Categorii
Cos Cumparaturi

History

(11 produse)

Cu mult timp in urma, viata oamenilor era cu totul alta - casele, hainele, ba chiar si orasele erau diferite decat cele de azi. Iar pentru ca cei mici sa inteleaga acest lucru, Playmobil aduce colectia History,  cu seturi ce prezinta arene de luptatori romani, intalnirea dintre Cezar si Cleopatra, legionari, vikingi, faraoni.

Producător: Playmobil Model: PM5393
Soldati Romani Playmobil HistoryAparati-va impotriva atacurilor inamice cu soldatilor romani de la Playmobil. Grupul de legionari te va apara impotriva atacurilor egiptene barand sagetile inamice cu ajutorul formatiunilor de lupta in forma de carapace. Setul include sase figurine, scuturi, sabii si ..
110,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM5388
Soldati Egipteni cu balista Playmobil HistorySoldatii egipteni cu balista de la Playmobil se pregatesc de o batalie acerba. Rotile mobile ale balistei va permit sa va aparati de dusmanii. Setul include 3 figurine, balista, sageti cu foc, scuturi si alte accesorii. Avertisment: pericol de sufocare. S..
55,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM5386
Piramida Faraonului Playmobil HistoryDescopera secretele si misterele antice ale piramidei faraonului de la Playmobil. Comorile sunt protejate de labirinturi incurcate si capcane bine ascunse. Gaseste incaperea plina de bogatii si bijuterii din aur si continua-ti calatoria pe scari pana in camera mo..
484,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM5390
Nava razboinicilor Romani Playmobil HistoryMergeti la batalie pe mare cu nava razboinicilor romani. Ajustati panzele pentru vanturi puternice si nu uitati sa opriti tunurile pentru a evita un incendiu. Spatiul de sub punte este la indemana si suficient de incapator pentru a stoca orice provizii. Bar..
248,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM5392
Legionar cu balista Playmobil HistoryCastigarea bataliei este usoara datorita legionarului cu balista de la Playmobil. Masina de razboi ajuta din punct de vedere defensiv cat si ofensiv astfel incat inamicul sa nu mai aiba nicio sansa. Setul include o figurina, balista, trei proiectile si alte acces..
42,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM5391
Car Roman Playmobil HistoryInvinge-ti dusmanii cu ajutorul carului roman de la Playmobil. In car pot sta doi razboinici pentru o aparare mai buna. Armele atasate rotilor impiedica dusmanii sa se apropie de car. Setul include o figurina, doi cai, car, sabie si alte accesorii. Avertisment: pericol de ..
66,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM5394
Caesar si Cleopatra Playmobil HistoryDupa multi ani de batalii, Cezar si Cleopatra se intalnesc in cele din urma pentru a face pace intre cele doua teritorii. Cu Playmobil, celebreaza dragostea legendara dintre Cezar si Cleopatra si urmareste incercarile lor de uniune pasnica a Egiptului cu Roma. Av..
53,00 Lei
Set portabil Egipteni cu comoara Playmobil History
Nou
Producător: Playmobil Model: PM9542
Set portabil Egipteni cu comoara Playmobil HistoryCalatoriti inapoi in timp cu captivantul set portabil - egipteni cu comoara de la PLAYMOBIL. Setul contine multe piese interesante, printre care un bust egiptean, o mumie si doi egipteni PLAYMOBIL. Cand ati terminat joaca, pur si simplu depozitati pi..
94,00 Lei
Tabara Faraonilor Playmobil History
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM5387
Tabara Faraonilor Playmobil HistoryIupii, am reusit! Exclamara cei doi vanatori de comori de la Playmobil. La sfarsitul zilei aceste bogatii ne vor aduce un pret bun. Avertisment: pericol de sufocare. Setul include piese mici si nu este recomandat copiilor sub 3 ani.Varsta recomandata: 4-10 ani..
127,00 Lei
Razboinic Egiptean cu camila Playmobil History
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM5389
Razboinic Egiptean cu camila Playmobil HistoryViteaz si neinfricat, razboinicul egiptean este aici pentru a proteja mormantul. Lansand sageti, el se apara impotriva dusmanilor, iar sagetile de rezerva sunt dispuse in tolba prinsa de sa pentru un foc continuu. Setul include o figurina, camila, arc, s..
61,00 Lei
Pusculita Ou Vikingi cu scut Playmobil History
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9209
Pusculita Ou Vikingi cu scut Playmobil HistoryEi bine, ce se poate ascunde in pusculita ou de la Playmobil? Vikingii cu scut sunt pregatiti de lupta! Astazi, tatal Viking ii da fiului sau o lectie de lupta cu sabia. Te descurci foarte bine! Ii spune mandru fiului sau. Setul ..
52,00 Lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)