Categorii
Cos Cumparaturi

Jucarii de Indemanare

Producător: Fridolin Model: Fr_17691
Zornaitoare mare bambus FridolinConfecționată din lemn și materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM.    Dimensiune: 16 cm.    Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Conține părți mici. Pericol de sufocare. A se utiliza sub directa supra..
29,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_17696
Zornaitoare bambus Fridolin Confecționată din lemn și materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Conține părți mici. Pericol de sufocare. A se utiliza sub directa supraveghere a unei persoane adulte. Producăto..
18,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ06430
Zetribu figurine Djeco21 de piese din lemn de diferite dimensiuni și forme, ilustrate astfel încât se pot construi totemuri cu animăluțe.   Pentru dezvoltarea logicii și a mișcărilor de motricitate fină. Confecționat din lemn, cu vopsele non-toxice, conform reglementărilor EN71&..
198,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ06641
Vehicule de asamblat Tap Tap Djeco Un garaj ideal, unde poţi asambla cele mai performante maşini şi utilaje. Ai grijă doar să păstrezi toate piesele în ordine şi să nu baţi cuiele unde nu trebuie. Confecționat din lemn si materiale non-toxice, conform reglementarilor EN71&ASTM. AVERTISME..
169,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ06303
Turn Montessori gaina Djeco Cercurile din lemn colorat pot fi introduse pe suportul din lemn având la bază principiul auto-educării şi aplicarea celor învăţate direct.  În timp ce se joacă, copilul învață mărimile, culorile, cum să construiască și își dezvoltă abilități motorice fine, cognit..
108,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08503
Turn de construit scara Djeco Turnul Babel - 10 cutii din carton care pot fi clădite una peste cealaltă sau se pot așeza una în alta. Fiecare piesă are 5 laturi cu imagini diferite, prin care se pot învăța forme, culori, animale, cifre. Ajută copilul să aproximeze mărimile şi să își dezvolte abil..
90,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08507
Turn de construit padure Djeco .Turnul Babel - 10 cutii din carton care pot fi clădite una peste cealaltă sau se pot așeza una în alta. Fiecare piesă are 5 laturi cu imagini diferite, prin care se pot învăța forme, culori, animale, cifre. Ajută copilul să aproximeze mărimile şi să își dezvolte abili..
87,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08505
Turn de construit natura Djeco .Turnul Babel - 10 cutii din carton care pot fi clădite una peste cealaltă sau se pot așeza una în alta. Fiecare piesă are 5 laturi cu imagini diferite, prin care se pot învăța forme, culori, animale, cifre. Ajută copilul să aproximeze mărimile şi să își dezvolte abili..
90,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08508
Turn de construit cu masini DjecoTurnul Babel - 10 cutii din carton care pot fi clădite una peste cealaltă sau se pot așeza una în alta. Fiecare piesă are 5 laturi cu imagini diferite, prin care se pot învăța forme, culori, animale, cifre. Ajută copilul să aproximeze mărimile şi să își dezvolte abil..
90,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08506
Turn de construit copac Djeco.Turnul Babel - 10 cutii din carton care pot fi clădite una peste cealaltă sau se pot așeza una în alta. Fiecare piesă are 5 laturi cu imagini diferite, prin care se pot învăța forme, culori, animale, cifre. Ajută copilul să aproximeze mărimile şi să își dezvolte abilită..
90,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ06103
Turn de construit BabyBloki DjecoTurnul Babel - 10 cutii din carton care pot fi clădite una peste cealaltă sau se pot așeza una în alta. Fiecare piesă are 5 laturi cu imagini diferite, prin care se pot învăța forme, culori, animale, cifre. Ajută copilul să aproximeze mărimile şi să își dezvolte abil..
94,00 Lei
Topanifarm Djeco
-13 %
Producător: Djeco Model: DJ09108
Topanifarm Djeco.O variantă adaptată a turnului babel, în care fiecare cub devine căsuța unui animal. Setul conține 6 cuburi cartonate, ilustrate diferit pe fiecare parte și 6 animăluțe din silicon non alergic, care pot fi folosite și ca jucării gingivale. Dimensiunea finală a turnului: 24 x 15 x..
115,00 Lei 132,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_17633
Titirezi rotunzi set 2 buc FridolinSetul conține 2 titirezi din lemn, colorați, cu baza rotunjită. Recomandat pentru colecționari. Produs confecționat din lemn și materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM. Contraindicat copiilor sub 3 ani. Conține piese mici...
22,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_17632
Titirezi din lemn set 2 buc Fridolin Setul conține 2 titirezi din lemn, colorați, cu baza ascuțită. Recomandat pentru colecționari. Produs confecționat din lemn și materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM. Contraindicat copiilor sub 3 ani. Conține pi..
22,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_17626
Titirezi din lemn in cutie Fridolin Setul conține 2 titirezi colorați diferit.  Confecționat din lemn și materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM. Contraindicat copiilor sub 3 ani. Conține piese mici. Pericol de sufocare! A se utiliza sub ..
22,00 Lei
Producător: Londji Model: LJ_BF016S25
Titirez natura Londji Învârte-l cât poți de tare ca lumea din jurul lui să rotească și apoi chiar să se întoarcă cu susul în jos (titirezul se ”răstoarnă” după o perioadă de rotație). Prețul este pe bucată. Confecționat din lemn cu vopsele non toxice conform reglementărilor EN71 & ASTM. Ave..
