Categorii
Cos Cumparaturi

Origami si Kraft-uri din hartie

(46 produse)
Producător: Djeco Model: DJ08756
Joc Origami Inghetata DjecoJoc de tip origami. Setul conține 24 de coli predesenate cu care poți obține cele mai apetisante combinații..de înghețată! Dimensiunea colilor este de 21 x 21 cm. Dezvoltare motorică, creativitate, inteligență emoțională, social, joc societate, joc clasic. Confecționat din..
32,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09702
Creeaza diferite vehicule din hartie Djeco, joc creativ pentru baieti.Desprinzi, pliezi, lipești și astfel ai cel mai dotat parc auto.Conține: 5 figurine de realizat, cărticică cu instrucțiuni, doar prin imagini, fără text.Confecționat din  materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform r..
42,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08944
Creeaza si decoreaza cu galerie de portrete din hartie Djeco, joc si atelier creativ din hartie, decoratie camera.Desprinzi, pliezi, lipești și astfel prind viață multe animale prietenoase, care pot fi folosite și ca decorații pop-up.Conține: 8 planse figurine de realizat, 3 coli cu s..
55,00 Lei
Creeaza si decoreaza cu ghirlande din hartie Djeco
-12 %
Producător: Djeco Model: DJ08768
Creeaza si decoreaza cu ghirlande din hartie Djeco, joc creativ cu hartie si decor camera cu flori.Un decor realizat în întregime de tine. Desprinzi, pliezi, lipești...și un întreg univers floral prinde viață. Apoi înșiri și atârni după cum îți place. Setul conține 24 de flori și 12 animăluțe pretăi..
58,00 Lei 66,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09403
Creeaza si decoreaza cu flori colorate din hartie Djeco, atelier creativitate pentru fetite.Un decor realizat in intregime de tine. Desprinzi, pliezi, lipesti...si un intreg univers floral prinde viata.  Setul contine 9 planse cu mai multe flori pretaiate, coala cu abtibilduri.  Conf..
32,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08778
Creeaza si confectioneaza plicuri Djeco , plicuri pentru diferite ocazii.Conține 24 coli preimprimate, 2 coli cu abțibilduri, o cărticică de instrucțiuni, pentru a crea modele diferote de plicuri, cu drag personalizate chiar de tine!Confecționat din  materiale non-toxice, cu vops..
32,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08774
Creeaza si confectioneaza cutii din hartie Djeco pentru copii indemanatici si plini de imaginatie.Conține 24 coli preimprimate, 105 abțibilduri, o cărticică de instrucțiuni,  pentru a crea 3 modele de cutii.Confecționat din  materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform regleme..
32,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ05634
Creeaza pesti din carton volubo Djeco, joc creativitate si imaginatie din carton.Cu acest set de construit copiii vor putea să obțină pești multicolori, în perfect și suprinzător echilibru!Conține 33 de piese din carton plastifiat pentru rezistență, cărticică cu modele.Confe..
76,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09672
Creeaza personaje din hartie Kokeshis Djeco, joc creativ si atelier de creatie.Desprinzi, pliezi, lipești și astfel prinde viață un univers exotic.Conține: 5 figurine de realizat, cărticică cu instrucțiuni, doar prin imagini, fără text.Confecționat din  materiale non-toxice, cu vopsele non-toxi..
35,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08761
Creeaza origami portrete de animale Djeco, joc creativitate din hartie.Joc de tip origami. Setul conține 24 de coli predesenate cu care poți obține 6 animale diferite, coli cu abțibilduri pentru detalii, manual cu instrucțiuni.Dimensiunea colilor este de 21 x 21 cm.Dezvoltare motorică, creativitate,..
32,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08773
Creeaza origami initiere si joaca pentru fetite Djeco, invata origami si distreaza-te.24 de coli decorate și 2 coli cu abțibilduri pentru ca după ce te-ai inițiat în arta origami să încingi o joacă pe cinste.Setul conține coli de origami, un manual de instrucțiuni în imagini pentru modelul sonliţă, ..
32,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08764
Creeaza origami initiere pentru baieti Djeco, joc creativ, invata arta origami.24 de coli decorate si 2 coli cu abtibilduri pentru ca dupa ce te-ai initiat in arta origami sa incingi o joaca pe cinste.  Setul contine coli de origami, un manual de instructiuni in imagini pentru modelul sonl..
32,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08759
Creeaza origami familii de animale Djeco, joc cu hartie si creativitate.Joc de tip origami. Setul conține 24 de coli predesenate cu care poți obține animale diferite, coli cu abțibilduri pentru detalii, manual cu instrucțiuni.Dimensiunea colilor este de 21 x 21 cm.Dezvoltare motorică, creativitate, ..
32,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08757
Creeaza origami cu personaje Djeco, joc creativitate cu hartie.Joc de tip origami. Setul conține 24 de coli predesenate pentru a obține 4 portrete diferite, coli cu abțibilduri pentru detalii, manual cu instrucțiuni.Dimensiunea colilor este de 21 x 21 cm.Confecționat din  materiale non-toxice, ..
32,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08758
Creeaza origami cu dinozauri Djeco, joc creativitate cu hartie.Joc de tip origami. Setul conține 24 de coli predesenate cu care poți obține animale diferite, coli cu abțibilduri pentru detalii, manual cu instrucțiuni.Dimensiunea colilor este de 21 x 21 cm.Dezvoltare motorică, creativitate, inteligen..
