Categorii
Cos Cumparaturi

Harry Potter

(7 produse)
Producător: Lego Model: 76383
Ora de Potiuni Lego Harry PotterMoment Hogwarts LEGO Harry Potter, Lectia de potiuni este un set de joc sala de clasa Hogwarts ascunsa intr-o carte pentru joc din caramizi. Copiii deschid capacul si sunt transportati la Lectia de potiuni a profesorului Snape. Set de joc portabil pentru a crea potiun..
183,99 Lei
Producător: Lego Model: 76382
Ora de transfigurari Lego Harry Potter.Moment Hogwarts LEGO Harry Potter: Lectia de transfigurare este un set de joc instantaneu ascuns intr-o carte pentru joc din caramizi. Copiii o vor deschide si vor lua parte imediat la o lectie de Transfigurare in sala de clasa a Profesorului McGonagall. Magie ..
183,99 Lei
Producător: Lego Model: 75968
Privet Drive 4 Lego Harry PotterExploreaza 4 Privet Drive, casa familiei Dursley si descopera o furtuna de emotie magica! Vezi dulapul de sub scari unde doarme Harry Potter, roteste butonul pentru a vedea cum curg scrisorile Hogwarts ce intra prin cos, si saluta pe Dobby in camera de sus a lui Harry..
424,99 Lei
Producător: Lego Model: 75948
Turnul cu ceas Hogwarts Lego Harry PotterIntra in emblematicele locuri din filmele Harry Potter cu setul de joc Turnul cu ceas Hogwarts! Vino cu Harry, Hermione Granger si prietenii in vizita la biroul lui Dumbledore, participa la o lectie de Aparare impotriva Artei negre, vezi Aripa de spital si Ba..
551,99 Lei
Producător: Lego Model: 75969
Turnul de astronomie de la Hogwarts Lego Harry PotterIn Turnul Astronomic Hogwarts poti descoperi personaje uimitoare si detalii magice. Este plin de camere celebre pe care le stii din filmele cu Harry Potter. Viziteaza clasa profesorului Horace Slughorn cu Harry, apoi alatura-te celorlalti elevi la..
574,99 Lei
Producător: Lego Model: 75967
Padurea interzisa si intalnirea dintre Grawp si Umbridge Lego Harry PotterO poti pacali pe Dolores Umbridge sa intre in Padurea interzisa cu Harry si Hermione? Acolo este un copac magic care se deschide pentru a dezvalui lucruri super in interior - un felinar, un os si un picior de curcan. Cand se a..
183,99 Lei
Producător: Lego Model: 75957
Knight Bus Lego Harry PotterVino cu Harry Potter intr-o cursa salbatica, magica in Knight Bus LEGO! Foloseste acest grozav set de joc pentru a recrea scene din Harry Potter si prizonierul din Azkaban. Deschide panoul lateral articulat al autobuzului cu trei niveluri pentru a accesa interiorul, si ur..
240,99 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in scopul imbunatatirii serviciilor noastre si a protectiei anti-spam si anti-malware.Politica de confidentialitate si Termenii de utilizare au fost actualizate pentru a le adapta la noul Regulament privind protectia generala a datelor (GDPR).