Categorii
Cos Cumparaturi

Star Wars

Producător: Lego Model: 75242
TIE Interceptor Asul negru Lego Star WarsZboara cu Griff Halloran in Interceptorul TIE Asul negru din serialul TV Star Wars Resistance. Incarca lansatoarele actionate cu arc de pe varfurile aripilor si depoziteaza racheta de rezerva in cala din spate. Apoi, avanta-te in cautarea vagabondului Poe Dam..
270,00 Lei
Producător: Lego Model: 75238
Atacul Action Battle Endor Lego Star WarsConcureaza cu prietenii tai intr-o provocare distractiva Atacul Action Battle Endor LEGO Star Wars. Construieste copacul si motocicleta de viteza, apoi pune-i pe Wicket, razboinicul Ewok si pe Soldatul cercetas. Incarca lansatoarele, tinteste si loveste tinta..
160,00 Lei
Producător: Lego Model: 75237
TIE Fighter Atacul Lego Star WarsCauta Rebeli in uimitoarea nava stelara TIE Fighter.Poti zari Soldatul flotei rebelilor inainte ca acesta sa ceara ajutor la postul de comanda? Depinde de tine sa decizi.Varsta recomandata: +4 ani..
110,00 Lei
Producător: Lego Model: 75239
Atacul Generatorului Action Battle Lego Star WarsLupta-te cu prietenii tai intr-o provocare distractiva si intensa Atacul Generatorului Hoth LEGO Star Wars.Construieste generatorul electric si arma cu trepied, apoi plaseaza in pozitie Soldatul rebel si Soldatul de zapada. Incarca rachetele in lansat..
160,00 Lei
Producător: Lego Model: 75241
Apararea Action Battle Echo Lego Star Wars Fii gata cu prietenii tai de distractia lansarii rachetelor in Apararea Action Battle Echo Base LEGO Star Wars. Construieste poarta de intrare a bazei rebelilor, turnul explozor, transeea si AT-AT Walker. Plaseaza apoi in pozitie soldatii rebeli si sol..
320,00 Lei
Producător: Lego Model: 75235
X-Wing Starfighter Santul de alergare Lego Star WarsX-Wing Starfighter - Santul de alergareVarsta recomandata: +4 ani..
160,00 Lei
Producător: Lego Model: 75240
TIE Fighter-ul Maiorului Vonreg Lego Star WarsAjuta-i pe Generalul Leia, pe Kaz Xiono si droidul lor R1-J5, alias Galeata, sa scape de Maiorul Vonreg in uimitorul sau TIE Fighter. Ajuta-l sa dea de ei, apoi apasa tragaciul in fiecare parte pentru a trage cu lansatoarele actionate cu arc. Apoi sari d..
370,00 Lei
Producător: Lego Model: 75236
Duel la Baza Starkiller Lego Star WarsEste Kylo Ren contra Rey intr-o lupta interesanta cu sabii laser din Star Wars: Forta se trezeste.Pune-i pe bazele rotitoare si pregateste-te de duel. Doboara copacii cu puternicele lor sabii laser pentru a descoperi explozorul ascuns. Dar atentie! Baza Starkill..
110,00 Lei
Producător: Lego Model: 75258
Anakin's Podracer Lego Star WarsGoneste spre victorie in Podracer-ul lui Anakin. Aseaza-l pe tanarul Anakin Skywalker in carlinga si pune-i ochelarii protectori pentru a-l pregati de cursa. Porneste apoi imensele motoare, apuca maneta de joc si strecoara-te in viteza prin canioanele de pe Tatooine ...
160,00 Lei
Producător: Lego Model: 75243
Slave l a 20 a editie aniversara Lego Star WarsConstruieste nava stelara personala Slave I a lui Boba Fett si calatoreste cu el prin galaxia LEGO Star Wars in cautarea fugarilor. Apuca maneta si pleaca in zbor. Apasa tragacele pentru a trage cu lansatoarele actionate cu arc. incarca-l in cala pe Han..
650,00 Lei
Producător: Lego Model: 75245
Calendar de Craciun Lego Star WarsPregateste-te de distractie festiva cu Calendarul de advent LEGO Star Wars 2019. In spatele celor 24 de usi vei gasi nave spatiale Star Wars, minifigurine grozave si chiar cateva surprize cu tematica de Craciun.Mai este si un suport de joc pliant pentru a pune ?n sc..
