Categorii
Cos Cumparaturi

Poppik

Sticker de perete litera A majuscula Poppik
Nou
Producător: Poppik Model: POP-WAS004
Sticker repozitionabil de perete litera A majuscula, Poppik, pentru pereti, ferestre sau usi.Acest sticker de perete a fost conceput pentru a personaliza cu usurinta decorul casei si a camerei copilului. Depinde de tine sa inventezi mesajul care il vei lipi pe pereti. Materialul repozitionabil nu la..
12,00 Lei
Sticker de perete litera N majuscula Poppik
Nou
Producător: Poppik Model: POP-WAS022
Sticker repozitionabil de perete litera N majuscula, Poppik, pentru pereti, ferestre sau usi. Acest sticker de perete a fost conceput pentru a personaliza cu usurinta decorul casei si a camerei copilului. Depinde de tine sa inventezi mesajul care il vei lipi pe pereti. Materialul repozitionabil nu ..
12,00 Lei
Sticker de perete litera A mica Poppik
Nou
Producător: Poppik Model: POP-WAS005
Sticker repozitionabil de perete litera A mica de tipar, Poppik, pentru pereti, ferestre sau usi. Acest sticker de perete a fost conceput pentru a personaliza cu usurinta decorul casei si a camerei copilului. Depinde de tine sa inventezi mesajul care il vei lipi pe pereti. Materialul repozitionabil..
12,00 Lei
Joc creativ si educativ cu stickere fosforescente Skymap Poppik
-8 %
Producător: Poppik Model: POP-DIS004
Joc creativ si educativ cu stickere repozitionabile si fosforescente Skymap, Poppik. Cu acest poster mare, in stickere fosforescente, copiii vor descoperi cele mai cunoscute constelatii de pe cer. Am ales sa aratam constelatiile vizibile din fiecare din cele doua emisfere. Prin lipirea a 640 de sti..
112,00 Lei 122,00 Lei
Sticker de perete litera T majuscula Poppik
Nou
Producător: Poppik Model: POP-WAS029
Sticker repozitionabil de perete litera T majuscula, Poppik, pentru pereti, ferestre sau usi. Acest sticker de perete a fost conceput pentru a personaliza cu usurinta decorul casei si a camerei copilului. Depinde de tine sa inventezi mesajul care il vei lipi pe pereti. Materialul repozitionabil nu ..
12,00 Lei
Sticker de perete litera R majuscula Poppik
Nou
Producător: Poppik Model: POP-WAS027
Sticker repozitionabil de perete litera R majuscula, Poppik, pentru pereti, ferestre sau usi. Acest sticker de perete a fost conceput pentru a personaliza cu usurinta decorul casei si a camerei copilului. Depinde de tine sa inventezi mesajul care il vei lipi pe pereti. Materialul repozitionabil nu ..
12,00 Lei
Sticker de perete litera E majuscula Poppik
Nou
Producător: Poppik Model: POP-WAS010
Sticker repozitionabil de perete litera E majuscula, Poppik, pentru pereti, ferestre sau usi. Acest sticker de perete a fost conceput pentru a personaliza cu usurinta decorul casei si a camerei copilului. Depinde de tine sa inventezi mesajul care il vei lipi pe pereti. Materialul repozitionabil nu ..
12,00 Lei
Sticker de perete litera E mica Poppik
Nou
Producător: Poppik Model: POP-WAS009
Sticker repozitionabil de perete litera E mica de tipar, Poppik, pentru pereti, ferestre sau usi. Acest sticker de perete a fost conceput pentru a personaliza cu usurinta decorul casei si a camerei copilului. Depinde de tine sa inventezi mesajul care il vei lipi pe pereti. Materialul repozitionabil..
12,00 Lei
Sticker de perete litera O majuscula Poppik
Nou
Producător: Poppik Model: POP-WAS023
Sticker repozitionabil de perete litera O majuscula, Poppik, pentru pereti, ferestre sau usi. Acest sticker de perete a fost conceput pentru a personaliza cu usurinta decorul casei si a camerei copilului. Depinde de tine sa inventezi mesajul care il vei lipi pe pereti. Materialul repozitionabil nu ..
12,00 Lei
Sticker de perete litera L majuscula Poppik
Nou
Producător: Poppik Model: POP-WAS018
Sticker repozitionabil de perete litera L majuscula, Poppik, pentru pereti, ferestre sau usi. Acest sticker de perete a fost conceput pentru a personaliza cu usurinta decorul casei si a camerei copilului. Depinde de tine sa inventezi mesajul care il vei lipi pe pereti. Materialul repozitionabil nu ..
