Categorii
Cos Cumparaturi

Jocuri de Logica

(147 produse)

Culorile, formele si piesele acestor jocuri de logica ii vor captiva pe cei mici. Specificul fiecarui joc ii va face sa fie mai atenti, mai receptivi si mai dornici sa descopere lumea si sa treaca la urmatoarea provocare! Descopera in aceasta categorie de produse o multime de jocuri de logica, de la exercitii de memorie, pana la bingo, labirinturi.

Producător: Fridolin Model: Fr_17481
Labirint numerotat cu bila rosu Fridolin Joc logic și de îndemânare- labirint cu bilă. Confecționat din lemn și materiale non-toxice conform reglementărilor EN71 & ASTM. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Conține piese mici ce pot fi înghițite. A se utiliza sub stricta suprav..
19,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_17486
Labirint numerotat cu bila natur Fridolin Joc logic și de îndemânare- labirint cu bilă. Confecționat din lemn și materiale non-toxice conform reglementărilor EN71 & ASTM. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Conține piese mici ce pot fi înghițite. A se utiliza sub stricta supr..
19,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08464
Jocuri logice din lemn Woodix Djeco O colecție de 6 jocuri logice, din lemn, pentru copii (şi nu numai) isteți și îndemânatici. Soluţiile sunt incluse. Confecționat din lemn non toxic conform reglementărilor EN71&ASTM.  AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani. Contine piese mici. A se..
96,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08463
Jocuri de logica Crazix metalice DjecoColecție de 6 de jocuri logice din metal, variantele Djeco pentru lacătul lui Păcală. Conţine şi soluţiile. Confecționat din materiale non toxice conform reglementărilor EN71&ASTM.  AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani. Contine piese mici. A se..
90,00 Lei
Producător: Londji Model: LJ_DI014U
Joc Memo 10 povesti Londji Joc de memorie si asociere. Conține 20 de piese circulare, cu imagini reprezentative din 10 povești. Reține poziția cărților, asociaza și găsește perechile. Confecționat din materiale și vopsele non toxice conform reglementărilor EN71&ASTM.  AVERT..
94,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_17001
Joc logic The kiss Klimt FridolinUn joc clasic, în care ai doar un loc gol pentru a muta piesele până obții imaginea finală, tabolul lui Klimt. Dimensiune: 15 x 13 cm. AVERTISMENT: Contraindicată copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub directa supraveghere a unei persoane adulte. Producător: Fridolin, ..
38,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08470
Joc logic Tangram Djeco Tangram-ul, jocul pătratului magic este format din 7 figuri geometrice (2 triunghiuri mari, unul mediu și 2 mici, un paralelogram și un pătrat). Diferența dintre tangram și un puzzle normal este că, în timp ce la puzzle piesele se pot așeza într-un singur mod, după un mode..
90,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_17366
Joc logic Sudoku Cub colorat Fridolin Grad de dificultate:  Scopul jocului este de a reface cubul, fără a repeta nicio culoare, pe nicuna din fețe. Jocuri de gândire în care trebuie să dezlegați misterul puzzle-urilor, dezvoltă perspicacitatea, inteligența. Confecționat din lemn și ..
30,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_17307
Joc logic sarpe natur si rosu Fridolin Grad de dificultate: **** Joc logic puzzle 3D din lemn de bambus. Scopul jocului este de a demonta și apoi de a monta la loc puzzle-ul. Jocuri de gândire in care trebuie să dezlegi misterul puzzle-urilor, dezvoltă perspicacitatea, inteligența, răbdarea ..
30,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_17306
Joc logic sarpe natur si negru Fridolin Grad de dificultate: **** Joc logic puzzle 3D din lemn de bambus. Scopul jocului este de a demonta și apoi de a monta la loc puzzle-ul. Jocuri de gândire in care trebuie să dezlegi misterul puzzle-urilor, dezvoltă perspicacitatea, inteligența, răbdare..
38,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_17392
Joc logic puzzle 3D Galaxie 2 Fridolin Grad de dificultate: **** Jocuri de gândire in care trebuie să dezlegați misterul puzzle-urilor, dezvoltă perspicacitatea, inteligența. Confecționat din lemn și materiale non-toxice conform reglementărilor EN71 & ASTM. AVERTISMENT: Contraindicat..
41,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_17517
Joc logic puzzle 3D din bambus Flexi cub Fridolin Grad de dificultate : ***** Scopul jocului este de a găsi cât mai multe variante de aranjare a puzzle-ului. Jocuri de gândire în care trebuie să dezlegați misterul puzzle-urilor. Dezvoltă perspicacitatea și inteligența. Confecționat din ..
65,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_17518
Joc logic puzzle 3D din bambus Flexi-cub 4 Fridolin Grad de dificultate : **** Scopul jocului este de a găsi cât mai multe variante de aranjare a puzzle-ului. Jocuri de gândire în care trebuie să dezlegați misterul puzzle-urilor. Dezvoltă perspicacitatea și inteligența. Confecționat din..
65,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_17516
Joc logic puzzle 3D din bambus Flexi cub Fridolin Grad de dificultate : *** Scopul jocului este de a găsi cât mai multe variante de aranjare a puzzle-ului. Jocuri de gândire în care trebuie să dezlegați misterul puzzle-urilor. Dezvoltă perspicacitatea și inteligența. Confecționat din le..
65,00 Lei
Joc logic Polyssimo Djeco
-10 %
Producător: Djeco Model: DJ08451
