Categorii
Cos Cumparaturi

Ghostbusters

(7 produse)
Producător: Playmobil Model: PM9220
Vehicul Ecto-1 Playmobil GhostbusterViziteaza cartierul general al fantomelor cu ajutorul vehiculului fantomelor Ecto-1 de la Ghostbusters! Acest vechicul legendar are suficient spatiu pentru depozitarea protonilor si a capcanelor pentru fantome. In plus, acoperisul este detasabil. Cu sunete origina..
327,99 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9221
Stay Puft Marshmallow Playmobil GhostbustersAm putea spune ca este pufos si dragalas..dar stai! Stay Puft este gata sa sperie tot orasul! Cu brate mobile, nimeni nu ii poate sta in cale. Da-te un pas inapoi..vanatorii de fantome sunt pregatiti sa te salveze! Ray Stants isi foloseste dispozitivul inc..
122,99 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9222
Slimmer si stand de Hot Dog Playmobil GhostbustersPregateste-te sa fii acoperit cu gelatina de catre Slimer de la Ghostbusters, in timp ce acesta se indreapta spre standul de mancare. Cunoscut de intreaga lume pentru apetitul sau, este usor sa ii simti prezenta..in drumul sau tot orasul ramane acope..
102,59 Lei
Producător: Playmobil Model: PM70171
Zeddmore figurina de colectie Playmobil Ghostbusters Ghostbuster - Zeddemore figurina de colectie de la PLAYMOBIL. De 35 de ani vanatorii de fantome se lupta sa le prinda si sa impiedice orice fenomen paranormal. Cu ocazia aniversarii si premierei mondiale PLAYMOBIL lanseaza noile figurine de c..
269,99 Lei
Producător: Playmobil Model: PM70174
Stantz figurina de colectie Playmobil Ghostbusters Ghostbuster - Stantz figurina de colectie de la PLAYMOBIL. De 35 de ani vanatorii de fantome se lupta sa le prinda si sa impiedice orice fenomen paranormal. Cu ocazia aniversarii si premierei mondiale PLAYMOBIL lanseaza noile figurine de colect..
269,99 Lei
Producător: Playmobil Model: PM70173
Spengler figurina de colectie Playmobil Ghostbusters Ghostbuster - Spengler figurina de colectie de la PLAYMOBIL. De 35 de ani vanatorii de fantome se lupta sa le prinda si sa impiedice orice fenomen paranormal. Cu ocazia aniversarii si premierei mondiale PLAYMOBIL lanseaza noile figurine de co..
269,99 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9219
Sediul Central Playmobil GhostbustersSe intampla ceva ciudat in cartierul tau? Apelati sediul central Ghostbusters! Aici il veti gasi pe Spengler lucrand in laborator la noul sau amestec impotriva fantomelor, pe Stantz care urmareste indeaproape libraria fantomelor si pe Janine care raspunde la toat..
502,59 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)