Categorii
Cos Cumparaturi

Dragons

Producător: Playmobil Model: PM9461
Gobber si lansatorul de oi Playmobil DragonsAlaturati-va lui Gobber cu lansator de oi si participati la cele mai noi si interesante sporturi de curse de pe insula Berk. Acum ca vikingii si dragonii sunt prieteni, fiecare calaret face echipa cu balaurul pentru a vedea cine poate prinde cele mai multe..
160,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9460
Fishlegs si Meatlug Playmobil DragonsIntotdeauna prezenti pentru a-i sustine pe Hiccup & Toothless, Fishlegs si Meatlug sunt un duo de neoprit. Folosind semnale de mana, ei sunt capabili sa isi invinga dusmanii! In timp ce unii dragoni sunt greu de stapanit, Meatlug este dulce si afectuos, mai a..
200,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9247
Astrid si Stormfly Playmobil Dragonsca sunteti puternici si alaturati-va intr-o aventura cu Astrid si Stormfly. Jucaus in natura, dar feroce in lupta, acest duo este gata sa-l inlature pe Drago. Astrid poate folosi saua pentru a sta pe spatele lui Stormfly. Cand lupta s-a incheiat saua poate fi inde..
160,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9459
Snotlout si Hookfang Playmobil DragonsPorniti intr-o noua aventura alaturi de Snotlout si Hookfang. Atat calaretul, cat si dragonul au fiecare o minte proprie, iar Hookfang se mandreste adesea cu a face exact opusul a ceea ce spune Snotlout. Dar cand conteaza cu adevarat, ambii sunt razboinici feroc..
200,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9458
Gemeni cu Barf si Belch Playmobil DragonsGlumele se tin lant cu Ruffnut,Tuffnut, Barf si Belch. Antrenat de acesti gemeni veseli, dragonul cu doua capete intruchipeaza perfect cele doua personalitati diferite ale proprietarilor sai gemeni si intotdeauna are probleme sa decida ce cap sa fie primul. I..
320,00 Lei
Nava lui Drago Playmobil Dragons
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9244
Nava lui Drago Playmobil DragonsCel mai infricosator inamic al calaretilor dragoni este Drago si nava sa infioratoare. Nava are tot ce ii trebuie pentru incercarile sale inutile de a prinde dragoni. De asemenea, nava este prevazuta cu o cusca pentru dragoni si arbalete pentru aparare. Setul include ..
260,00 Lei
Nava de lupta a Dragonilor Playmobil Dragons
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM5481
Nava de lupta a Dragonilor Playmobil DragonsProtejati-va impotriva invadatorilor cu nava de lupta a dragonilor. Aceasta nava plutitoare este echipata cu doua figurine, dragon de lupta albastru, tun functional, si alte accesorii.Varsta recomandata: 5-12 ani..
230,00 Lei
Insula Berk Playmobil Dragons
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9243
Insula Berk Playmobil DragonsPe insula Berk, dragonul este o necesitate. Aici tinerii vikingi se imprietenesc cu dragonii unde, impreuna, incearca sa stea departe de bucluc. Cetatea are catapulta functionala si o arbaleta. Liderul vikingilor Stoick vegheaza cetatea de pe ziduri fiind pregatit pentru..
700,00 Lei
Gobber cu catapulta Playmobil Dragons
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9245
Gobber cu catapulta Playmobil DragonsAlaturati-va celui mai loial viking Gobber ce apara cetatea Berk cu ajutorul catapultei de la Playmobil. Cunoscut pentru loialitatea sa fata de Berk si pentru inventiile sale, impreuna cu prieteni aruncatori de flacari, Gobber nu are rival printre inamici. Acesta..
65,00 Lei
Eret si Balista Playmobil Dragons
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9249
Eret si Balista Playmobil DragonsEret este un inamic feroce impreuna cu balista sa cu patru arbalete de la Playmobil. La inceput acesta era un vanator de dragoni ce lucra pentru Drago insa in cele din urma isi uneste fortele cu tinerii vikingi din cetatea Berk. Setul include o figurina, balista cu p..
120,00 Lei
Dragonul Pietrei cu luptator Playmobil Dragons
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM5462
Dragonul Pietrei cu luptator Playmobil DragonsCel mic poate pazi taramul mistic cu dragonul pietrei cu luptator.Varsta recomandata: 5-12 ani..
70,00 Lei
Drago si Thunderclaw Playmobil Dragons
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9248
Drago si Thunderclaw Playmobil DragonsPregateste-te pentru atacul feroce bine pus la punct de Drago cu Thunderclaw de la Playmobil. Drago, ferocele vanator de dragoni, se foloseste de siretlicuri si de puternicul Thunderclaw incercand sa cucereasca si sa captureze dragonii din Berk. Setul include o ..
150,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in scopul imbunatatirii serviciilor noastre si a protectiei anti-spam si anti-malware.Politica de confidentialitate si Termenii de utilizare au fost actualizate pentru a le adapta la noul Regulament privind protectia generala a datelor (GDPR).