Categorii
Cos Cumparaturi

Summer Fun

(3 produse)
Producător: Playmobil Model: PM5547
Tir in parc Playmobil Summer FunTirul din parcul de distractie aduna toti copiii la joaca.Varsta recomandata: 4-10 ani..
89,99 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9145
Excavator Playmobil SandCu noua gama de la Playmobil Sand, distractia la groapa cu nisip este garantata. Excavatorul masiv este nu numai vehicul ci si jucarie pentru nisip. Cupa este usor de detasat si poate fi folosita ca o lopata de nisip. In plus, setul include un steag pentru personalizarea cast..
143,59 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9142
Camion nisip Playmobil SandCu noul set de joaca Camion cu nisip de la Playmobil, distractia in groapa cu nisip este garantata! Camionul masiv este nu numai vehicul ci si jucarie pentru nisip. In plus, pentru si mai multa distractie, pe langa cele doua rampe de actionare, camionul are o sita detasabi..
143,59 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in scopul imbunatatirii serviciilor noastre si a protectiei anti-spam si anti-malware.Politica de confidentialitate si Termenii de utilizare au fost actualizate pentru a le adapta la noul Regulament privind protectia generala a datelor (GDPR).