Categorii
Cos Cumparaturi

Fairies

(6 produse)
Producător: Playmobil Model: PM9139
Zana cu ratoni Playmobil FairiesIn Padurea Magica a Zanelor de la Playmobil, trebuie intotdeauna indeplinite multe sarcini importante. Din fericire zanele sunt sustinute de prietenele lor harnice. Micii ratoni se simt foarte fericiti cu micuta lor zana. Nu-i de mirare, deoarece ea ii ingrijeste zi s..
45,09 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9138
Zana cu berze Playmobil FairiesIn Padurea Magica a Zanelor de la Playmobil, trebuie intotdeauna indeplinite multe sarcini importante. Din fericire, zanele sunt sustinute de prietenele lor harnice. Aceasta micuta zana ingrijeste cu multa dragoste cele doua berze. "Chiar aveti suficienta mancare?", Bi..
45,09 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9140
Zana cu animale prietenoase Playmobil FairiesIn Padurea Magica a Zanelor de la Playmobil, trebuie intotdeauna indeplinite multe sarcini importante. Din fericire, zanele sunt sustinute de prietenele lor harnice. Bufnita si sconcsii sunt ingrijiti cu multa dragoste de micuta zana . Pont: fusta de sili..
45,09 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9137
Zana cu calul ei Playmobil FairiesZana inclusa in set poate calari pe cal fara sa. Un suport de flori permite figurinei sa stea in siguranta.Varsta recomandata: 4-10 ani..
39,99 Lei
Producător: Playmobil Model: PM70000
Barcuta zanelor cuplu romantic Playmobil FairiesDeparte de ochii lumii se afla Casa zanelor din padure de la PLAYMOBIL, acolo unde toate zanele muncesc cu spor. Lana proaspata de zana trebuie invartita pe roata, iar reteta pentru cea mai noua potiune de zane nu este inca trecuta in carte. Din ferici..
76,99 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9133
Barca magica cu Zane Playmobil FairiesAstazi, zanele de la Playmobil se afla intr-o calatorie cu barca lor, Regina Zanelor. Vor sa-si viziteze prietenii in Padurea Magica a Zanelor. Adie o briza usoara, iar panzele colorate se intind in bataia vantului. Astfel, zanele vor ajunge curand la destinatie..
179,99 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in scopul imbunatatirii serviciilor noastre si a protectiei anti-spam si anti-malware.Politica de confidentialitate si Termenii de utilizare au fost actualizate pentru a le adapta la noul Regulament privind protectia generala a datelor (GDPR).