Categorii
Cos Cumparaturi

Covor joaca si organizator

(18 produse)

Descopera o lume a culorilor, a jocului si a distractiei, chiar in camera copilui! Kizo.ro iti aduce o multime de covoare de joaca si organizatoare pentru jucarii (2 in 1), menite sa faciliteze joaca si ordinea necesara! Aceste covoare Play&Go sunt usor de strans (printr-o simpla si rapida tragere a sforii), au o dimensiune potrivita si sunt perfecte ca si cadouri ori pentru folosire in propria casa! Tot aici poti gasi si saltele de joaca pentru bebelusi sau fotolii colorate pentru copii.

Producător: Clementoni Model: CL17283
Covoras de joaca moale bebe ClementoniUn covoras moale de activitate, ideal pentru timpul petrecut pe burtica si conceput pentru a facilita primele miscari oferind confort copiilor si parintilor. Ilustratii calde cu insertii de materiale cu texturi diferite pentru a incuraja dezvoltarea tactila si ..
132,00 Lei
Producător: Bino Model: bin_86450
Salteluta de joaca bebelusi BinoDaca esti mereu pe afara cu copilul tau si au nevoie de o salteluta de activitate, care ofera toate caracteristicile unui covoras de joaca moale, atunci aceasta este solutia ideala. Covorasul vine cu o gentuta cu fermoar pentru a facilita transportul. Include bara cu ..
180,00 Lei
Producător: Play&Go Model: PG1004
Covor joaca si organizator jucarii, 2 in 1, de colorat pentru copii.E o provocare zilnica sa pastrati jucariile ordonate? Inseamna ca aveti nevoie de,,Covor joaca si organizator jucarii 2 in 1. Cu totii stim cum e sa ai jucarii ale copilului peste tot: pe jos, pe sub pat, pe canapea, si sa ..
229,00 Lei
Producător: Play&Go Model: PG1018
Covor joaca si organizator jucarii,elefant roz, 2 in 1, pentru bebelusi si copii. E o provocare zilnica sa pastrati jucariile ordonate? Inseamna ca aveti nevoie de Covor joaca si organizator jucarii 2 in 1.Cu totii stim cum e sa ai jucarii ale copilului peste tot: pe jos, pe sub pat, pe canapea..
229,00 Lei
Producător: Play&Go Model: PG1009
Covor joaca si organizator jucarii Falmingo, 2 in 1, potrivit pentru fetite bebelusi si copii. E o provocare zilnica sa pastrati jucariile ordonate? Inseamna ca aveti nevoie de Covor joaca si organizator jucarii 2 in 1.Cu totii stim cum e sa ai jucarii ale copilului peste tot: pe jos, pe sub pa..
229,00 Lei
Producător: Play&Go Model: PG1020
Covor joaca si organizator jucarii Roadmap, 2 in 1, perfect pentru baietii iubitori de masini pe sosele si raliu.E o provocare zilnica sa pastrati jucariile ordonate? Inseamna ca aveti nevoie de Covor joaca si organizator jucarii 2 in 1. Cu totii stim cum e sa ai jucarii ale copilului peste tot: pe..
229,00 Lei
Producător: Play&Go Model: PG1005
Covor joaca si organizator jucarii cale ferata Trainmap Play&Go pentru copii.E o provocare zilnica sa pastrati jucariile ordonate? Inseamna ca aveti nevoie de,,Covor joaca si organizator jucarii 2 in 1'.  Cu totii stim cum e sa ai jucarii ale copilului peste tot: pe jos, pe sub pat, pe can..
229,00 Lei
Producător: Play&Go Model: PG1001
Covor joaca si organizator jucarii 2 in 1, Badminton, pentru copii. E o provocare zilnica sa pastrati jucariile ordonate? Inseamna ca aveti nevoie de,,Covor joaca si organizator jucarii 2 in 1'. Cu totii stim cum e sa ai jucarii ale copilului peste tot: pe jos, pe sub pat, pe canapea, si sa nu gas..
229,00 Lei
Producător: Play&Go Model: PG1002
Covor joaca moale,pufos si organizator jucarii Paun Play&Go, 3 in 1. Acest covor de joaca este unic prin faptul ca poate fi folosit in 3 feluri diferite: ca si covor de joaca, ca spatiu de depozitare a jucariilor si ca geanta de scutece. Pe o parte are un material de culoare roz pal, cu un..
