Categorii
Cos Cumparaturi

Bijuterii si Accesorii

Producător: Djeco Model: DD04809
Umbrela copii in ploaie Djeco Umbrela copii in ploaie Djeco va aduce un zambet larg pe fata copilului tau, atunci cand o va vedea. Are un design deosebit, ce ii va face pe prichidei sa viseze la ploaie, doar ca sa o poata scoate la plimbare. Este confectionata din materiale non-toxice, cu 8 ti..
44,00 Lei
Umbrela copii flori si pasari Djeco
-24 %
Producător: Djeco Model: DD04804
Umbrela copii flori si pasari DjecoUmbrela copii flori si pasari Djeco va aduce un zambet larg pe fata copilului tau, atunci cand o va vedea. Are un design deosebit, ce ii va face pe prichidei sa viseze la ploaie, doar ca sa o poata scoate la plimbare. Este confectionata din materiale non-toxice,..
42,00 Lei 55,00 Lei
Producător: Djeco Model: DD04802
Umbrela copii dragonul si libelula Djeco Umbrela copii dragonul si libelula Djeco va aduce un zambet larg pe fata copilului tau, atunci cand o va vedea. Are un design deosebit, ce ii va face pe prichidei sa viseze la ploaie, doar ca sa o poata scoate la plimbare. Este confectionata din materia..
55,00 Lei
Producător: Djeco Model: DD04806
Umbrela copii roboti DjecoUmbrela copii roboti Djeco va aduce un zambet larg pe fata copilului tau, atunci cand o va vedea. Are un design deosebit, ce ii va face pe prichidei sa viseze la ploaie, doar ca sa o poata scoate la plimbare. Este confectionata din materiale non-toxice, cu 8 tije metalic..
44,00 Lei
Producător: Djeco Model: DD04704
Umbrela copii colorata Savana Djeco Umbrela copii colorata Savana Djeco va aduce un zambet larg pe fata copilului tau, atunci cand o va vedea. Are un design deosebit, ce ii va face pe prichidei sa viseze la ploaie, doar ca sa o poata scoate la plimbare. Este confectionata din materiale non-tox..
44,00 Lei
Producător: Djeco Model: DD04706
Umbrela copii colorata in excursie prin padure DjecoUmbrela de copii de la Djeco va aduce un zambet larg pe fata copilului tau, atunci cand o va vedea. Are un design deosebit, ce ii va face pe prichidei sa viseze la ploaie, doar ca sa o poata scoate la plimbare. Este confectionata din materiale non-..
46,00 Lei
Producător: Djeco Model: DD04703
Umbrela copii colorata Ocean DjecoUmbrela copii colorata Ocean Djeco va aduce un zambet larg pe fata copilului tau, atunci cand o va vedea. Are un design deosebit, ce ii va face pe prichidei sa viseze la ploaie, doar ca sa o poata scoate la plimbare. Este confectionata din materiale non-toxice, c..
44,00 Lei
Producător: Djeco Model: DD04702
Umbrela copii colorata animalute in jungla DjecoUmbrela de copii de la Djeco va aduce un zambet larg pe fata copilului tau, atunci cand o va vedea. Are un design deosebit, ce ii va face pe prichidei sa viseze la ploaie, doar ca sa o poata scoate la plimbare. Este confectionata din materiale non-toxi..
46,00 Lei
Producător: Djeco Model: DD04705
Umbrela copii colorata curcubeu DjecoUmbrela copii colorata curcubeu Djeco va aduce un zambet larg pe fata copilului tau, atunci cand o va vedea. Are un design deosebit, ce ii va face pe prichidei sa viseze la ploaie, doar ca sa o poata scoate la plimbare. Este confectionata din materiale non-toxice..
44,00 Lei
Producător: Djeco Model: DD04707
Umbrela copii colorata cu nave si vehicule DjecoUmbrela copii colorata cu nave si vehicule Djeco va aduce un zambet larg pe fata copilului tau, atunci cand o va vedea. Are un design deosebit, ce ii va face pe prichidei sa viseze la ploaie, doar ca sa o poata scoate la plimbare. Este confectionata di..
