Categorii
Cos Cumparaturi

Termosuri si Recipiente Termice

(7 produse)

Pastreaza alimentele si mancarea la temperatura potrivita, pentru un gust mereu proaspat, cu ajutorul acestor recipiente termice. Perfecte pentru bebelusi si copii, aceste vase alimentare termice sunt rezistente la utilizare, spalare si sunt insotite de descrieri complete si recomandari de utilizare sau garantie. Afla dimensiunea, capacitatea, greutatea si specificatiile fiecarui recipient si convinge-te singur de calitatea acestor produse ce poarta marcile Lego, Quaranta Settimane etc.

Inaltator scaun de masa portabil si pliabil galben-gri Poupy
-26 %
Producător: Play&Go Model: Q2018
Inaltator scaun de masa portabil si pliabil galben-gri,pentru fetite si baieti, bebelusi si copii,Poupy.Inaltator scaun creat dintr-un material rezistent la apa, un scaun pentru un copil este solutia perfecta pentru parintii care prefera sa calatoreasca sau sa manance afara cu cei mici. Ideal pentru..
169,00 Lei 229,00 Lei
Producător: Quaranta Settimane Model: QS0130005
Recipient termic alimentar rosu verde 400ml.Containerul pentru produse alimentare este perfect pentru tot anul, deoarece menține temperatura potrivită, iar alimentele stocate în el sunt în stare proaspătă. Are o carcasă din oțel inoxidabil în interiorul containerului și în exterior. Cosul din oțel i..
98,00 Lei
Producător: Quaranta Settimane Model: QS0130009
Termos bebe bauturi si alimente rosu 500ml.Are un capac ermetic practic cu mâner ergonomic pentru transportul termosului într-un mod sigur și confortabil.Are un suport interior, o cutie detașabilă pentru o îndepărtare ușoară a sticlelor / recipientelor și o mai mare stabilitateAre inclus două recipi..
175,00 Lei
Termos bebe bauturi si alimente portocaliu 500 ml
Stoc 0
Producător: Quaranta Settimane Model: QS0130008
Termos bebe bauturi si alimente portocaliu 500 ml.Are un capac ermetic practic cu mâner ergonomic pentru transportul termosului într-un mod sigur și confortabil.Are un suport interior, o cutie detașabilă pentru o îndepărtare ușoară a sticlelor / recipientelor și o mai mare stabilitateAre inclus două..
134,00 Lei
Termos bebe bauturi si alimente mov 500 ml
Stoc 0
Producător: Quaranta Settimane Model: QS0130007
Termos bebe bauturi si alimente mov 500 ml.Are un capac ermetic practic cu mâner ergonomic pentru transportul termosului într-un mod sigur și confortabil.Are un suport interior, o cutie detașabilă pentru o îndepărtare ușoară a sticlelor / recipientelor și o mai mare stabilitateAre inclus două recipi..
134,00 Lei
Farfurie termica bebelus Verde-Alb
Stoc 0
Producător: Quaranta Settimane Model: QS0210002
Farfurie termica bebelus Verde-Alb.Recipientul termic păstrează temperatura alimentelor pe parcursul mesei: trebuie doar să umpleți recipientul cu apă caldă. Dacă este necesar, capacul poate servi drept placă practică pentru al doilea fel de mâncare. Datorită bazei anti-alunecare, tava termică este ..
62,00 Lei
Farfurie termica bebelus Bleu-Alb
Stoc 0
Producător: Quaranta Settimane Model: QS0210001
Farfurie termica bebelus Bleu-Alb.Recipientul termic păstrează temperatura alimentelor pe parcursul mesei: trebuie doar să umpleți recipientul cu apă caldă. Dacă este necesar, capacul poate servi drept placă practică pentru al doilea fel de mâncare. Datorită bazei anti-alunecare, tava termică este a..
62,00 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)