Categorii
Cos Cumparaturi

Origami si Kraft-uri din hartie

(46 produse)

Esti incantat de farmecul Origami si vrei sa il prezinti si micutilor tai? Cauti o metoda "curata" si "eleganta" de a fii creativ si a-i invata pe copiii frumusetea lucrului de mana? Nimic mai potrivit decat aceasta arta a plierii foilor de hartie colorata, in diferite modele de animale, obiecte ori forme decorative. Ajuta dezvoltarea simtului artistic si a creativitatii celor mici prin aceste uimitoare produse ale magazinului online de jucarii pentru copii Kizo.ro!

Producător: Djeco Model: DJ08756
Joc Origami Inghetata DjecoJoc de tip origami. Setul contine 24 de coli predesenate cu care poti obtine cele mai apetisante combinatii..de inghetata! Dimensiunea colilor este de 21 x 21 cm. Dezvoltare motorica, creativitate, inteligenta emotionala, social, joc societate, joc clasic. Confectionat din..
32,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09702
Creeaza diferite vehicule din hartie Djeco, joc creativ pentru baieti.Desprinzi, pliezi, lipesti si astfel ai cel mai dotat parc auto.Contine: 5 figurine de realizat, carticica cu instructiuni, doar prin imagini, fara text.Confectionat din  materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform r..
42,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08944
Creeaza si decoreaza cu galerie de portrete din hartie Djeco, joc si atelier creativ din hartie, decoratie camera.Desprinzi, pliezi, lipesti si astfel prind viata multe animale prietenoase, care pot fi folosite si ca decoratii pop-up.Contine: 8 planse figurine de realizat, 3 coli cu s..
55,00 Lei
Creeaza si decoreaza cu ghirlande din hartie Djeco
-12 %
Producător: Djeco Model: DJ08768
Creeaza si decoreaza cu ghirlande din hartie Djeco, joc creativ cu hartie si decor camera cu flori.Un decor realizat in intregime de tine. Desprinzi, pliezi, lipesti...si un intreg univers floral prinde viata. Apoi insiri si atarni dupa cum iti place. Setul contine 24 de flori si 12 animalute pretai..
58,00 Lei 66,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08778
Creeaza si confectioneaza plicuri Djeco , plicuri pentru diferite ocazii.Contine 24 coli preimprimate, 2 coli cu abtibilduri, o carticica de instructiuni, pentru a crea modele diferote de plicuri, cu drag personalizate chiar de tine!Confectionat din  materiale non-toxice, cu vops..
32,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08774
Creeaza si confectioneaza cutii din hartie Djeco pentru copii indemanatici si plini de imaginatie.Contine 24 coli preimprimate, 105 abtibilduri, o carticica de instructiuni,  pentru a crea 3 modele de cutii.Confectionat din  materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform regleme..
32,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ05634
Creeaza pesti din carton volubo Djeco, joc creativitate si imaginatie din carton.Cu acest set de construit copiii vor putea sa obtina pesti multicolori, in perfect si suprinzator echilibru!Contine 33 de piese din carton plastifiat pentru rezistenta, carticica cu modele.Confe..
76,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08761
Creeaza origami portrete de animale Djeco, joc creativitate din hartie.Joc de tip origami. Setul contine 24 de coli predesenate cu care poti obtine 6 animale diferite, coli cu abtibilduri pentru detalii, manual cu instructiuni.Dimensiunea colilor este de 21 x 21 cm.Dezvoltare motorica, creativitate,..
32,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08773
Creeaza origami initiere si joaca pentru fetite Djeco, invata origami si distreaza-te.24 de coli decorate si 2 coli cu abtibilduri pentru ca dupa ce te-ai initiat in arta origami sa incingi o joaca pe cinste.Setul contine coli de origami, un manual de instructiuni in imagini pentru modelul sonlita, ..
32,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08764
Creeaza origami initiere pentru baieti Djeco, joc creativ, invata arta origami.24 de coli decorate si 2 coli cu abtibilduri pentru ca dupa ce te-ai initiat in arta origami sa incingi o joaca pe cinste.  Setul contine coli de origami, un manual de instructiuni in imagini pentru modelul sonl..
32,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08757
Creeaza origami cu personaje Djeco, joc creativitate cu hartie.Joc de tip origami. Setul contine 24 de coli predesenate pentru a obtine 4 portrete diferite, coli cu abtibilduri pentru detalii, manual cu instructiuni.Dimensiunea colilor este de 21 x 21 cm.Confectionat din  materiale non-toxice, ..
32,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08758
Creeaza origami cu dinozauri Djeco, joc creativitate cu hartie.Joc de tip origami. Setul contine 24 de coli predesenate cu care poti obtine animale diferite, coli cu abtibilduri pentru detalii, manual cu instructiuni.Dimensiunea colilor este de 21 x 21 cm.Dezvoltare motorica, creativitate, inteligen..
32,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08754
Creeaza origami animale si flori exotice DjecoCreati comori exotice minunate cu acest kit de arta si mestesuguri Djeco grozave. Urmati pur si simplu instructiunile pas cu pas si veti obtine aceste minunatii tropicale din hartia ilustrata colorat.Contine 24 de coli de origami cu efect neon, decorate ..
32,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08777
Creeaza origami animale polare Djeco, joc creativitate din hartie.24 de coli de origami decorate si 2 coli cu abtibilduri pentru a crea animale polare. Preferatul nostru e pinguinul, al tau care este?Jocul contine un manual de instructiuni in imagini.Confectionat din  materiale non-toxice, cu v..
32,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09655