Joc logic Polyssimo Djeco Joc de logică. Conține 11 piese din lemn care formează un pătrat, 30 de cărți marcate cu 3 grade de dificultate (ușor, mediu, dificil). Scopul jocului este să reconstruiești pătratul folosind toate piesele, pornind de la forma indicată pe fi..
108,00 Lei 120,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08487
Joc logic Labyrintix Djeco Joc de logică și rapiditate. Urmărește săgețile de pe cartonașul de joc și ieși din labirint cât mai repede. Confecționat din materiale și vopsele non toxice conform reglementărilor EN71&ASTM. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se folosi sub dire..
102,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_571000
Joc logic si de indemanare labirint Egmont ToysPune bila și apoi încearcă să înaintezi cu ajutorul butoanelor laterale, ocolind găurile din labirint.Confecționat din lemn și vopsele non toxice conform reglementărilor EN71&ASTM. Mod de curățare: cu cârpă moale, umedă.  AVERTISMENT! Cont..
98,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08450
Joc logic jungle DjecoJoc de logică. După principiile completării căsuțelor la sudoku, pune corect animalele pe planșa de joc, respectând indiciile arătate la fiecare cartonaș de joc. Conține 30 cartonașe cu grade diferite de dificultarte, planșa de joc, 9 tokenuri cu animale care trebuie puse pe pl..
63,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_17588
Joc logic IQ Test Kombi elibereaza inelul-8 Fridolin Grad de dificultate: ** Eliberează inelul - Modele cu diferite grade de dificultate, care îți pun răbdarea și perspicacitatea la încercare.  După ce ai reușit, încearcă să îl aduci în poziția inițială pentru următorul jucător. Co..
43,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_17587
Joc logic IQ Test Kombi elibereaza inelul-7 Fridolin Grad de dificultate: *** Eliberează inelul - Modele cu diferite grade de dificultate, care îți pun răbdarea și perspicacitatea la încercare.  După ce ai reușit, adu-l în poziția inițială pentru următorul jucător. Confecțion..
35,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_17586
Joc logic IQ Test Kombi elibereaza inelul-6 Fridolin Grad de dificultate: ** Eliberează inelul - Modele cu diferite grade de dificultate, care îți pun răbdarea și perspicacitatea la încercare.  După ce ai reușit,  adu-l în poziția inițială pentru următorul jucător. Confec..
35,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_17154
Joc logic IQ Test Genius elibereaza inelul verde Fridolin Grad de dificultate: *** Eliberează inelul. După ce ai reușit, încearcă să îl aduci în poziția inițială pentru următorul jucător. Confecționat din lemn, metal, șnur și alte materiale non-toxice conform reglementărilor EN71 & ..
36,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_17153
Joc logic IQ Test Genius elibereaza inelul galben Fridolin Grad de dificultate: **** Eliberează inelul. După ce ai reușit, încearcă să îl aduci în poziția inițială pentru următorul jucător. Confecționat din lemn, metal, șnur și alte materiale non-toxice conform reglementărilor EN71 &..
36,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_17356
Joc logic IQ Test elibereaza inelul-6 Fridolin Grad de dificultate: ** Eliberează inelul - îți pun răbdarea și perspicacitatea la încercare.  După ce ai reușit, încearcă să îl aduci în poziția inițială pentru următorul jucător. Confecționat din lemn, metal, șnur și alte materiale non-to..
31,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_17355
Joc logic IQ Test elibereaza inelul-5 Fridolin Grad de dificultate: *** Eliberează inelul - Modele cu diferite grade de dificultate, care îți pun răbdarea și perspicacitatea la încercare.  După ce ai reușit, încearcă să îl aduci în poziția inițială pentru următorul jucător. Confecț..
31,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_17353
Joc logic IQ Test elibereaza inelul-3 Fridolin Grad de dificultate: **** Eliberează inelul - Modele cu diferite grade de dificultate, care îți pun răbdarea și perspicacitatea la încercare. După ce ai reușit, încearcă să îl aduci în poziția inițială pentru următorul jucător. Confecționat..
31,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_17352
Joc logic IQ Test elibereaza inelul-2 Fridolin Grad de dificultate: **** Eliberează inelul - Modele cu diferite grade de dificultate, care îți pun răbdarea și perspicacitatea la încercare. După ce ai reușit, încearcă să îl aduci în poziția inițială pentru următorul jucător. Confecționat..
25,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_17351
Joc logic IQ Test elibereaza inelul-1 Fridolin Grad de dificultate: **** Eliberează inelul - Modele cu diferite grade de dificultate, care îți pun răbdarea și perspicacitatea la încercare. După ce ai reușit, încearcă să îl aduci în poziția inițială pentru următorul jucător. Confecționa..
31,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_17323
Joc logic IQ Tangram in cutie Fridolin Tangram-ul, jocul pătratului magic este format din 7 figuri geometrice (2 triunghiuri mari, unul mediu și 2 mici, un paralelogram și un pătrat). Diferența dintre tangram și un puzzle normal este că, în timp ce la puzzle piesele sunt așezate într-un singur fel..
38,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_17265
Joc logic IQ metalic 5 Fridolin Grad de dificultate: ***** Joc logic puzzle 3D metalic. Scopul jocului este de a demonta și apoi de a monta la loc puzzle-ul. Jocuri de gândire în care trebuie să dezlegi misterul puzzle-urilor, dezvoltă perspicacitatea, inteligența, răbdarea și concentrarea. ..
26,00 Lei
Afişare 1 - 30 din 147 (5 pagini)