399,00 Lei
Producător: Play&Go Model: PG1026
Covor joaca si organizator jucarii 2 in 1 Minnie Mouse, pentru fetite. E o provocare zilnica sa pastrati jucariile ordonate? Inseamna ca aveti nevoie de Covor joaca si organizator jucarii 2 in 1.Cu totii stim cum e sa ai jucarii ale copilului peste tot: pe jos, pe sub pat, pe canapea, si sa nu ..
229,00 Lei
Producător: Play&Go Model: PG1029
Covor joaca si organizator jucarii 2 in 1 - Cactus, potrivit pentru baieti bebelusi si copii . E o provocare zilnica sa pastrati jucariile ordonate? Inseamna ca aveti nevoie de Covor joaca si organizator jucarii 2 in 1.   Cu totii stim cum e sa ai jucarii ale copilului peste tot: pe jos..
229,00 Lei
Producător: Play&Go Model: PG1003
Covor joaca moale,pufos si organizator jucarii Ursulet Play&Go, 3 in 1.Acest covor de joaca este unic prin faptul ca poate fi folosit in 3 feluri diferite: ca si covor de joaca, ca spatiu de depozitare a jucariilor si ca geanta de scutece.Pe o parte are un material de culoare gri in dungi, cu un..
399,00 Lei
Salteluta de joaca cu activitati bebe Clementoni
Stoc 0
Producător: Clementoni Model: CL17247
Salteluta de joaca cu activitati bebe ClementoniDescopera noul spatiu de joaca bebelusi de la Baby Clementoni, plin de culoare, creat pentru dezvoltarea ablitatilor fizice si distractia bebelusilor. Setul include jucarii de plus ce pot fi agatate, acestea incurajand copiii sa-si dezozvolte simturile..
192,00 Lei
Fotoliu verde pentru copii Bino
Stoc 0
Producător: Bino Model: bin_53001
Fotoliu verde pentru copii BinoFotoliu are culoare verde si contine buline albe.Copilul se poate odihni in fotoliu sau se poate bucura de clipele de joaca alaturi de cei dragi.Avand spatar si brate laterale este foarte atractiv si primitor.Fotoliul este realizat din burete.Varsta recomandata: 1 an +..
190,00 Lei
Fotoliu gri pentru copii Bino
Stoc 0
Producător: Bino Model: bin_53004
Fotoliu gri pentru copii BinoFotoliu are culoarea gri si contine buline albe.Este realizat din burete acoperit cu invelitoare textila, confectionata din bumbac.Fotoliul din burete cu laterale este simpatic si comfortabil.Copilul se poate odihni pe fotoliu sau se poate bucura de clipele de joaca alat..
220,00 Lei
Covor joaca si organizator jucarii Superhero Play&Go
Stoc 0
Producător: Play&Go Model: PG1021
Covor joaca si organizator jucarii Superhero. E o provocare zilnica sa pastrati jucariile ordonate? Inseamna ca aveti nevoie de Covor joaca si organizator jucarii 2 in 1.  Cu totii stim cum e sa ai jucarii ale copilului peste tot: pe jos, pe sub pat, pe canapea, si sa nu gasiti exact jucaria ..
159,00 Lei
Covor joaca si organizator jucarii Fotbal Play&Go
Stoc 0
Producător: Play&Go Model: PG1010
Covor joaca si organizator jucarii 2 in 1, Fotbal, pentru baietii pasionati de fotbal si mingi. E o provocare zilnica sa pastrati jucariile ordonate? Inseamna ca aveti nevoie de Covor joaca si organizator jucarii 2 in 1.Cu totii stim cum e sa ai jucarii ale copilului peste tot: pe jos, pe sub p..
159,00 Lei
Covor joaca si organizator jucarii Diamante verzi Play&Go
Stoc 0
Producător: Play&Go Model: PG1006
Covor joaca si organizator jucarii 2 in 1 Diamante verzi, pentru copii.E o provocare zilnica sa pastrati jucariile ordonate? Inseamna ca aveti nevoie de Covor joaca si organizator jucarii 2 in 1.Cu totii stim cum e sa ai jucarii ale copilului peste tot: pe jos, pe sub pat, pe canapea, si sa ..
159,00 Lei
Afişare 1 - 18 din 18 (1 pagini)