Categorii
Cos Cumparaturi

Londji

Producător: Londji Model: LJ_BF016S25
Titirez natura Londji Invarte-l cat poti de tare ca lumea din jurul lui sa roteasca si apoi chiar sa se intoarca cu susul in jos (titirezul se rastoarna dupa o perioada de rotatie). Pretul este pe bucata. Confectionat din lemn cu vopsele non toxice conform reglementarilor EN71 & ASTM. Avert..
12,99 Lei
Producător: Londji Model: LJ_BF019S25
Titirez lemn soare LondjiInvarte-l cat poti de tare ca totul in jurul lui sa roteasca, sau chiar sa se rastoarne (titirezul se rastoarna dupa o perioada de rotatie).Confectionat din lemn cu vopsele non toxice conform reglementarilor EN71 & ASTM.  Avertisment: Contraindicat copiilor sub..
15,99 Lei
Producător: Londji Model: LJ_BF055S30
Titirez lemn Candi Top Londji Invarte-l cat poti de tare ca lumea din jurul lui sa zboare..sau chiar sa cante. Finisaj deosebit. Pretul este pe bucata. Confectionat din lemn cu vopsele non toxice conform reglementarilor EN71 & ASTM. Avertisment: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub..
11,99 Lei
Producător: Londji Model: LJ_BF020S25
Titirez din lemn luna LondjiÎnvârte-l cât poți de tare ca totul în jurul lui să rotească, sau chiar să se răstoarne (titirezul se ”răstoarnă” după o perioadă de rotație).Confecționat din lemn cu vopsele non toxice conform reglementărilor EN71 & ASTM.  Avertisment: Contraindicat copiilo..
15,99 Lei
Producător: Londji Model: LJ_TT100U
Teatru cu papusi scufita rosie Londji Un teatru de carton si 4 marionete de deget, care se completeaza ideal, pentru a reprezenta piesa de teatru consacratp dar si pentru a lasa imaginatia copiilor sa zburde. Confectionat din  materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform reglementa..
84,99 Lei
Producător: Londji Model: LJ_TT028
Teatru cu papusi de deget pirati Londji Un teatru de carton si 4 marionete de deget tricotate, care se completeaza ideal, pentru a lasa imaginatia celor mici sa zburde. Confectionat din  materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform reglementarilor EN71&ASTM. AVERTISMENT: Co..
84,99 Lei
Producător: Londji Model: LJ_CC018
Tatuaje copii Padure LondjiTatuaje lavabile, non alergice, cu cerneala vegetala (din seminte de soia), colorate si simpatice, special create pentru cei mici. Se taie modelul dorit, se aplica pe pielea uscata, se umezeste, se preseaza usor, apoi dupa 25 sec se dezlipeste. Se indeparteaza cu apa, sapu..
34,99 Lei
Producător: Londji Model: LJ_CC013S12
Tatuaje copii ocean Londji  Tatuaje lavabile, non alergice, cu cerneala vegetala (din seminte de soia), colorate si simpatice, special create pentru cei mici. Se taie modelul dorit, se aplica pe pielea uscata, se umezeste, se preseaza usor, apoi dupa 25 sec se dezlipeste. Se indeparteaza cu ..
34,99 Lei
Producător: Londji Model: LJ_CC012S12
Tatuaje copii cursa auto Londji Tatuaje lavabile, non alergice, cu cerneala vegetala (din seminte de soia), colorate si simpatice, special create pentru cei mici. Se taie modelul dorit, se aplica pe pielea uscata, se umezeste, se preseaza usor, apoi dupa 25 sec se dezlipeste. Se indeparteaza cu ap..
34,99 Lei
Producător: Londji Model: LJ_CC073
Tatuaje copii cu unicorni Londji.Tatuaje lavabile, non alergice, cu cerneala vegetala (din seminte de soia), colorate si simpatice, special create pentru cei mici. Se taie modelul dorit, se aplica pe pielea uscata, se umezeste, se preseaza usor, apoi dupa 25 sec se dezlipeste. Se indeparteaza cu apa..
