Your Cart

Petrecere si make-up

Da culoare, viata si prospetime petrecerilor pentru copii cu aceste minunate accesorii - potrivite pentru decorarea incaperilor, momente de joaca, activitati distractive, baluri mascate, Halloween, ori zile de nastere! Ai de ales dintre mai multe stickere pentru fata, truse de machiaj non-alergice pentru baieti ori fete, masti, decoratiuni, felicitari sau jocuri amuzante. Descopera acum oferta magazinului online Kizo.ro - cele mai apreciate jucarii pentru copii te asteapta!

Stickere pentru fata super erou Djeco Stickere pentru fata super erou Djeco
-20 %
Producător: Djeco Model: DJ09219
Stickere pentru fata super erou Djeco Conține: abțibilduri non alergice pentru față, gata pentru a fi lipite pe pielea curată. Efect glitter. Nu conțin substanțe toxice. Nu conțin parabeni și parfum!  Testate dermatologic. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani. A ..
32,00 Lei 40,00 Lei
Stickere pentru fata printesa Djeco Stickere pentru fata printesa Djeco
-42 %
Producător: Djeco Model: DJ09211
Stickere pentru fata printesa Djeco Conține: abțibilduri non alergice pentru față, gata pentru a fi lipite pe pielea curată. Efect glitter. Nu conțin substanțe toxice. Nu conțin parabeni și parfum!  Testate dermatologic. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani. A s..
32,00 Lei 55,00 Lei
Stickere pentru fata pisica Djeco Stickere pentru fata pisica Djeco
-20 %
Producător: Djeco Model: DJ09214
Stickere pentru fata pisica Djeco Conține: abțibilduri non alergice pentru față, gata pentru a fi lipite pe pielea curată. Efect glitter. Nu conțin substanțe toxice. Nu conțin parabeni și parfum!  Testate dermatologic. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se ..
32,00 Lei 40,00 Lei
Stickere pentru fata dragon Djeco Stickere pentru fata dragon Djeco
-42 %
Producător: Djeco Model: DJ09217
Stickere pentru fata dragon Djeco Conține: abțibilduri non alergice pentru față, gata pentru a fi lipite pe pielea curată. Efect glitter. Nu conțin substanțe toxice. Nu conțin parabeni și parfum!  Testate dermatologic. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se f..
32,00 Lei 55,00 Lei
Set make-up culori non alergice super-eroi Djeco Set make-up culori non alergice super-eroi Djeco
-28 %
Producător: Djeco Model: DJ09200
Set make-up culori non alergice super-eroi Djeco. Conține: 3 pastile cu culori non-alergice, 1 burete (35 mm diametru), 1 pensulă, abțibilduei și șabloane pentru a realiza modele clasice de super-eroi. Culorile îndeplinesc standardele cosmetice. Culori și șabloane ușor de folosit. Se spală c..
84,00 Lei 117,00 Lei
Set make-up culori non alergice printese Djeco Set make-up culori non alergice printese Djeco
-28 %
Producător: Djeco Model: DJ09207
Set make-up culori non alergice printese Djeco.Conține: 3 pastile cu culori non-alergice, 1 burete (35 mm diametru), 1 pensulă, abțibilduei și șabloane pentru a realiza modele clasice de prințese. Culorile îndeplinesc standardele cosmetice. Culori și șabloane ușor de folosit. Se spală cu apă..
84,00 Lei 117,00 Lei
Masti ochelari petrecere Halloween Djeco Masti ochelari petrecere Halloween Djeco
-24 %
Producător: Djeco Model: DJ02079
Masti ochelari petrecere Halloween Djeco Alege rolul pe care dorești să îl ai ! 8 ochelari diferiți, cu elastic la spate pentru fixare. Nu oferă protecție. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani, măștile pot fi rupte in parti mici. Se recomandă supravegherea copilului de către un adu..
32,00 Lei 42,00 Lei
Joc Hi Han pune coada la magarus Djeco Joc Hi Han pune coada la magarus Djeco
-23 %
Producător: Djeco Model: DJ02091
Joc Hi Han pune coada la magarus DjecoJoc petrecere copii , Un joc pentru petrecerile copilului tău, cu care să se distreze și în același timp să își exerseze îndemânarea. Jocul conține un poster de 54 x 54 cm, codițe de măgăruș. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani, poate conține p..
34,00 Lei 44,00 Lei
Felicitari Invitatii petrecere supereroi Djeco Felicitari Invitatii petrecere supereroi Djeco
-24 %
Producător: Djeco Model: DJ04785
Felicitari Invitatii petrecere supereroi DjecoSet de felicitări. Eroii te ajută să organizezi cea mai spectaculoasă petrecere. Fiecare felicitare se poate personaliza cu mesajul și apoi împături într-un mod deosebit.  Conține 4 modele x 2 buc și 8 plicuri asortate, 1 coală cu stick..
25,00 Lei 33,00 Lei
Felicitari Invitatii petrecere Martyna Djeco Felicitari Invitatii petrecere Martyna Djeco
-39 %
Producător: Djeco Model: DD03605
Felicitari Invitatii petrecere Martyna DjecoSet de 10 felicitări, fiecare unică în felul său. Ilustrații artistice atât pe fiecare felicitare, cât și pe plicurile incluse.  Poți trimite un gând bun sau o invitație cu stil! Tematică: plante și animale. AVERTISMENT: Nu este o jucărie. Contra..
42,00 Lei 69,00 Lei
Felicitari Invitatii petrecere inimi Djeco Felicitari Invitatii petrecere inimi Djeco
-24 %
Producător: Djeco Model: DJ04782
Felicitari Invitatii petrecere inimi DjecoSet de felicitări. Invită-i pe cei dragi cu sufletul deschis la petrecere. Fiecare felicitare se poate personaliza cu mesajul și apoi împături într-un mod deosebit.  Conține 4 modele x 2 buc și 8 plicuri asortate, 1 coală cu stickere. AVERTISMENT:..
25,00 Lei 33,00 Lei
Felicitari Invitatii petrecere Aurelia Djeco Felicitari Invitatii petrecere Aurelia Djeco
-39 %
Producător: Djeco Model: DD03608
Felicitari Invitatii petrecere Aurelia DjecoSet de 10 felicitări, fiecare unică în felul său. Ilustrații artistice atât pe fiecare felicitare, cât și pe plicurile incluse.  Poți trimite un gând bun sau o invitație cu stil! Tematică: flori, grafică, portrete. AVERTISMENT: Nu este o jucărie...
42,00 Lei 69,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 26 (3 pagini)
Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.