Categorii
Cos Cumparaturi

Sports Action

(12 produse)

Viteza, adrenalina, miscare, energie si culoare! Asa poate fi descrisa colectia de jucarii Playmobil Sports Action, ce prezinta masinute pentru curse, jocuri de fotbal, hochei, avioane, camioane de lupte, drone, exploratori sau calatorii pe apa. Descopera intreaga oferta si gaseste cele mai  potrivite jucarii pentru baieti sau fete.

Producător: Playmobil Model: PM70486
Jucator fotbal Polonia Playmobil Sports ActionJucator de fotbal Polonia de la PLAYMOBIL este vedeta din colectia fiecarui fan de fotbal. Pentru a putea straluci la urmatorul meci international al echipei nationale, el deja se antreneaza din greu pentru loviturile de penalty. Dispozitivul de lovire i..
35,99 Lei
Producător: Playmobil Model: PM70481
Jucator fotbal Liga B Franta Playmobil Sports Action Jucator de fotbal Liga B Franta de la PLAYMOBIL este vedeta din colectia fiecarui fan de fotbal. Pentru a putea straluci la urmatorul meci international al echipei nationale, el deja se antreneaza din greu pentru loviturile de penalty. Dispoz..
35,99 Lei
Producător: Playmobil Model: PM70480
Jucator fotbal Liga A Franta Playmobil Sports ActionJucator de fotbal Liga A Franta de la PLAYMOBIL este vedeta din colectia fiecarui fan de fotbal. Pentru a putea straluci la urmatorul meci international al echipei nationale, el deja se antreneaza din greu pentru loviturile de penalty. Dispozitivul..
35,99 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9435
Ambarcatiune cu motor Playmobil Action Oh nu! Cei doi braconieri au furat un ou de dinozaur iar acum au fugit pe apa cu noua Ambarcatiune acvatica cu motor de la PLAYMOBIL. Braconierii au ascuns oul in spatiul de depozitare, dar nu vor ajunge prea departe cu el deoarece politia este deja pe urm..
159,99 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9130
Salvatori montani cu targa Playmobil Sports ActionAstazi sunt multe de facut in calatoria de pe munte. Vremea este minunata, perfecta pentru drumetii! Din pacate insa, alpinistii nu scapa de incidente. Uite salvatorii montani de la Playmobil se indreapta cu un alpinist ranit pe targa de salvare. A a..
89,99 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9128
Salvatori montani cu camion Playmobil Sports ActionIn timpul urcarii spre varful muntelui, un excursionist s-a ranit la picior. Salvatorii montani de la Playmobil se indreapta imediat spre locul accidentului. Desigur, cainele lor este mereu alaturi de ei. Datorita lui, multe persoane ranite pot fi g..
134,99 Lei
Producător: Playmobil Model: PM70482
Jucator fotbal Spania Playmobil Sports ActionJucator de fotbal Spania de la PLAYMOBIL este vedeta din colectia fiecarui fan de fotbal. Pentru a putea straluci la urmatorul meci international al echipei nationale, el deja se antreneaza din greu pentru loviturile de penalty. Dispozitivul de lovire inc..
35,99 Lei
Producător: Playmobil Model: PM70487
Jucator fotbal Olanda Playmobil Sports ActionJucator de fotbal Olanda de la PLAYMOBIL este vedeta din colectia fiecarui fan de fotbal. Pentru a putea straluci la urmatorul meci international al echipei nationale, el deja se antreneaza din greu pentru loviturile de penalty. Dispozitivul de lovire inc..
35,99 Lei
Producător: Playmobil Model: PM70479
Jucator fotbal Germania Playmobil Sports ActionJucator de fotbal German de la PLAYMOBIL este vedeta din colectia fiecarui fan de fotbal. Pentru a putea straluci la urmatorul meci international al echipei nationale, el deja se antreneaza din greu pentru loviturile de penalty. Dispozitivul de lovire i..
35,99 Lei
Producător: Playmobil Model: PM70483
Jucator fotbal Belgia Playmobil Sports ActionJucator de fotbal Belgia de la PLAYMOBIL este vedeta din colectia fiecarui fan de fotbal. Pentru a putea straluci la urmatorul meci international al echipei nationale, el deja se antreneaza din greu pentru loviturile de penalty. Dispozitivul de lovire inc..
35,99 Lei
Producător: Playmobil Model: PM70484
Jucator fotbal Anglia Playmobil Sports ActionJucator de fotbal Anglia de la PLAYMOBIL este vedeta din colectia fiecarui fan de fotbal. Pentru a putea straluci la urmatorul meci international al echipei nationale, el deja se antreneaza din greu pentru loviturile de penalty. Dispozitivul de lovire inc..
35,99 Lei
Producător: Playmobil Model: PM70246
Echipa de arbistrii Playmobil Sports Action Ce este ne cesar atunci cand ai un meci de fotbal? Echipa de arbitrii de la PLAYMOBIL asigura un joc corect si castigatori cinstiti la turneele de fotbal. Cei trei arbitri sunt prezenti la orice meci, ei fluiera pentru startul meciului, faulturi, pauz..
45,99 Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in scopul imbunatatirii serviciilor noastre si a protectiei anti-spam si anti-malware.Politica de confidentialitate si Termenii de utilizare au fost actualizate pentru a le adapta la noul Regulament privind protectia generala a datelor (GDPR).