34,99 Lei
Producător: Londji Model: LJ_CC010
Tatuaje copii cu circ Londji  Tatuaje lavabile, non alergice, cu cerneala vegetala (seminte de soia), colorate si simpatice, special create pentru cei mici. Se taie modelul dorit, se aplica pe pielea uscata, se umezeste, se preseaza usor, apoi dupa 25 sec se dezlipeste. Se indeparteaza cu ap..
34,99 Lei
Producător: Londji Model: LJ_CC014
Tatuaje copii Cavaleri medievali Londji Tatuaje lavabile, non alergice, cu cerneala vegetala (din seminte de soia), colorate si simpatice, special create pentru cei mici. Se taie modelul dorit, se aplica pe pielea uscata, se umezeste, se preseaza usor, apoi dupa 25 sec se dezlipeste. Se indeparteaz..
34,99 Lei
Producător: Londji Model: LJ_AC001U
Set creativ de cusut Zig zag Londji Cu ajutorul unu ac, completezi plansele ilustrate si pornesti in aventura potrivita pentru cei mai indemanatici. Care este preferatul tau, Un eschimos, marinarul sau veverita zambitoare? Setul contine 8 planse cartonate ilustrate si perforate, un ac..
125,99 Lei
Producător: Londji Model: LJ_PZ002U
Puzzle vocale AEIOU Londji 5 puzzle-uri cu vocalele din alfabet, fiecare indicand o litera. Puzzle-urile au de la 3 la 7 piese. Confectionat din carton ecologic, nontoxic, conform reglementarilor EN71&ASTM. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani, contine piese mici, pericol de suf..
80,99 Lei
Producător: Londji Model: LJ_PZ020U
Puzzle vacuta Moo la ferma 36 piese LondjiPuzzle gigant cu 36 de piese. Poti sa asamblezi intai vacuta care da lapte si apoi sa vezi ce alte animale sunt la ferma. 2 puzzle-uri in 1 singur!Confectionat din carton ecologic, nontoxic, conform reglementarilor EN71&ASTM.  AVERTISMENT: Cont..
125,99 Lei
Producător: Londji Model: LJ_PZ369U
Puzzle Unicorn LondjiPuzzle cu 350 de piese, printate cu vopsea cu efect de sclipici/sidef. Dimensiune puzzle asamblat de 80 x 32 cm.Descopera o poveste fantastica, cu personaje prietenoase, calare pe magicul unicorn.  Ilustrat de Sonja Wimmer.Confectionat din..
139,99 Lei
Producător: Londji Model: LJ_pz306U
Puzzle tricicleta Londji Puzzle cu 54 de piese. O tricicleta puternica astfel ca poate sa ii duca pe toti prietenii: familia de lei, elefantii prietenosi....si pe restul poate ii descoperiti voi! Dimensiune: 200 x 15 cm. Confectionat din carton ecologi..
125,99 Lei
Producător: Londji Model: LJ_PZ372U
Puzzle Sirena cu sclipici 350 piese LondjiPuzzle cu 350 de piese. Dimensiune: 85 x 32 cm. Unele piese au insertii sidefate (detalii cu sclipici).Confectionat din carton ecologic, nontoxic, conform reglementarilor EN71&ASTM.  AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani, contine piese ..
139,99 Lei
Producător: Londji Model: LJ_PZ367U
Puzzle reversibil zi si noapte Londji Puzzle reversibil cu 54 de piese dublu ilustrate, pe o parte e plina zi, pe cealalta e noapte. Confectionat din carton ecologic, nontoxic, conform reglementarilor EN71&ASTM. Dimensiune puzzle final: 67 x 47 cm. AVERTISMENT: Contraindicat copiilo..
125,99 Lei
Producător: Londji Model: LJ_PZ145U
Puzzle reversibil zi si noapte 36 piese Barcelona LondjiCalatoreste in siguranta si viziteaza unul dintre cele mai frumoase orase, completand acest puzzle. O interpetare artistica a activitatilor de peste zi si cum arata noaptea in orasul catalanPuzzle cu 36 de piese. Imaginea finala are dimensi..
