Categorii
Cos Cumparaturi

DC Super Heroes

Producător: Lego Model: 76118
Mr.Freeze in batalia pe batcycle Lego DC Super HeroesMr. Freeze transforma GOTHAM CITY in gheata. Grabeste-te sa vii in ajutor cu Batman si Robin LEGO pe Batcycle cu acest formidabil set de joc. Trage cu lansatorul de piroane in scuterul de zapada al lui Mr. Freeze si pazeste-te de pistolul sau cong..
130,00 Lei
Producător: Lego Model: 76137
Batman contra Jaful lui Riddler Lego DC Super HeroesAjuta-l pe Batman sa-l impiedice pe Riddler sa jefuiasca o banca in GOTHAM CITY cu acest captivant set de joc DC Batman LEGO.Super-raufacatorul a furat din bancomat si pleaca pe skateboard. Sari in super-grozavul Batmobile LEGO al lui Batman si con..
50,00 Lei
Producător: Lego Model: 76122
Invazia lui Clayface in Batcave Lego DC Super HeroesRepede! Transforma-l pe Bruce Wayne in Batman pentru a-l impiedica pe Clayface sa invadeze Batcave LEGO! Controleaza Batcomputerul si goneste la Bat-Tank. Trage asupra monstrului cu rachetele cu propulsie, carligul si lansatoarele de piroane de pe ..
550,00 Lei
Producător: Lego Model: 76120
Batman Batwing si furtul lui Riddler Lego DC Super HeroesGoneste cu LEGO Batman, comisarul Gordon si SHAZAM pentru a zadarnici jaful lui Riddler! Super-raufacatorul a descuiat seiful furat, l-a agatat de elicopterul sau si incearca sa scape. Pleaca in urmarire cu puternicul Batwing al lui Batman si ..
270,00 Lei
Producător: Lego Model: 76119
Batmobile Urmarirea lui Joker Lego DC Super HeroesAlerta maxima. Joker cauzeaza probleme in centrul GOTHAM CITY, deci sari in carlinga Batmobile cu Batman LEGO si urmareste-l. Atinge viteza maxima si vezi cum se roteste esapamentul cu flacari si simbolurile de liliac de pe roti. Extinde lansatoarele..
160,00 Lei
Producător: Lego Model: 76138
Batman si fuga lui Joker Lego DC Super HeroesApel de urgenta pentru Batman. Harley Quinn il ajuta pe Joker sa scape din inchisoarea Arkham. Pleaca la fata locului in elicopterul lui Batman. Fereste-te de bombele lansate din catapulta si n-o lasa pe Harley Quinn sa darame zidurile tragand cu un lant ..
220,00 Lei
Thanos Batalia suprema Lego Super Heroes Thanos Batalia suprema Lego Super Heroes
Out Of Stock
Producător: Lego Model: 76107
Thanos Batalia suprema Lego Super HeroesLanseaza-te in lupta pentru Manusa Infinity cu Razbunatorii in Thanos LEGO Marvel Super Heroes Batalia suprema.Trage cu lansatoarele de piroane ale Navei Gardienilor asupra lui Thanos Deschide carlinga si piloteaza in atac scuterul spatial cu Star-Lord si Gamo..
410,00 Lei
Robotul Batman contra Robotul Poison Ivy Lego Super Heroes Robotul Batman contra Robotul Poison Ivy Lego Super Heroes
Out Of Stock
Producător: Lego Model: 76117
Robotul Batman contra Robotul Poison Ivy Lego Super HeroesUneste-ti fortele cu Batman pentru a-l salva pe Flash de Poison Ivy si Firefly intr-o confruntare palpitanta Robotul Batman contra Robotul Poison Ivy.Activeaza robotii, minifigurinele si armele cu Rafalele de electricitate si pregateste-te pe..
220,00 Lei
Distrugerea Hulkbuster Lego Super Heroes Distrugerea Hulkbuster Lego Super Heroes
Out Of Stock
Producător: Lego Model: 76104
Distrugerea Hulkbuster Lego Super HeroesProxima Midnight a preluat turela tunului si trage asupra Hulkbusterului lui Bruce Banner in Distrugerea Hulkbuster LEGO Marvel Super Heroes.Distruge tragatorul de ghiulele al turelei cu bratul izbitor al Hulkbusterului si tranteste Outriderul cu 6 brate. Resp..
180,00 Lei
Confruntarea din Sanctum Sanctorum Lego Super Heroes Confruntarea din Sanctum Sanctorum Lego Super Heroes
Out Of Stock
Producător: Lego Model: 76108
Confruntarea din Sanctum Sanctorum Lego Super HeroesEste o Confruntare in Sanctum Sanctorum LEGO Marvel Super Heroes 76108 Cull Obsidian si Ebony Maw ataca Sanctum Sanctorum al Doctorului Strange. Coboara de pe acoperis cu Iron Spider-Man pentru a-i infrunta. Uneste-ti fortele cu Iron Man si Doctor ..
500,00 Lei
Batsubmarinul Batman si conflictul subacvatic Lego Super Heroes Batsubmarinul Batman si conflictul subacvatic Lego Super Heroes
Out Of Stock
Producător: Lego Model: 76116
Batsubmarinul Batman si conflictul subacvatic Lego Super HeroesArunca-te in lupta impotriva lui Ocean Master si a rechinului lui, in Batsub-ul Batman. Roteste aripile submarinului pentru a mari viteza. Trage cu lansatoarele de piroane asupra inamicului. Apuca armele cu ghearele submarinului si creea..
130,00 Lei
Producător: Lego Model: 76111
Batman doborarea lui Brother Eye Lego Super HeroesUneste-ti fortele cu Batman si Batwoman pentru o palpitanta confruntare Batman: Doborarea lui Brother Eye LEGO DC Super Heroes.Trage cu lansatoarele de piroane ale Batjet-ului spre ochiul stralucitor si evita-i ghearele enorme. Apoi evita Salvele de ..
180,00 Lei
Producător: Lego Model: 76110
Batman Atacul Talonilor Lego Super HeroesPregateste-te pentru Batman: Atacul talonilor LEGO DC Super Heroes. Da de urma Talon Assassins cu Batman si Ace the Bat-Hound. Prinde armele Bat de motocicleta lui Batman si avanta-te in actiune. Ataca cu lansatoarele de piroane, apoi sari de pe motocicleta s..
130,00 Lei
Batalia Atlantisului Lego DC Comics Super Heroes Batalia Atlantisului Lego DC Comics Super Heroes
Out Of Stock
Producător: Lego Model: 76085
Batalia Atlantisului Lego DC Comics Super HeroesAlarma! Parademon incearca sa fure Cutia mama. Respinge maleficul invadator cu salvele de putere ale lui Aquaman si tunurile cu plasma ale garzilor din Atlantida. Blocheaza tentativele super-saltaretului Parademon de a rasturna marea arcada si asigura-..
130,00 Lei
Producător: Lego Model: 76087
Atacul aerian cu Batmobilul Flying Fox Lego Super HeroesAlatura-te misiunii ligii justitiei pentru a-i invinge pe Steppenwolf si pe Parademoni. Piloteaza Flying Fox cu Cyborg si declanseaza lansatoarele actionate cu arc si lansatoarele de piroane. Da-i frau liber lui Batman in Batmobilul sau si tint..
600,00 Lei
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in scopul imbunatatirii serviciilor noastre si a protectiei anti-spam si anti-malware.Politica de confidentialitate si Termenii de utilizare au fost actualizate pentru a le adapta la noul Regulament privind protectia generala a datelor (GDPR).