Creeaza krafturi din hartie Mandala constelatii Djeco Planse pe care le desenezi si apoi le pliezi pentru a obtine niste mandale fascinante. Culorile vor forma mereu noi modele! Descopera o tehnica noua, fascinanta prin posibilitatile neasteptate ale impaturirii hartiei. ..
25,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09661
Creeaza krafturi din hartie Flexanimals DjecoJoc de tip origami. Setul contine 24 de coli predesenate pe care le pliezi pentru a obtine animale diferite, cu forme interschimbabile. Descopera o tehnica noua pentru toata lumea, fascinanta prin posibilitatile neasteptate ale impaturirii hartiei..
35,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08765
Creeaza Kirigami decor cu mingi tepoase Djeco, joc creativitate cu hartie si decoratie camera.Kirigami este o arta traditionala japoneza care presupune taiere si pliere. Decupeaza hartia origami dupa modelul predesenat si asambleaz-o pentru a crea sfere colorate pe care le poti suspenda pentru decor..
44,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09673
Creeaza dragoni din hartie Djeco, joc si atelier creativitate din hartie.Desprinzi, pliezi, lipesti...si un intreg univers prinde viata.Setul contine 5 figurine din hartie cartonata, pretaiata si o carticica cu instructiuni, doar prin imagini, fara text.Confectionat din  materiale non-toxice, c..
32,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ05632
Creeaza dragoni din carton volubo Djeco , joc creativitate si imaginatie din carton.Cu acest set de construit copiii vor putea sa obtina dragoni prietenosi, in perfect si suprinzator echilibru!Contine 50 de piese din carton plastifiat pentru rezistenta, carticica cu 9 de modele.C..
102,00 Lei
Creeaza barcute din hartie Djeco
-11 %
Producător: Djeco Model: DJ08779
Creeaza barcute din hartie Djeco, atelier si joc creativ pentru toate varstele.Setul contine 15 coli predesenate, stickere si decoruri pentru a construi diferite barci de hartie.Confectionat din  materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform reglementarilor EN71&ASTM.  AVERTISME..
55,00 Lei 62,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08760
Creeaza avioane din hartie Djeco, atelier si joc creativitate pentru baietii pasionati de aviatie.Setul contine 20 de coli predesenate, piloti si manual de instructiuni, pentru a crea 5 tipuri diferite de avioane din hartie.Confectionat din  materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform ..
32,00 Lei
Creagami pisica Origami 3D CreativaMente
-9 %
Producător: CreativaMente Model: CTV-733
Creagami pisica Origami 3D CreativaMenteCreagami este un kit pentru crearea unui origami modular 3D. Kitul include foi de diferite culori, fiecare cu 24 de cartonase pre-taiate si cu ghidaje pliabile, cu ajutorul carora puteti realiza modulele necesare pentru a crea sculptura 3D.  Origami ..
127,00 Lei 139,00 Lei
Producător: CreativaMente Model: CTV-712
Creagami peste Origami 3D CreativaMenteCreagami este un kit pentru crearea unui origami modular 3D. Kitul include foi de diferite culori, fiecare cu 24 de cartonase pre-taiate si cu ghidaje pliabile, cu ajutorul carora puteti realiza modulele necesare pentru a crea sculptura 3D.  Origami 3..
65,00 Lei
Producător: CreativaMente Model: CTV-703
Creagami fluture Origami 3D CreativaMenteCreagami este un kit pentru crearea unui origami modular 3D. Kitul include foi de diferite culori, fiecare cu 24 de cartonase pre-taiate si cu ghidaje pliabile, cu ajutorul carora puteti realiza modulele necesare pentru a crea sculptura 3D.  Origami..
50,00 Lei
Creagami bufnita Origami 3D CreativaMente
-9 %
Producător: CreativaMente Model: CTV-732
Creagami bufnita Origami 3D CreativaMenteCreagami este un kit pentru crearea unui origami modular 3D. Kitul include foi de diferite culori, fiecare cu 24 de cartonase pre-taiate si cu ghidaje pliabile, cu ajutorul carora puteti realiza modulele necesare pentru a crea sculptura 3D.  Origami..
127,00 Lei 139,00 Lei
Producător: CreativaMente Model: CTV-701
Creagami buburuza Origami 3D CreativaMenteCreagami este un kit pentru crearea unui origami modular 3D. Kitul include foi de diferite culori, fiecare cu 24 de cartonase pre-taiate si cu ghidaje pliabile, cu ajutorul carora puteti realiza modulele necesare pentru a crea sculptura 3D.  Origam..
50,00 Lei
Producător: CreativaMente Model: CTV-714
Creagami albina Origami 3D CreativaMenteCreagami este un kit pentru crearea unui origami modular 3D. Kitul include foi de diferite culori, fiecare cu 24 de cartonase pre-taiate si cu ghidaje pliabile, cu ajutorul carora puteti realiza modulele necesare pentru a crea sculptura 3D.  Origami ..
65,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08759
Creeaza origami familii de animale Djeco, joc cu hartie si creativitate.Joc de tip origami. Setul contine 24 de coli predesenate cu care poti obtine animale diferite, coli cu abtibilduri pentru detalii, manual cu instructiuni.Dimensiunea colilor este de 21 x 21 cm.Dezvoltare motorica, creativitate, ..
32,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09656
Creeaza krafturi din hartie Mandala rozete Djeco Planse pe care le desenezi si apoi le pliezi pentru a obtine niste mandale fascinante. Culorile vor forma mereu noi modele! Descopera o tehnica noua, fascinanta prin posibilitatile neasteptate ale impaturirii hartiei. Dimensiune..
25,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09674
Creeaza jucarii din hartie cu animale Djeco, joc si atelier creativ.Desprinzi, pliezi si lipesti si un intreg univers prinde viataContine: 5 figurine de realizat, carticica cu instructiuni, doar prin imagini, fara text.Confectionat din  materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform regle..
35,00 Lei
Afişare 1 - 30 din 46 (2 pagini)