Categorii
Cos Cumparaturi

Pictura pe Numere

(33 produse)

Prezinta-le prichindeilor cele mai frumoase seturi de picturi pe numere si alege din oferta noastra bogata de tematici sau modele: de la animalute, pana la personaje de basm/legenda ori poveste, peisaje din natura. Tot aici gasesti si seturi complete de ustensile ori culori de pictat. Descopera acum cat este de captivanta aceasta activitate, alaturi de copilul tau! Sa inceapa distractia intre zeci de culori!

Producător: Egmont Toys Model: Egm_630542
Set ustensile de pictat yoyo Egmont Acum iti posi personaliza jucaria preferata. Setul contine yoyo din lemn natur, 4 culori, pensula, stickere decorative. Materiale non-toxice, conform reglementarilor EN71&ASTM.  AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani, contine piese mici, pe..
39,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630530
Set pictura cu degetele Egmont Joc creativ de pictat cu degetelele. Pentru cei mici e un mare deliciu sa picteze astfel, pentru ca au posibilitatea sa experimenteze joaca senzoriala.  Setul contine 8 planse mari, usor de pictat, 3 culori de diferite nuante, sortulet. Culorile sunt non tox..
116,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09061
Set de pictura cu apa Zbor DjecoCel mai usor si sigur mod de a picta! Orice copilas se va bucura de ceea ce poate realiza, doar cu ajutorul apei. Setul contine 4 planse preilustrate cu tematica zborului si cosmosului, 1 stilou care se umple cu apa.Pe masura ce copilul deseneaza cu stiloul plin cu ap..
55,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09064
Set de pictura cu apa In padure DjecoCel mai usor si sigur mod de a picta! Orice copilas se va bucura de ceea ce poate realiza, doar cu ajutorul apei. Setul contine 4 planse preilustrate, 1 stilou care se umple cu apa. Pe masura ce copilul deseneaza cu stiloul plin cu apa, desenul preilustrat se dez..
55,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630554
Set de pictat elefant din lemn Egmont ToysContine girafa din lemn natur, cu segmente care permit o usoara mobilitate a corpului si a trompei, 6 acuarele, 2 pensule.Confectionat din materiale non-toxice, conform reglementarilor EN71&ASTM.  AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani,..
61,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09878
Set creativ Bebe apasa si picteaza DjecoDesi mic, puiul tau poate picta! Un atelier creativ conceput special pentru cei mai mici pasionati de culori: pui cateva picaturi de culoare, suprapui plansele, apesi si obsevi cvum se distibuie pigmentul, obtinand, simplu, dar fascinant niste tablouri de..
90,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09850
Pictura pe matase paun kit Djeco O tehnica delicata, dar spectaculoasa. Pictura pe matase este deosebit de placuta, are efect curativ, stimuleaza toate simturile creative, si pe deasupra... la final obtineti o esarfa din matase naturala minunat decorata! Setul contine 1 cutie care se foloseste ..
160,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09853
Pictura pe matase pasari kit Djeco O tehnica delicata, dar spectaculoasa. Pictura pe matase este deosebit de placuta, are efect curativ, stimuleaza toate simturile creative, si pe deasupra... la final obtineti o esarfa din matase naturala minunat decorata! Setul contine 1 cutie care se foloses..
160,00 Lei
Joc creativ colaj si pictura Fantastic Djeco
-20 %
Producător: Djeco Model: DJ09688
Joc creativ colaj si pictura Fantastic DjecoUn atelier de pictura si colaj pentru cei mici.  Contine 1 protectie pentru masa, 4 planse preilustrate cu conturul unor animalute simpatice, 1 lipici, 3 pensule cu burete pentru pictura, 3 recipiente acuarela, coli cu piese pretaiate pentru..
108,00 Lei 135,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09686
Creeaza pictura cu bile din sticla Djeco O activitate creativa noua, cu un rezultat estetic neasteptat. Miscarea impima noi combinatii de culori pe bilele de sticla, cu ajutorul carora creezi niste imagini spectaculoase si surprinzatoare pentru toti. Contine tava pentru pictura (etansa), 3 x 8 ..
