Categorii
Cos Cumparaturi

Corturi de Joaca

Producător: Djeco Model: DD04491
Cort de joaca Teepee DjecoUn loc ideal pentru momente copilărești magice! Dimensiune cort asamblat: 110 cm diametru,164 cm înălțime. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Citiți cu atenție eticheta produsului/ Supravegheați copilul în timpul jocului! Producător: Djeco, Franța. Vârsta:+..
405,00 Lei
Producător: Bino Model: bin_82813
Cort de joaca cu Dinozauri BinoIntra in lumea dinozaurilor si distreaza-te de minune!Cortul este realizat din poliester iar scheletul asigura o montare - demontare usoara.Dispune de o fereastra pentru a putea privi in imprejurimi.Ajuta la dezvoltarea abilitatilor creative.Rapid si usor de asamblat.P..
140,00 Lei
Producător: Bino Model: bin_82809
Cort copii Castel BinoCort Turnul printului neinfricat Orice print are o cetate de aparat. Iar in cetate exista intotdeauna un turn din care acesta vegheaza asupra regatului.Cortul este realizat din poliester iar scheletul care asigura o montare - demontare usoara.Cort pentru joaca tip castel.Ajuta ..
143,00 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

Ce mod mai bun de a le permite celor mici sa se joace in cort decat prin acest minunate constructii pentru interior? Sub forma unor castele clasice, a corturilor de circ sau a corturilor vechilor indieni americani, aceste mici locuri de joaca vor colora si vor umple camera celor mici de rasete, voie buna si distractie! Recomandate pentru copii cu varste de peste doi ani, corturile de joaca de la Kizo.ro sunt un cadou perfect pentru orice ocazie!