12,00 Lei
Sticker de perete litera I mica Poppik
Nou
Producător: Poppik Model: POP-WAS014
Sticker repozitionabil de perete litera I mica de tipar, Poppik, pentru pereti, ferestre sau usi. Acest sticker de perete a fost conceput pentru a personaliza cu usurinta decorul casei si a camerei copilului. Depinde de tine sa inventezi mesajul care il vei lipi pe pereti. Materialul repozitionabil..
12,00 Lei
Sticker de perete litera I majuscula Poppik
Nou
Producător: Poppik Model: POP-WAS015
Sticker repozitionabil de perete litera I majuscula, Poppik, pentru pereti, ferestre sau usi. Acest sticker de perete a fost conceput pentru a personaliza cu usurinta decorul casei si a camerei copilului. Depinde de tine sa inventezi mesajul care il vei lipi pe pereti. Materialul repozitionabil nu ..
12,00 Lei
Sticker de perete litera S majuscula Poppik
Nou
Producător: Poppik Model: POP-WAS028
Sticker repozitionabil de perete litera S majuscula, Poppik, pentru pereti, ferestre sau usi. Acest sticker de perete a fost conceput pentru a personaliza cu usurinta decorul casei si a camerei copilului. Depinde de tine sa inventezi mesajul care il vei lipi pe pereti. Materialul repozitionabil nu ..
12,00 Lei
Sticker de perete litera O mica Poppik
Nou
Producător: Poppik Model: POP-WAS024
Sticker repozitionabil de perete litera O mica de tipar, Poppik, pentru pereti, ferestre sau usi. Acest sticker de perete a fost conceput pentru a personaliza cu usurinta decorul casei si a camerei copilului. Depinde de tine sa inventezi mesajul care il vei lipi pe pereti. Materialul repozitionabil..
12,00 Lei
Sticker de perete litera M mica Poppik
Nou
Producător: Poppik Model: POP-WAS021
Sticker repozitionabil de perete litera M mica de tipar, Poppik, pentru pereti, ferestre sau usi. Acest sticker de perete a fost conceput pentru a personaliza cu usurinta decorul casei si a camerei copilului. Depinde de tine sa inventezi mesajul care il vei lipi pe pereti. Materialul repozitionabil..
12,00 Lei
Sticker de perete litera M majuscula Poppik
Nou
Producător: Poppik Model: POP-WAS020
Sticker repozitionabil de perete litera M majuscula, Poppik, pentru pereti, ferestre sau usi. Acest sticker de perete a fost conceput pentru a personaliza cu usurinta decorul casei si a camerei copilului. Depinde de tine sa inventezi mesajul care il vei lipi pe pereti. Materialul repozitionabil nu ..
12,00 Lei
Sticker de perete litera L mica Poppik
Nou
Producător: Poppik Model: POP-WAS019
Sticker repozitionabil de perete litera L mica de tipar, Poppik, pentru pereti, ferestre sau usi. Acest sticker de perete a fost conceput pentru a personaliza cu usurinta decorul casei si a camerei copilului. Depinde de tine sa inventezi mesajul care il vei lipi pe pereti. Materialul repozitionabil..
12,00 Lei
Sticker de perete litera U majuscula Poppik
Nou
Producător: Poppik Model: POP-WAS030
Sticker repozitionabil de perete litera U majuscula, Poppik, pentru pereti, ferestre sau usi. Acest sticker de perete a fost conceput pentru a personaliza cu usurinta decorul casei si a camerei copilului. Depinde de tine sa inventezi mesajul care il vei lipi pe pereti. Materialul repozitionabil nu ..
12,00 Lei
Sticker de perete litera C majuscula Poppik
Nou
Producător: Poppik Model: POP-WAS007
Sticker repozitionabil de perete litera C majuscula, Poppik, pentru pereti, ferestre sau usi. Acest sticker de perete a fost conceput pentru a personaliza cu usurinta decorul casei si a camerei copilului. Depinde de tine sa inventezi mesajul care il vei lipi pe pereti. Materialul repozitionabil nu ..
12,00 Lei
Sticker de perete litera H mica Poppik
Nou
Producător: Poppik Model: POP-WAS013
Sticker repozitionabil de perete litera H mica de tipar, Poppik, pentru pereti, ferestre sau usi. Acest sticker de perete a fost conceput pentru a personaliza cu usurinta decorul casei si a camerei copilului. Depinde de tine sa inventezi mesajul care il vei lipi pe pereti. Materialul repozitionabil..
