Categorii
Cos Cumparaturi

Sapun si Gel de dus Copii si Adulti

(12 produse)

Profita la maxim de timpul petrecut la baita alaturi de copilul tau si foloseste cele mai eficiente produse de igiena. Cu sapunurile lichide si gelurile de dus organice de la BubbleEco ori Quaranta Settimane te asiguri ca cel mic va avea un par si o piele curata, fara vreun disconfort. Special concepute pentru bebelusi si copii, aceste produse de igiena sunt antibacteriene si sunt insotite de detalii complete legate de beneficii, compozitie si utilizare.

Producător: BubbleEco Model: BB002
Gel de dus organic bebelusi si copii fetite 500ml BubbleEco.Gelul de dus organic contine vitamina E, nalba, musetel si seminte de in care catifeleaza si hidrateaza pielea delicata a copilului, protejand in acelasi timp pH-ul natural al pielii. Produsul are un efect calmant asupra pielii iritate si i..
85,00 Lei
Producător: BubbleEco Model: BB001
Gel de dus organic bebelusi si copii baieti 500ml BubbleEco.Gelul de dus organic contine vitamina E, nalba, musetel si seminte de in care catifeleaza si hidrateaza pielea delicata a copilului, protejand in acelasi timp pH-ul natural al pielii. Produsul are un efect calmant asupra pielii iritate si i..
85,00 Lei
Producător: BubbleEco Model: BB004
Sapun lichid organic bebelusi si copii 500ml BubbleEco.Sapun organic, cu aroma placuta, sapun lichid pentru copii si bebelusi care contine vitamina E si musetel, care inmoaie si hidrateaza pielea delicata a copilului, garantand igiena zilnica. Consistenta delicata a sapunului si a proprietatilor ant..
85,00 Lei
Producător: BubbleEco Model: BB015
Sapun organic igiena intima bebelusi si copii 250ml BubbleEco.Sapun organic,cu parfum placut,pentru igiena intima pentru bebelusi si copii, care datorita vitaminei E si musetelului, inmoaie si hidrateaza pielea din zonele intime, garantand o igiena adecvata in fiecare zi. Consistenta delicata a pro..
72,00 Lei
Producător: BubbleEco Model: BB006
Gel de dus organic copii si adulti 500ml BubbleEco.Gel de dus organic pentru adulti si copii, consistenta lichida,delicat pentru intreaga familie, care datorita provitaminei B5 incluse si un complex de extracte de plante inmoaie, hidrateaza si elibereaza pielea, protejand in acelasi timp pH-ul natur..
85,00 Lei
Sapun organic pentru igiena intima pentru copii si adulti 50ml
Stoc 0
Producător: BubbleEco Model: BB026
Sapun organic, parfum plăcut, igienă intimă pentru întreaga familie, care, datorită vitaminei E și a mușețelului, înmoaie și hidratează pielea din împrejurimile intime, garantând o igienă adecvată în fiecare zi. Consistența delicată a proprietăților lichide și antibacteriene lasă pielea curată și de..
19,00 Lei
Sapun lichid organic pentru copii si adulti 50ml
Stoc 0
Producător: BubbleEco Model: BB025
Sapun lichid organic pentru copii si adulti 50mlSapun organic cu o aroma placuta pentru intreaga familie, care datorita vitaminei Esi A si a extractelor de plante va inmuia pielea, garantand igiena zilnica. Consistenta delicata a sapunului si a proprietatilor antibacteriene va lasa pielea curata si ..
19,00 Lei
Sapun lichid organic pentru bebelusi si copii 50ml
Stoc 0
Producător: BubbleEco Model: BB021
Sapun lichid organic pentru bebelusi si copii 50mlSapun organic, cu o aroma placuta, sapun lichid pentru copii si bebelusi, care, datorita vitaminei E si musetelului, inmoaie si hidrateaza pielea delicata a copilului, garantand o igiena eficienta si adecvata. Consistenta delicata a sapunului si a pr..
19,00 Lei
Sapun lichid organic copii si adulti 500ml BubbleEco
Stoc 0
Producător: BubbleEco Model: BB008
Sapun lichid organic copii si adulti 500ml BubbleEco. Sapunul organic lichid cu o aroma placuta, este potrivit pentru intreaga familie datorita continutului in vitaminele E si A si a extractelor de plante. Inmoaie si hidrateaza pielea, garantand o igiena adecvata in fiecare zi. Consistenta delicata..
85,00 Lei
Gel de dus organic pentru copii si adulti 50ml
Stoc 0
Producător: BubbleEco Model: BB024
Gel de dus organic pentru copii si adulti 50mlGel de dus organic pentru adulti si copii, de consistenta lichida si delicata pentru intreaga familie, care datorita provitaminei B5 si a unui complex de extracte de plante inmoaie, hidrateaza si elibereaza pielea intregii familii, protejand in acelasi t..
19,00 Lei
Gel de dus organic pentru bebelusi si copii fetite 50ml
Stoc 0
Producător: BubbleEco Model: BB019
Gel de dus organic pentru bebelusi si copii fetite 50mlGel de dus organic pentru bebelusi si copii fetite,usor de imbaiat pentru bebelusi si copii care contine vitamina E, nalba, musetel si seminte de in, care inmoaie si hidrateaza tenul delicat al copilului protejand in acelasi timp pH-ul natural ..
19,00 Lei
Gel de dus organic pentru bebelusi si copii baieti 50ml
Stoc 0
Producător: BubbleEco Model: BB018
Gel de dus organic pentru bebelusi si copii baieti 50mlGel de dus organic pentru bebelusi si copii baieti, usor de imbaiat pentru beblusi si copii care contine vitamina E, nalba, musetel si seminte de in, care inmoaie si hidrateaza tenul delicat al copilului protejand in acelasi timp pH-ul natural a..
19,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)