Categorii
Cos Cumparaturi

Ghostbusters

(3 produse)
Producător: Playmobil Model: PM70171
Zeddmore figurina de colectie Playmobil Ghostbusters Ghostbuster - Zeddemore figurina de colectie de la PLAYMOBIL. De 35 de ani vanatorii de fantome se lupta sa le prinda si sa impiedice orice fenomen paranormal. Cu ocazia aniversarii si premierei mondiale PLAYMOBIL lanseaza noile figurine de c..
269,99 Lei
Producător: Playmobil Model: PM70174
Stantz figurina de colectie Playmobil Ghostbusters Ghostbuster - Stantz figurina de colectie de la PLAYMOBIL. De 35 de ani vanatorii de fantome se lupta sa le prinda si sa impiedice orice fenomen paranormal. Cu ocazia aniversarii si premierei mondiale PLAYMOBIL lanseaza noile figurine de colect..
269,99 Lei
Producător: Playmobil Model: PM70173
Spengler figurina de colectie Playmobil Ghostbusters Ghostbuster - Spengler figurina de colectie de la PLAYMOBIL. De 35 de ani vanatorii de fantome se lupta sa le prinda si sa impiedice orice fenomen paranormal. Cu ocazia aniversarii si premierei mondiale PLAYMOBIL lanseaza noile figurine de co..
269,99 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in scopul imbunatatirii serviciilor noastre si a protectiei anti-spam si anti-malware.Politica de confidentialitate si Termenii de utilizare au fost actualizate pentru a le adapta la noul Regulament privind protectia generala a datelor (GDPR).