Categorii
Cos Cumparaturi

Jocuri Creative

Producător: Djeco Model: DJ08975
Stickere repozitionabile patrate magice DjecoAcest set este special creat pentru descoperirea culorilor si dezvoltarea imaginatiei celui mic. Format din 4 planse suport cu patrate de marimi diferite, acesta are in compozitie 28 de patrate colorate si semi-transparente ce prin suprapunerea lor vo..
66,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08974
Stickere repozitionabile cercuri magice Djeco Un set pentru descoperirea culorilor, dezvoltarea manualității, a imaginației și a spiritului de observație.  Conține 4 planșe suport cu cercuri de diferite mărimi, 28 de cercuri colorate și semi-transparente (prin suprapunerea lor, rezultă as..
66,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09787
Set stampile cu tematica de ceai pentru fete Djeco, joc creativ si desen cu stampile.Setul conține o cutie decorativă pentru depozitare, ștampile tematice (aprox 18 buc), 1 tușieră.Confecționat din  materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM.AVERTISMENT: ..
25,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08918
Set stampile cu litere alfabet Djeco,joc creativ si desen cu stampile.Cu ajutorul acestor ștampile cu litere, cuvintele sunt o joacă pentru copii!Setul conține: 32 ștampile cu litere și semne de punctuație, 1 tușieră.  Confecționate din materiale non-toxice, cu culori non-toxice. AVERTISME..
73,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09788
Set stampile cu emoticons Djeco,joc creativ si desen cu stampile.Setul conține o cutie decorativă pentru depozitare, ștampile tematice (aprox 18 buc), 1 tușieră.Confecționat din  materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM.AVERTISMENT: Contraindicat copiil..
25,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09795
Set stampile cu buburuze si fluturi Djeco,joc creativ si desen stampile.Setul conține o cutie decorativă pentru depozitare, ștampile tematice (17 buc), 1 tușieră.Confecționat din  materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM.AVERTISMENT: Contraindicat copii..
25,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630549
Set de pictat Robot Egmont ToysSet de construit și pictat un roboțel. Conține piese din lemn natur, nelăcuit- se pot picta, stickere pentru detalii, pensulă și culori. Confecționat din materiale non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM.  AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani, c..
61,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630555
Set de pictat girafa din lemn Egmont ToysConține girafa din lemn natur, cu segmente care permit o ușoară mobilitate a corpului și gâtului lung, 6 acuarele, 2 pensule. Confecționat din materiale non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM.  AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 an..
55,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630554
Set de pictat elefant din lemn Egmont ToysConține girafa din lemn natur, cu segmente care permit o ușoară mobilitate a corpului și a trompei, 6 acuarele, 2 pensule. Confecționat din materiale non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM.  AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani,..
55,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630536
Set de confectionat Caleidoscop Egmont Un set complet pentru a-ți confecționa propriul caleidoscop. Meșterește, apoi rotește caleidoscopul și descoperă de fiecare dată o imagine nouă!  Instrucțiuni ușoare, de parcurs pas cu pas. AVERTISMENT! Contraindi..
49,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09468
Set creativ transfer Zane Djeco pentru fetite.Un set creativ inedit: transferi de pe coala specială lipiciul, peste care aplici apoi coal cu efect de catifea, ca să obții astfel un colaj deosebit. Ușor, amuzant, creativ, totul organizat ca cei mici să poată lucra curat.Setul conține 4 x 3 planșe&nbs..
55,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09463
Set creativ transfer dinozauri Djeco, stickere si abtibilduri.Un set creativ inedit: transferi de pe coala specială lipiciul, peste care aplici apoi foița cu efect metalic, ca să obții astfel un colaj deosebit. Ușor, amuzant, creativ, totul organizat ca cei mici să poată lucra curat.Setul conține 4 ..
55,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09462
Set creativ transfer Cosmos Djeco, abtibilduri si stickere.Un set creativ inedit: transferi de pe coala specială lipiciul, peste care aplici apoi foița cu efect metalic, ca să obții astfel un colaj deosebit. Ușor, amuzant, creativ, totul organizat ca cei mici să poată lucra curat.Setul conține 4 x 3..
55,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ07920
Set creativ morisca de vant DjecoPoți crea și personaliza câte o morișcă frumos colorată pentru fiecare colț al grădinii. Crează culoare cu cele mai plăcute adieri de vânt. Setul conține 4 planșe ilustrate și pretăiate (laminate, pentru a fi mai rezistente), care se asamblează pe câte 1 bă..
55,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ07941
Set creativ dragoni ametitori DjecoPlanșe de colorat preconturate și pretăiate, pe care copii să le decoreze și cu care să asambleze apoi niște titirezi personalizați. Dragonii astfel obținuți se vor învârti tare tare și efectul culorilor combinate îi va fascina! Conține 4 suporți pentru titirezi, 1..
39,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630535b
Set creativ de tesut pasari Egmont Set creativ care imită țesutul. Ajută la dezvoltarea concentrației, preciziei, creativității, fiind perfect pentru a da copiilor o activitate distractivă și creativă. Setul conține 4 animale, 160 fâșii de hârtie pretăiate pentru țesut, bandă dublu-adezivă, ..
29,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630535a
