Categorii
Cos Cumparaturi

Jucarii de Constructie si Cuburi

Producător: Clics Toys Model: clic-902003
Set magneti Stick-O 16 piese Vehicule Clics ToysSet cu 16 piese, de diferte forme, culori si marimi, cu ajutorul carora cei mici pot construi orice doresc! Piesele cu magnet incorporat trebuie doar sa fie apropate una de alta, si astfel se ~fixeaza~ si permit nenumarate combinatii. Setul incuraj..
181,00 Lei
Producător: Clics Toys Model: clic-902002
Set magneti Stick-O 16 piese Clics ToysSet de construit cu 16 de piese de baza, de diferte forme, culori si marimi, cu ajutorul carora cei mici pot construi orice doresc! Piesele cu magnet incorporat trebuie doar sa fie apropate una de alta, si astfel se ~fixeaza~ si permit nenumarate combinatii. Se..
180,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ05640
Set de constructie trasee ZigGo 28 piese DjecoO colecție de seturi pentru construit fascinante trasee cu reacție în lanț. Mișcarea, la început lentă, dar apoi tot mai mare, conduce la parcurgerea traseului cu schimbări de direcții sau chiar sunete muzicale. Copilul învață asftel cauzalitatea mișcări..
182,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ05642
Set de constructie trasee ZigGo 25 piese DjecoO colecție de seturi pentru construit fascinante trasee cu reacție în lanț. Mișcarea, la început lentă, dar apoi tot mai mare, conduce la parcurgerea traseului cu schimbări de direcții sau chiar sunete muzicale. Copilul învață asftel cauzalitatea mișcări..
154,00 Lei
Set constructie magnetic Magformes 26 piese Cics Toys
Nou
Producător: Clics Toys Model: clic-701004
Set constructie magnetic Magformes 26 piese Cics ToysSet Magformers cu 26 de piese cu magnet, de forma patrata si triunghiulara, cu ajutorul carora copiii pot sa contruiasca orice vehicule doresc. Posibilitatile si distractia sunt nelimitate, asa ca cei mici pot sa isi lase imaginatia libera si crea..
277,00 Lei
Producător: Clics Toys Model: clic-707019
Set constructie magnetic Magformers Vehicule 17 piese Clics ToysSet Magformers cu 17 de piese cu magnet, de forma patrata si triunghiulara si roti reglabile, cu ajutorul carora copiii pot sa contruiasca orice vehicule doresc. Posibilitatile si distractia sunt nelimitate, asa ca cei mici pot sa i..
213,00 Lei
Producător: Clics Toys Model: clic-715014
Set constructie magnetic Magformers Basic Plus 26 piese Clics ToysSet Basic cu 26 de piese cu magnet, de forma patrata si triunghiulara, in culori intense, cu ajutorul carora copiii pot sa contruiasca structuri 3D. Posibilitatile si distractia sunt nelimitate, asa ca cei mici pot sa isi lase ima..
281,00 Lei
Producător: Clics Toys Model: clic-702014
Set constructie magnetic Magformers animale 40 piese Clics ToysSet Magformers cu 40 de piese cu magnet, de forme si culori diferite, cu ajutorul carora copiii pot sa contruiasca animale 3D. Posibilitatile si distractia sunt nelimitate, asa ca cei mici pot sa isi lase imaginatia libera si creativ..
255,00 Lei
Set constructie magnetic Magformers 14 piese Clics Toys
Nou
Producător: Clics Toys Model: clic-701003
Set constructie magnetic Magformers 14 piese Clics ToysSet Magformers cu 14 de piese cu magnet, de forma patrata si triunghiulara, cu ajutorul carora copiii pot sa contruiasca orice vehicule doresc. Posibilitatile si distractia sunt nelimitate, asa ca cei mici pot sa isi lase imaginatia libera si cr..
155,00 Lei
Producător: Clics Toys Model: clic-802001
Set constructie Clicformers Santier 74 piese Clics ToysSet cu 74 de piese, de diferte forme, culori si marimi, cu ajutorul carora poti sa creezi 6 vehicule dupa modelul celor de pe santier, sau chiar mai multe daca iti folosesti imaginatia!Clicformers ofera piese de baza simple, cu un nivel ridi..
