Categorii
Cos Cumparaturi

Summer Fun

(13 produse)
Producător: Playmobil Model: PM5547
Tir in parc Playmobil Summer FunTirul din parcul de distractie aduna toti copiii la joaca.Varsta recomandata: 4-10 ani..
99,00 Lei
Zona de camping Playmobil Summer Fun
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM6887
Zona de camping Playmobil Summer FunIuhuu... anul acesta, in timpul liber, ne vom distra in casa de vacanta de la Playmobil. Avem o multime lucruri de descoperit si de facut: trebuie sa ne dam cu tiroliana, sa facem un gratar apetisant, sa tragem cu arcul, iar seara cantam si organizam cel mai frumo..
385,00 Lei
Vehicul de teren Playmobil Summer Fun
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM6889
Vehicul de teren Playmobil Summer FunAstazi, copiii si tatal lor pleaca intr-o excursie pe malul lacului pentru a explora imprejurimile. Desigur, au pregatit si barcutele pentru a face un tur pe lac mai tarziu. "Sa nu uitam de casti si de vestele de salvare!". Din fericire exista suficient spatiu de..
165,00 Lei
Salvamar Playmobil Summer Fun
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM6677
Salvamar Playmobil Summer FunPiesele sunt din plastic colorat. Ele se combina pentru a alcatui modelul vizibil pe fata cutiei. Pentru a obtine rezultatul dorit, va rugam sa urmariti pasii indicati in manualul de utilizare din interiorul pachetului.Desenele va vor arata cu exactitate ordinea etapelor..
33,00 Lei
Plimbare pe inserat Playmobil Summer Fun
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM6891
Plimbare pe inserat Playmobil Summer FunTimp de cateva zile, copiii au asteptat nerabdatori sa faca o plimbare noaptea, prin padure. "Cand se intuneca?" In cele din urma, la miezul noptii cu tortele aprinse, cei doi copii isi incep aventura! "Wow! Ce frumos se reflecta lumina in ochii bufnitei si pe..
66,00 Lei
Masina de camping Playmobil Summer Fun
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM6671
Masina de camping Playmobil Summer FunPiesele sunt din plastic colorat. Ele se combina pentru a alcatui modelul vizibil pe fata cutiei. Pentru a obtine rezultatul dorit, va rugam sa urmariti pasii indicati in manualul de utilizare din interiorul pachetului. Desenele va vor arata cu exactitate ordine..
319,00 Lei
Loc de tabara cu led de foc Playmobil Summer Fun
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM6888
Loc de tabara cu led de foc Playmobil Summer FunSunteti pregatiti pentru noile provocari de la Playmobil? Astazi vom face o calatorie in padure si vom dormi in corturi. In timp ce copiii isi instaleaza corturile, mama pregateste lemnele pentru focul de tabara. Cand mancarea este gata, toata lumea fa..
165,00 Lei
Excursie pe biciclete Playmobil Summer Fun
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM6890
Excursie pe biciclete Playmobil Summer FunHai sa mergem intr-o excursie cu bicicletele astazi. Copiii abia asteapta sa isi testeze noile biciclete! Inainte de a pleca la drum trebuie sa pregatim pachetul cu mancare si castile. In cazul in care petrecem noaptea pe drum, vom lua cu noi sacii de dormit..
99,00 Lei
Excavator Playmobil Sand
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9145
Excavator Playmobil SandCu noua gama de la Playmobil Sand, distractia la groapa cu nisip este garantata. Excavatorul masiv este nu numai vehicul ci si jucarie pentru nisip. Cupa este usor de detasat si poate fi folosita ca o lopata de nisip. In plus, setul include un steag pentru personalizarea cast..
158,00 Lei
Camion nisip Playmobil Sand
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9142
Camion nisip Playmobil SandCu noul set de joaca Camion cu nisip de la Playmobil, distractia in groapa cu nisip este garantata! Camionul masiv este nu numai vehicul ci si jucarie pentru nisip. In plus, pentru si mai multa distractie, pe langa cele doua rampe de actionare, camionul are o sita detasabi..
158,00 Lei
Barcuta pentru rau Playmobil Summer Fun
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM6892
Barcuta pentru rau Playmobil Summer FunAstazi mergem intr-o plimbare pe apa! Copiii si-au pus vestele de salvare si au urcat la bord. Wow, trebuie sa ne mentinem echilibrul! Cu siguranta dupa cateva minute de practica, prima calatorie va fi una reusita. Participa si tu in aventurile pe rau alaturi d..
44,00 Lei
Barcuta pentru rau galbena Playmobil Summer Fun
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM6676
Barcuta pentru rau galbena Playmobil Summer FunPiesele sunt din plastic colorat. Ele se combina pentru a alcatui modelul vizibil pe fata cutiei. Pentru a obtine rezultatul dorit, va rugam sa urmariti pasii indicati in manualul de utilizare din interiorul pachetului. Desenele va vor arata cu exactita..
28,00 Lei
Avion Playmobil Summer Fun
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM6081
Avion Playmobil Summer FunZboara intr-o excursie interesanta cu avionul din gama Summer Fun Playmobil. Datorita acoperisului detasabil, copii pot avea acces cu usurinta la zona de pasageri si cabina de pilotaj. Astfel pot gasi locuri pentru alti doi pasageri inainte de a se angaja intr-o noua cursa...
193,00 Lei
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)