Your Cart

Abtibilduri si Tatuaje

Copiii tai s-au saturat de aceleasi jucarii ori activitati? Esti in cautarea unor altfel de jocuri, ce sa incurajeze si latura artistica a celor mici sau sa le capteze atentia o vreme mai indelungata? Abtibildurile si tatuajele temporare s-ar putea sa fie solutia cautata! Descopera in aceasta categorie de jocuri o multime de seturi de tatuaje simple ori fluorescente, cu diverse tematici - plante, animale, nave spatiale, masini, pirati, flori etc; tot aici gasesti si stickere pentru fata ori obiecte ce reprezinta diverse printese, pisici, eroi, dragoni ori instrumente muzicale. Sa inceapa joaca!

Tatuaje fluorescente vise Djeco Tatuaje fluorescente vise Djeco
-19 %
Producător: Djeco Model: DJ09592
Tatuaje fluorescente vise DjecoTatuaje non alergice, special create pentru cei mici. Aplică pe zi tatuajul...și noaptea descoperi detalii noi! Abțibildurile au părți (diferite de imaginea ilustrată) cu vopsea fluorescentă, vizibile doar pe întuneric. Confecționate din materiale și culori non..
22,00 Lei 27,00 Lei
Tatuaje fluorescente spatiu Djeco Tatuaje fluorescente spatiu Djeco
-19 %
Producător: Djeco Model: DJ09590
Tatuaje fluorescente spatiu DjecoTatuaje non alergice, special create pentru cei mici. Aplică pe zi tatuajul...și noaptea descoperi detalii noi! Abțibildurile au părți (diferite de imaginea ilustrată) cu vopsea fluorescentă, vizibile doar pe întuneric. Confecționate din materiale și culori n..
22,00 Lei 27,00 Lei
Tatuaje cu animale Djeco Tatuaje cu animale Djeco
-19 %
Producător: Djeco Model: DJ09580
Tatuaje cu animale Djeco Tatuaje non alergice, special create pentru cei mici. Confecționate din materiale și culori non-toxice. Se aplică tatuajul pe pielea uscată, se umezește pelicula și se apasă câteva secunde. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub directa supra..
22,00 Lei 27,00 Lei
Tatuaje copii in zbor Djeco Tatuaje copii in zbor Djeco
-42 %
Producător: Djeco Model: DJ09582
Tatuaje copii in zbor DjecoTatuaje non alergice, special create pentru cei mici. Confecționate din materiale și culori non-toxice. Se aplică tatuajul pe pielea uscată, se umezește pelicula și se apasă câteva secunde. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub directa supra..
22,00 Lei 38,00 Lei
Tatuaje copii diverse motive Djeco Tatuaje copii diverse motive Djeco
-37 %
Producător: Djeco Model: DJ09579
Tatuaje copii diverse motive DjecoTatuaje non alergice, special create pentru cei mici. Confecționate din materiale și culori non-toxice. Se aplică tatuajul pe pielea uscată, se umezește pelicula și se apasă câteva secunde. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub direct..
22,00 Lei 35,00 Lei
Tatuaje copii cu unicorni Djeco Tatuaje copii cu unicorni Djeco
-42 %
Producător: Djeco Model: DJ09575
Tatuaje copii cu unicorni Djeco Tatuaje non alergice, special create pentru cei mici. Confecționate din materiale și culori non-toxice. Se aplică tatuajul pe pielea uscată, se umezește pelicula și se apasă câteva secunde. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub direct..
22,00 Lei 38,00 Lei
Tatuaje copii cu pirati Djeco Tatuaje copii cu pirati Djeco
-19 %
Producător: Djeco Model: DJ09584
Tatuaje copii cu pirati Djeco Tatuaje non alergice, special create pentru cei mici. Confecționate din materiale și culori non-toxice. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub directa supraveghere a unei persoane adulte. Producator: Djeco, Franța Vârsta recomandată: ..
22,00 Lei 27,00 Lei
Tatuaje copii cu ceasuri Djeco Tatuaje copii cu ceasuri Djeco
-19 %
Producător: Djeco Model: DJ09588
Tatuaje copii cu ceasuri Djeco Tatuaje metalice, non alergice, special create pentru cei mici. Confecționate din materiale și culori non-toxice. Se aplică tatuajul pe pielea uscată, se umezește pelicula și se apasă câteva secunde. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza s..
22,00 Lei 27,00 Lei
Tatuaje copii bijuterii neon Djeco Tatuaje copii bijuterii neon Djeco
-19 %
Producător: Djeco Model: DJ09587
Tatuaje copii bijuterii neon DjecoTatuaje non alergice, special create pentru cei mici. Nuanțe neon (puternice) Confecționate din materiale și culori non-toxice. Se aplică tatuajul pe pielea uscată, se umezește pelicula și se apasă câteva secunde. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani...
22,00 Lei 27,00 Lei
Tatuaje copii bijuterii Djeco Tatuaje copii bijuterii Djeco
-19 %
Producător: Djeco Model: DJ09586
Tatuaje copii bijuterii DjecoTatuaje non alergice, special create pentru cei mici. Confecționate din materiale și culori non-toxice. Se aplică tatuajul pe pielea uscată, se umezește pelicula și se apasă câteva secunde. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub directa sup..
22,00 Lei 27,00 Lei
Tatuaje copii bijuterii aurii Djeco Tatuaje copii bijuterii aurii Djeco
-19 %
Producător: Djeco Model: DJ09593
Tatuaje copii bijuterii aurii Djeco Tatuaje non alergice, special create pentru cei mici. Efect auriu. Confecționate din materiale și culori non-toxice. Se aplică tatuajul pe pielea uscată, se umezește pelicula și se apasă câteva secunde. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se u..
22,00 Lei 27,00 Lei
Tatuaje copii bang bang Djeco Tatuaje copii bang bang Djeco
-19 %
Producător: Djeco Model: DJ09577
Tatuaje copii bang bang DjecoTatuaje non alergice, special create pentru cei mici. Confecționate din materiale și culori non-toxice. Se aplică tatuajul pe pielea uscată, se umezește pelicula și se apasă câteva secunde. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub directa sup..
22,00 Lei 27,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 70 (6 pagini)
Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.