Categorii
Cos Cumparaturi

Diverse

Producător: Egmont Toys Model: Egm_630103
Tabla magnetica 4 in 1 Egmont ToysTablă cu 4 variante de folosire, în funcție de suprafața folosită: tablă pentru cretă, white-board pentru carioca sau marker, tablă magnetică, rolă de hârtie pentru desen/pictură. Conține, tabla cu 2 fețe care au și rolul de suport, cutie cretă colorată, burete d..
199,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ03140
Tabla magnetica (whiteboard) Djeco Tablă pentru scris și jocul cu magnet. Setul conține tabla cu ramă din lemn, ilustrată, burete pentru șters și un set de 4 carioci marker potrivite pentru whiteboard. Confecționat din lemn și vopsele non toxice conform reglementărilor EN71&ASTM. Dimensi..
97,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09402
Set pentru decorarea cadourilor DjecoSă oferi e cel mai frumos gest! Mai ales atunci când cadoul e atent împachetat și decorat, cu iubire și talent. Conține 4 planșe cu stickere, 4 ștampile, 1 tușieră, 32 de post-it-uri decorative pentru mesaje, 3 mosoare de ață colorată, 62 stickere metalizate. Con..
79,00 Lei
Producător: Djeco Model: DD03601
Set pentru corespondenta Misa Djeco Conține copertă cartonată, 24 coli ilustrate pe margine, 12 plicuri asortate. AVERTISMENT! Articol papetărie. Nu este jucărie. Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte. Producător: Djeco, Franța  V..
35,00 Lei
Producător: Djeco Model: DD03600
Set pentru corespondenta Melissa Djeco Conține copertă cartonată, 24 coli ilustrate pe margine, 12 plicuri asortate. AVERTISMENT! Articol papetărie. Nu este jucărie. Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte. Producător: Djeco, Franța ..
35,00 Lei
Producător: Djeco Model: DD03501
Set papetarie Tinou Djeco Un set complet, cu tot ce ai nevoie pentru toate notițe, mesaje, desene sau crafturi de hârtie. Conține felicitări și plicuri asortate, 3 coli cu decals (ilustrații care se tranferă prin răzuire), 6 semne de carte (manechine cu ținute diferite), creion, ..
134,00 Lei
Producător: Djeco Model: DD03502
Set papetarie Charlotte Djeco Un set complet, cu tot ce ai nevoie pentru toate notițe, mesaje, desene sau crafturi de hârtie. Conține 10 felicitări și 10 plicuri asortate, 6 coli cu decals (ilustrații care se tranferă prin răzuire), 5 semne de carte (manechine cu ținute dif..
134,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630548
Set papetarie Carti postale Egmont ToysSetul conține 4 coli cu stickere, 5 cărți poștale imprimate și 5 cărți poștale nedecorate pentru a fi personalizate cum dorești! Folosește-le pentru mesaje, invitații sau felicitări. AVERTISMENT: Nu este o jucărie. Contraindicat copiilor sub 3 ani. Producă..
27,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_67454
Semn de carte Van Gogh Wheatfield FridolinSemn de carte ilustrat. Dimensiuni: 16 x 5 cm. Producător: Fridolin, Germania.   Vârsta:+ 5 ani..
4,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_67453
Semn de carte Van Gogh Starry night FridolinSemn de carte ilustrat. Dimensiuni: 16 x 5 cm.Producător: Fridolin, Germania.   Vârsta:+ 5 ani..
4,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_67455
Semn de carte Van Gogh copac inflorit FridolinSemn de carte ilustrat. Dimensiuni: 16 x 5 cm. Producător: Fridolin, Germania.   Greutate:0.1 kg..
4,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_67411
Semn de carte Rosina Wachtmeiser Fantasy FridolinSemn de carte ilustrat. Dimensiuni: 16 x 5 cm. Producător: Fridolin, Germania.   Greutate:0.1 kg..
4,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_67402
Semn de carte Rosina Wachtmeiser Bibliotheca FridolinSemn de carte ilustrat. Dimensiuni: 16 x 5 cm. Producător: Fridolin, Germania.  Greutate:0.1 kg..
4,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_18016
Semn de carte magnetic Van Gogh Sunflowers FridolinATENȚIE: Nu este o jucărie! Confecționat din materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Pericol de sufocare! A se utiliza sub directa supraveghere a unei persoane adulte. Producător: Fridolin, Germani..
13,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_18042
Semn de carte magnetic Natura FridolinATENȚIE: Nu este o jucărie! Confecționat din materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Pericol de sufocare! A se utiliza sub directa supraveghere a unei persoane adulte. Producător: Fridolin, Germania.Greutate:0,..
13,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_18011
Semn de carte magnetic Klimt FridolinATENȚIE: Nu este o jucărie! Confecționat din materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Pericol de sufocare! A se utiliza sub directa supraveghere a unei persoane adulte. Producător: Fridolin, Germania.Vârsta recom..
13,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_67442
Semn de carte Klimt Tree of Life FridolinSemn de carte ilustrat Klimt -Tree of Life. Producător: Fridolin, Germania.  Vârsta:+ 5 ani..
