Your Cart

Knights

Producător: Playmobil Model: PM9106
Cavalerul va lupta catre victorie cu ajutorul acestui set! Ii va fi mult mai usor sa apere castelul cu ajutorul catapultei multifunctionala, care are o multime de proiectile. Cand ati terminat joaca, pur si simplu depozitati piesele in cutie pana la jocul urmator! Setul include un cavaler, catapulta..
60,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM5657
"Protejeaza regatul de inamici cu setul portabil cavalerii dragonului de la Playmobil. Setul contine toate accesoriile necesare de care copiii au nevoie pentru a se transforma intr-un cavaler viteaz gata sa se lupte cu dragon feroce. Geanta portabila include un cavaler in armura si coif, scut, sabii..
85,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM6042
Sperie intrusii cu aceasta fantoma cu LED. Aceasta fantoma care protejeaza castelul are doua setari de lumina pentru a-si face cunoscuta prezenta sa stranie: culoarea se schimba si palpaie alb. Sau ii va ingrozi pe intrusi printr-o culoare persistenta (bateriile nu sunt incluse). Setul include fanto..
60,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM6038
Loveste peretii castelului cu ajutorul tunului de batalie. Roteste si inclina tunul pentru a gasi tinta perfecta. Bila tunului si proviziile pot fi transportate in carucior. Setul include doi cavaleri inarmati, scuturi, arc cu sageti, torta, carucior, butoi si alte accesorii...
120,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM6005
Furiseaza-te pe teritoriul inamicilor cu trasura de camuflaj a cavalerilor soim. Ascunde cele doua figurine in interiorul trasurii, in carul cu fan. Setul include trei figurine, scuturi, arc si sageti, sabie, coasa, un bivol, trasura, galeata de apa si alte accesorii...
120,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM6006
Ai grija! Protejeaza castelul de raufacatori cu ajutorul Cavalerilor Regali de la Playmobil. Setul include trei cavaleri, un cal, scuturi, sabii si alte accesorii. Incurajeaza copiii sa exploreze si sa invete in timp ce se distreaza!..
80,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM6004
Protejeaza-te de uriasul cu luptatorii pitici! Acest urias este recunoscut pt forta lui datorita bratelor mobile si capului cat si pt bata lui uriasa. Setul include doua figurine, urias, bata, catuse, casca, topor de lupta si alte accesorii. Acest set este compatibil cu Castelul Regal al cavalerilor..
115,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM6836
Ei bine, ce se poate ascunde in pusculita ou de la Playmobil? Curajosul Razboinic Dragon cu sabie, scut si torta! Arunca-te in lupta! ..
50,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM6000
Apara-ti regatul de atacurile inamicilor cu ajutorul Cavalerilor Lei de la Playmobil. Cu porti metalice, pod mobil si tunuri defensive castelul este inarmat pentru a face fata celor mai vitrege atacuri. Cavalerii curajosi pot gasi toate armele de care au nevoie pentru a proteja regele si regina in c..
950,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM6001
Cavalerii Ordinului Vultur se simt in siguranta in castelul lor. Vei ramane surprins de ce vei gasi in acest castel: o scara secret?, o usa capcana, un loc pentru a ascunde comorile si a proteja bunurile de valoare de inamici. Dar atentie la inamicii care incearca mereu sa cucereasca castelul prin p..
650,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM6002
Castelul cavalerilor lup de la Playmobil este ascunzatoarea ideala impotriva unui atatc al inamicilor! Se pot observa steaguri in jurul castelului care indica un cap de lup, facand din acesta un teritoriu al lupilor. Exista un pasaj secret pe o parte a castelului facand usoara intrarea si iesirea ca..
400,00 Lei
Marele Dragon Fioros Este Gata De Lupta! Cel Mic Isi Va Alunga Inamicii. Marele Dragon Fioros Este Gata De Lupta! Cel Mic Isi Va Alunga Inamicii.
2-3 Days
Producător: Playmobil Model: PM6003
Inamici feriti-va! Nimeni nu are vreo sansa in fata marelui dragon! Cu picioare mobile, gheare, cap, gura si aripi, acest dragon este extrem de agil si gata de actiune. Cavalerii isi pot proteja regatul calarind pe spatele dragonului. Setul include un dragon, o figurina, un cuib de foc cu oua si oas..
155,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)
Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.