Categorii
Cos Cumparaturi

Poppik

Joc creativ si educativ cu stickere fosforescente Skymap Poppik
-8 %
Producător: Poppik Model: POP-DIS004
Joc creativ si educativ cu stickere repozitionabile si fosforescente Skymap, Poppik. Cu acest poster mare, in stickere fosforescente, copiii vor descoperi cele mai cunoscute constelatii de pe cer. Am ales sa aratam constelatiile vizibile din fiecare din cele doua emisfere. Prin lipirea a 640 de sti..
112,00 Lei 122,00 Lei
Joc creativ cu stickere Constelatie cu unicorni Poppik
-10 %
Producător: Poppik Model: POP-PIX007
Joc creativ si educativ cu stickere repozitionabile constelatie cu unicorni, Poppik.Impreuna cu unicornul, sa zburam intr-un fascinant cer instelat! Pe afisul mare partial colorat, copilul lipeste autocolantele colorate urmand numerele indicate. Incetul cu incetul, apar stele mari, asemanatoare cu m..
93,00 Lei 103,00 Lei
Joc educativ si creativ cu stickere Harta Lumii Poppik
-10 %
Producător: Poppik Model: POP-MOS008
Joc creativ si educativ cu stickere repozitionabile World Map, Poppik.Impresionant! Acest poster cu stickere pe harta lumii prezinta reliefurile si peisajele lumii: paduri, munti, deserturi, campii ... Prin lipirea stickerelor, copilul urmeaza un cod de culoare care corespunde fiecaruia dintre acest..
93,00 Lei 103,00 Lei
Joc creativ cu stickere Insecte Poppik
-10 %
Producător: Poppik Model: POP-DIS007
Joc creativ si educativ cu stickere repozitionabile Insecte, Poppik.Un poster frumos care dezvolta curiozitatea si cunostintele despre un subiect care ii fascineaza pe copii, care sa invete in timp ce se distreaza. Desfaceti afisul mare si lipiti tot felul de insecte faimoase: gandac, albina, fu..
93,00 Lei 103,00 Lei
Joc educativ si creativ cu stickere Animalele Lumii Poppik
-10 %
Producător: Poppik Model: POP-DIS003
Joc creativ si educativ cu stickere repozitionabile Animalele Lumii, Poppik. Cu acest poster mare de stickere, copiii vor descoperi mai mult de 70 de animale din intreaga lume, printre cele mai emblematice: cangur, tigru, orangutan, koala, urs brun, ... Copiii vor invata distrandu-se sa le localize..
93,00 Lei 103,00 Lei
Joc creativ cu stickere Arta stradala Poppik
-10 %
Producător: Poppik Model: POP-MOS015
Joc creativ cu stickere repozitionabile Arta stradala, Poppik.Graffiti, desene animate, pixeli: detaliile acestui afis sunt un nod pentru mai multe curente ale Street Art.Cufundati-va intr-un univers plin de bucurie si fatete, cu mai multe personaje zany. Pe afisul mare colorat partial, copilul lipe..
93,00 Lei 103,00 Lei
Joc creativ mozaic cu stickere Circul Poppik
-11 %
Producător: Poppik Model: POP-MAT003
Joc creativ mozaic cu stickere repozitionabile Circul, Poppik.Sa inceapa petrecerea ! Copilul desfasoara panorama si lipeste stickerele geometrice pe decorul mare, urmand culorile indicate. Astfel, incetul cu incetul vei dezvalui animalele si personajele emblematice ale circului. Leul neimblanzit, m..
79,00 Lei 89,00 Lei
Joc creativ mozaic cu stickere Aquarium Poppik
-11 %
Producător: Poppik Model: POP-MAT004
Joc creativ mozaic cu stickere repozitionabile Aquarium, Poppik. Descopera viata acvatica din adancul marilor tropicale, pestisorii colorati si animalele acvatice te vor ajuta sa te bucuri de aceasta lume. Copilul desfasoara panorama si lipeste stickerele geometrice pe decorul mare, urmand culorile..
79,00 Lei 89,00 Lei
Joc creativ cu stickere puzzle Animale Poppik
-13 %
Producător: Poppik Model: POP-POC008
Joc creativ cu stickere repozitionabile si usor de folosit pentru copii, creeaza puzzle cu stickere animale salbatice Poppik.Pantera patata, delfinii draguti si adorabila familie panda: nu veti ezita sa adoptati aceste puzzle-uri! Pe cele 3 carti, lipiti stickerele pe spatiile albe urmand numere..
55,00 Lei 63,00 Lei
Joc creativ cu stickere Dinozauri Poppik
-10 %
Producător: Poppik Model: POP-DIS005
Joc creativ si educativ cu stickere repozitionabile Dinozauri, Poppik. Un poster foarte frumos al dinozaurilor, care trebuie completat cu stickere repozitionabile. Copilul lipeste pe afis 32 de autocolante mari, urmand numerele indicate. Memoreaza numele animalelor fara efort. Un poster frumos pent..