12,00 Lei
Sticker de perete litera Z majuscula Poppik
Nou
Producător: Poppik Model: POP-WAS035
Sticker repozitionabil de perete litera Z majuscula, Poppik, pentru pereti, ferestre sau usi. Acest sticker de perete a fost conceput pentru a personaliza cu usurinta decorul casei si a camerei copilului. Depinde de tine sa inventezi mesajul care il vei lipi pe pereti. Materialul repozitionabil nu ..
12,00 Lei
Sticker de perete litera Y majuscula Poppik
Nou
Producător: Poppik Model: POP-WAS034
Sticker repozitionabil de perete litera Y majuscula, Poppik, pentru pereti, ferestre sau usi. Acest sticker de perete a fost conceput pentru a personaliza cu usurinta decorul casei si a camerei copilului. Depinde de tine sa inventezi mesajul care il vei lipi pe pereti. Materialul repozitionabil nu ..
12,00 Lei
Sticker de perete litera P majuscula Poppik
Nou
Producător: Poppik Model: POP-WAS025
Sticker repozitionabil de perete litera P majuscula, Poppik, pentru pereti, ferestre sau usi. Acest sticker de perete a fost conceput pentru a personaliza cu usurinta decorul casei si a camerei copilului. Depinde de tine sa inventezi mesajul care il vei lipi pe pereti. Materialul repozitionabil nu ..
12,00 Lei
Sticker de perete litera K majuscula Poppik
Nou
Producător: Poppik Model: POP-WAS017
Sticker repozitionabil de perete litera K majuscula, Poppik, pentru pereti, ferestre sau usi. Acest sticker de perete a fost conceput pentru a personaliza cu usurinta decorul casei si a camerei copilului. Depinde de tine sa inventezi mesajul care il vei lipi pe pereti. Materialul repozitionabil nu ..
12,00 Lei
Sticker de perete litera J majuscula Poppik
Nou
Producător: Poppik Model: POP-WAS016
Sticker repozitionabil de perete litera J majuscula, Poppik, pentru pereti, ferestre sau usi. Acest sticker de perete a fost conceput pentru a personaliza cu usurinta decorul casei si a camerei copilului. Depinde de tine sa inventezi mesajul care il vei lipi pe pereti. Materialul repozitionabil nu ..
12,00 Lei
Sticker de perete litera G mica Poppik
Nou
Producător: Poppik Model: POP-WAS012
Sticker repozitionabil de perete litera G mica, Poppik, pentru pereti, ferestre sau usi. Acest sticker de perete a fost conceput pentru a personaliza cu usurinta decorul casei si a camerei copilului. Depinde de tine sa inventezi mesajul care il vei lipi pe pereti. Materialul repozitionabil nu lasa ..
12,00 Lei
Sticker de perete litera B majuscula Poppik
Nou
Producător: Poppik Model: POP-WAS006
Sticker repozitionabil de perete litera B majuscula, Poppik, pentru pereti, ferestre sau usi. Acest sticker de perete a fost conceput pentru a personaliza cu usurinta decorul casei si a camerei copilului. Depinde de tine sa inventezi mesajul care il vei lipi pe pereti. Materialul repozitionabil nu ..
12,00 Lei
Producător: Poppik Model: POP-DIS011
Joc educativ cu stickere repozitionabile Corpul Uman Poppik.Iata un mare poster educational al corpului uman, completat cu autocolante repozitionabile. Copilul lipeste 49 de autocolante mari pe poster, urmand numerele indicate. El descopera astfel functionarea corpului uman. Afisul contine numele ce..
103,00 Lei
Joc educativ si creativ cu stickere Harta Lumii Poppik
-10 %
Producător: Poppik Model: POP-MOS008
Joc creativ si educativ cu stickere repozitionabile World Map, Poppik.Impresionant! Acest poster cu stickere pe harta lumii prezinta reliefurile si peisajele lumii: paduri, munti, deserturi, campii ... Prin lipirea stickerelor, copilul urmeaza un cod de culoare care corespunde fiecaruia dintre acest..
93,00 Lei 103,00 Lei
Joc creativ cu stickere puzzle Dragoni Poppik
-13 %
Producător: Poppik Model: POP-POC006
Joc creativ cu stickere repozitionabile si usor de folosit pentru copii, creeaza puzzle cu stickere dragoni Poppik.Dragonul care respira foc, cavaler cu o sabie ascutita, atac asupra castelului medieval: aceste puzzle-uri autocolante te vor face sa te zguduie! Pe cele 3 carti, lipiti stickerele ..
55,00 Lei 63,00 Lei
Afişare 1 - 30 din 71 (3 pagini)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in scopul imbunatatirii serviciilor noastre si a protectiei anti-spam si anti-malware.Politica de confidentialitate si Termenii de utilizare au fost actualizate pentru a le adapta la noul Regulament privind protectia generala a datelor (GDPR).