Categorii
Cos Cumparaturi

Batman Movie

(10 produse)
Producător: Lego Model: 70825
Cutia de constructie a Reginei Watevra Lego MovieConstruieste-o si reconstruieste-o pe Regina Watevra Wa'Nabi intr-o multime de forme diferite, exact ca in MAREA AVENTURA LEGO 2.Creeaza un violoncel trist, un dinozaur furios, o masina vesela si altele. Cu imaginatia ta de maestru constructor, nu exi..
220,00 Lei
Ultrakatty si Razboinica Lucy Lego Movie
Stoc 0
Producător: Lego Model: 70827
Ultrakatty si Razboinica Lucy Lego MovieControleaz-o pe puternica Ultrakatty si creeaza diferite expresii ale fetei. ?inteste spre extraterestru cu arbaleta lui Lucy... dar atentie la gura lui muscatoare.Uneste-ti fortele cu Ultrakatty & Razboinica Lucy din MAREA AVENTURA LEGO 2 pentru a-l salva..
150,00 Lei
Spa-ul sclipitor Shimmer si Shine Lego Movie
Stoc 0
Producător: Lego Model: 70837
Spa-ul sclipitor Shimmer si Shine Lego MovieAlatura-te personajelor din LEGO MOVIE 2 astronautul Benny, Washed-out Wyldstyle si Unikitty in rolul Unikitty cea calma la Baia termala ?Straluceste si Sclipeste?, cu acest set colorat de joc! Bucura-te de un masaj facut de caracatita Opt. Relaxeaza-te in..
370,00 Lei
Palatul deloc malefic al Reginei Watevra Lego Movie
Stoc 0
Producător: Lego Model: 70838
Palatul deloc malefic al Reginei Watevra Lego MovieVino la cina cu Bachelor Batman si Regina Watevra Wa'Nabi la Palatul.Nu chiar asa malefic. LEGO al reginei, cu acest set de constructii plin de distractie. Savureaza un smoothie si vezi cabina DJ-ului. Faceti cunostinta cu personajele colorate din L..
500,00 Lei
Nava stelara Systar a lui Mayhem Lego Movie
Stoc 0
Producător: Lego Model: 70830
Nava stelara Systar a lui Mayhem Lego MovieAtentie ,Sweet Mayhem lanseaza autocolante spre eroii nostri. Pot oare cei doi maestri constructori sa nu se lase prinsi in inchisoarea teribilei nave spatiale? Tu decizi.Ajuta-i pe Emmet si Lucy sa scape de nava spatiala Systar a lui Sweet Mayhem MAREA AVE..
370,00 Lei
Masina de teren extrema a lui Rex Lego Movie
Stoc 0
Producător: Lego Model: 70826
Masina de teren extrema a lui Rex Lego Movie Actioneaza lansatoarele de piroane din aceasta masina super si din Rex-o-saurusul de recunoastere al lui Rex. Ia arma de la raptor si foloseste-o ca arma lui Rex. Apoi reconstruieste masina de teren intr-un quad Rex-o-saurus sau intr-un Execu-Rex-o-saurus..
150,00 Lei
Casa de vis a lui Emmet Racheta de salvare Lego Movie
Stoc 0
Producător: Lego Model: 70831
Casa de vis a lui Emmet Racheta de salvare Lego MovieDeschide usa din fata a casei si relaxeaza-te in salon si in bucatarie. Relaxeaza-te cu Unikitty la mansarda ca Razboinica Kitty. Apoi demonstreaza-ti abilitatile de maestru constructor transformand casa lui Emmet intr-o racheta. Lanseaza-te in sp..
300,00 Lei
Buggy-ul lui Emmet si al lui Lucy Lego Movie
Stoc 0
Producător: Lego Model: 70829
Buggy-ul lui Emmet si al lui Lucy Lego MovieCondu fara probleme pe teren accidentat cu rotile uriase si suspensiile,tinteste cu arma cu sageti. Lupta-te impotriva inamicului cu arbaleta lui Lucy si ranga lui Sharkira. Arunca in aer rezervoarele de combustibil si pleaca pentru a incheia misiunea de e..
250,00 Lei
Brigada spatiala a lui Benny Lego Movie
Stoc 0
Producător: Lego Model: 70841
Brigada spatiala a lui Benny Lego MovieLanseaza-te in spatiu cu Brigada spatiala a lui Benny LEGO! Aterizeaza pe planete cu Nava spatiala a lui Benny si exploreaza cu automobilul lunar. Intra in contact cu Lenny, Jenny si Kenny cu walkie-talkie-ul lui Benny. Respinge extraterestrii cu arma lui Jenny..
55,00 Lei
Batman si Barba metalica Lego Movie
Stoc 0
Producător: Lego Model: 70836
Batman si Barba metalica Lego MovieIntra in lupta pentru a salva Apocalipsaburg cu robotul crab al lui Barba Metalica si cu Batman.Depoziteaza organele interne ale lui Barba Metalica in cufarul cu comori al robotului. Stai de paza in gabie cu Maddox. Ajuta-l pe Batman sa respinga atacurile lui Stea,..
100,00 Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)