93,00 Lei 103,00 Lei
Joc educativ si creativ cu stickere Steagurile Lumii Poppik
-10 %
Producător: Poppik Model: POP-DIS001
Joc creativ si educativ cu stickere repozitionabile Steagurile Lumii, Poppik. Cu acest poster mare cu stickere, copiii vor descoperi cele 197 de tari ale lumii, steagurile si capitalele lor. Iata o harta foarte frumoasa a lumii steagurilor, care trebuie completata cu stickere repozitionabile. Copil..
93,00 Lei 103,00 Lei
Joc creativ cu stickere Regina inimii Poppik
Nou -10 %
Producător: Poppik Model: POP-PIX012
Joc creativ cu stickere repozitionabile Regina inimii, Poppik.Iata o regina maiestuoasa a inimilor, cu rochia ei acoperita cu modele! Pe afisul mare partial colorat, copilul lipeste autocolantele colorate urmand numerele indicate. Povestea spune ca o regina a fost provocata sa-si faca o rochie extra..
93,00 Lei 103,00 Lei
Joc creativ cu stickere puzzle Dragoni Poppik
-13 %
Producător: Poppik Model: POP-POC006
Joc creativ cu stickere repozitionabile si usor de folosit pentru copii, creeaza puzzle cu stickere dragoni Poppik.Dragonul care respira foc, cavaler cu o sabie ascutita, atac asupra castelului medieval: aceste puzzle-uri autocolante te vor face sa te zguduie! Pe cele 3 carti, lipiti stickerele ..
55,00 Lei 63,00 Lei
Joc creativ cu stickere Pop Art Poppik
Nou -10 %
Producător: Poppik Model: POP-MOS016
Joc creativ cu stickere repozitionabile Pop Art, Poppik.Cu acest joc vei intra intr-o lume plina de culoare cu modele foarte fericite. Pe afisul mare partial colorat, copilul lipeste autocolantele colorate urmand numerele indicate. Incetul cu incetul, apar detaliile decorului, ca prin magie! Lipiti ..
93,00 Lei 103,00 Lei
Joc creativ cu stickere Personaje istorice Poppik
-8 %
Producător: Poppik Model: POP-DIS008
Joc creativ si educativ cu stickere repozitionabile Personaje istorice, Poppik.Descoperiti aceasta mare friza istorica, care va fi completata cu autocolante repozitionabile. Copilul lipeste peste 60 de autocolante mari pe afis, urmand numerele indicate. El identifica astfel marile perioade istor..
112,00 Lei 122,00 Lei
Joc creativ cu stickere puzzle Printese Poppik
-13 %
Producător: Poppik Model: POP-POC005
Joc creativ cu stickere repozitionabile si usor de folosit pentru copii, creeaza puzzle cu stickere printese Poppik.Printesele Egiptului, a Rusiei si a Japoniei: aceste puzzle-uri sticker va vor duce intr-o calatorie! Pe cele 3 carti, lipiti stickerele pe spatiile albe urmand numerele. Incetul c..
55,00 Lei 63,00 Lei
Joc creativ mozaic cu stickere Jungla Poppik
-11 %
Producător: Poppik Model: POP-MAT001
Joc creativ mozaic cu stickere repozitionabile animale din Jungla, Poppik.Elefant, tigru, maimuta ... Acest peisaj mare al junglei evoca padurea tropicala, raurile si flora sa colorata,completeaza un peisaj mare cu animale din jungla cu un numar mare de autocolante geometrice creative. Principiul es..
79,00 Lei 89,00 Lei
Joc creativ mozaic cu stickere Craciun Poppik
Nou -11 %
Producător: Poppik Model: POP-MAT013
Joc creativ mozaic cu stickere repozitionabile scena de Craciun, Poppik.Iata un decor colorat de Craciun! Copilul lipeste autocolantele pe panorama larga: completeaza spatiile albe urmand culorile indicate. Incetul cu incetul, el reconstruieste fiecare detaliu: cei Trei Magi, magarul si boul, Iisus,..
79,00 Lei 89,00 Lei
Joc creativ mozaic cu stickere Arta moderna Poppik
-11 %
Producător: Poppik Model: POP-MAT005
Joc creativ mozaic cu stickere repozitionabile Arta moderna, Poppik.Incepe joaca si vei fi cufundat intr-un cadru imaginar uimitor! Completeaza spatiile albe urmand culorile indicate. Incetul cu incetul, copilul reconstruieste fiecare detaliu: personaje, cladiri, masini, cercuri concentrice, sahuri,..
79,00 Lei 89,00 Lei
Joc creativ cu stickere puzzle Pisicute Poppik
-13 %
Producător: Poppik Model: POP-POC007
Joc creativ cu stickere repozitionabile si usor de folosit pentru copii, creeaza puzzle cu stickere pisicute Poppik.Pisica dansand, pisica citind, pisica pe bicicleta: aceste puzzle-uri cu stickere va vor face sa va indragostiti! Pe cele 3 carti, lipiti stickerele pe spatiile albe urmand numerel..
