Categorii
Cos Cumparaturi

Jucarii de Plus

Producător: Egmont Toys Model: Egm_120630
Papusa muzicala Kate Egmont Trageți butonul mic și cântecul de leagăn al lui Mozart se va auzi liniștitor. Păpușă cu rochița din bumbac, moale și plăcută la atingere, numai bună de ținut în brațe mereu. Lavabilă în mașina de spălat la 30oC. Confecţionată din materiale non-toxice. AVERTISMEN..
142,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_160664
Papusa de mana vacuta Egmont Păpușă (marionetă) de mână, moale și plăcută la atingere, pentru cele mai vesele povești. Luați loc și bucurați-vă de imaginația bogată care naște povești spectaculaose! Lavabilă în mașina de spălat la 30oC. Confecţionată din materiale non-toxice. AVERTISMENT! A..
80,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_160673
Papusa de mana urs polar Egmont ToysPăpușă (marionetă) de mână, moale și plăcută la atingere, pentru cele mai vesele povești. Luați loc și bucurați-vă de imaginația bogată care naște povești spectaculaose! Lavabilă în mașina de spălat la 30oC. Confecţionată din materiale non-toxice. AVERTISMENT! A s..
80,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_160674
Papusa de mana pinguin Egmont ToysPăpușă (marionetă) de mână, moale și plăcută la atingere, pentru cele mai vesele povești. Luați loc și bucurați-vă de imaginația bogată care naște povești spectaculaose! Lavabilă în mașina de spălat la 30oC. Confecţionată din materiale non-toxice. AVERTISMENT! A se ..
80,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_160635
Papusa de mana iepuras Egmont Păpușă (marionetă) de mână, moale și plăcută la atingere, pentru cele mai vesele povești. Luați loc și bucurați-vă de imaginația bogată care naște povești spectaculaose! Lavabilă în mașina de spălat la 30oC. Confecţionată din materiale non-toxice. AVERTISMENT! ..
80,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_160651
Papusa de mana hipopotam Egmont Păpușă (marionetă) de mână, moale și plăcută la atingere, pentru cele mai vesele povești. Luați loc și bucurați-vă de imaginația bogată care naște povești spectaculaose! Lavabilă în mașina de spălat la 30oC. Confecţionată din materiale non-toxice. AVERTISMENT..
80,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_160666
Papusa de mana ariciul Egmont Păpușă (marionetă) de mână, moale și plăcută la atingere, pentru cele mai vesele povești. Luați loc și bucurați-vă de imaginația bogată care naște povești spectaculaose! Lavabilă în mașina de spălat la 30oC. Confecţionată din materiale non-toxice. AVERTISMENT! ..
80,00 Lei
Producător: Clementoni Model: CL17215
Zornaitoare dinozaur de plus ClementoniNoua zornaitoare dinozaur de plus de la Baby Clementoni stimuleaza dexteritatea manuala, perceptia vizuala si auditiva a nou-nascutilor. Dinozaurul are corpul din plus si multe forme colorate, poate fi agatat de pat cu ajutorul inelului sau o poti lua cu tine o..
68,00 Lei
Producător: Clementoni Model: CL17164
Zornaitoare de plus Minnie Mouse ClementoniZornaitoarea stimuleaza dexteritatea manuala, perceptia vizuala si auditiva a nou-nascutilor. Dulce, prietenoasa si foarte placuta, simpatica Minnie este confectionata din plus, delicat si moale la atingere. Urechile sfosnesc, burtica scoate sunete iar pici..
96,00 Lei
Producător: Clementoni Model: CL17165
Zornaitoare de plus Mickey Mouse ClementoniZornaitoarea stimuleaza dexteritatea manuala, perceptia vizuala si auditiva a nou-nascutilor. Dulce, prietenos si foarte placut, simpaticul Mickey este confectionat din plus, delicat si moale la atingere. Urechile sfosnesc, burtica scoate sunete iar picioru..
