Categorii
Cos Cumparaturi

Knights

(20 produse)
Producător: Playmobil Model: PM9343
Trol cu luptator pitic Playmobil KnightsDe departe cel mai mare luptator din echipa este un trol cu luptator pitic de la PLAYMOBIL. Intotdeauna poarta un mic prieten pitic cu el pe spate. In acest fel, echipa este de doua ori mai puternica. Bratele, mainile si capul trolului sunt mobile. Coarnele la..
102,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9344
Regele pitic cu gardieni Playmobil KnightsEste mic, dar foarte influent si puternic. Regele pitic de la PLAYMOBIL se asaza cu mandrie pe scutul sau si este purtat de cei mai loiali cavaleri pitici. De pe scut are o imagine de ansamblu asupra actiunii. Sufla in cornul sau, porniti atacul!Varsta recom..
68,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9345
Luptator pitic cu ponei Playmobil KnightsArmata cavalerilor pitici are intotdeauna un luptator pitic cu ponei de la PLAYMOBIL. Bineinteles, nu numai el, ci si poneiul curajos au o armura puternica si sunt perfect echipati pentru fiecare lupta. Cei doi nu se tem de nimic sau de nimeni. Setul include ..
51,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9340
Fortareata cavalerilor pitici Playmobil KnightsExista o multime de entuziasm in lumea piticilor! Parintele pitic da atacul iar imediat, un luptator pitic incepe sa bata toba si trolul gigant se misca la sunetul loviturilor. Fortareata cavalerilor pitici de la PLAYMOBIL avanseaza lent cu berbeci si b..
485,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9341
Balista cavalerilor pitici Playmobil KnightsBalista cavalerilor pitici de la PLAYMOBIL a ajuns la apelul regelui pitic. Cavalerii pitici sunt gata de lupta iar poneii incep sa-si miste rapid copitele. Inainte de a incepe, trebuie sa verificati balistul din masina. Pregatiti rapid echipamentul de lup..
158,00 Lei
Piticul Zburator Playmobil Knights
Nou
Producător: Playmobil Model: PM9342
Piticul Zburator Playmobil KnightsNu doar pe teren sunt piticii gata sa se lupte in orice moment. Pentru sprijinul aerian piticul zburator de la PLAYMOBIL ii ofera fratelui sau ajutor din aparatul de zbor. Are intotdeauna prastia sa cu el si se lupta bine din aer. Cu masina lui de zbor, luptatorul p..
39,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM6042
Fantoma cu led Playmobil KnightsSperie intrusii cu aceasta fantoma cu LED. Aceasta fantoma care protejeaza castelul are doua setari de lumina pentru a-si face cunoscuta prezenta sa stranie: culoarea se schimba si palpaie alb. Sau ii va ingrozi pe intrusi printr-o culoare persistenta (bateriile nu su..
66,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM6038
Cavaleri Soim cu tun de batalie Playmobil KnightsLoveste peretii castelului cu ajutorul tunului de batalie. Roteste si inclina tunul pentru a gasi tinta perfecta. Bila tunului si proviziile pot fi transportate in carucior. Setul include doi cavaleri inarmati, scuturi, arc cu sageti, torta, carucior,..
132,00 Lei
Urias cu luptatori pitici Playmobil Knights
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM6004
Urias cu luptatori pitici Playmobil KnightsProtejeaza-te de uriasul cu luptatorii pitici! Acest urias este recunoscut pt forta lui datorita bratelor mobile si capului cat si pt bata lui uriasa. Setul include doua figurine, urias, bata, catuse, casca, topor de lupta si alte accesorii. Acest set este ..
127,00 Lei
Set portabil Cavaler si cal Playmobil Knights
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM70106
Set portabil Cavaler si cal Playmobil KnightsPregati-va de lupta alaturi de un nou set portabil- cavaler si cal de la PLAYMOBIL. Setul include un cavaler si un cal in armura completa.Cand ati terminat joaca, pur si simplu depozitati piesele in cutie pana la jocul urmator!Varsta recomandata: +4 ani..
