Your Cart

Planse si Sabloane Desen

Cei mici s-au plictisit de vechiile jucarii si jocuri? Ii vezi ca ar vrea sa coloreze sau sa deseneze insa blocul de desen ori hartiile albe nu ii atrag? Indreapta-ti atentia catre aceste minunate jocuri creative, seturi de pictat, sabloane sau planse de desen - ai o multime de tematici din care sa alegi, pentru fete si baieti deopotriva: portrete de copii sau adulti, animale, dragoni, zane, papusi, gradini, povesti ori legende, rochii si haine s.a.

Set de pictat papusi matrioshka Egmont Set de pictat papusi matrioshka Egmont
-24 %
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630512
Set de pictat papusi matrioshka Egmont Set de personalizat un set complet de păpuși matrioshka. Conține 5 păpuși din lemn natur nelăcuit, 6 culori, 2 pensule. Confecționat din materiale non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM.  AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani, c..
45,00 Lei 59,00 Lei
Sabloane desen cu animale asiatice Djeco Sabloane desen cu animale asiatice Djeco
-25 %
Producător: Djeco Model: DJ09741
Set sabloane desen cu animale asiatice Djeco2 șabloane cu adeziv, repoziționabile.Confecționat din  materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM.AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Se recomandă supravegherea copilului de către un adult în timpul ..
12,00 Lei 16,00 Lei
Sabloane de desen Vehicule Djeco Sabloane de desen Vehicule Djeco
-35 %
Producător: Djeco Model: DJ08819
Sabloane de desen Vehicule Djeco Diferite animale de companie pe care acum copii pot învăța să le ilustreze cu ajutorul celor 5 șabloane diferite, cu ușoare "contururi", care facilitează desenatul. Confecționat din  materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform reglementăr..
34,00 Lei 52,00 Lei
Sabloane de desen o lume magica cu unicorni Djeco Sabloane de desen o lume magica cu unicorni Djeco
-19 %
Producător: Djeco Model: DJ08862
Sabloane de desen o lume magica cu unicorni DjecoUnicorni, castele din acadele și personaje vesele pot fi desenate acum de orice copil. 5 șabloane diferite care facilitează desenul conturului.Confecționat din  materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform reglementărilor EN71&AS..
34,00 Lei 42,00 Lei
Sabloane de desen cu zane Djeco Sabloane de desen cu zane Djeco
-19 %
Producător: Djeco Model: DJ08857
Sabloane de desen cu zane Djeco5 șabloane diferite, cu usoare "nervuri", care facilitează desenatul.Zâne și spiriduși veseli pe care acum îi poate desena orice copil. Nu uitați să vă puneți și o dorință, chiar dacă e fantastică, zânele bune vor avea grijă de ea.Confecționat din  materiale non-t..
34,00 Lei 42,00 Lei
Sabloane de desen cu printese Djeco Sabloane de desen cu printese Djeco
-19 %
Producător: Djeco Model: DJ08817
Sabloane de desen cu printese DjecoZâne și spiriduși veseli pe care acum îi poate desena orice copil. Nu uitați să vă puneți și o dorință, chiar dacă e fantastică, zânele bune vor avea grijă de ea.5 șabloane diferite, cu usoare "nervuri", care faciliteaza desenatul.Confecționat din  materiale n..
34,00 Lei 42,00 Lei
Sabloane de desen cu dragoni Djeco Sabloane de desen cu dragoni Djeco
-19 %
Producător: Djeco Model: DJ08856
Sabloane de desen cu dragoni DjecoDragonii pot fi și frumoși, mai ales când sunt desenați cu grijă. Desenezi ca în povești cu cele 5 șabloane colorate.Confecționat din  materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM.  AVERTISMENT: Contraindicat copiilor ..
34,00 Lei 42,00 Lei
Sabloane de desen cu dinozauri Djeco Sabloane de desen cu dinozauri Djeco
-19 %
Producător: Djeco Model: DJ08863
Sabloane de desen cu dinozauri Djeco5 șabloane diferite care facilitează desenatul, din plastic siliconat, flexibile și ușor de folosit.Confecționat din  materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani, conți..
34,00 Lei 42,00 Lei
Sabloane de desen Aripi colorate Djeco Sabloane de desen Aripi colorate Djeco
-35 %
Producător: Djeco Model: DJ08816
Sabloane de desen Aripi colorate DjecoInsectele, fluturii și păsările pot fi desenate acum de orice copil. 5 șabloane diferite, cu ușoare "contururi", care facilitează desenatul. Confecționat din  materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM. ..
34,00 Lei 52,00 Lei
Sabloane de desen Animale de companie Djeco Sabloane de desen Animale de companie Djeco
-35 %
Producător: Djeco Model: DJ08820
Sabloane de desen Animale de companie Djeco Diferite animale de companie pe care acum copii pot învăța să le ilustreze cu ajutorul celor 5 șabloane diferite, cu ușoare "contururi", care facilitează desenatul. Confecționat din  materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform ..
34,00 Lei 52,00 Lei
Planse desen valuri Djeco Planse desen valuri Djeco
-23 %
Producător: Djeco Model: DJ08940
Planse desen valuri Djeco Planșele cu diferite modele pregătesc mânuța  celor mici pentru scris. Modelele sunt create astfel încât la final toate plutesc pe valuri colorate. Conține: 12 x 2 planșe de decorat. Confecționate din materiale și culori non-toxice. Avertisment: Contraindica..
34,00 Lei 44,00 Lei
Planse desen Street art set creativ Djeco Planse desen Street art set creativ Djeco
-23 %
Producător: Djeco Model: DJ08615
Planse desen Street art set creativ Djeco Arta urbană prinde contur! Setul conține 20 de planșe diferite cu peisaj urban, 2 coli abțibilduri (stickere) cu litere grafitti, 4 carioci cu 2 capete (carica-pensulă). Confecționate din materiale si culori non-toxice. Avertisment: Contraindicat..
89,00 Lei 116,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 82 (7 pagini)
Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.