96,00 Lei
Producător: Clementoni Model: CL17214
Zornaitoare catel de plus ClementoniNoua zornaitoare catel de plus de la Baby Clementoni stimuleaza dexteritatea manuala, perceptia vizuala si auditiva a nou-nascutilor. Catelul are corpul din plus si multe forme colorate, poate fi agatat de pat cu ajutorul inelului sau o poti lua cu tine oriunde.At..
68,00 Lei
Producător: Clementoni Model: CL17271
Vulpe de plus invata primele abilitati ClementoniAceasta mica vulpe de plus de la Baby Clementoni are un design special gandit pentru a stimula abilitatile copiilor de recunoastere si gestionare a emotiilor. Prin culori si materiale delicate, este prietenul ideal pe care orice copil il poate avea at..
83,00 Lei
Producător: Clementoni Model: CL17270
Soare de plus muzical ClementoniAcest soare de plus muzical de la Baby Clementoni acompaniaza perfect bebelusul in timpul somnului. Melodiile sunt special compuse pentru a spori dezvoltarea emotiilor pozitive precum calmul. Este echipat cu o agatatoare tip velcro, astfel poate fi pus deasupra patutu..
83,00 Lei
Producător: Clementoni Model: CL17301
Plus interactiv Lenes ClementoniUn plus interactiv lenes de la Clementoni care emite sunete, ce ii vor purta pe copii intr-o lume plina de tandrete. Micul lenes o sa recite rime educationale pentru copii, ce ii vor acompania atunci cand descopera noi cuvinte stimuland limbajul. Recunoaste cand este ..
136,00 Lei
Producător: Clementoni Model: CL17207
Plus baby Minnie cu lumini si sunete ClementoniJucaria de plus Baby Minnie cu lumini si sunete de la Baby Clementoni este cel mai bun partener pentru somn al unui copil. Burtica cu lumini si sunete le confera copiilor o senzatie de liniste si calm pe toata durata noptii. Varsta recomandata: 6 luni+...
130,00 Lei
Producător: Clementoni Model: CL17206
Plus baby Mickey cu lumini si sunete ClementoniJucaria de plus Baby Mickey cu lumini si sunete de la Baby Clementoni este cel mai bun partener pentru somn al unui copil. Burtica cu lumini si sunete le confera copiilor o senzatie de liniste si calm pe toata durata noptii. Varsta recomandata: 6 luni+...
130,00 Lei
Producător: Clementoni Model: CL17269
Pasare muzicala de plus ClementoniAceasta pasare de plus muzicala de la Baby Clementoni acompaniaza perfect bebelusul in timpul somnului. Melodiile sunt special compuse pentru a spori dezvoltarea emotiilor pozitive precum calmul. Este echipata cu o agatatoare tip velcro, astfel poate fi pusa deasupr..
83,00 Lei
Producător: Clementoni Model: CL17296
Jucarie plus Simba cu activitati ClementoniNoua Jucarie plus Simba cu activitati de la Clementoni este special creata pentru cei mici, plina de culori puternice pentru a le stimula interesul si abilitatile vizuale. Urechile sunt moi dar la atingere fosnesc iar daca il apesi pe burtica o sa scoata su..
96,00 Lei
Producător: Clementoni Model: CL17297
Jucarie plus Elefant cu activitati ClementoniNoua Jucarie plus elefantul Dumbo cu activitati de la Clementoni este special creata pentru cei mici, plina de culori puternice pentru a le stimula interesul si abilitatile vizuale. Urechile sunt moi dar la atingere fosnesc iar daca il apesi pe burtica o ..
96,00 Lei
Producător: Clementoni Model: CL17302
Jucarie de plus Lama ClementoniNoua jucarie de plus Lama de la Clementoni este cea mai colorata lama si este atat de draguta incat toti copiii ii vor admira culorile. Fabricata din plus, o sa devina cel mai bun prieten al oricarui bebelus. Lama cea amuzanta poate sa cante diverse cantece educational..
