Categorii
Cos Cumparaturi

CreativaMente

Producător: CreativaMente Model: CTV_012
Joc educativ Smarty puzzle Star Words CreativaMente.Joc educativ, perfect pentru distractie in familie si pentru invatarea limbii engleze.Piesele se potrivesc asemenea pieselor de la puzzle, astfel incat jucatorii sa formeze propozitii din diferitele cuvinte in engleza.  Contine 2 zaruri, ..
119,99 Lei
Producător: CreativaMente Model: CTV_407
Joc educativ Polyminix CreativaMente.Un joc educativ, tactic, pentru intreaga familie. Jucatorii trebuie sa potriveasca piesele cu diferite forme geometrice (contururi) astfel incat sa reconstruiasca indicatiile de pe cartonasele de joc. Grade de dificultate ..de la usor, la super expert- tu care ve..
148,99 Lei
Producător: CreativaMente Model: CTV-504
Joc de societate Smiley CreativaMenteJoc Smiley- emotii, memorie si concentrare este si un set educativ, cu 5 variante de joc, plus altele posibile pe care le puteti inventa si adapta chiar voi, pentru exersarea memoriei, vitezei de reactie, atentiei, observarea detaliilor.  Te distrezi si..
74,99 Lei
Producător: CreativaMente Model: CTV-555
Joc cu zaruri invata cuvinte Star Words CreativaMenteUn joc educativ cu 3 variante standard de joc si multe altele posibile, pentru invatarea limbii engleze + varianta cu zaruri a clasicului Yams.  Un joc compact, dar cu multe optiuni de joc, ideal pentru a-l lua in orice calatorie. Contin..
88,99 Lei
Producător: CreativaMente Model: CTV-557
Joc cu zaruri Pitagora CreativaMenteUn joc educativ cu 3 variante de joc, pentru invatarea numerelor si exersarea operatiilor matematice, + varianta cu zaruri a clasicului Yams.  Un joc compact dar cu multe optiuni de joc, idel pentru a-l lua in orice calatorie.  Contine: 4 zaruri ve..
108,99 Lei
Producător: CreativaMente Model: CTV-558
Joc cu zaruri ABC formeaza cuvinte CreativaMenteUn joc educativ cu 3 variante standard de joc dar si multe altele posibile, pentru invatarea literelor si exersarea cuvintelor, + varianta cu zaruri a clasicului Yams.  Un joc compact, dar cu multe optiuni de joc, idel pentru a-l lua in orice..
88,99 Lei
Producător: CreativaMente Model: CTV-702
Creagami testoasa Origami 3D CreativaMenteCreagami este un kit pentru crearea unui origami modular 3D. Kitul include foi de diferite culori, fiecare cu 24 de cartonase pre-taiate si cu ghidaje pliabile, cu ajutorul carora puteti realiza modulele necesare pentru a crea sculptura 3D.  Origam..
44,99 Lei
Producător: CreativaMente Model: CTV-733
Creagami pisica Origami 3D CreativaMente. Creagami este un kit pentru crearea unui origami modular 3D. Kitul include foi de diferite culori, fiecare cu 24 de cartonase pre-taiate si cu ghidaje pliabile, cu ajutorul carora puteti realiza modulele necesare pentru a crea sculptura 3D.  Origami 3..
114,99 Lei
Producător: CreativaMente Model: CTV-721
Creagami pinguin Origami 3D CreativaMenteCreagami este un kit pentru crearea unui origami modular 3D. Kitul include foi de diferite culori, fiecare cu 24 de cartonase pre-taiate si cu ghidaje pliabile, cu ajutorul carora puteti realiza modulele necesare pentru a crea sculptura 3D.  Origami..
84,99 Lei
Producător: CreativaMente Model: CTV-712
Creagami peste Origami 3D CreativaMenteCreagami este un kit pentru crearea unui origami modular 3D. Kitul include foi de diferite culori, fiecare cu 24 de cartonase pre-taiate si cu ghidaje pliabile, cu ajutorul carora puteti realiza modulele necesare pentru a crea sculptura 3D.  Origami 3..
58,99 Lei
Producător: CreativaMente Model: CTV-713
Creagami papagal Origami 3D CreativaMenteCreagami este un kit pentru crearea unui origami modular 3D. Kitul include foi de diferite culori, fiecare cu 24 de cartonase pre-taiate si cu ghidaje pliabile, cu ajutorul carora puteti realiza modulele necesare pentru a crea sculptura 3D.  Origami..
58,99 Lei
Producător: CreativaMente Model: CTV-703
Creagami fluture Origami 3D CreativaMenteCreagami este un kit pentru crearea unui origami modular 3D. Kitul include foi de diferite culori, fiecare cu 24 de cartonase pre-taiate si cu ghidaje pliabile, cu ajutorul carora puteti realiza modulele necesare pentru a crea sculptura 3D.  Origami..
44,99 Lei
Producător: CreativaMente Model: CTV-723
Creagami dragon Origami 3D CreativaMenteCreagami este un kit pentru crearea unui origami modular 3D. Kitul include foi de diferite culori, fiecare cu 24 de cartonase pre-taiate si cu ghidaje pliabile, cu ajutorul carora puteti realiza modulele necesare pentru a crea sculptura 3D.  Origami ..
84,99 Lei
Producător: CreativaMente Model: CTV-732
Creagami bufnita Origami 3D CreativaMenteCreagami este un kit pentru crearea unui origami modular 3D. Kitul include foi de diferite culori, fiecare cu 24 de cartonase pre-taiate si cu ghidaje pliabile, cu ajutorul carora puteti realiza modulele necesare pentru a crea sculptura 3D.  Origami..
114,99 Lei
Producător: CreativaMente Model: CTV-701
Creagami buburuza Origami 3D CreativaMenteCreagami este un kit pentru crearea unui origami modular 3D. Kitul include foi de diferite culori, fiecare cu 24 de cartonase pre-taiate si cu ghidaje pliabile, cu ajutorul carora puteti realiza modulele necesare pentru a crea sculptura 3D.  Origam..
44,99 Lei
Producător: CreativaMente Model: CTV-714
Creagami albina Origami 3D CreativaMenteCreagami este un kit pentru crearea unui origami modular 3D. Kitul include foi de diferite culori, fiecare cu 24 de cartonase pre-taiate si cu ghidaje pliabile, cu ajutorul carora puteti realiza modulele necesare pentru a crea sculptura 3D.  Origami ..
58,99 Lei
Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in scopul imbunatatirii serviciilor noastre si a protectiei anti-spam si anti-malware.Politica de confidentialitate si Termenii de utilizare au fost actualizate pentru a le adapta la noul Regulament privind protectia generala a datelor (GDPR).