128,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08962
Atelier de pictura Minuscule Djeco Contine: 4 planse, culori guase, pensula, instructiuni in imagini pas cu pas pentru completarea tablourilor. Confectionat din materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform reglementarilor EN71&ASTM.  AVERTISMENT: Contraindicat copi..
90,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08656
Atelier creativ de pictura Sacha Garden Djeco Folositi culorile guase si pensulele pentru a picta 4 imagini pastorale create de un artist de top, Sacha Poliakova. Contine: 4 planse, 8 tuburi guase, 2 pensule, carticica cu instructiuni in imagini, pas cu pas. Confectionat din materiale non-t..
116,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08964
Atelier creativ de pictura India Djeco Contine: 4 planse, culori guase, pensula, instructiuni in imagini pas cu pas pentru completarea tablourilor. Confectionat din materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform reglementarilor EN71&ASTM.  AVERTISMENT: Contraindicat ..
90,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09348
Atelier creativ cu creioane acuarela Lumina din fundal DjecoAtelier de desen si pictura, prin care obtii 4 tablorui deosebite!Contine: 4 planse, 12 creioane acuarela, 1 pensula, 1 lipici, manual cu instructiuni. Urmand pasii prezentati copii pot invata cum sa foloseasca creioanele acuarela,..
90,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630603
Set pictura cu apa Egmont ToysCel mai usor si sigur mod de a picta! Orice copilas se va bucura de ceea ce poate realiza, doar cu ajutorul apei. Contine 1 pensula si 3 planse cartonate, preilustrate (cu imagini inspirate din povesti). E suficient sa uzi pensula si apoi sa o aplici pe plansa..
35,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09852
Pictura pe matase fluturi kit Djeco O tehnica delicata, dar spectaculoasa. Pictura pe matase este deosebit de placuta, are efect curativ, stimuleaza toate simturile creative, si pe deasupra... la final obtineti o esarfa din matase naturala minunat decorata! Setul contine 1 cutie care se foloses..
160,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08961
Joc creativ de pictat Gradina Djeco Joc creativ pentru cei mici, introducere în pictură. Descoperă culorile și învață cum să le combini. Apoi pictează tablouri pline de culoare cu păsări, fluturi și pomi. Conține: 8 imagini de completat (4 modele x 2), format 420 x 270 mm, 4 tuburi de culori guașe (..
116,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630549
Set de pictat Robot Egmont ToysSet de construit si pictat un robotel. Contine piese din lemn natur, nelacuit- se pot picta, stickere pentru detalii, pensula si culori. Confectionat din materiale non-toxice, conform reglementarilor EN71&ASTM.  AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani, c..
74,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08655
Joc creativ dragoni de pictat cu guase Djeco pentru baieti. Joc creativ cu culori guase. Imagini fantastice cu dragoni, special create pentru baieti. Contine 4 planse ilustrate format 21x28 cm, 8 culori guase, 2 pensule de dimensiuni diferite, manual de instructiuni in imagini, pas cu pas. Culorile ..
116,00 Lei
Atelier creativ pictura rochii cu flori Djeco
-11 %
Producător: Djeco Model: DJ08601
Atelier creativ pictura rochii cu flori Djeco Set creativ de pictat. Contine: 4 planse ilustrate cu fete - flori, paleta cu acuarele profesionale, burete, pensula, carioca fluida de mascare, radiera, o carticica cu instructiuni in imagini pas cu pas. Confectionat din..
132,00 Lei 149,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08657
Atelier creativ de pictura Aiko Djeco Folositi culorile guase si pensulele pentru a picta 4 imagini fermecatoare create de artistul japonez Aiko Fukawa. Contine: 4 planse, 8 tuburi cu guase, 2 pensule, manual cu instructiuni in imagini, pas cu pas. Confectionat din materiale non-toxice, cu ..
