Categorii
Cos Cumparaturi

Despre Noi

Kizo.ro a aparut in ziua in care am realizat ca in centrul universului parintilor este COPILUL. Cu totii ne dorim ca parinti fiind, sa ne crestem copilul sau copiii sa aiba aceleasi principii de viata ca si noi, sa pretuiasca aceleasi valori ca si noi, sa devina adulti echilibrati. Si cum altfel ar putea un adult sa faca asta, decat prin puterea propriului exemplu si prin a-i cumpara copilului jucarii educative si care sa ii aduca muzica, artele, matematica si stiintele in viata sa, sa invete sa colaboreze in echipa prin jocuri  de societate, sa rezolve un puzzle si sa isi petreaca timpul in aer liber pedaland si facand sport?


Am cautat si am ales jucarii care sa aiba traditie in productia lor, care sa reuseasca sa atraga atentia copilului prin colorit si asocierea cu imagini din realitate, si  de care parintele sa fie multumit – de calitatea produsului si raportul echilibrat intre calitate si pret. Ne-am dorit sa aducem jucarii durabile, de cea mai inalta calitate din game diversificate care sa poate sa fie un cadou frumos pentru orice copil, cum ar fi jocurile si jucariile de la brandurile Play&Go, Disney, Djeco, Fridolin,Tooky Toy si toate celelalte.


Tot din nevoia de a ne ingriji copiii cu produse care sa nu le dauneze PH-ului pielii si care sa nu contina parabeni sau alte ingrediente nesanatoase, am cautat produse cu ingrediente naturale, care sa le curete, hidrateze si sa le protejeze pielea sensibila, si am devenit distribuitori exclusivi ai produselor de igiena si ingrijire BubbleEco- produse organice si cu un continut de ingrediente naturale de provenienta certificata din ferme organice. Mai intai ne-am bucurat ,,clientii bebelusi'' cu gama Bubble Baby iar testandu-le si primind feedback pozitiv din partea clientilor nostrii, am decis sa va punem la dispozitie si gama Bubble Family, reusind astfel sa acoperim ingrijirea si igiena intregii familii cu aceste doua game de produse. 


Kizo.ro isi doreste sa satisfaca nevoile intregii familii, cu produse de la 0 la 99 ani, de la necesarul de ingrijire si igiena pentru bebelusi, pana la produsele organice pentru intreaga familie, jocurile de societate si puzzle-urile cu care te poti juca pana la 99 ani!


Haide in universul Kizo unde vei descoperi ceea ce cauti si iti promitem ca vei fi multumit de serviciile noastre!

Pentru noi, fiecare client conteaza si iti asteptam parerea despre produsele noastre pe site!