Your Cart

Ghostbusters

Producător: Playmobil Model: PM9220
Viziteaza cartierul general al fantomelor cu ajutorul vehiculului fantomelor Ecto-1 de la Ghostbusters! Acest vechicul legendar are suficient spatiu pentru depozitarea protonilor si a capcanelor pentru fantome. In plus, acoperisul este detasabil. Cu sunete originale si lumini functionale, acest vech..
300,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9221
Am putea spune ca este pufos si dragalas..dar stai! Stay Puft este gata sa sperie tot orasul! Cu brate mobile, nimeni nu ii poate sta in cale. Da-te un pas inapoi..vanatorii de fantome sunt pregatiti sa te salveze! Ray Stants isi foloseste dispozitivul incarcat cu protoni pe cea mai mare fantoma vaz..
120,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9222
Pregateste-te sa fii acoperit cu gelatina de catre Slimer de la Ghostbusters, in timp ce acesta se indreapta spre standul de mancare. Cunoscut de intreaga lume pentru apetitul sau, este usor sa ii simti prezenta..in drumul sau tot orasul ramane acoperit de o gelatina verde lipicioasa. Fereste-te din..
100,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9349
Lucruri misterioase se intampla din nou in cartier. Un nou caz pentru Vanatorii de fantome de la Playmobil. Desigur, vanatorul de fantome Winston Zeddemore are accesoriile sale originale pentru vanatoare: stropitor de mazga , rezervorul pentru mazga si contorul PKE sunt mereu la indemana pentru a ca..
45,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9347
Lucruri misterioase se intampla din nou in cartier. Un nou caz pentru Vanatorii de fantome de la Playmobil. Desigur, vanatorul de fantome Peter Venkman are echipamentul sau special pentru vanatoare: pachetul de protoni, bagheta protonica si contorul PKE sunt mereu la indemana pentru a prinde fantome..
45,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9348
Lucruri misterioase se intampla din nou in cartier. Un nou caz pentru Vanatorii de fantome de la Playmobil. Desigur, vanatorul de fantome Raymond Stantz are echipamentul sau special pentru vanatoare: pachetul de protoni, ecto-ochelarii, bagheta protonica si contorul PKE sunt mereu la indemana pentru..
45,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9346
Lucruri misterioase se intampla din nou in cartier. Un nou caz pentru Vanatorii de fantome de la Playmobil. Desigur, vanatorul de fantome Egon Spengler are echipamentul sau special pentru vanatoare: pachetul de protoni, bagheta protonica si contorul PKE sunt mereu la indemana pentru a pastra fantome..
45,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9387
Fenomene paranormale se intampla din nou, iar o fantoma inspaimantatoare este pe cale de a face ravagii. Vanatorul de fantome Winston Zeddemore, cu scuterul sau acvatic, este omul perfect pentru aceasta slujba. Se indeparteaza repede, pentru a atrage in capcana fantoma. Winston se afla deja pe picio..
125,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9385
Personajele infricosatoare de la Playmobil s-au strecurat din nou in dormitoarele copiilor. Dar asta nu este o problema pentru vanatorul de fantome dr. Peter Venkman si elicopterul lui. Fenomenele paranormale nu au nici o sansa cu vanatorul neinfricat de fantome, cu bagheta lui de protoni, contorul ..
125,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9388
Ai grija! Se intampla din nou fenomene paranormale! Din fericire, Dr. Raymond Stantz, vanatorul de fantome, poate vana fantome si in aer, cu bicicleta sa zburatoare. El este imbatabil cu motocicleta sa, ecto-ochelarii, contorul PKE si bagheta cu protoni. Astazi el trebuie sa se ocupe de o fantoma de..
125,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9386
Personajele infricosatoare de la Playmobil s-au strecurat din nou in dormitoarele copiilor. Acesta este in mod clar un caz pentru Vanatorul de fantome Dr Egon Spengler cu masina sa speciala de curse. Egon incarca tragatorul de discuri si verifica echipamentul: pachet de protoni, bagheta de protoni, ..
125,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9223
Urmareste-l pe vanatorul de fantome Venkman in timp ce isi foloseste toate armele impotriva cainilor infricosatori de la Ghostbusters. Aceste creaturi au evadat dintr-o alta lume, obligandu-l pe Venkman sa iti foloseasca super armele pentru a invinge fiarele cu ochii rosii si pentru a o elibera pe D..
75,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 14 (2 pagini)
Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.