Categorii
Cos Cumparaturi

Planse si Sabloane Desen

(104 produse)

Cei mici s-au plictisit de vechiile jucarii si jocuri? Ii vezi ca ar vrea sa coloreze sau sa deseneze insa blocul de desen ori hartiile albe nu ii atrag? Indreapta-ti atentia catre aceste minunate jocuri creative, seturi de pictat, sabloane sau planse de desen - ai o multime de tematici din care sa alegi, pentru fete si baieti deopotriva: portrete de copii sau adulti, animale, dragoni, zane, papusi, gradini, povesti ori legende, rochii si haine s.a.

Set de pictat papusi matrioshka Egmont
-8 %
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630512
Set de pictat papusi matrioshka Egmont Set de personalizat un set complet de păpuși matrioshka. Conține 5 păpuși din lemn natur nelăcuit, 6 culori, 2 pensule. Confecționat din materiale non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM.  AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani, c..
54,00 Lei 59,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09092
Set creativ de razuit Insecte prietenoase Djeco ”Zgârie” planșele cu instrumentul de lucru și vei descoperi treptat un animal prietenos. Conține 4 planșe, un instrument de răzuit din lemn, manual de instrucțiuni în imagini. Confecționat din  materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, con..
32,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08862
Sabloane de desen o lume magica cu unicorni DjecoUnicorni, castele din acadele și personaje vesele pot fi desenate acum de orice copil. 5 șabloane diferite care facilitează desenul conturului.Confecționat din  materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform reglementărilor EN71&AS..
39,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08821
Sabloane desen cu zane si dorinte Djeco Zânele bune pot fi desenate acum de orice copil. Setul conține 5 șabloane diferite, "conturate", care facilitează desenatul.Confecționat din materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM.  AVERTISMENT: Contr..
39,00 Lei
Sabloane desen cu animale asiatice Djeco
-22 %
Producător: Djeco Model: DJ09741
Set sabloane desen cu animale asiatice Djeco2 șabloane cu adeziv, repoziționabile.Confecționat din  materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM.AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Se recomandă supravegherea copilului de către un adult în timpul ..
14,00 Lei 18,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08819
Sabloane de desen Vehicule Djeco Diferite animale de companie pe care acum copii pot învăța să le ilustreze cu ajutorul celor 5 șabloane diferite, cu ușoare "contururi", care facilitează desenatul. Confecționat din  materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform reglementăr..
39,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08817
Sabloane de desen cu printese DjecoZâne și spiriduși veseli pe care acum îi poate desena orice copil. Nu uitați să vă puneți și o dorință, chiar dacă e fantastică, zânele bune vor avea grijă de ea.5 șabloane diferite, cu usoare "nervuri", care faciliteaza desenatul.Confecționat din  materiale n..
39,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08856
Sabloane de desen cu dragoni DjecoDragonii pot fi și frumoși, mai ales când sunt desenați cu grijă. Desenezi ca în povești cu cele 5 șabloane colorate.Confecționat din  materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM.  AVERTISMENT: Contraindicat copiilor ..
39,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08863
Sabloane de desen cu dinozauri Djeco5 șabloane diferite care facilitează desenatul, din plastic siliconat, flexibile și ușor de folosit.Confecționat din  materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani, conți..
39,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08816
Sabloane de desen Aripi colorate DjecoInsectele, fluturii și păsările pot fi desenate acum de orice copil. 5 șabloane diferite, cu ușoare "contururi", care facilitează desenatul. Confecționat din  materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM. ..
39,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08820
Sabloane de desen Animale de companie Djeco Diferite animale de companie pe care acum copii pot învăța să le ilustreze cu ajutorul celor 5 șabloane diferite, cu ușoare "contururi", care facilitează desenatul. Confecționat din  materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform ..
39,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08940
Planse desen valuri Djeco Planșele cu diferite modele pregătesc mânuța  celor mici pentru scris. Modelele sunt create astfel încât la final toate plutesc pe valuri colorate. Conține: 12 x 2 planșe de decorat. Confecționate din materiale și culori non-toxice. Avertisment: Contraindica..
39,00 Lei
Planse desen micuta printesa Djeco
-11 %
Producător: Djeco Model: DJ09633
Planse desen micuta printesa Djeco Colorează planșele si apoi descoperă ce surprize ți-a pregătit micuța prințesa. Conține: 8 planșe cu modele diferite cu dimensiunea 20 x 20 cm. Confecționate din materiale non-toxice, cu culori non-toxice. Avertisment: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A..
25,00 Lei 28,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08939
Planse desen grafism animale Djeco Planșele cu diferite modele pe animăluțe pregătesc mânuța  celor mici pentru scris. Conține: 6x3 planșe de decorat. Confecționate din materiale și culori non-toxice. Avertisment: Contraindicat copiilor sub 3 ani.Conține părți mici ce pot fi înghiți..
39,00 Lei
Planse desen cu surprize Thumbalina Djeco
-11 %
Producător: Djeco Model: DJ09637