76,99 Lei
Producător: Londji Model: LJ_PZ553U
Puzzle reversibil noapte si zi 100 piese LondjiPuzzle reversibil cu 100 de piese dublu ilustrate, pe o parte e padurea in plina zi, pe cealalta e in noapte.Confectionat din carton ecologic, nontoxic, conform reglementarilor EN71&ASTM. Dimensiune puzzle final: 23,5 x 16,5 cm.  AVERTISME..
65,99 Lei
Producător: Londji Model: LJ_PZ560U
Puzzle copii reversibil Bun venit acasa Londji. Toata lumea e bine-venita acasa! Descopera ce se intampla in fiecare camera, dar si ce se vede pe balcon.  Puzzle cu 36 de piese, cu 2 fete (puzzle reversibil, pe o parte interiorul casei si pe o parte exteriorul). Imaginea finala are dimensiune..
84,99 Lei
Producător: Londji Model: LJ_pz348U
Puzzle progresiv  pinguini Londji 10 puzzle-uri cu cifre, fiecare indicand o cifra si numarul corespunzator de pinguini, pentru invatarea si exersarea numeralelor. Confectionat din carton ecologic, nontoxic, conform reglementarilor EN71&ASTM. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor..
125,99 Lei
Producător: Londji Model: LJ_pz351U
Puzzle printese Londji  Puzzle cu 100 de piese. Dimensiune: 85 x 32 cm. Confectionat din carton ecologic, nontoxic, conform reglementarilor EN71&ASTM. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani, contine piese mici, pericol de sufocare. A se utiliza sub directa supraveg..
125,99 Lei
Producător: Londji Model: LJ_PZ353U
Puzzle pompieri Londji Puzzle cu 36 de piese. Eroii salvatori ajung repede pana sus la flacara periculoasa. Cu totii ajuta! Confectionat din carton ecologic, nontoxic, conform reglementarilor EN71&ASTM. Dimensiune puzzle final: 47 x 47 cm. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani, ..
125,99 Lei
Producător: Londji Model: LJ_pz341U
Puzzle padurea Londji  Puzzle cu 100 de piese. Dimensiune: 85 x 32 cm. Confectionat din carton ecologic, nontoxic, conform reglementarilor EN71&ASTM. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani, contine piese mici, pericol de sufocare. A se utiliza sub directa supravegh..
125,99 Lei
Producător: Londji Model: LJ_PZ121U
Puzzle Noapte si zi la Paris LondjiPuzzle reversibil cu 36 de piese. Poti sa descoperi frumusetile unuia dintre cele mai vizitate orase completand acest puzzle reversibil. Pe o parte poti sa vezi cum arata orasul ziua, iar cealalta parte dezvaluie atractiile vazute sub lumina lunii. &..
76,99 Lei
Producător: Londji Model: LJ_PZ357U
Puzzle Mare mio Londji Puzzle cu 5o de piese. Porneste intr-o calatorie pe mari si oceane. Confectionat din carton ecologic, nontoxic, conform reglementarilor EN71&ASTM. Dimensiune: 17 x 23 cm. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani, contine piese mici, pericol de sufocare. A se u..
66,99 Lei
Producător: Londji Model: LJ_PZ007U
Puzzle mama si puiul animalute LondjiO intreaga lume! Descopera cu ajutorul acestor puzzle-uri separate lumea din diferite medii: puii de maimuta care sar veseli de sus in jos in copac, mama hipopotam care isi invata puii sa inoate, familia de vulpi care alerga vesele pe camp, balena ..
93,99 Lei
Producător: Londji Model: LJ_PZ006U
Puzzle Iubim culorile LondjiPoti face fiecare culoare separat sau sa construiesti din piesele de puzzle cel mai mare si magic creion multicolor. 7 Puzzle-uri reversibile, cu culori. Fiecare culoare are cate 3 piese duble, ilustrate cu imagini usor de asociat nuantei respective. Confectionat din cart..
93,99 Lei
Afişare 1 - 30 din 122 (5 pagini)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in scopul imbunatatirii serviciilor noastre si a protectiei anti-spam si anti-malware.Politica de confidentialitate si Termenii de utilizare au fost actualizate pentru a le adapta la noul Regulament privind protectia generala a datelor (GDPR).