Your Cart

Casute pentru Copii

Ai pornit in cautarea unor jocuri sau jucarii potrivite pentru curtea casei tale? Ai nevoie de un spatiu in care cei mici sa se joace in voie si totusi sa fie in siguranta, mereu sub privirile tale? Descopera cele mai frumoase modele de casute de joaca pentru copii, pentru exterior - Kizo.ro iti prezinta cateva dintre cele mai de succes modele de acest tip - casute cu tematici diverse: locuinte ce imita traiul urban, locuintele de vacanta, mini-casute cu sonerie. Cate ceva pentru gusturile fiecarei familii!

Producător: Little Tikes Model: LT444C0
Casuta de la oras verde pentu copii Little TikesCasuta de la oras de la Little Tikes este multifunctionala, iar imaginatia contribuie la maxim la dezvoltarea abilitatilor copilului tau! Cel mic isi poate imagina orice! Ca este la supermarket, ca scoate banii de pe card pentru a plati produsele dorit..
1.900,00 Lei
Producător: Little Tikes Model: LT440R0
Casuta roz de vacanta pentru copii Little TikesCelor mici le place la nebunie sa aiba casuta lor, acolo unde isi pot imagina si pot crea propriul lor univers, exact asa cum si-l doresc. Acum, cu ajutorul casutei de vacanta de la Little Tikes, le puteti indeplini acestora toate dorintele. Casuta le v..
1.800,00 Lei
Producător: Little Tikes Model: LT444D0
Casuta de la oras colorata Little Tikes pentru copii.Casuta de la oras de la Little Tikes este multifunctionala, iar imaginatia contribuie la maxim la dezvoltarea abilitatilor copilului tau! Cel mic isi poate imagina orice! Ca este la supermarket, ca scoate banii de pe card pentru a plati produsele ..
1.900,00 Lei
Producător: Little Tikes Model: LT42550
Casuta de joaca copii cu sonerie Little TikesApasa pe sonerie si zambeste! Casuta de joaca cu sonerie de la Little Tikes are ferestre largi si o usa mobila. Obloanele se pot inchide, iar copiii se pot juca de-a v-ati ascunselea in jurul casutei. Casuta include o zona de bucatarie cu aragaz, obloane ..
1.400,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.