Your Cart

Termosuri si Recipiente Termice

Pastreaza alimentele si mancarea la temperatura potrivita, pentru un gust mereu proaspat, cu ajutorul acestor recipiente termice. Perfecte pentru bebelusi si copii, aceste vase alimentare termice sunt rezistente la utilizare, spalare si sunt insotite de descrieri complete si recomandari de utilizare sau garantie. Afla dimensiunea, capacitatea, greutatea si specificatiile fiecarui recipient si convinge-te singur de calitatea acestor produse ce poarta marcile Lego, Quaranta Settimane etc.

Inaltator scaun de masa portabil si pliabil galben-gri Poupy Inaltator scaun de masa portabil si pliabil galben-gri Poupy
-29 %
Producător: Play&Go Model: Q2018
Inaltator scaun de masa portabil si pliabil galben-gri,pentru fetite si baieti, bebelusi si copii,PoupyInaltator scaun creat dintr-un material rezistent la apa, un scaun pentru un copil este solutia perfecta pentru parintii care prefera sa calatoreasca sau sa manance afara cu cei mici. Ideal pentru ..
169,00 Lei 239,00 Lei
Recipient termic alimentar rosu verde 400ml Recipient termic alimentar rosu verde 400ml
-13 %
Producător: Quaranta Settimane Model: QS0130005
Recipient termic alimentar rosu verde 400ml.Containerul pentru produse alimentare este perfect pentru tot anul, deoarece menține temperatura potrivită, iar alimentele stocate în el sunt în stare proaspătă. Are o carcasă din oțel inoxidabil în interiorul containerului și în exterior. Cosul din oțel i..
85,00 Lei 98,00 Lei
Termos bebe bauturi si alimente rosu 500ml Termos bebe bauturi si alimente rosu 500ml
-25 %
Producător: Quaranta Settimane Model: QS0130009
Termos bebe bauturi si alimente rosu 500ml.Are un capac ermetic practic cu mâner ergonomic pentru transportul termosului într-un mod sigur și confortabil.Are un suport interior, o cutie detașabilă pentru o îndepărtare ușoară a sticlelor / recipientelor și o mai mare stabilitateAre inclus două recipi..
131,00 Lei 175,00 Lei
Producător: Quaranta Settimane Model: QS0130007
Termos bebe bauturi si alimente mov 500 ml.Are un capac ermetic practic cu mâner ergonomic pentru transportul termosului într-un mod sigur și confortabil.Are un suport interior, o cutie detașabilă pentru o îndepărtare ușoară a sticlelor / recipientelor și o mai mare stabilitateAre inclus două recipi..
134,00 Lei
Termos bebe bauturi si alimente portocaliu 500 ml Termos bebe bauturi si alimente portocaliu 500 ml
-3 % 2-3 Days
Producător: Quaranta Settimane Model: QS0130008
Termos bebe bauturi si alimente portocaliu 500 ml.Are un capac ermetic practic cu mâner ergonomic pentru transportul termosului într-un mod sigur și confortabil.Are un suport interior, o cutie detașabilă pentru o îndepărtare ușoară a sticlelor / recipientelor și o mai mare stabilitateAre inclus două..
130,00 Lei 134,00 Lei
Farfurie termica bebelus Verde-Alb Farfurie termica bebelus Verde-Alb
2-3 Days
Producător: Quaranta Settimane Model: QS0210002
Farfurie termica bebelus Verde-Alb.Recipientul termic păstrează temperatura alimentelor pe parcursul mesei: trebuie doar să umpleți recipientul cu apă caldă. Dacă este necesar, capacul poate servi drept placă practică pentru al doilea fel de mâncare. Datorită bazei anti-alunecare, tava termică este ..
62,00 Lei
Farfurie termica bebelus Bleu-Alb Farfurie termica bebelus Bleu-Alb
2-3 Days
Producător: Quaranta Settimane Model: QS0210001
Farfurie termica bebelus Bleu-Alb.Recipientul termic păstrează temperatura alimentelor pe parcursul mesei: trebuie doar să umpleți recipientul cu apă caldă. Dacă este necesar, capacul poate servi drept placă practică pentru al doilea fel de mâncare. Datorită bazei anti-alunecare, tava termică este a..
62,00 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.