32,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08754
Creeaza origami animale si flori exotice DjecoCreați comori exotice minunate cu acest kit de artă și meșteșuguri Djeco grozave. Urmați pur și simplu instrucțiunile pas cu pas și veți obtine aceste minunatii tropicale din hârtia ilustrată colorat.Contine 24 de coli de origami cu efect neon, decorate ..
32,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08777
Creeaza origami animale polare Djeco, joc creativitate din hartie.24 de coli de origami decorate și 2 coli cu abțibilduri pentru a crea animale polare. Preferatul nostru e pinguinul, al tău care este?Jocul conține un manual de instrucțiuni în imagini.Confecționat din  materiale non-toxice, cu v..
32,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08755
Creeaza origami animale marine DjecoCreați creaturi de mare minunate cu acest kit de artă și meșteșuguri Djeco minunate. Urmați pur și simplu instrucțiunile cristaline, pas cu pas și veți obtine foarte usor aceste creaturi din hârtia ilustrată colorat. Contine 24 de coli cu efect metalic decora..
32,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09656
Creeaza krafturi din hartie Mandala rozete Djeco Planșe pe care le desenezi și apoi le pliezi pentru a obține niște mandale fascinante. Culorile vor forma mereu noi modele! Descoperă o tehnică nouă, fascinantă prin posibilitățile neașteptate ale împăturirii hârtiei. Dimensiune..
25,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09655
Creeaza krafturi din hartie Mandala constelatii Djeco Planșe pe care le desenezi și apoi le pliezi pentru a obține niște mandale fascinante. Culorile vor forma mereu noi modele! Descoperă o tehnică nouă, fascinantă prin posibilitățile neașteptate ale împăturirii hârtiei. ..
25,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09661
Creeaza krafturi din hartie Flexanimals DjecoJoc de tip origami. Setul conține 24 de coli predesenate pe care le pliezi pentru a obține animale diferite, cu forme interschimbabile. Descoperă o tehnică nouă pentru toată lumea, fascinantă prin posibilitățile neașteptate ale împăturirii hârtiei..
35,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08765
Creeaza Kirigami decor cu mingi tepoase Djeco, joc creativitate cu hartie si decoratie camera.Kirigami este o artă tradițională japoneză care presupune tăiere și pliere. Decupează hârtia origami după modelul predesenat și asambleaz-o pentru a crea sfere colorate pe care le poți suspenda pentru decor..
44,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09673
Creeaza dragoni din hartie Djeco, joc si atelier creativitate din hartie.Desprinzi, pliezi, lipești...și un întreg univers prinde viață.Setul conține 5 figurine din hârtie cartonată, pretăiată și o cărticică cu instrucțiuni, doar prin imagini, fără text.Confecționat din  materiale non-toxice, c..
32,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ05632
Creeaza dragoni din carton volubo Djeco , joc creativitate si imaginatie din carton.Cu acest set de construit copiii vor putea să obțină dragoni prietenoși, în perfect și suprinzător echilibru!Conține 50 de piese din carton plastifiat pentru rezistență, cărticică cu 9 de modele.C..
102,00 Lei
Creeaza barcute din hartie Djeco
-11 %
Producător: Djeco Model: DJ08779
Creeaza barcute din hartie Djeco, atelier si joc creativ pentru toate varstele.Setul conține 15 coli predesenate, stickere și decoruri pentru a construi diferite bărci de hârtie.Confecționat din  materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM.  AVERTISME..
55,00 Lei 62,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08760
Creeaza avioane din hartie Djeco, atelier si joc creativitate pentru baietii pasionati de aviatie.Setul conține 20 de coli predesenate, piloți și manual de instrucțiuni, pentru a crea 5 tipuri diferite de avioane din hârtie.Confecționat din  materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform ..
32,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09674
Creeaza jucarii din hartie cu animale Djeco, joc si atelier creativ.Desprinzi, pliezi și lipești și un întreg univers prinde viațăConține: 5 figurine de realizat, cărticică cu instrucțiuni, doar prin imagini, fără text.Confecționat din  materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform regle..
35,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ05630
Creeaza animale din carton volubo Djeco, constructie macheta animale.Cu acest set de construit copiii vor putea să obțină animale fantastice, în perfect și suprinzător echilibru!Conține 65 de piese din carton plastifiat pentru rezistență, cărticică cu 27 de modele.Confecționat din&nbs..
102,00 Lei
Producător: CreativaMente Model: CTV-702
Creagami testoasa Origami 3D CreativaMenteCreagami este un kit pentru crearea unui origami modular 3D. Kitul include foi de diferite culori, fiecare cu 24 de cartonase pre-taiate si cu ghidaje pliabile, cu ajutorul carora puteti realiza modulele necesare pentru a crea sculptura 3D.  Origam..
50,00 Lei
Creagami pisica Origami 3D CreativaMente
-9 %
Producător: CreativaMente Model: CTV-733
Creagami pisica Origami 3D CreativaMenteCreagami este un kit pentru crearea unui origami modular 3D. Kitul include foi de diferite culori, fiecare cu 24 de cartonase pre-taiate si cu ghidaje pliabile, cu ajutorul carora puteti realiza modulele necesare pentru a crea sculptura 3D.  Origami ..
127,00 Lei 139,00 Lei
Afişare 1 - 30 din 46 (2 pagini)