Your Cart

City

Producător: Lego Model: 60194
Lego City - Camion Arctic De Cercetare.Incarca cu echipament Camionul arctic de cercetare 60194 LEGO City si pregateste-te sa cercetezi gheata! Colecteaza esantioane pentru analiza in laboratorul camionului in timp ce explorezi situl cu motocicleta de zapada. Oohh, vezi zidul grozav de gheata si pes..
260,00 Lei
Producător: Lego Model: 60195
Lego City - Baza Mobila De Explorare Arctica.Alerteaza echipa Expeditiei arctice si pregateste Baza mobila de explorare arctica 60195 LEGO City pentru a porni! Odata ajuns la situl arheologic, instaleaza baza si apuca-te de lucru. Analizeaza esantioanele in laboratorul mobil in timp ce exploratorii ..
500,00 Lei
Producător: Lego Model: 60148
Lego City - Echipa De Curse Pe Atv.Regleaza ATV-urile si pregateste-te de cursa! Coboara rampele, incarca ATV-urile pe remorca si apoi in camioneta. Ataseaza remorca la camioneta si porneste spre pista. Pune-ti casca, sari pe un ATV si castiga cursa!..
90,00 Lei
Producător: Lego Model: 60190
Lego City - Planor Arctic.Imbraca-te cu cele mai calduroase haine si porneste in explorare cu Planorul arctic 60190 LEGO City! Incarca in planor suportul pentru computer, balizele de urmarire si alte echipamente, si porneste spre taramul inghetat. Ce e in valea aceea pe harta? Monteaza cateva balize..
30,00 Lei
Producător: Lego Model: 60137
Lego City - Cazul Camionul De Remorcare.Stabileste un plan cu ofiterii pe motociclete pentru a opri pungasul! Sari pe motocicleta de teren a politiei, sau pe motocicleta de urmarire si goneste dupa camionul de remorcare. Recupereaza seiful, efectueaza o arestare indrazneata si du pungasul la inchiso..
90,00 Lei
Producător: Lego Model: 60184
Lego City - Mining Echipa De Minerit.Intra in minele LEGO City si excaveaza ceva stralucitor! Uita-te la gramada asta de roci, arata promitator. Ia dinamita si incarc-o in deschizatura, apoi retrage-te si declanseaz-o. Scoate pietrisul si vezi ce ai gasit. Fii totusi atent la paianjenul ce pandeste,..
50,00 Lei
Producător: Lego Model: 60182
Lego City - Camionul si rulota pentru baietii pasionati de camioaneIa aparatul foto si hai sa mergem in camping! Cupleaza rulota la camioneta, apoi ia-ti echipamentul si hai la drum. Gaseste un loc bun in padure si instaleaza rulota, inainte de a merge la pescuit pentru cina. Ia te uita, ai gasit un..
150,00 Lei
Producător: Lego Model: 60180
Lego City - Camion Gigant.Tureaza motorul si sari peste fiecare obstacol cu puternicul Camion gigant! Goneste in jurul stadionului pentru a prinde viteza, apoi indreapta-te spre rampa si apasa pe acceleratie! Flacarile sunt arzatoare, vei face oare saltul?..
90,00 Lei
Producător: Lego Model: 60172
Lego City - Goana Pe Teren Accidentat.Sari in masina ta de politie 4x4 si urmareste talharul pe versant! Ai grija totusi, avalansele de pietre se pot declansa oricand. Hei, fii atent! Acest bolovan gigantic a fortat masina 4x4 a talharului sa se opreasca. Trimite-ti partenerul dupa el cu motocicleta..
150,00 Lei
Producător: Lego Model: 60150
Lego City - Furgoneta De Pizza.Deschide Furgoneta de pizza si pregateste-te sa primesti comenzi! Ia aluatul si apuca-te sa faci pizza. Taie o felie si serveste clientul infometat inainte de a pune in cutii cateva pizze proaspete pentru a le livra cu scuterul. A venit pizza, masa e servita!..
90,00 Lei
Producător: Lego Model: 60138
Lego City - Urmarire De Mare Viteza.Alerta maxima! Pungasul a furat bani si aur, iar acum fuge din oras cu o masina de sport furata. Sari in masina de urmarire a politiei si goneste dupa el! Daca e prea rapid, cheama elicopterul de politie. Coboara-l pe Chase McCain folosind troliul si ajuta-l sa ef..
140,00 Lei
Producător: Lego Model: 60181
Lego City - Tractor De Padure.Pune-ti casca de protectie si porneste spre padure! Urca in cabina Tractorului de padure si ridica bustenii cazuti in suportul de busteni inainte de a-i taia cu fierastraul circular. Nu uita sa iei puietul de pin si sa-l plantezi dupa ce termini, pentru a pastra sanatoa..
90,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 29 (3 pagini)
Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.