Categorii
Cos Cumparaturi

Top Agents

(12 produse)
Producător: Playmobil Model: PM70004
Spion cu propulsor subacvatic Playmobil Top AgentsDatorita Spionului cu propulsor subacvati de la PLAYMOBIL, capitanul Fisheye si echipa sa S.H.A.R.K. pot fi urmariti oricand cu o viteza ametitoare. Spionul se tine bine de manerele propulsorului si pleaca in cautare prin oceane. Daca apare un inamic..
85,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM70005
Echipa S.H.A.R.K. cu submarin Playmobil Top AgentsEchipa de spioni de la PLAYMOBIL este foarte bine echipata, dar de data aceasta un pericol mare ii pandeste dupa colt, si anume Echipa S.H.A.R.K cu submarin condusa de catre capitanul Fisheye care cotrabaie prin ocean. Submarinul are un burghiu extra..
209,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM70003
Echipa de spioni cu submarin Playmobil Top AgentsEchipa de spioni cu submarin de la PLAYMOBIL se confrunta cu odiosul capitan Fisheye chiar si sub apa. Inamicul este inarmat si poate trage chiar si sub apa cu rachete. Dar asta nu este o problema, bratele submarinului agentilor vor prinde proiectilel..
136,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM70007
Skijetul echipei S.H.A.R.K. Playmobil Top AgentsUnul din inamici a fost zarit pe apa in timp ce mergea cu Skijetul echipei S.H.A.R.K, arata chiar infricosator cu casca de rechin. Cum zareste inamicii si lanseaza rachetele, dar din fericire nu are o tinta asa de buna. Skijetului ii poate fi adaugat m..
91,00 Lei
Robotul Agentului T.E.C. Playmobil Top Agents
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9251
Robotul Agentului T.E.C. Playmobil Top AgentsAgentul T.E.C. de la Playmobil este pe drum impreuna cu robotul sau. Acesta este super-flexibil si intotdeauna pregatit pentru orice eveniment neprevazut. Bratele sale mobile pot apuca o varietate de accesorii Playmobil si este, de asemenea, foarte versat..
110,00 Lei
Mega Drona Playmobil Top Agents
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9253
Mega Drona Playmobil Top AgentsAtentie! Fata din avionul cu reactie a cazut intr-o crevasa, in timpul unei urmariri. Echipa de spioni trimite o mega drona pentru a o ajuta imediat. Cu rotoarele sale reglabile, mega drona se poate descurca si pe cele mai dificile terenuri si altitudini. La locul acci..
127,00 Lei
Masina Dr. Drone Playmobil Top Agents
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9254
Masina Dr. Drone Playmobil Top AgentsDr. Drone de la Playmobil doreste sa puna in aplicare planul sau diabolic si se urca rapid in masina. Drona D-1 este prima drona pe care a creat-o si, desigur, o are cu el, pe acoperis, iar ambele arme ale aeronavei sunt incarcate cu munitie. Echipa de spioni il ..
264,00 Lei
Echipa S.H.A.R.K. cu barca Playmobil Top Agents
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM70006
Echipa S.H.A.R.K. cu barca Playmobil Top AgentsEchipa S.H.A.R.K cu barca de la PLAYMOBIL prezinta un real pericol pe apa. Spionul este in vizorul inamicilor, dar reuseste sa scape repede de acestia, fiind propulsat pe placa de surf cu parapanta de vant. Ura, a functionat ca de fiecare data, dar cu s..
170,00 Lei
Echipa de spioni cu barca Playmobil Top Agents
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM70002
Echipa de spioni cu barca Playmobil Top AgentsEchipa de spioni de la PLAYMOBIL se afla din nou intr-o misiune periculoasa. De aceasta data curajosii agenti au de a face cu odiosul capitan Fisheye si echipa sa S.H.A.R.K. Dar cu Barca Turbo ce are rachete functionale si un propulsor turbo extra rapid,..
260,00 Lei
Centrul de comanda Dr. Drone Playmobil Top Agents
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9250
Centrul de comanda Dr. Drone Playmobil Top AgentsAgentii de top de la Playmobil se afla din nou intr-o misiune secreta! Dr. Drone a nascocit un nou plan, la centrul sau tehnic de comanda, iar agentii de top trebuie sa faca totul pentru a opri operatiunile sale malefice. Chiar acum, el programeaza ce..
473,00 Lei
Camionul de lupta al spionilor Playmobil Top Agents
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9255
Camionul de lupta al spionilor Playmobil Top AgentsBineinteles, agentul general si fata din avionul cu reactie de la Playmobil sunt intotdeauna pe urmele dr-ului. Drone. Ei sunt perfect pregatiti cu camionul lor de lupta. Ai grija! Dr. Drone zboara intr-o drona. Nicio problema: Agentul general desfa..
429,00 Lei
Agentul P. cu masina de curse Playmobil Top Agents
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9252
Agentul P. cu masina de curse Playmobil Top AgentsFie ca il conduce pe Spy Racer pe apa, pe uscat sau in zbor, agentul P. de la Playmobil este pregatit pentru fiecare misiune. Cand se apropie un adversar, agentul P. foloseste doar cele doua arme din fata. Raufacatorul nu va mai rade de aici inainte...
198,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)