44,00 Lei
Producător: Djeco Model: DD04808
Umbrela copii colorata cu broscute Djeco Umbrela copii colorata cu broscute Djeco va aduce un zambet larg pe fata copilului tau, atunci cand o va vedea. Are un design deosebit, ce ii va face pe prichidei sa viseze la ploaie, doar ca sa o poata scoate la plimbare. Este confectionata din materia..
44,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09219
Stickere pentru fata super erou Djeco Conține: abțibilduri non alergice pentru față, gata pentru a fi lipite pe pielea curată. Efect glitter. Nu conțin substanțe toxice. Nu conțin parabeni și parfum!  Testate dermatologic. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani. A ..
32,00 Lei
Stickere pentru fata printesa Djeco
-21 %
Producător: Djeco Model: DJ09211
Stickere pentru fata printesa Djeco Conține: abțibilduri non alergice pentru față, gata pentru a fi lipite pe pielea curată. Efect glitter. Nu conțin substanțe toxice. Nu conțin parabeni și parfum!  Testate dermatologic. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani. A s..
30,00 Lei 38,00 Lei
Stickere pentru fata dragon Djeco
-21 %
Producător: Djeco Model: DJ09217
Stickere pentru fata dragon Djeco Conține: abțibilduri non alergice pentru față, gata pentru a fi lipite pe pielea curată. Efect glitter. Nu conțin substanțe toxice. Nu conțin parabeni și parfum!  Testate dermatologic. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se f..
30,00 Lei 38,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09200
Set make-up culori non alergice super-eroi Djeco. Conține: 3 pastile cu culori non-alergice, 1 burete (35 mm diametru), 1 pensulă, abțibilduei și șabloane pentru a realiza modele clasice de super-eroi. Culorile îndeplinesc standardele cosmetice. Culori și șabloane ușor de folosit. Se spală c..
84,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09207
Set make-up culori non alergice printese Djeco.Conține: 3 pastile cu culori non-alergice, 1 burete (35 mm diametru), 1 pensulă, abțibilduei și șabloane pentru a realiza modele clasice de prințese. Culorile îndeplinesc standardele cosmetice. Culori și șabloane ușor de folosit. Se spală cu apă..
84,00 Lei
Producător: Djeco Model: DD03850
Set insigne pisisci dragalase Djeco pentru fetite.Articol decorativ, nu este jucărie. Setul conține 5 insigne, de 3 dimeniuni diferite  (1 x 4.5 cm, 2 x 3.8 cm, 2 x 3.2 cm).AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub directa supraveghere a unui adult, conține ac.Pr..
27,00 Lei
Producător: Djeco Model: DD03855
Set insigne Medalioane Djeco pentru fetite.Articol decorativ, nu este jucărie. Setul conține 5 insigne, de 3 dimeniuni diferite  (1 x 4.5 cm, 2 x 3.8 cm, 2 x 3.2 cm).AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub directa supraveghere a unui adult, conține ac.Producăto..
27,00 Lei
Producător: Djeco Model: DD03851
Set insigne cu caluti Djeco pentru fetite.Articol decorativ, nu este jucărie. Setul conține 5 insigne, de 3 dimeniuni diferite (1 x 4.5 cm, 2 x 3.8 cm, 2 x 3.2 cm).AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub directa supraveghere a unui adult, conține ac.Producător: Djeco, Fr..
27,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ02050
Set husa textila pastel Djeco Set husa textila pastel Djeco ce contine 4 baloane si o husa din material textil, din bumbac. Umfland balonul si introducandu-l in husa, se va obtine o minge din material textil cu diametrul de 22cm. Este potrivita pentru copiii mici, evitand astfel riscul de a se..