74,00 Lei
Pusculita Ou cavaler cu tun Playmobil Knights
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM70086
Pusculita Ou cavaler cu tun Playmobil Knights Anul acesta o noua Pusculita Ou - Cavaler cu tun de la PLAYMOBIL aduce fericire in inimile copiilor. Cavalerul are grija si curata mereu tunul, astfel sa fie cat mai bine pregatit pentru urmatoarea batalie. Tunul este functional si arunca proiectilu..
34,00 Lei
Printi si Cavaleri Playmobil Knights
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM5657
Printi si Cavaleri Playmobil KnightsProtejeaza regatul de inamici cu setul portabil cavalerii dragonului de la Playmobil. Setul contine toate accesoriile necesare de care copiii au nevoie pentru a se transforma intr-un cavaler viteaz gata sa se&..
94,00 Lei
Inamici in Castelul cavalerilor Playmobil Knights
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM6002
Inamici in Castelul cavalerilor Playmobil KnightsCastelul cavalerilor lup de la Playmobil este ascunzatoarea ideala impotriva unui atatc al inamicilor! Se pot observa steaguri in jurul castelului care indica un cap de lup, facand din acesta un teritoriu al lupilor. Exista un pasaj secret pe o parte ..
385,00 Lei
Dragonul fioros Playmobil Knights
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM6003
Dragonul fioros Playmobil KnightsInamici feriti-va! Nimeni nu are vreo sansa in fata marelui dragon! Cu picioare mobile, gheare, cap, gura si aripi, acest dragon este extrem de agil si gata de actiune. Cavalerii isi pot proteja regatul calarind pe spatele dragonului. Setul include un dragon, o figur..
171,00 Lei
Cavaleri Soim cu trasura camuflata Playmobil Knights
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM6005
Cavaleri Soim cu trasura camuflata Playmobil KnightsFuriseaza-te pe teritoriul inamicilor cu trasura de camuflaj a cavalerilor soim. Ascunde cele doua figurine in interiorul trasurii, in carul cu fan. Setul include trei figurine, scuturi, arc si sageti, sabie, coasa, un bivol, trasura, galeata de ap..
132,00 Lei
Cavaleri Regali Playmobil Knights
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM6006
Cavaleri Regali Playmobil KnightsAi grija! Protejeaza castelul de raufacatori cu ajutorul Cavalerilor Regali de la Playmobil. Setul include trei cavaleri, un cal, scuturi, sabii si alte accesorii. Incurajeaza copiii sa exploreze si sa invete in timp ce se distreaza!Varsta recomandata: 4-10 ani..
88,00 Lei
Cavaler cu catapulta set portabil Playmobil Knights
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9106
Cavaler cu catapulta set portabil Playmobil KnightsCavalerul va lupta catre victorie cu ajutorul acestui set! Ii va fi mult mai usor sa apere castelul cu ajutorul catapultei multifunctionala, care are o multime de proiectile. Cand ati terminat joaca, pur si simplu depozitati piesele in cutie pana la..
66,00 Lei
Castelul regal a Cavalerilor Playmobil Knights
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM6000
Castelul regal a Cavalerilor Playmobil KnightsApara-ti regatul de atacurile inamicilor cu ajutorul Cavalerilor Lei de la Playmobil. Cu porti metalice, pod mobil si tunuri defensive castelul este inarmat pentru a face fata celor mai vitrege atacu..
1045,00 Lei
Castelul Cavalerilor Soim Playmobil Knights
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM6001
Castelul Cavalerilor Soim Playmobil KnightsCavalerii Ordinului Vultur se simt in siguranta in castelul lor. Vei ramane surprins de ce vei gasi in acest castel: o scara secreta, o usa capcana, un loc pentru a ascunde comorile si a proteja bunurile de valoare de inamici. Dar atentie la inamicii care i..
715,00 Lei
 Pusculita oul Dragon si Cavaler Playmobil Knights
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM6836
Pusculita Oul Dragon si Cavaler Playmobil KnightsEi bine, ce se poate ascunde in pusculita ou de la Playmobil? Curajosul Razboinic Dragon cu sabie, scut si torta! Arunca-te in lupta! Varsta recomandata: 4-10 ani..
55,00 Lei
Afişare 1 - 20 din 20 (1 pagini)