajuta-l pe eroul Jack Davids si pe neinfricatul sau amic cascador, El Fuego, sa-i prinda si sa-i invinga pe cei 2 motociclisti fantoma bantuiti, Joey si Dwayne! Descarca aplicatia LEGO Hidden Side si indreapt..
240,99 Lei
Producător: Lego Model: 70435
Inchisoarea abandonata din Newbury Lego Hidden SideIntra singur sau alatura-te online prietenilor pentru o uimitoare experienta de realitate augmentata (AR) la Inchisoarea abandonata din Newbury! Construieste modelul interactiv cu minifigurinele Jack, Rami, El Fuego si Nate Lockem, plus figurinele c..
240,99 Lei
Producător: Lego Model: 70427
Bun venit in Hidden Side LegoPlonjeaza intr-o uimitoare experienta de realitate augmentata (AR) cu unul sau mai multi jucatori, cu acest set LEGO Hidden Side. Construieste metroul bantuit cu minifigurinele Jack, Axel Chops, Scrimper si Waylon, descarca aplicatia gratuita AR Hidden Side, si scaneaza ..
114,99 Lei
Producător: Lego Model: 70430
Metroul Newbury Lego Hidden SideIndreapta-te spre metroul Newbury pentru o uimitoare experienta de realitate augmentata (AR), cu unul sau mai multi jucatori in Hidden Side. Construieste modelul de metrou interactiv digital, care se transforma intr-un portal, cu minifigurinele Jack, Parker si posedat..
171,99 Lei
Producător: Lego Model: 70422
Atacul de la baraca cu creveti Lego Hidden SideEsti pregatit sa intri in Partea ascunsa bantuita? Descarca aplicatia LEGO Hidden Side si indreapta telefonul spre modelul Atacul de la baraca cu creveti pentru a-l face sa prinda viata. Exploreaza Partea ascunsa in continua schimbare, dezleaga noi mist..
309,99 Lei
Producător: Lego Model: 70428
Masina de plaja a lui Jack Lego Hidden SideAvanta-te in Hidden Side cu masina lui Jack pentru plaja. Traieste o uimitoare experienta de realitate augmentata (AR), cu unul sau mai multi jucatori! Construieste masina cu minifigurinele Jack, Parker si Scott Francis cu 2 capete. Descarca apoi aplicatia ..
114,99 Lei
Producător: Lego Model: 70432
Balciul bantuit Lego Hidden SideIntra in targul de distractii bantuit pe riscul tau! Mergi singur, sau alatura-te online prietenilor pentru o uluitoare experienta de joc de realitate augmentata (AR) la parcul de distractii bantuit! Construieste modelele de montagne russe si de turn de cadere interac..
298,99 Lei
Producător: Lego Model: 70425
Liceul bantuit Newbury Lego Hidden SideAi curajul sa vizitezi Liceul Newbury in Partea ascunsa? Descarca aplicatia LEGO Hidden Side si indreapta telefonul spre scoala pentru a o face sa prinda viata. Joaca cu modelul din lumea reala declanseaza actiuni in aplicatie. Exploreaza Partea ascunsa in cont..
689,99 Lei
Producător: Lego Model: 70436
Camionul de pompieri Phantom Lego Hidden SideIntra in Hidden Side cu Camionul de pompieri Phantom 3000 pentru o uimitoare experienta de realitate augmentata (AR)! Construieste camionul cu minifigurinele Jack, Parker, J.B., TeeVee si Razboinic intunecat, plus o figurina Nehmaar Reem - Vestitorul. Des..
401,99 Lei
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in scopul imbunatatirii serviciilor noastre si a protectiei anti-spam si anti-malware.Politica de confidentialitate si Termenii de utilizare au fost actualizate pentru a le adapta la noul Regulament privind protectia generala a datelor (GDPR).