136,00 Lei
Producător: Clementoni Model: CL17268
Bufnita de plus cu lumini si sunete ClementoniNoua bufnita de plus muzicala de la Baby Clementoni este cel mai bun partener pentru somn al unui copil. Burtica cu lumini si melodiile compuse special le confera copiilor o senzatie de liniste si calm pe toata durata noptii. Are o agatoare practica si s..
102,00 Lei
Producător: IMC Model: dis_1300061
Mascota plus Tigru Flopsies 35 cm Disney.Mascota originala Disney. Personaj: Tiger. Jucarie din plus de calitate. Jucarie de plus moale din material textil din colectia "Winnie the Pooh". Tiger este un personaj dintr-un desen animat al Companiei "Walt Disney". Nu contine substante toxice.Varsta reco..
72,00 Lei
Producător: IMC Model: dis_1100056
Mascota plus Tigru 75 cm Disney.Mascota originala Disney. Personaj: Tiger. Jucarie din plus de calitate. Jucarie de plus moale din material textil din colectia "Winnie the Pooh". Tiger este un personaj dintr-un desen animat al Companiei "Walt Disney". Nu contine substante toxice.Varsta recomanda : 1..
228,00 Lei
Producător: IMC Model: dis_1100036
Mascota de plus Tigru 20 cm Disney.Mascota originala Disney. Personaj: Tiger. Jucarie din plus de calitate. Jucarie de plus moale din material textil din colectia "Winnie the Pooh". Tiger este un personaj dintr-un desen animat al Companiei "Walt Disney". Nu contine substante toxice. Varsta reco..
52,00 Lei
Producător: IMC Model: dis_1100057
Mascota plus Magarusul Eeyore 75 cm Disney. Mascota originala Disney. Personaj: Eeyore. Jucarie din plus de calitate. Are fundita pe codita. Nu contine substante toxice. Varsta recomandata : 1 ani +...
228,00 Lei
Producător: IMC Model: dis_1100049
Mascota plus Magarusul Eeyore 42 cm Disney.Mascota originala Disney. Personaj: Eeyore. Jucarie din plus de calitate. Are fundita pe codita. Nu contine substante toxice.Varsta recomandata: 1 ani +..
138,00 Lei
Producător: IMC Model: dis_1200559
Mascota plus Flopsies Mickey Mouse 20 cm Disney.Mascota originala Disney din plus de calitate. Toate materialele sunt noi. Umplut doar cu poliester. Este recomandata numai spalarea pe suprafata. Dupa uscare trebuie scuturat si periat. Nu contine substante toxice. Varsta recomandata: 1 an +..
58,00 Lei
Producător: IMC Model: dis_1200561
Mascota plus Flopsies Donald 20 cm Disney. Mascota originala Disney din plus de calitate. Toate materialele sunt noi. Umplut doar cu poliester. Este recomandata numai spalarea pe suprafata. Dupa uscare trebuie scuturat si periat. Nu contine substante toxice.Varsta recomandata: 0 ani +..
56,00 Lei
Producător: IMC Model: dis_1100053
Mascota Eeyore 60 cmJucarie de plus din material textil, intruchipandu-l pe Eeyore.Mascota originala Disney.Personaj: EeyoreJucarie din plus de calitate.Varsta recomandata: +3 ani..
191,00 Lei
Producător: IMC Model: dis_1500279
Lion Guard Bunga din plus 25 cmIndragita jucarie de plus Bunga, acum poti aduce acasa aventurile celor din Garda leului Rege din colectia Disney Junior care este la fel de adorabila ca intotdeauna.Varsta recomandata: +3 ani..
71,00 Lei
Afişare 1 - 30 din 63 (3 pagini)

Pufoase, colorate, zambitoare sau pline de expresivitate, cu forme care mai de care! Jucariile Kizo imita o multime de animalute, personaje de desene animate, bebelusi, copii, ori papusi. Alege chiar acum un cadou perfect pentru baietelul sau fetita ta si cei mici castiga un prieten de nadejde!