Categorii
Cos Cumparaturi

CreativaMente

Producător: CreativaMente Model: CTV-504
Joc de societate Smiley CreativaMenteJoc Smiley- emotii, memorie si concentrare este si un set educativ, cu 5 variante de joc, plus altele posibile pe care le puteti inventa si adapta chiar voi, pentru exersarea memoriei, vitezei de reactie, atentiei, observarea detaliilor.  Te distrezi si..
83,00 Lei
Producător: CreativaMente Model: CTV-555
Joc cu zaruri invata cuvinte Star Words CreativaMenteUn joc educativ cu 3 variante standard de joc si multe altele posibile, pentru invatarea limbii engleze + varianta cu zaruri a clasicului Yams.  Un joc compact, dar cu multe optiuni de joc, ideal pentru a-l lua in orice calatorie. Contin..
98,00 Lei
Producător: CreativaMente Model: CTV-557
Joc cu zaruri Pitagora CreativaMenteUn joc educativ cu 3 variante de joc, pentru invatarea numerelor si exersarea operatiilor matematice, + varianta cu zaruri a clasicului Yams.  Un joc compact dar cu multe optiuni de joc, idel pentru a-l lua in orice calatorie.  Contine: 4 zaruri ve..
98,00 Lei
Producător: CreativaMente Model: CTV-558
Joc cu zaruri ABC formeaza cuvinte CreativaMenteUn joc educativ cu 3 variante standard de joc dar si multe altele posibile, pentru invatarea literelor si exersarea cuvintelor, + varianta cu zaruri a clasicului Yams.  Un joc compact, dar cu multe optiuni de joc, idel pentru a-l lua in orice..
98,00 Lei
Producător: CreativaMente Model: CTV-702
Creagami testoasa Origami 3D CreativaMenteCreagami este un kit pentru crearea unui origami modular 3D. Kitul include foi de diferite culori, fiecare cu 24 de cartonase pre-taiate si cu ghidaje pliabile, cu ajutorul carora puteti realiza modulele necesare pentru a crea sculptura 3D.  Origam..
50,00 Lei
Creagami pisica Origami 3D CreativaMente
-9 %
Producător: CreativaMente Model: CTV-733
Creagami pisica Origami 3D CreativaMenteCreagami este un kit pentru crearea unui origami modular 3D. Kitul include foi de diferite culori, fiecare cu 24 de cartonase pre-taiate si cu ghidaje pliabile, cu ajutorul carora puteti realiza modulele necesare pentru a crea sculptura 3D.  Origami ..
127,00 Lei 139,00 Lei
Producător: CreativaMente Model: CTV-712
Creagami peste Origami 3D CreativaMenteCreagami este un kit pentru crearea unui origami modular 3D. Kitul include foi de diferite culori, fiecare cu 24 de cartonase pre-taiate si cu ghidaje pliabile, cu ajutorul carora puteti realiza modulele necesare pentru a crea sculptura 3D.  Origami 3..
65,00 Lei
Producător: CreativaMente Model: CTV-713
Creagami papagal Origami 3D CreativaMenteCreagami este un kit pentru crearea unui origami modular 3D. Kitul include foi de diferite culori, fiecare cu 24 de cartonase pre-taiate si cu ghidaje pliabile, cu ajutorul carora puteti realiza modulele necesare pentru a crea sculptura 3D.  Origami..
65,00 Lei
Producător: CreativaMente Model: CTV-703
Creagami fluture Origami 3D CreativaMenteCreagami este un kit pentru crearea unui origami modular 3D. Kitul include foi de diferite culori, fiecare cu 24 de cartonase pre-taiate si cu ghidaje pliabile, cu ajutorul carora puteti realiza modulele necesare pentru a crea sculptura 3D.  Origami..
50,00 Lei
Creagami bufnita Origami 3D CreativaMente
-9 %
Producător: CreativaMente Model: CTV-732
Creagami bufnita Origami 3D CreativaMenteCreagami este un kit pentru crearea unui origami modular 3D. Kitul include foi de diferite culori, fiecare cu 24 de cartonase pre-taiate si cu ghidaje pliabile, cu ajutorul carora puteti realiza modulele necesare pentru a crea sculptura 3D.  Origami..
127,00 Lei 139,00 Lei
Producător: CreativaMente Model: CTV-701
Creagami buburuza Origami 3D CreativaMenteCreagami este un kit pentru crearea unui origami modular 3D. Kitul include foi de diferite culori, fiecare cu 24 de cartonase pre-taiate si cu ghidaje pliabile, cu ajutorul carora puteti realiza modulele necesare pentru a crea sculptura 3D.  Origam..
50,00 Lei
Producător: CreativaMente Model: CTV-714
Creagami albina Origami 3D CreativaMenteCreagami este un kit pentru crearea unui origami modular 3D. Kitul include foi de diferite culori, fiecare cu 24 de cartonase pre-taiate si cu ghidaje pliabile, cu ajutorul carora puteti realiza modulele necesare pentru a crea sculptura 3D.  Origami ..
65,00 Lei
Producător: CreativaMente Model: CTV-721
Creagami pinguin Origami 3D CreativaMenteCreagami este un kit pentru crearea unui origami modular 3D. Kitul include foi de diferite culori, fiecare cu 24 de cartonase pre-taiate si cu ghidaje pliabile, cu ajutorul carora puteti realiza modulele necesare pentru a crea sculptura 3D.  Origami..
94,00 Lei
Producător: CreativaMente Model: CTV-723
Creagami dragon Origami 3D CreativaMenteCreagami este un kit pentru crearea unui origami modular 3D. Kitul include foi de diferite culori, fiecare cu 24 de cartonase pre-taiate si cu ghidaje pliabile, cu ajutorul carora puteti realiza modulele necesare pentru a crea sculptura 3D.  Origami ..
94,00 Lei
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)