113,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09063
Set de pictura cu apa In gradina DjecoCel mai usor si sigur mod de a picta! Orice copilas se va bucura de ceea ce poate realiza, doar cu ajutorul apei. Setul contine 4 planse preilustrate, 1 stilou care se umple cu apa. Pe masura ce copilul deseneaza cu stiloul plin cu apa, desenul preilustrat se de..
55,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630555
Set de pictat girafa din lemn Egmont ToysContine girafa din lemn natur, cu segmente care permit o usoara mobilitate a corpului si gatului lung, 6 acuarele, 2 pensule.Confectionat din materiale non-toxice, conform reglementarilor EN71&ASTM.  AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 an..
61,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630050
Set culori de pictat EgmontCulori non-toxice, usor lavabile, potrivite pentru micii viitori mari artisti. Setul contine o plansa canvas pe care sunt trasate conturirile animalelor (leu/ girafa/ zebra), 1 pensula, 4 culori. AVERTISMENT: Contraindicate copiilor sub 3 ani. Se recomanda supravegher..
36,00 Lei
Set de pictura cu apa Joaca in natura Djeco
Stoc 0
Producător: Djeco Model: DJ09065
Set de pictura cu apa Joaca in natura DjecoCel mai usor si sigur mod de a picta! Orice copilas se va bucura de ceea ce poate realiza, doar cu ajutorul apei. Setul contine 4 planse preilustrate, 1 stilou care se umple cu apa. Pe masura ce copilul deseneaza cu stiloul plin cu apa, desenul preilustrat ..
55,00 Lei
Set creativ cu acuarele Egmont Toys
Stoc 0
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630506
Set creativ cu acuarele Egmont Toys Un set pentru orice activitatea creativă a puiului tău. Setul conține 1 șorț, 12 acuarele, 1 pensulă, 12 piese cartonate, accesorii pentru îndoit și confecționat animale, toate păstrate cu grijă într-o valiză cu mâner. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor s..
149,00 Lei
Pictura pe numere Safari african Ravensburger
Stoc 0
Producător: Ravensburger Model: RVSPBN28819
Pictura pe numere cu safari african Ravensburger.Cu aceste seturi de la Ravensburger este foarte simplu sa pictezi. Gasesti in set o plansa cu imaginea aleasa, iar pe ea sunt inscrise numere. Fiecare culoare are un numar afisat, tot ce iti ramane este sa potrivesti culorile cu numerele din imagine s..
143,00 Lei
Pictura pe numere Japonia Ravensburger
Stoc 0
Producător: Ravensburger Model: RVSPBN28841
Pictura pe numere cu peisaj Japonia,Ravensburger.Devino un artist renumit cu ajutorul numerelor. Cu aceste seturi de la Ravensburger este foarte simplu sa pictezi. Gasesti in set o plansa cu imaginea aleasa, iar pe ea sunt inscrise numere. Fiecare culoare are un numar afisat, tot ce iti ramane este ..
143,00 Lei
Pictura pe numere Frozen Ravensburger
Stoc 0
Producător: Ravensburger Model: RVSPBN27987
Pictura pe numere Frozen Ravensburger.Gasesti in set o plansa cu imaginea aleasa, iar pe ea sunt inscrise numere.Devino un artist renumit cu ajutorul numerelor. Cu aceste seturi de la Ravensburger este foarte simplu sa pictezi. Fiecare culoare are un numar afisat, tot ce iti ramane este sa potrivest..
66,00 Lei
Pictura pe numere Filly Victoria Ravensburger
Stoc 0
Producător: Ravensburger Model: RVSPBN27980
Pictura pe numere Filly Victoria RavensburgerDevino un artist renumit cu ajutorul numerelor. Cu aceste seturi de la Ravensburger este foarte simplu sa pictezi. Gasesti in set o plansa cu imaginea aleasa, iar pe ea sunt inscrise numere. Fiecare culoare are un numar afisat, tot ce iti ramane este sa p..
66,00 Lei
Afişare 1 - 30 din 33 (2 pagini)