150,00 Lei
Producător: Lego Model: 75210
Moloch'S Landspeeder Lego Star WarsUrmareste prada cu Moloch, liderul bandei, in Landspeederul sau! Depoziteaza-i arma in cala, incarca lansatorul de piroane multiple si porneste la drum. Cand ai prada in vizor, ajuta-l pe Rebolt sa dea drumul la caini inainte ca ei sa poata scapa. Nu se pune nimeni..
260,00 Lei
Producător: Lego Model: 75253
Comandant de droizi Lego Star WarsDevino un Comandant de Droizi LEGO Star Wars BOOST in timp ce construiesti, codezi si te joci, prin misiuni provocatoare cu droizi uimitori. Descarca aplicatia gratuita LEGO BOOST Star Wars si construieste un adorabil robot astromech R2-D2, un droid Gonk si un droi..
1000,00 Lei
X-Wing Starfighter Lego Stars Wars
Stoc 0
Producător: Lego Model: 75218
X-Wing Starfighter Lego Stars WarsZboara in actiune cu uimitorul X-Wing Starfighter LEGO Star Wars! Sari cu Luke Skywalker in carlinga si incarca-l pe R2-D2 in spate. Ridica trenul de aterizare si avanta-te in spatiu. impinge maneta pentru a trece aripile in mod de atac si trage cu lansatoarele de p..
500,00 Lei
Varful De Sageata Lego Star Wars
Stoc 0
Producător: Lego Model: 75186
Varful De Sageata Lego Star WarsMergi in misiuni spatiale indepartate cu Varf de sageata. Ridica plafonul si suie-i pe Zander, Kordi, Quarrie si R0Varsta recomandata: 8-14 ani..
460,00 Lei
Transformarea Darth Vader Lego Star Wars
Stoc 0
Producător: Lego Model: 75183
Transformarea Darth Vader Lego Star WarsGrabeste-te sa-l salvezi pe Anakin, ucenicul lui Palpatine, inainte de a fi prea tarziu. Coboara masa, rasuceste maneta, apasa coiful in pozitie si ridica masa din nou pentru a-l dezvalui pe maleficul Lord Sith, Darth Vader. Prefa-te ca-i folosesti puterile Fo..
150,00 Lei
TIE Fighter al Ordinului Intai Microfighter Lego Star Wars
Out Of Stock
Producător: Lego Model: 75194
TIE Fighter al Ordinului Intai Microfighter Lego Star WarsIa in vizor Rezistenta cu super rapida Micronava de lupta TIE Fighter a Primului rang. Urca pilotul, incarca rachetele usoare si avanta-te in lupta.Varsta recomandata: 6-12 ani..
60,00 Lei
Speeder-ul de lupta al Generalului Grievous Lego Star Wars
Stoc 0
Producător: Lego Model: 75199
Speeder-ul de lupta al Generalului Grievous Lego Star WarsPorneste intr-o misiune in ritm alert impotriva Maestrului Windu, la bordul Speeder-ului de lupta al Generalului Grievous. Pune-l la comenzi, incarca lansatoarele actionate cu arc si avanta-te in actiune. Cand dai de Maestrul Jedi, ia sabiile..
160,00 Lei
Snowspeeder editie aniversara 20 ani Lego Star Wars
Out Of Stock
Producător: Lego Model: 75259
Snowspeeder editie aniversara 20 ani Lego Star WarsSnowspeeder editie aniversara 20 ani (75259)Varsta recomandata: +7 ani..
220,00 Lei
Sith Infiltrator Microfighter Lego Star Wars
Out Of Stock
Producător: Lego Model: 75224
Sith Infiltrator Microfighter Lego Star WarsPatruleaza stelele cu Darth Maul in Micro-nava sa de lupta Sith Infiltrator. Pune-l sus pe Lordul Sith, armeaza lansatoarele de piroane si pregateste-te de aventuri LEGO Star Wars cu nave stelare.Varsta recomandata: +6 ani..
50,00 Lei
Sandcrawler Lego Star Wars
Out Of Stock
Producător: Lego Model: 75220
Sandcrawler Lego Star WarsStrabate deserturile de pe Tatooine la bordul puternicului Sandcrawler LEGO Star Wars. Ridica si deschide carlinga pentru a-l aseza pe Jawas, si invarte roata din spate pentru a directiona senilele. Deschide partile laterale si foloseste macaraua ca sa urci la bord droizii ..