253,00 Lei
Producător: Clics Toys Model: clic-802002
Set constructie Clicformers Politie 72 piese Clics ToysSet cu 72 de piese, de diferte forme, culori si marimi, cu ajutorul carora poti sa creezi 7 vehicule dupa modelul celor de politie, sau chiar mai multe daca iti folosesti imaginatia!Clicformers este o jucarie de constructie pentru fiecare co..
263,00 Lei
Producător: Clics Toys Model: clic-804002
Set constructie Clicformers Mini Transporter 30 piese Clics ToysSet Clicformers cu 30 de piese, cu ajutorul carora poti construi 4 modele de vehicule.Clicformers este o jucarie de constructie pentru fiecare copil, un mod inedit de a imbina piesele, garantand pentru calitate si diversitate. Utili..
101,00 Lei
Producător: Clics Toys Model: clic-804003
Set constructie Clicformers Mini Spatiu 30 piese Clics ToysClicformers este o jucarie de constructie pentru fiecare copil, un mod inedit de a imbina piesele, garantand pentru calitate si diversitate. Utilizand patru metode de combinatie unice - CLICK, STACK, FOLD, HOOK, Clicformers permite copii..
101,00 Lei
Producător: Clics Toys Model: clic-801003
Set constructie Clicformers Basic 90 piese Clics ToysSet Basic cu 90 de piese, de diferte forme, culori si marimi. Proiectate si dezvoltate de specialisti de la "Magformers" - liderul global in domeniul jocului de construit cu magnet, si "Clics" - marca de jucarii cu renume in Belgia, Clicformer..
219,00 Lei
Producător: Clics Toys Model: clic-801001
Set constructie Clicformers Basic 50 piese Clics ToysClicformers este o jucarie de constructie pentru fiecare copil, un mod inedit de a imbina piesele, garantand pentru calitate si diversitate. Utilizand patru metode de combinatie unice - CLICK, STACK, FOLD, HOOK, Clicformers permite copiilor sa..
131,00 Lei
Producător: Clics Toys Model: clic-801006
Set constructie Clicformers Basic 30 piese Clics ToysSet Basic cu 30 de piese, de diferte forme, culori si marimi. Proiectate si dezvoltate de specialisti de la "Magformers" - liderul global in domeniul jocului de construit cu magnet, si "Clics" - marca de jucarii cu renume in Belgia, Clicformer..
101,00 Lei
Producător: Clics Toys Model: clic-806002
Set constructie Clicformers animale 79 piese Clics ToysSet cu 79 de piese (albe si negre), de diferte forme si marimi, cu ajutorul carora poti sa creezi modele de animale, si nu numai! Proiectate si dezvoltate de specialisti de la "Magformers" - liderul global in domeniul jocului de construit cu..
157,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ06204
Cuburi rotative tribasic Djeco 9 piese care se rotesc în jurul unei axe, cu care se pot învăța într-o manieră amuzantă și sigură pentru cei mici formele geometrice și culorile.  Confecționat din  materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM. ..
87,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ06208
Cuburi din lemn basic Djeco 4 cuburi din lemn, cu ajutorul cărora copilașul poate compune 6 puzzle-uri cu animăluțe îndrăgite de cei mici, asociate cu diferite forme geometrice și culori. Confecționate din lemn cu vopsele non-toxice conform reglementărilor EN71 & ASTM. AVERTISMENT: Contraindicat..
54,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08208
Cuburi animale amuzante Djeco 12 cuburi din care poţi forma 16 animăluțe simpatice. Cap de girafă cu burtă de leu și coadă de vulpe, cioc de pinguin cu trunchi de zebră și coadă de crocodil ? E ca un vis ciudat. Personajele încurcate așteaptă ajutor de la tine! Dimensiune cub: 6 x 6 x 6 cm.&nb..
77,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_511078
Animale din cuburi Egmont Toys Un alt fel de a vedea animalele. Cei mici își dezvoltă imaginația și motricitatea cu ajutorul acestor cuburi, cu care pot crea animale ușor de recunoscut. Setul contine 27 de piese. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 1 an.  A se folosi sub atenta suprave..
