Your Cart

Wild Life

Producător: Playmobil Model: PM5558
Pregatiti Pentru Aventura? Cu Masina De Teren Copilasii Pot Explora Drumurile Din Padure.Descopera minunile ascunse ale padurii cu masina de teren. Acoperita cu detalii de camuflaj, aceasta masina se poate deplasa fara sa sa atraga atentia, in timp ce se indreapta spre noi aventuri. Pentru zonele in..
200,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM5559
Descoperiti rauri ascunse cu ajutorul acestei barci gonflabile cu exploratori. Aceasta pluta usoara cu motor ii ajuta pe tinerii exploratori sa viziteze si cele mai ascunse locuri ale padurii si sa descopere tot felul de animale. Setul include doua figurine, vidre, gasca, oase de peste, cutie de dep..
115,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM5557
Exploreaza viata in aer liber cu Casa din copac. Situata in inima padurii, aceasta casa este inconjurata de tot felul de animale salbatice. Priveste cum o ursoaica prinde peste pentru puii ei, in timp ce o familie de vulpi se joaca in apropiere. Aveti grija la pod, insa. Este subred si, daca nu sunt..
440,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM6943
In acest moment antilopele de la Playmobil stau aproape de zona silvica. Dar in curand, sezonul ploilor se va termina si ele se vor indrepta spre nord, in zonele cu mai multa verdeata. Descopera noile animalute de la Playmobil!..
60,00 Lei
Ţarc De Culoare Maro Pentru Animalute. Ţarc De Culoare Maro Pentru Animalute.
2-3 Days
Producător: Playmobil Model: PM6946
Gardul pentru animale de la Playmobil poate fi marit cu multe elemente practice. Astfel, toate animalutele vor avea suficient spatiu!..
45,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.