15,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_550032
Titirez metalic tren Egmont ToysÎnvârte-l cât poți de tare ca lumea din jurul lui să zboare. Confecţionat din metal şi materiale non-toxice, conform reglementarilor EN71&ASTM. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 10 luni. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte. Producător..
61,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_550028
Titirez metalic mic spirale Egmont Învârte-l cât poți de tare ca lumea din jurul lui să zboare. Confecţionat din metal şi materiale non-toxice, conform reglementarilor EN71&ASTM. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 2 ani. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte. ..
61,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_550030
Titirez metalic mare robot EgmontÎnvârte-l cât poți de tare ca lumea din jurul lui să zboare. Confecţionat din metal şi materiale non-toxice, conform reglementarilor EN71&ASTM. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 2 ani. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte. Pr..
103,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_550031
Titirez metalic elefant Egmont ToysÎnvârte-l cât poți de tare ca lumea din jurul lui să zboare. Confecţionat din metal şi materiale non-toxice, conform reglementarilor EN71&ASTM. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 10 luni. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte. Producă..
61,00 Lei
Producător: Londji Model: LJ_BF019S25
Titirez lemn soare LondjiÎnvârte-l cât poți de tare ca totul în jurul lui să rotească, sau chiar să se răstoarne (titirezul se ”răstoarnă” după o perioadă de rotație).Confecționat din lemn cu vopsele non toxice conform reglementărilor EN71 & ASTM.  Avertisment: Contraindicat copiilor s..
18,00 Lei
Producător: Londji Model: LJ_BF055S30
Titirez lemn Candi Top Londji Învârte-l cât poți de tare ca lumea din jurul lui să zboare..sau chiar să cânte. Finisaj deosebit. Prețul este pe bucată. Confecționat din lemn cu vopsele non toxice conform reglementărilor EN71 & ASTM. Avertisment: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub..
14,00 Lei
Producător: Londji Model: LJ_BF020S25
Titirez din lemn luna LondjiÎnvârte-l cât poți de tare ca totul în jurul lui să rotească, sau chiar să se răstoarne (titirezul se ”răstoarnă” după o perioadă de rotație).Confecționat din lemn cu vopsele non toxice conform reglementărilor EN71 & ASTM.  Avertisment: Contraindicat copiilo..
18,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_511028
Titirez colorat din lemn Egmont ToysÎnvârte-l cât poți de tare ca lumea din jurul lui să zboare. Prețul este pe bucată. Produs disponibil în mai multe variente de culori.Confecționat din lemn cu vopsele non toxice conform reglementărilor EN71 & ASTM. Avertisment: Contraindicat copiilor sub 3 ani..
10,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630666
Set magnetic gigant Povesti si basme Egmont ToysSetul este conceput să fie distractiv și educativ pentru puiul tău, dar și ușor de luat peste tot cu tine, ca cel mic să aibă mereu la îndemână o activitate care să îl bucure. Conține coperți magnetice ilustrate (concepute în format mare, astfel că se ..
124,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_510880
Set de unelte Egmont O cutie de lemn cu scule numai potrivite pentru cei mai pricepuți meșteri. Set confecționat din lemn, cu piese din lemn, conform normelor EN71&ASTM.  AVERTISMENT! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani, conține piese mici. Producător: Egmont toys, Bel..
211,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_511071
Set de insirat animale din lemn Egmont ToysSet cu figurine din lemn, pentru insirat. Contine snur lung, pentru ordonarea animalelor. Dezvolta motricitatea fina.Confecționat din materiale non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 18 luni, conține ..
103,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ05640
Set de constructie trasee ZigGo 28 piese DjecoO colecție de seturi pentru construit fascinante trasee cu reacție în lanț. Mișcarea, la început lentă, dar apoi tot mai mare, conduce la parcurgerea traseului cu schimbări de direcții sau chiar sunete muzicale. Copilul învață asftel cauzalitatea mișcări..
182,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ05642
Set de constructie trasee ZigGo 25 piese DjecoO colecție de seturi pentru construit fascinante trasee cu reacție în lanț. Mișcarea, la început lentă, dar apoi tot mai mare, conduce la parcurgerea traseului cu schimbări de direcții sau chiar sunete muzicale. Copilul învață asftel cauzalitatea mișcări..
154,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630519
Set de confectionat morisca de vant Egmont Poți crea și personaliza o morișcă veselă, pentru cele mai plăcute adieri de vânt. Totul este inclus în acest set. Urmărește pas cu pas instrucțiunile și distrează-te cu prietenii! Materiale non-toxice, conform reglementărilor EN71&AS..
54,00 Lei
Afişare 1 - 30 din 269 (9 pagini)

Dezvolta abilitatile senzoriale si motrice ale micutului tau cu cele mai frumoase jucarii de indemanare! Studiile arata ca acest tip de jocuri ii ajuta pe copii sa deprinda manuirea obiectelor si in acelasi timp, sa descopere lumea din jurul lor cu mai multa indrazneala. Nu este niciodata prea devreme sa investesti in dexteritatea si abilitatile celor mici - pune-le de acum in manute jucariile de indemanare potrivite.