39,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ02051
Set husa textila gradina Djeco Set husa textila geometrie Djeco ce contine 4 baloane si o husa din material textil, din bumbac. Umfland balonul si introducandu-l in husa, se va obtine o minge din material textil cu diametrul de 22cm. Este potrivita pentru copiii mici, evitand astfel riscul de ..
43,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ02052
Set husa textila geometrie Djeco Set husa textila geometrie Djeco ce contine 4 baloane si o husa din material textil, din bumbac. Umfland balonul si introducandu-l in husa, se va obtine o minge din material textil cu diametrul de 22cm. Este potrivita pentru copiii mici, evitand astfel riscul ..
43,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ02053
Set husa textila animale Djeco Set husa textila animale Djeco ce contine 4 baloane si o husa din material textil, din bumbac. Umfland balonul si introducandu-l in husa, se va obtine o minge din material textil cu diametrul de 22cm. Este potrivita pentru copiii mici, evitand astfel riscul de a ..
43,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09805
Set de confecţionat bijuterii cu stele Djeco.Set pentru creat bijuterii. Pe spatele ambalajului se regăsesc câteva idei pentru inspiraţie.Setul conține: şnururi și panglici divers colorate, mărgele colorate de diferite dimensiuni, pandative, 1 lănțisor cu medalion.Confecționat din materiale non-toxi..
81,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08710
Set pentru creare accesorii pentru par Djeco ce le va fascina pe fetitele dumneavoastra inca din prima clipa. Cu ajutorul accesoriilor incluse acestea pot crea o agrafa de par, un colier si un inel. Au nevoie doar de putina indemanare si imaginatie, pentru a se putea bucura de bijuterii unicat, ..
66,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_180500
Set colier si bratara Egmont Toys Set asortat ce conține un colier și o brățară cu mărgele de diferite forme și nuanțe. Confecționat din lemn și/sau plastic în conformitate cu normele EN71. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Conține piese mici care pot fi înghiț..
25,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ06562
Set bijuterii din lemn roz cu pasari Djeco, bijuterii si accesorii multicolore pentru fetite.Setul conţine: 1 colier, 1 brățară, 2 agrafe păr, 2 elastice păr, 1 inel și cutiuţă asortată pentru păstrarea bijuteriilor .Confecționate din materiale și vopsele non toxice conform reglementarilor EN71&..
76,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ06570
Set bijuterii cu flori colorate Djeco, accesorii si bijuterii pentru fetitele cochete si intodeauna in trend.Conține: lănțisor, brățară, inel, 2 elatice păr si 2 agrafe păr.Confecționat din lemn și vopsele non toxice conform reglementărilor EN71&ASTM. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub..
76,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ06672
Set bijuterii brodate cu fluturi Djeco, bijuterii roz-mov pentru fetite.Set bijuterii din fetru brodat.Conține: un colier, o brățară, o broșă.Confecționat din fetru brodat și metal. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani. Conține șnur lung (lănțișor), ac. A se folosi sub directa sup..
39,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ06673
Set bijuterii brodate cu flori Djeco, accesorii si bijuterii pentru fetite.Set bijuterii din fetru brodat.Conține: un colier, o brățară, o broșă.Confecționat din fetru brodat și  metal. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani. Conține șnur lung (lănțișor), ac. A se folosi sub di..
39,00 Lei
Afişare 1 - 30 din 248 (9 pagini)

Descopera o lume a culorilor, a formelor si copilariei! Kizo.ro iti aduce o multime de produse menite sa infrumuseteze vestimentatia oricarui copil ori sa aduca un plus de culoare activitatilor si evenimentelor organizate pentru acestia. Da viata petrecerilor cu aceste felicitari, gentute, umbrele, calendare, masti, seturi de bijuterii, seturi de make-up sau de stickere colorate pentru fata - perfecte ca si cadouri ori folosire in propria casa!

Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in scopul imbunatatirii serviciilor noastre si a protectiei anti-spam si anti-malware.Politica de confidentialitate si Termenii de utilizare au fost actualizate pentru a le adapta la noul Regulament privind protectia generala a datelor (GDPR).