107,00 Lei
Producător: Clementoni Model: CL14928
Statie de tren ClementoniCuburile Clemmy moi si frumos mirositoare, sunt primele cuburi de constructie recomandate de la cea mai frageda varsta. Sunt perfecte pentru palpare (dezvolta simtul tactil), pentru construit si pentru joaca in totala siguranta, fara grija ca cel mic s-au putea rani in vreun..
195,00 Lei
Producător: Clementoni Model: CL17142
Set de curse cu 40 de piese ClementoniAcest set de joaca frumos colorat iti permite sa construiesti trasee de curse sub diferite forme. Include doua masinute si multe alte accesorii. Stimuleaza dexteritatea manuala, perceptia vizuala, dezvolta imaginatia si creativitatea. Setul contine cuburi moi si..
195,00 Lei
Producător: Clementoni Model: CL17285
Set cuburi Winnie cu carticica ClementoniUn set de cuburi Winnie cu carticica de la Baby Clementoni special creat pentru ca cei mai mici copii sa se poata bucura de personajele preferate. Setul include 6 cuburi moi, o figurina Winnie the Pooh, o figurina Tigru si o carticica plina de ilustratii amuz..
119,00 Lei
Producător: Plus Plus Model: PP4094
Set constructie Triceratops 100 piese Plus Plus in tub.Plus-Plus este un nou tip de jucarie de constructie. Forma sa simpla contine posibilitati nesfarsite de joc - asamblati-le in pozitie plana pentru a crea un mozaic 2D sau construieste modele 3D pentru lucrari mai complexe. Chiar si curbele sunt ..
40,00 Lei
Producător: Plus Plus Model: PP4026
Set constructie Tonuri de gri 100 piese Plus PlusPlus-Plus este un nou tip de jucarie de constructie. Forma sa simpla contine posibilitati nesfarsite de joc - asamblati-le in pozitie plana pentru a crea un mozaic 2D sau construieste modele 3D pentru lucrari mai complexe. Chiar si curbele sunt posibi..
39,00 Lei
Producător: Plus Plus Model: PP4092
Set constructie T-Rex 100 piese Plus Plus in tub.Plus-Plus este un nou tip de jucarie de constructie. Forma sa simpla contine posibilitati nesfarsite de joc - asamblati-le in pozitie plana pentru a crea un mozaic 2D sau construieste modele 3D pentru lucrari mai complexe. Chiar si curbele sunt posibi..
39,00 Lei
Producător: Plus Plus Model: PP4093
Set constructie Stegosaurus 100 piese Plus Plus in tub.Plus-Plus este un nou tip de jucarie de constructie. Forma sa simpla contine posibilitati nesfarsite de joc - asamblati-le in pozitie plana pentru a crea un mozaic 2D sau construieste modele 3D pentru lucrari mai complexe. Chiar si curbele sunt ..
40,00 Lei
Producător: Plus Plus Model: PP4095
Set constructie Pteranodon 100 piese Plus Plus in tub.Plus-Plus este un nou tip de jucarie de constructie. Forma sa simpla contine posibilitati nesfarsite de joc - asamblati-le in pozitie plana pentru a crea un mozaic 2D sau construieste modele 3D pentru lucrari mai complexe. Chiar si curbele sunt p..
39,00 Lei
Producător: Plus Plus Model: PP5009
Set constructie Pastel Neon 600 piese Plus PlusPlus-Plus este un nou tip de jucarie de constructie. Forma sa simpla contine posibilitati nesfarsite de joc - asamblati-le in pozitie plana pentru a crea un mozaic 2D sau construieste modele 3D pentru lucrari mai complexe. Chiar si curbele sunt posibile..
164,00 Lei
Afişare 1 - 30 din 225 (8 pagini)

Ce mod mai bun de a petrece timpul decat jucandu-te alaturi de cei mici? Descopera aici o noua categorie de produse special create pentru dezvoltarea si amuzamentul celor mici - jucarii si cuburi de constructie. Ai de ales dintre o multime de autobuze, camioane, castele, remorci, ferme, animale, masinute, case sau plase cu cuburi.