Categorii
Cos Cumparaturi

MiDeer

Lanterna cu povesti MiDeer dream proiector
-26 %
Producător: MiDeer Model: MD1024
Lanterna cu povesti MiDeer dream proiector.Impreuna cu proiectorul de povesti MiDeer veti fi transportat intr-un adevarat basm. Un joc de rol perfect de a fi inventiv, creativ si a spune povesti de noapte buna pentru ca micutii nostri sa aibe parte de o experienta din ce in ce mai frumoasa in fiecar..
85,00 Lei 115,00 Lei
Discuri cu povesti interesante MiDeer
-19 %
Producător: MiDeer Model: MD1113
Discuri cu povesti interesante MiDeer.Rezerve pentru lanterna cu povesti dream proiector (cod MD1024) marca MiDeer.   Setul contine 4 discuri diapozitive cu povesti, fiecare diapozitiv contine cate 1 poveste cu cate 8 scene, deci te poti bucura de 4 povesti si 32 de scene.  ..
48,00 Lei 59,00 Lei
Foarfeca cu varful rotunjit si protectie rosu Mideer
Nou
Producător: MiDeer Model: MD4086
Mideer Foarfeca pentru copii cu varful rotunjit si protectie, galben-rosu. Aceasta foarfeca este special conceputa pentru copii si nu este doar un instrument, lasandu-i pe copii sa taie imaginatia infinita din mintea lor. Degetul aratator este fix, iar mana mica este stabila. Marimea se refera la d..
12,00 Lei
Foarfeca cu varful rotunjit si protectie galben Mideer
Nou
Producător: MiDeer Model: MD4085
Mideer Foarfeca pentru copii cu varful rotunjit si protectie, galben-albastru.Aceasta foarfeca este special conceputa pentru copii si nu este doar un instrument, lasandu-i pe copii sa taie imaginatia infinita din mintea lor. Degetul aratator este fix, iar mana mica este stabila. Marimea se refera la..
12,00 Lei
Culori de pictat cu mana 8 buc Mideer
Nou
Producător: MiDeer Model: MD4110
Mideer 8 culori de pictat cu mana pentru micii astisti.Desenul cu degetele va avea un efect pozitiv asupra sistemului nervos al bebelusului, acesta va fi eliberat de emotiile negative, va putea dezvolta perceptia senzorial-tactila si gandirea creativa. Datorita consistentei cremoase, vopselele pentr..
75,00 Lei
Creioane colorate moi cerate lavabile 12 buc Mideer
Nou
Producător: MiDeer Model: MD4066
Mideer Creioane colorate moi, cerate si lavabile 12 buc.Creioanele de ceara Mideer sunt pur si simplu de neinlocuit pentru copii! Sunt sigure, luminoase si, cel mai important, se sterg usor de pe toate suprafetele - masa, jucarii, haine, precum si de pe pielea bebelusului. Setul contine 12 creioane..
59,00 Lei
Creioane colorate cerate lavabile 12 buc Mideer
Nou
Producător: MiDeer Model: MD4115
Mideer Creioane cerate colorate lavabile 12 buc in cutie metalica.Setul contine 12 creioane multicolore, care sunt depozitate intr-o cutie metalica si va fi un cadou placut pentru micul artist. Creioanele sunt foarte confortabile, iar culorile sunt stralucitoare. Minunate pentru linii, forme, detali..
39,00 Lei
Carioci lavabile cu varf rotund 12 culori Mideer
Nou
Producător: MiDeer Model: MD4069
Mideer Carioci lavabile sub forma triunghiulara si varf rotund, gros, rezistent la apasare 12 culori.Cariocile pe baza de apa sunt pur si simplu de neinlocuit pentru copiii artisti, sunt sigure, luminoase si, cel mai important, se sterg usor de pe toate suprafetele - masa, jucarii, haine, precum si ..
49,00 Lei
Discuri cu povesti haioase MiDeer
-19 %
Producător: MiDeer Model: MD1111
Discuri cu povesti haioase MiDeer.Rezerve pentru proiectorul cu povesti si lumina de noapte (cod MD1103) marca MiDeer.Setul contine 4 discuri diapozitive cu povesti, fiecare diapozitiv contine cate 1 poveste cu cate 8 scene, deci te poti bucura de 4 povesti si 32 de scene.Setul contine 4 povesti: C..
48,00 Lei 59,00 Lei
Discuri cu povesti printi si printese MiDeer
-19 %
Producător: MiDeer Model: MD1112
Discuri cu povesti printi si printese MiDeer. Rezerve pentru lanterna cu povesti dream proiector (cod MD1024) marca MiDeer.  Setul contine 4 discuri diapozitive cu povesti, fiecare diapozitiv contine cate 1 poveste cu cate 8 scene, deci te poti bucura de 4 povesti si 32 de scene.  Setul..
48,00 Lei 59,00 Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in scopul imbunatatirii serviciilor noastre si a protectiei anti-spam si anti-malware.Politica de confidentialitate si Termenii de utilizare au fost actualizate pentru a le adapta la noul Regulament privind protectia generala a datelor (GDPR).