Set creativ de tesut animale Egmont Set creativ care imită țesutul. Ajută la dezvoltarea concentrației, preciziei, creativității, fiind perfect pentru a da copiilor o activitate distractivă și creativă. Setul conține 4 animale, 160 fâșii de hârtie pretăiate pentru țesut, bandă dublu-adezivă, ..
29,00 Lei
Producător: Londji Model: LJ_AC001U
Set creativ de cusut Zig zag Londji Cu ajutorul unu ac, completezi planșele ilustrate și pornești în aventura potrivită pentru cei mai îndemânatici. Care este preferatul tău, Un eschimos, marinarul sau veverița zâmbitoare? Setul conține 8 planșe cartonate ilustrate și perforate, un ac..
105,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630533b
Set creativ de cusut pestisor Set creativ care imită cusutul, pentru dezvoltarea preciziei și a dexterității. Setul conține toate părțile cartonate și perforate, pentru a crea un animăluț, șnur plastifiat, instrucțiuni. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani, peric..
25,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630533
Set creativ de cusut leu Set creativ care imită cusutul, pentru dezvoltarea preciziei și a dexterității. Setul conține toate părțile cartonate și perforate, pentru a crea un animăluț, șnur plastifiat, instrucțiuni. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani, pericol d..
25,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09878
Set creativ Bebe apasa si picteaza DjecoDeși mic, puiul tău poate picta! Un atelier creativ conceput special pentru cei mai mici pasionați de culori: pui câteva picături de culoare, suprapui planșele, apeși și obsevi cvum se distibuie pigmentul, obținând, simplu, dar fascinant niște tablouri de..
73,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08710
Set pentru creare accesorii pentru par Djeco ce le va fascina pe fetitele dumneavoastra inca din prima clipa. Cu ajutorul accesoriilor incluse acestea pot crea o agrafa de par, un colier si un inel. Au nevoie doar de putina indemanare si imaginatie, pentru a se putea bucura de bijuterii unicat, ..
66,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08995
Planse de desen cu masini DjecoUn atelier creativ complet pentru ca cei mici să îndrăgească pe loc să deseneze și să creeze planșe frumos ilustrate. Setul conține 6 planșe fundal, 10 coli cu diferite personaje și obiecte (circa 80 de piese individuale) care se pot desena și apoi decupa foarte ușo..
87,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08997
Planse de desen animale DjecoUn atelier creativ complet pentru ca cei mici să îndrăgească pe loc să deseneze și să creeze planșe frumos ilustrate. Setul conține 6 planșe fundal, 10 coli cu diferite personaje și obiecte (circa 80 de piese individuale) care se pot desena și apoi decupa foarte ușor,..
87,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08956
Planse cu abtibilduri repozitionabile padurea fermecata DjecoSetul conține 2 planșe panoramice, preilustrate și 2 coli cu aprox. cu 50 stickere reutilizabile. Stickerele individuale se pot poziționa nelimitat în diferite moduri pe planșe, astfel că este un set numai bun de avut mereu la îndemână! ..
50,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08952
Planse cu abtibilduri repozitionabile Locul de joaca DjecoUn set de abtibilduri reutilizabile ce contine 2 planse panoramice, preilustrate. Acestea se pot pozitionat in toate formele posibile, asigurand o distractie pe cinste. Trebuie doar sa il lasi pe cel mic sa isi puna imaginatia la contribut..
47,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08953
Planse cu abtibilduri repozitionabile Aventuri pe mare DjecoAcest frumos set de abtibilduri reutilizabile contine doua planse panoramice preilustrate si doua coli cu aproximativ 50 de stikere. Impreuna cu ele, cei mici vor putea crea povesti despre lumi subacvatice, pirati si sirene.Cutia se poat..
47,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09850
Pictura pe matase paun kit Djeco O tehnică delicată, dar spectaculoasă. Pictura pe mătase este deosebit de plăcută, are efect curativ, stimulează toate simțurile creative, și pe deasupra... la final obțineți o eșarfă din mătase naturală minunat decorată! Setul conține 1 cutie care se folosește ..
139,00 Lei
Pictura pe matase fluturi kit Djeco
-21 %
Producător: Djeco Model: DJ09852
Pictura pe matase fluturi kit Djeco O tehnică delicată, dar spectaculoasă. Pictura pe mătase este deosebit de plăcută, are efect curativ, stimulează toate simțurile creative, și pe deasupra... la final obțineți o eșarfă din mătase naturală minunat decorată! Setul conține 1 cutie care se foloseș..
132,00 Lei 167,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09420
Mozaic joc creativ Rochii de bal Djeco Învață arta prin numere - fiecărui număr îi corespunde o piesă de mozaic. Creezi astfel niște mozaicuri deosebite! Setul conține 4 planșe ilustrate, 12 coli cu bucățele diferit colorate din spumă, pretăiate (6,5 x 6,5 mm), manual cu instrucțiuni prin ..
66,00 Lei
Afişare 1 - 30 din 182 (7 pagini)

Te asteapta peste 100 de produse special concepute pentru imbunatatirea creativitatii prichindeilor. Fii gata de joaca cu o multime de seturi de cusut, tesut ori stampilat, stickere, truse de pictura sau mozaicuri creative, jocuri de indemanare si multe altele! Pune manutele, mintea si imaginatia celor mici la lucru si bucura-te de varietatea noastra de jocuri si jucarii creative pentru copii de aproape orice varsta.

Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in scopul imbunatatirii serviciilor noastre si a protectiei anti-spam si anti-malware.Politica de confidentialitate si Termenii de utilizare au fost actualizate pentru a le adapta la noul Regulament privind protectia generala a datelor (GDPR).