55,00 Lei 63,00 Lei
Joc creativ cu stickere pesti in Ocean Poppik
-10 %
Producător: Poppik Model: POP-DIS002
Joc creativ si educativ cu stickere repozitionabile pesti oceanici, Poppik.Iata un poster foarte frumos al oceanelor, care trebuie completat cu autocolante repozitionabile. Copilul lipeste pe afis 59 de autocolante mari, urmand numerele indicate. Memoreaza numele animalelor fara efort. Un poster fru..
93,00 Lei 103,00 Lei
Joc creativ cu stickere Animalele padurii Poppik
-10 %
Producător: Poppik Model: POP-DIS010
Joc creativ cu stickere repozitionabile Animalele padurii, Poppik.Un poster foarte frumos cu animalele padurii, care trebuie completat cu autocolante repozitionabile,un poster magnific pentru copii, pentru a invata si memora in timp ce se distreaza. Copilul lipeste pe afis aproape 60 de autocolante ..
93,00 Lei 103,00 Lei
Joc creativ cu stickere Animale tropicale Poppik
-10 %
Producător: Poppik Model: POP-POC001
Joc creativ cu stickere repozitionabile si usor de folosit pentru copii, creeaza animale tropicale cu stickere Poppik. Tropicele nu inceteaza niciodata sa ne seduca cu culorile stralucitoare, animalele lor amuzante si vegetatia lor luxurianta: o lume intreaga de descoperit prin imagini cu detalii a..
44,00 Lei 49,00 Lei
Joc creativ mozaic cu stickere Numere Poppik
-11 %
Producător: Poppik Model: POP-MAT011
Joc creativ mozaic cu stickere repozitionabile Numere, Poppik. Iata un mod foarte creativ de a invata sa numeri pana la 10! Fiecare numar este asociat cu un element al naturii: 1 soare, 2 gheparzi, 3 omizi, 4 pesti, 5 margarete ...etc. Copilul desfasoara panorama si lipeste stickerele geometrice pe..
79,00 Lei 89,00 Lei
Joc creativ mozaic cu stickere Litere Poppik
-11 %
Producător: Poppik Model: POP-MAT010
Joc creativ mozaic cu stickere repozitionabile Litere, Poppik.Iata un alfabet foarte original! Fiecare dintre cele 26 de litere ale alfabetului este ilustrata de un animal: A pentru Antilopa, B pentru Bizon, C pentru Crocodil ...etc.  Copilul desfasoara panorama si lipeste stickerele geometrice..
79,00 Lei 89,00 Lei
Joc creativ mozaic cu stickere Cosmos Poppik
-11 %
Producător: Poppik Model: POP-MAT006
Joc creativ mozaic cu stickere repozitionabile Cosmos, Poppik. Pe o planeta misterioasa, personaje amuzante si martieni sunt activi pe o baza lunatica si calatoresc la bordul navelor uimitoare ale spatiului. Copilul desfasoara panorama si lipeste stickerele geometrice pe decorul mare, urmand culori..
79,00 Lei 89,00 Lei
Joc creativ cu stickere Animale pe apa Poppik
-13 %
Producător: Poppik Model: POP-BABY002
Joc creativ cu stickere repozitionabile si usor de folosit pentru cei mici, creeaza animale pe apa cu stickere Poppik.Pesti,broscute,ratuste,barcute,libelule: o lume intreaga de descoperit prin imagini cu detalii amuzante! Aceasta activitate cu stickere a fost conceputa pentru copiii mici de la 2 an..
55,00 Lei 63,00 Lei
Joc creativ cu stickere Animale amuzante Poppik
-10 %
Producător: Poppik Model: POP-POC003
Joc creativ cu stickere repozitionabile si usor de folosit pentru copii, creeaza animale amuzante cu stickere Poppik.Maimuta, leu, fluturi si alti pesti: o lume intreaga de descoperit prin imagini cu detalii amuzante special create pentru copiii care iubesc animalele! Pe cele 6 planse, lipiti st..
44,00 Lei 49,00 Lei
Joc creativ cu stickere O lume magica Poppik
-10 %
Producător: Poppik Model: POP-POC004
Joc creativ cu stickere repozitionabile si usor de folosit pentru copii, creeaza o lume magica cu stickere Poppik. Descopera acest joc creativ si o lume fermecata va aparea in fata ochilor, populata de zane, spiridusi si alte creatii de poveste prin imagini cu detalii amuzante! Pe cele 6 plans..
44,00 Lei 49,00 Lei
Joc creativ cu stickere Animale in padure Poppik
-13 %
Producător: Poppik Model: POP-BABY001
Joc creativ cu stickere repozitionabile si usor de folosit pentru cei mici,creeaza animale in padure cu stickere Poppik.Caprioara, buburuze, veverite, pasari, arici si fluturi: o lume intreaga de descoperit prin imagini cu detalii amuzante! Aceasta activitate cu stickere a fost conceputa pentru copi..
55,00 Lei 63,00 Lei
Afişare 1 - 30 din 31 (2 pagini)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in scopul imbunatatirii serviciilor noastre si a protectiei anti-spam si anti-malware.Politica de confidentialitate si Termenii de utilizare au fost actualizate pentru a le adapta la noul Regulament privind protectia generala a datelor (GDPR).