Categorii
Cos Cumparaturi

Ghostbusters

(17 produse)
Producător: Playmobil Model: PM70171
Zeddmore figurina de colectie Playmobil Ghostbusters Ghostbuster - Zeddemore figurina de colectie de la PLAYMOBIL. De 35 de ani vanatorii de fantome se lupta sa le prinda si sa impiedice orice fenomen paranormal. Cu ocazia aniversarii si premierei mondiale PLAYMOBIL lanseaza noile figurine de c..
297,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM70174
Stantz figurina de colectie Playmobil Ghostbusters Ghostbuster - Stantz figurina de colectie de la PLAYMOBIL. De 35 de ani vanatorii de fantome se lupta sa le prinda si sa impiedice orice fenomen paranormal. Cu ocazia aniversarii si premierei mondiale PLAYMOBIL lanseaza noile figurine de colect..
297,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM70173
Spengler figurina de colectie Playmobil Ghostbusters Ghostbuster - Spengler figurina de colectie de la PLAYMOBIL. De 35 de ani vanatorii de fantome se lupta sa le prinda si sa impiedice orice fenomen paranormal. Cu ocazia aniversarii si premierei mondiale PLAYMOBIL lanseaza noile figurine de co..
297,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9222
Slimmer si stand de Hot Dog Playmobil GhostbustersPregateste-te sa fii acoperit cu gelatina de catre Slimer de la Ghostbusters, in timp ce acesta se indreapta spre standul de mancare. Cunoscut de intreaga lume pentru apetitul sau, este usor sa ii simti prezenta..in drumul sau tot orasul ramane acope..
113,00 Lei
Zeddemore si Jetski Playmobil Ghostbusters
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9387
Zeddemore si Jetski Playmobil GhostbustersFenomene paranormale se intampla din nou, iar o fantoma inspaimantatoare este pe cale de a face ravagii. Vanatorul de fantome Winston Zeddemore, cu scuterul sau acvatic, este omul perfect pentru aceasta slujba. Se indeparteaza repede, pentru a atrage in capc..
138,00 Lei
Zeddemore Playmobil Ghostbusters
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9349
Zeddemore Playmobil GhostbustersLucruri misterioase se intampla din nou in cartier. Un nou caz pentru Vanatorii de fantome de la Playmobil. Desigur, vanatorul de fantome Winston Zeddemore are accesoriile sale originale pentru vanatoare: stropitor de mazga , rezervorul pentru mazga si contorul PKE su..
50,00 Lei
Venkman si elicopter Playmobil Ghostbusters
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9385
Venkman si elicopter Playmobil GhostbustersPersonajele infricosatoare de la Playmobil s-au strecurat din nou in dormitoarele copiilor. Dar asta nu este o problema pentru vanatorul de fantome dr. Peter Venkman si elicopterul lui. Fenomenele paranormale nu au nici o sansa cu vanatorul neinfricat de fa..
138,00 Lei
Venkman si caini infricosatori Playmobil Ghostbusters
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9223
Venkman si caini infricosatori Playmobil GhostbustersUrmareste-l pe vanatorul de fantome Venkman in timp ce isi foloseste toate armele impotriva cainilor infricosatori de la Ghostbusters. Aceste creaturi au evadat dintr-o alta lume, obligandu-l pe Venkman sa iti foloseasca super armele pentru a invi..
83,00 Lei
Venkman Playmobil Ghostbusters
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9347
Venkman Playmobil GhostbustersLucruri misterioase se intampla din nou in cartier. Un nou caz pentru Vanatorii de fantome de la Playmobil. Desigur, vanatorul de fantome Peter Venkman are echipamentul sau special pentru vanatoare: pachetul de protoni, bagheta protonica si contorul PKE sunt mereu la in..
50,00 Lei
Vehicul Ecto-1 Playmobil Ghostbuster
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9220
Vehicul Ecto-1 Playmobil GhostbusterViziteaza cartierul general al fantomelor cu ajutorul vehiculului fantomelor Ecto-1 de la Ghostbusters! Acest vechicul legendar are suficient spatiu pentru depozitarea protonilor si a capcanelor pentru fantome. In plus, acoperisul este detasabil. Cu sunete origina..
361,00 Lei
Stay Puft Marshmallow Playmobil Ghostbusters
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9221
Stay Puft Marshmallow Playmobil GhostbustersAm putea spune ca este pufos si dragalas..dar stai! Stay Puft este gata sa sperie tot orasul! Cu brate mobile, nimeni nu ii poate sta in cale. Da-te un pas inapoi..vanatorii de fantome sunt pregatiti sa te salveze! Ray Stants isi foloseste dispozitivul inc..
136,00 Lei
Stantz si motocicleta Playmobil Ghostbusters
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9388
Stantz si motocicleta Playmobil GhostbustersDin fericire, Dr. Raymond Stantz, vanatorul de fantome, poate vana fantome si in aer, cu bicicleta sa zburatoare. El este imbatabil cu motocicleta sa, ecto-ochelarii, contorul PKE si bagheta cu protoni. Astazi el trebuie sa se ocupe de o fantoma deosebit d..
138,00 Lei
Stantz Playmobil Ghostbusters
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9348
Stantz Playmobil GhostbustersLucruri misterioase se intampla din nou in cartier. Un nou caz pentru Vanatorii de fantome de la Playmobil. Desigur, vanatorul de fantome Raymond Stantz are echipamentul sau special pentru vanatoare: pachetul de protoni, ecto-ochelarii, bagheta protonica si contorul PKE ..
50,00 Lei
Spengler si masinuta Playmobil Ghostbusters
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9386
Spengler si masinuta Playmobil GhostbustersPersonajele infricosatoare de la Playmobil s-au strecurat din nou in dormitoarele copiilor. Acesta este in mod clar un caz pentru Vanatorul de fantome Dr Egon Spengler cu masina sa speciala de curse. Egon incarca tragatorul de discuri si verifica echipament..
138,00 Lei
Spengler si Fantoma Playmobil Ghostbusters
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9224
Spengler si Fantoma Playmobil GhostbustersAlaturati-va super vanatorului de fantome Ghostbusters, Spengler, in timp ce se lupta cu fantomele stralucitoare ale intunericului. Folosindu-se de abordarea sa practica, el este capabil sa se confrunte cu cate doua fantome simultan. Pe una o captureaza intr..
50,00 Lei
Spengler Playmobil Ghostbusters
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9346
Spengler Playmobil GhostbustersLucruri misterioase se intampla din nou in cartier. Un nou caz pentru Vanatorii de fantome de la Playmobil. Desigur, vanatorul de fantome Egon Spengler are echipamentul sau special pentru vanatoare: pachetul de protoni, bagheta protonica si contorul PKE sunt mereu la i..
50,00 Lei
Sediul Central Playmobil Ghostbusters
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9219
Sediul Central Playmobil GhostbustersSe intampla ceva ciudat in cartierul tau? Apelati sediul central Ghostbusters! Aici il veti gasi pe Spengler lucrand in laborator la noul sau amestec impotriva fantomelor, pe Stantz care urmareste indeaproape libraria fantomelor si pe Janine care raspunde la toat..
553,00 Lei
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)