Categorii
Cos Cumparaturi

Dragons

(10 produse)
Producător: Playmobil Model: PM70043
Snotlout in costum de zbor Playmobil DragonsIn momentele cand Hiccup da de bucluc, prietenia capata noi forte iar Snotlout de la PLAYMOBIL ii sare in ajutor. Snotlout are si el un costum de zbor, dar chiar si in aer acestuia ii place sa se planga de planurile lui Hiccup si sa se contrazica cu acesta..
29,99 Lei
Producător: Playmobil Model: PM70042
Raffnut si Taffnut in costume de zbor Playmobil DragonsRaffnut si Taffnut de la PLAYMOBIL sunt cei doi gemeni din seria Dragons si dau doavada de curaj cand isi apara dragonii. De obicei cei doi stau separati dar cand pericolul apare isi unesc fortele, imbraca costumele de zbor si infrunta pericolel..
59,99 Lei
Producător: Playmobil Model: PM70038
Light Fury, pui de dragon si copii Playmobil DragonsNoul set Light Fury si copii de la PLAYMOBIL ii impresioneaza pe Hiccup si Toothless. Light Fury are abilitati extraordinare si poate deveni invizibila. Dupa ceva timp cei doi dragoni incep sa formeze un cuplu, iar puii de dragoni sunt un simbol al..
224,99 Lei
Producător: Playmobil Model: PM70040
Hiccup, Astrid si pui de dragon Playmobil DragonsNoul set Hiccup, Astrid si dragon de la PLAYMOBIL ilustreaza povestea vietii celor doua personaje care sunt alaturi inca din copilarie si au reusit sa treaca peste toate obstacolele impreuna. Acum cei doi sunt conducatorii tribului vikingilor si trebu..
99,99 Lei
Producător: Playmobil Model: PM70044
Fishleg in costum de zbor Playmobil DragonsNimeni nu si-ar fi inchipuit sa-l vada pe Fishleg in costum de zbor de la PLAYMOBIL fara zemul sau dar cu ajutorul costumului de zbor acesta isi ajuta iubittul dragon. Setul contine figurina Fishleg cu costum de zbor, casca de viking si cutit. Varsta r..
29,99 Lei
Producător: Playmobil Model: PM70045
Cuplul regal Hiccup si Astrid Playmobil DragonsNoul set cuplu regal Hiccup si Astrid de la PLAYMOBIL, este dovada iubirii care a luat nastere intre cele doua personaje de-a lungul timpului.Varsta recomandata: +4 ani..
37,99 Lei
Producător: Playmobil Model: PM70041
Astrid si Hobgobbler Playmobil DragonsNoul set Astrid si Hobgobbler de la PLAYMOBIL, arata cum in ultimul film nu doar dragonii pot zbura ci si personajele favorite cu noile lor costume de zbor. Pentru a-si putea proteja dragonii de pericolele ce apar acestia au invatat cum sa zboare si sa lupte imp..
40,99 Lei
Producător: Playmobil Model: PM70037
Hiccup, Toothless si pui de dragon Playmobil DragonsIn capitolul final Hiccup si Toothless de la PLAYMOBIL au de a face cu noi provocari pline de pericole. Noii inamici cu care se confrunta ameninta nu doar vikingii si satul, ci si dragonii. Light Fury apare deodata si ii ajuta pe cei doi. Apartitia..
259,99 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9461
Gobber lanseaza oile in aer Playmobil DragonsAlaturati-va lui Gobber cu lansator de oi si participati la cele mai noi si interesante sporturi de curse de pe insula Berk. Acum ca vikingii si dragonii sunt prieteni, fiecare calaret face echipa cu balaurul pentru a vedea cine poate prinde cele mai mult..
169,99 Lei
Producător: Playmobil Model: PM70039
Deathgripper si Grimmel Playmobil DragonsDeathgripper si Grimmel de la PLAYMOBIL sunt personajele negative si rele din Dragons. Dragonul Deathgipper este cunoscut ca fiind un dragon distrugator si foarte periculos. Grimmel este un vanator de dragoni si este in cautarea lui Toothless.Varsta recomanda..
184,59 Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in scopul imbunatatirii serviciilor noastre si a protectiei anti-spam si anti-malware.Politica de confidentialitate si Termenii de utilizare au fost actualizate pentru a le adapta la noul Regulament privind protectia generala a datelor (GDPR).