4,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_67446
Semn de carte Klimt The virgins FridolinSemn de carte ilustrat Klimt -The virgins. Producător: Fridolin, Germania.  Greutate:0.1 kg..
4,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_67441
Semn de carte Klimt The kiss FridolinSemn de carte ilustrat. Dimensiuni: 16 x 5 cm. Producător: Fridolin, Germania.   Greutate:0.1 kg..
4,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_12734
Sacosa Maria Sibylla Merian FridolinSacoșă pentru cumpărături, ușoară și foarte practică. Se spală în mașina de spălat la temperatura de 300C. ATENTIE! Nu este o jucărie. Dimensiuni: 38 x 40 cm (+ 20 cm mâner). Producător: Fridolin, Germania...
47,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_18290
Pusculita metalica RosinaW FridolinConfecționată din metal și materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice.  AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub directa supraveghere a unei persoane adulte. ATENȚIE: Nu este o jucărie. Articol decorativ. Producător: Frid..
25,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_18295
Pusculita metalica Klimt FridolinConfecționată din metal și materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice.  AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub directa supraveghere a unei persoane adulte. ATENȚIE: Nu este o jucărie. Articol decorativ. Producător: Fridol..
25,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ05922
Punga plic pentru cadouri DjecoPunga plic pentru cadouri Djeco cu un design colorat si atractiv. Plicul este realizat din hartie si este potrivit pentru cadouri cu un volum mic. Plic din hartie pentru ambalarea cadourilor. Dimensiuni: 28 x 26 cm. Producator: Djeco, Franta. ..
1,50 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_18312
Magnet de arta Klimt FridolinMagnet de artă ATENȚIE: Nu este o jucărie! Confecționată din  materiale  non-toxice, cu vopsele non-toxice. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub directa supraveghere a unei persoane adulte. Producător: Fridolin, Germania Greutate:0.05..
12,00 Lei
Producător: Djeco Model: DD03543
Liniar din lemn Tinou DjecoConfecționat din lemn. Rigla 15 cm. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub directa supraveghere a unei persoane adulte. ATENȚIE: Nu este o jucărie. Articol de papetărie. Producător: Djeco, Franța  ..
16,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630102
Foarfeca cu varf rotunjit Egmont Foarfecă ușor și sigur de folosit de cei mici. Mâner ergonomic și vârf rotunjit. Disponibilă în diferite culori. AVERTISMENT: Se recomandă supravegherea copilului de către un adult în timpul jocului. Producător: Egmont toys, Belgia.  Vârsta recomandat..
11,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ04774
Felicitari si invitatii pentru petrecere Pirati Djeco Set de felicitări cu pirați gata oricand de petrecere. Setul conține 4 modele x 2 buc și 8 plicuri asortate. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. ATENȚIE: Nu este o jucărie. Producator: Djeco, Franța.Vârsta recomandată: + 3 ani..
19,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ04785
Felicitari Invitatii petrecere supereroi DjecoSet de felicitări. Eroii te ajută să organizezi cea mai spectaculoasă petrecere. Fiecare felicitare se poate personaliza cu mesajul și apoi împături într-un mod deosebit.  Conține 4 modele x 2 buc și 8 plicuri asortate, 1 coală cu stick..
25,00 Lei
Producător: Djeco Model: DD03605
Felicitari Invitatii petrecere Martyna DjecoSet de 10 felicitări, fiecare unică în felul său. Ilustrații artistice atât pe fiecare felicitare, cât și pe plicurile incluse.  Poți trimite un gând bun sau o invitație cu stil! Tematică: plante și animale. AVERTISMENT: Nu este o jucărie. Contra..
42,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ04782
Felicitari Invitatii petrecere inimi DjecoSet de felicitări. Invită-i pe cei dragi cu sufletul deschis la petrecere. Fiecare felicitare se poate personaliza cu mesajul și apoi împături într-un mod deosebit.  Conține 4 modele x 2 buc și 8 plicuri asortate, 1 coală cu stickere. AVERTISMENT:..
25,00 Lei
Afişare 1 - 30 din 73 (3 pagini)

Copii, sunteti pregatiti pentru o noua sesiune de lucru manual? Descoperiti in aceasta categorie a magazinului online Kizo o multime de seturi ori articole de papetarie si birotica - de la truse pentru corespondenta, pana la table magnetice, liniar, semne de carte, foarfeci ori mape cartonate. Munca la birou nu va fi niciodata plictisitoare cu articolele si jocurile Kizo.ro!      

Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in scopul imbunatatirii serviciilor noastre si a protectiei anti-spam si anti-malware.Politica de confidentialitate si Termenii de utilizare au fost actualizate pentru a le adapta la noul Regulament privind protectia generala a datelor (GDPR).