650,00 Lei
Rebel A-Wing Starfighter Lego Star Wars
Out Of Stock
Producător: Lego Model: 75247
Rebel A-Wing Starfighter Lego Star WarsPregateste-te pentru o noua misiune indrazneata in super-rapidul A-wing Starfighter. Ajuta-l pe prietenosul droid C-3PO sa fie verificat la statia de service. Aseaza apoi pilotul in carlinga, porneste motoarele si pregateste-te de decolare.Varsta recomandata: +..
80,00 Lei
Porg Lego Star Wars
Out Of Stock
Producător: Lego Model: 75230
Porg Lego Star WarsApasa coada acestei creaturi simpatice pentru a o face si deschide gura, si sa dea din aripi.Apoi pune-o langa un stativ de prezentare, cu o placuta cu date si o miniconstructie simpatica de porg ca sa se bucure toti prietenii tai.Varsta recomandata: 9-14 ani     ..
350,00 Lei
Pachet de lupta Inferno Squad Lego Star Wars
Out Of Stock
Producător: Lego Model: 75226
Pachet de lupta Inferno Squad Lego Star WarsPleaca in patrulare cu Iden Versio si cu agentii Inferno Squad.Aseaz-o pe speederul blindat tip TIE fighter si armeaza lansatoarele de piroane. Plecati apoi in batalii palpitante impotriva Rebelilor.Varsta recomandata: +6 ani..
80,00 Lei
Pachet de lupta Elite Praetorian Guard Lego Star Wars
Out Of Stock
Producător: Lego Model: 75225
Pachet de lupta Elite Praetorian Guard Lego Star WarsAlatura-te Garzilor pretoriene de elita exersand abilitati de lupta! Aseaza garzile din Star Wars: Ultimul Jedi pe placile turnante si apuca o arma din rastel. Apoi roteste-i pentru a vedea cine va castiga! Ei isi pot exersa abilitatile si impotri..
80,00 Lei
Nava de urmarire I  Lego Star Wars
Stoc 0
Producător: Lego Model: 75185
Nava de urmarire I  Lego Star WarsCalatoreste prin galaxie in Nava de urmarire I in timp ce Vanatorul droid M-OC pleaca in cautarea Freemakerilor. Ia armele din depozit, incarca lansatoarele, urca in carlinga pe scara de acces si lanseaza-te in spatiu. Poate oare Rowan sa scape nedetectat de so..
360,00 Lei
Naboo Starfighter Microfighter Lego Star Wars
Out Of Stock
Producător: Lego Model: 75223
Naboo Starfighter Microfighter Lego Star WarsPleaca impreuna cu tanarul Anakin Skywalker in Micro-nava sa de lupta Naboo Starfighter. Pune-l sus pe Anakin, incarca rachetele cu propulsie si avanta-te intr-o noua aventura palpitanta LEGO Star Wars.Varsta recomandata: +6 ani..
50,00 Lei
Millennium Falcon Microfighter Lego Star Wars
Out Of Stock
Producător: Lego Model: 75193
Millennium Falcon Microfighter Lego Star WarsPregateste-te pentru o lupta la scara micro impotriva flotei Primului rang, cu Micronava de lupta Millennium Falcon.Urca-l pe Chewbacca, incarca lansatoarele de piroane duble si fii gata de actiune.Varsta recomandata: 6-12 ani..
60,00 Lei
Millennium Falcon Lego Star Wars
Out Of Stock
Producător: Lego Model: 75212
Millennium Falcon Lego Star WarsPacaleste-l pe infamul supraveghetor Quay Tolsite si scapa din minele Kessel la bordul uimitorului Millennium Falcon. Executa manevre uimitoare din carlinga. Sari in turelele cu laser si riposteaza cu foc spre nava urmaritoare. Apoi, verifica hyperdrive-ul si fii gata..
900,00 Lei
Jedi Starfighter al lui Anakin Lego Star Wars
Stoc 0
Producător: Lego Model: 75214
Jedi Starfighter al lui Anakin Lego Star WarsPleaca in misiuni indraznete cu Jedi Starfighter al lui Anakin LEGO Star Wars Cu R2-D2 de partea ta, acest interceptor aerodinamic este perfect pentru a strabate campurile de asteroizi ... si cu lansatoarele pe aripi, nava lui Anakin este gata de actiune...
160,00 Lei
Afişare 1 - 30 din 41 (2 pagini)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in scopul imbunatatirii serviciilor noastre si a protectiei anti-spam si anti-malware.Politica de confidentialitate si Termenii de utilizare au fost actualizate pentru a le adapta la noul Regulament privind protectia generala a datelor (GDPR).