Categorii
Cos Cumparaturi

Sports Action

(10 produse)

Viteza, adrenalina, miscare, energie si culoare! Asa poate fi descrisa colectia de jucarii Playmobil Sports Action, ce prezinta masinute pentru curse, jocuri de fotbal, hochei, avioane, camioane de lupte, drone, exploratori sau calatorii pe apa. Descopera intreaga oferta si gaseste cele mai  potrivite jucarii pentru baieti sau fete.

Producător: Playmobil Model: PM9435
Ambarcatiune cu motor Playmobil Action Oh nu! Cei doi braconieri au furat un ou de dinozaur iar acum au fugit pe apa cu noua Ambarcatiune acvatica cu motor de la PLAYMOBIL. Braconierii au ascuns oul in spatiul de depozitare, dar nu vor ajunge prea departe cu el deoarece politia este deja pe urm..
159,99 Lei
Producător: Playmobil Model: PM70244
Set mobil arena de fotbal Playmobil Sports Action Incepem din nou! Fotbalistii se pregatesc pentru turneul cel mare de pe noul Set mobil Arena de Fotbal de la PLAYMOBIL. Toata lumea se pregateste pentru acest mare eveniment de luni de zile si acum, in sfarsit, este timpul. Toti jucatorii vor da..
359,99 Lei
Producător: Playmobil Model: PM70245
Jucatori de fotbal Playmobil Sports ActionAntrenament pentru penalty-uri: Jucatorii si poarta de fotbal de PLAYMOBIL, se pregatesc pentru urmatoarele meciuri din turneu. Strategiile sunt ori un sut foarte precis ori unul foarte puternic astfel incat portarul sa nu poata sa apere. Datorita functiei p..
74,99 Lei
Producător: Playmobil Model: PM70486
Jucator fotbal Polonia Playmobil Sports ActionJucator de fotbal Polonia de la PLAYMOBIL este vedeta din colectia fiecarui fan de fotbal. Pentru a putea straluci la urmatorul meci international al echipei nationale, el deja se antreneaza din greu pentru loviturile de penalty. Dispozitivul de lovire i..
35,99 Lei
Producător: Playmobil Model: PM70487
Jucator fotbal Olanda Playmobil Sports ActionJucator de fotbal Olanda de la PLAYMOBIL este vedeta din colectia fiecarui fan de fotbal. Pentru a putea straluci la urmatorul meci international al echipei nationale, el deja se antreneaza din greu pentru loviturile de penalty. Dispozitivul de lovire inc..
35,99 Lei
Producător: Playmobil Model: PM70481
Jucator fotbal Liga B Franta Playmobil Sports Action Jucator de fotbal Liga B Franta de la PLAYMOBIL este vedeta din colectia fiecarui fan de fotbal. Pentru a putea straluci la urmatorul meci international al echipei nationale, el deja se antreneaza din greu pentru loviturile de penalty. Dispoz..
35,99 Lei
Producător: Playmobil Model: PM70480
Jucator fotbal Liga A Franta Playmobil Sports ActionJucator de fotbal Liga A Franta de la PLAYMOBIL este vedeta din colectia fiecarui fan de fotbal. Pentru a putea straluci la urmatorul meci international al echipei nationale, el deja se antreneaza din greu pentru loviturile de penalty. Dispozitivul..
35,99 Lei
Producător: Playmobil Model: PM70479
Jucator fotbal Germania Playmobil Sports ActionJucator de fotbal German de la PLAYMOBIL este vedeta din colectia fiecarui fan de fotbal. Pentru a putea straluci la urmatorul meci international al echipei nationale, el deja se antreneaza din greu pentru loviturile de penalty. Dispozitivul de lovire i..
35,99 Lei
Producător: Playmobil Model: PM70483
Jucator fotbal Belgia Playmobil Sports ActionJucator de fotbal Belgia de la PLAYMOBIL este vedeta din colectia fiecarui fan de fotbal. Pentru a putea straluci la urmatorul meci international al echipei nationale, el deja se antreneaza din greu pentru loviturile de penalty. Dispozitivul de lovire inc..
35,99 Lei
Producător: Playmobil Model: PM70484
Jucator fotbal Anglia Playmobil Sports ActionJucator de fotbal Anglia de la PLAYMOBIL este vedeta din colectia fiecarui fan de fotbal. Pentru a putea straluci la urmatorul meci international al echipei nationale, el deja se antreneaza din greu pentru loviturile de penalty. Dispozitivul de lovire inc..
35,99 Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in scopul imbunatatirii serviciilor noastre si a protectiei anti-spam si anti-malware.Politica de confidentialitate si Termenii de utilizare au fost actualizate pentru a le adapta la noul Regulament privind protectia generala a datelor (GDPR).