Categorii
Cos Cumparaturi

Fairies

(16 produse)
Producător: Playmobil Model: PM70001
Casa zanelor din padure Playmobil FairiesDeparte de ochii lumii se afla Casa zanelor din padure de la PLAYMOBIL, acolo unde toate zanele muncesc cu spor. Lana proaspata de zana trebuie invartita pe roata, iar reteta pentru cea mai noua potiune de zane nu este inca trecuta in carte. Din fericire, zan..
203,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM70000
Barcuta zanelor cuplu romantic Playmobil FairiesDeparte de ochii lumii se afla Casa zanelor din padure de la PLAYMOBIL, acolo unde toate zanele muncesc cu spor. Lana proaspata de zana trebuie invartita pe roata, iar reteta pentru cea mai noua potiune de zane nu este inca trecuta in carte. Din ferici..
85,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9137
Zana cu calul ei Playmobil FairiesZana inclusa in set poate calari pe cal fara sa. Un suport de flori permite figurinei sa stea in siguranta.Varsta recomandata: 4-10 ani..
44,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9138
Zana cu berze Playmobil FairiesIn Padurea Magica a Zanelor de la Playmobil, trebuie intotdeauna indeplinite multe sarcini importante. Din fericire, zanele sunt sustinute de prietenele lor harnice. Aceasta micuta zana ingrijeste cu multa dragoste cele doua berze. "Chiar aveti suficienta mancare?", Bi..
50,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9136
Trasura cu Unicorn si Zane Playmobil FairiesIn Trasura sa cu Unicorn de la Playmobil, zana floare este pe drum spre Padurea Magica a Zanelor. Vrea sa participe la congresul anual al zanelor. La urma urmei, aceasta vrea sa prezinte amestecul noii sale potiuni speciale de flori. "Sa mergem! Trebuie sa..
77,00 Lei
Pusculita Ou ghicitoare cu pisica Playmobil Fairies
Nou
Producător: Playmobil Model: PM9417
Pusculita Ou ghicitoare cu pisica Playmobil FairiesEi bine, ce se poate ascunde in pusculita ou de la PLAYMOBIL? O ghicitoare cu pisica ce iti va citi viitorul in carti si cu ajutorul bilei de cristal. Pusculitele ou de la PLAYMOBIL sunt, de asemenea, ideale pentru decorarea..
33,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9132
Padurea magica cu Zane Playmobil FairiesPadurea Magica cu Zane de la Playmobil este plina de activitate. Sunt atat de multe de facut: mama unicorn si manzul ei trebuie sa fie ingrijiti si o noua potiune pentru zane trebuie sa fie preparata. Zanele incep sa stranga imediat ingredientele potrivite din..
374,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM70167
Insula zanelor Playmobil FairiesIn lumea magica vei descoperi Insula zanelor de la PLAYMOBIL, locul unde toate povestile prind viata iar magia este pretutindeni. Explorati insula si o sa le intalniti pe zanele magice. Unicornii si dragonii se relaxeaza sub copacul magic, fiind locul lor preferat. In..
220,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9133
Barca magica cu Zane Playmobil FairiesAstazi, zanele de la Playmobil se afla intr-o calatorie cu barca lor, Regina Zanelor. Vor sa-si viziteze prietenii in Padurea Magica a Zanelor. Adie o briza usoara, iar panzele colorate se intind in bataia vantului. Astfel, zanele vor ajunge curand la destinatie..
198,00 Lei
Zana cu ratoni Playmobil Fairies
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9139
Zana cu ratoni Playmobil FairiesIn Padurea Magica a Zanelor de la Playmobil, trebuie intotdeauna indeplinite multe sarcini importante. Din fericire zanele sunt sustinute de prietenele lor harnice. Micii ratoni se simt foarte fericiti cu micuta lor zana. Nu-i de mirare, deoarece ea ii ingrijeste zi s..
50,00 Lei
Zana cu caprioare Playmobil Fairies
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9141
Zana cu caprioare Playmobil FairiesIn Padurea Magica a Zanelor de la Playmobil, trebuie intotdeauna indeplinite multe sarcini importante. Din fericire, zanele sunt sustinute de prietenele lor harnice. "Priviti, puii mei de cerb, v-am adus mancare gustoasa!", le striga micuta zana prietenilor ei. Pui..
50,00 Lei
Zana cu animale prietenoase Playmobil Fairies
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9140
Zana cu animale prietenoase Playmobil FairiesIn Padurea Magica a Zanelor de la Playmobil, trebuie intotdeauna indeplinite multe sarcini importante. Din fericire, zanele sunt sustinute de prietenele lor harnice. Bufnita si sconcsii sunt ingrijiti cu multa dragoste de micuta zana . Pont: fusta de sili..
50,00 Lei
Pusculita Ou Zane Playmobil Fairies
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9208
Pusculita Ou Zane Playmobil FairiesEi bine, ce se poate ascunde in pusculita ou de la Playmobil? O zana cu sceptru magic. Impreuna cu prietenii ei, zana foloseste puterea pietrelor pretioase pentru a face numai bine.Setul include doua figurine, pietre pretioase, o bufnita si..
52,00 Lei
Fantana fermecata a Zanelor Playmobil Fairies
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9135
Fantana fermecata a Zanelor Playmobil FairiesDin cele patru zari, zanele si animalele magice se grabesc sa fie martore la nasterea unui noi zane. Toata lumea fiind prezenta, intreaga Vale Mistica a Zanelor straluceste in lumina magica. Petalele de flori se deschid pentru a permite oaspetilor sa vada..
165,00 Lei
Dragonul prietenos cu puiul Playmobil Fairies
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9134
Dragonul prietenos cu puiul Playmobil FairiesMama Dragonului prietenos de la Playmobil este atat de fericita de puiul ei. Ea are grija cu dragoste de puiul sau de dragon. Doar o zana vine sa viziteze noul nascut si sa aduca flori. Bufnita si bursucii sunt nerabdatori de asemenea sa intampine noul pu..
198,00 Lei
Barcuta cu Zane set portabil Playmobil Fairies
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9105
Barcuta cu Zane set portabil Playmobil FairiesFaceti o plimbare magica cu barcuta zanelor! Acest set va permite sa va dezvoltati imaginatia si sa faceti o calatorie mistica la bordul acestei barci plutitoare.Cand ati terminat joaca, pur si simplu depozitati piesele in cutie pana la jocul urmator! Se..
66,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)