Planse de desenat cu surprize Thumbalina Djeco Personajele Djeco nu fac aproape niciodată ce ne așteptăm. Tot așa, planșele de desenat îi vor surprinde pe cei cărora le vei arăta la final. Cel mai bine merg însoțite de o poveste inventată de tine. Setul conține 4 planșe diferite. Confecționa..
25,00 Lei 28,00 Lei
Planse desen cu surprize Lady butterfly Djeco
-11 %
Producător: Djeco Model: DJ09629
Planse desen cu surprize Lady butterfly Djeco Personajele Djeco nu fac aproape niciodată ce ne așteptăm. Tot așa, planșele de desenat îi vor surprinde pe cei cărora le vei arăta la final. Cel mai bine merg însoțite de o poveste inventată de tine. Setul conține 4 planșe diferite. Confecționa..
25,00 Lei 28,00 Lei
Planse desen cu sirene Djeco
-11 %
Producător: Djeco Model: DJ09628
Planse desen cu sirene Djeco Colorează planșele și apoi descoperă ce surprize ți-au pregătit micuțele prințese. Conține: 8 planșe cu modele diferite cu dimensiunea 20 x 20 cm. Confecționate din materiale non-toxice, cu culori non-toxice. Avertisment: Contraindicat copiilor sub 3 ani..
25,00 Lei 28,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09634
Planse desen ascunselea Djeco Personajele Djeco nu fac aproape niciodată ce ne așteptăm. Tot așa, planșele de desenat îi vor surprinde pe cei cărora le vei arăta la final. Cel mai bine merg însoțite de o poveste inventată de tine. Setul conține 8 planșe, câte 2 din fiecare model. Confecționa..
22,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08956
Planse cu abtibilduri repozitionabile padurea fermecata DjecoSetul conține 2 planșe panoramice, preilustrate și 2 coli cu aprox. cu 50 stickere reutilizabile. Stickerele individuale se pot poziționa nelimitat în diferite moduri pe planșe, astfel că este un set numai bun de avut mereu la îndemână! ..
55,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09646
Plansa desen tablou lumea de sub ape Djeco Planșă de colorat cu mai multe specii de animăluțe marine, lungă de 126 cm, ideală pentru a fi colorată de mai mulți copii deodată. Conține o planșă de 126 cm lungime. Confecționată din materiale și culori non-toxice. Avertisment: Contraindicat c..
22,00 Lei
Pictura cu degetele animale Djeco
-14 %
Producător: Djeco Model: DJ08901
Pictura cu degetele animale Djeco Joc creativ de pictat cu degețele mici. Pentru cei mici e un mare deliciu să picteze cu degețelele, pentru că au posibilitatea să experimenteze culorile nu doar prin văz ci și prin pipăit.  Setul conține 8 planșe mari, ușor de pictat (dimensiune 42x27..
123,00 Lei 143,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09861
Mini totem pentru desen prieteni Djeco Figurine cartonate pe care să le colorezi pentru a realiza cei mai veseli prieteni. Jocul conține 6 forme conturate, pretăiate, care urmează a fi colorate, 1 coală cu stickere, 3 creioane cerate cu vârf dublu (6 culori), manual de instrucțiuni. Confecți..
69,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08931
Joc creeaza animale marine DjecoCel mic este fascinat de lumea subacvatica? Atunci acest set va fi cu siguranta pe placul lui. Format din 16 planse pentru decorat, ce ilustreaza animale si plante marine, setul va fi un devarat deliciu pentru prichindel. Si pentru ca distractia sa fie garantata, setu..
39,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08932
Joc creeaza animale DjecoDaca micutul tau este atras de colaje, atunci acest set ii va surade cu siguranta. Cu ajutorul stickerelor din componenta sa, el va putea infrumuseta animalutele, dandu-le culoare si veselie. Setul este format din 24 de planse pentru decorat, ce reprezinta fiecare cate un an..
39,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09492
Creeaza figurine magice Indieni DjecoVestul Salbatic il fascineaza pe cel mic? Il vezi jucandu-se prin casa ca un cowboy ce se lupta cu indienii? Atunci acest set creativ va fi cu siguranta pe placul lui. Contine tot ceea ce are nevoie pentru a crea 6 personaje desenandu-le si decorandu-le dupa gust..
43,00 Lei
Joc creativ de razuit planse metalice Djeco
-18 %
Producător: Djeco Model: DJ09737
Joc creativ de razuit planse metalice Djeco Razuieste planșele cu instrumentul de lucru și vei descoperi treptat strălucirea metalică a diferitelor modele geometrice. Conține 4 planșe cu 50 de abțibilduri, un instrument de răzuit din lemn. Confecționate din materiale și culori non toxice. ..
51,00 Lei 62,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09729
Joc creativ de razuit planse fluorescente Oceanul Djeco 4 planșe cu detalii din viața marină. Răzuiești și obții 4 tablouri frumoase, fluorescente. Conține: 4 planșe și o ustensilă cu ajutorul căreia poți răzui planșele preilustrate. Confecționate din materiale si culori non - tox..
32,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09735
Joc creativ de razuit planse fluorescente Noaptea DjecoZgârie planșele cu instrumentul de lucru și vei descoperi treptat niște animale prietenoase care te veghează noaptea. Conține 4 planșe, un instrument de răzuit din lemn, manual de instrucțiuni în imagini. Confecționate din materiale si cul..
32,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09719
Joc creativ de razuit flori in gradina DjecoUn joc interesant si creativ de razuit, recomandat atat pentru fetite cat si baieti, obtinand 4 planșe cu modele deosebite, delicate și inspirate din natură. Răzuiești și obții cele mai frumoase 4 tablouri.Conține: 4 planșe și o ustensilă cu ajutorul c..
32,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08934
Joc creativ creeaza portrete DjecoDaca celui mic ii place sa creeze portrete, atunci acest set este potrivit pentru el. Cu ajutorul stickerelor din cadrul setului, el va putea crea portrete pline de culoare si veselie. Pentru a avea la indemana toate uneltele necesare, setul contine 16 planse de dec..
39,00 Lei
Afişare 1 - 30 din 104 (4 pagini)