Your Cart

Arta si Creativitate

Ce mod mai bun de a contribui la dezvoltarea creativitatii celor mici decat prin folosirea jocurilor si a jucariilor artistice? Descopera in aceasta categorie a magazinului online Kizo.ro o multime de articole pentru amuzamentul si educatia celor mici: de la tatuaje ori abtibilduri pana la origami, picturi pe numere, planse si sabloane de desen, nisip colorat, seturi de modelaj, truse de cusut ori jocuri creative. Specialistii arata ca acest tip de jocuri si activitati ajuta la dezvoltarea abilitatilor motorii, a limbajului, faciliteaza invatarea vizuala, luarea deciziilor, inventivitatea si chiar si performanta scolara. Sa inceapa creatia...prin joaca! Foloseste filtrele de gen, varsta sau brand din partea stanga a paginii pentru a ajunge mai usor la jocuri de arta si creativitate potrivite micutilor tai.

Trusa de cusut creativ Djeco Trusa de cusut creativ Djeco
-22 %
Producător: Djeco Model: DJ09826
Trusa de cusut creativ Djeco O adevărată trusă cu tot ce e nevoie pentru mâini dibace care iubesc să coasă. Conține 24 de mini-bobine cu ață colorată pentru cusut, set cu ace de gămălie, set cu 10 ace de cusut cu diferite dimensiuni ale ochiurilor, 2 seturi cu nasturi decorativi, ruletă, degeta..
133,00 Lei 170,00 Lei
Tatuaje fluorescente spatiu Djeco Tatuaje fluorescente spatiu Djeco
-19 %
Producător: Djeco Model: DJ09590
Tatuaje fluorescente spatiu DjecoTatuaje non alergice, special create pentru cei mici. Aplică pe zi tatuajul...și noaptea descoperi detalii noi! Abțibildurile au părți (diferite de imaginea ilustrată) cu vopsea fluorescentă, vizibile doar pe întuneric. Confecționate din materiale și culori n..
22,00 Lei 27,00 Lei
Tatuaje cu animale Djeco Tatuaje cu animale Djeco
-19 %
Producător: Djeco Model: DJ09580
Tatuaje cu animale Djeco Tatuaje non alergice, special create pentru cei mici. Confecționate din materiale și culori non-toxice. Se aplică tatuajul pe pielea uscată, se umezește pelicula și se apasă câteva secunde. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub directa supra..
22,00 Lei 27,00 Lei
Tatuaje copii in zbor Djeco Tatuaje copii in zbor Djeco
-42 %
Producător: Djeco Model: DJ09582
Tatuaje copii in zbor DjecoTatuaje non alergice, special create pentru cei mici. Confecționate din materiale și culori non-toxice. Se aplică tatuajul pe pielea uscată, se umezește pelicula și se apasă câteva secunde. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub directa supra..
22,00 Lei 38,00 Lei
Tatuaje copii diverse motive Djeco Tatuaje copii diverse motive Djeco
-37 %
Producător: Djeco Model: DJ09579
Tatuaje copii diverse motive DjecoTatuaje non alergice, special create pentru cei mici. Confecționate din materiale și culori non-toxice. Se aplică tatuajul pe pielea uscată, se umezește pelicula și se apasă câteva secunde. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub direct..
22,00 Lei 35,00 Lei
Tatuaje copii cu unicorni Djeco Tatuaje copii cu unicorni Djeco
-42 %
Producător: Djeco Model: DJ09575
Tatuaje copii cu unicorni Djeco Tatuaje non alergice, special create pentru cei mici. Confecționate din materiale și culori non-toxice. Se aplică tatuajul pe pielea uscată, se umezește pelicula și se apasă câteva secunde. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub direct..
22,00 Lei 38,00 Lei
Tatuaje copii cu pirati Djeco Tatuaje copii cu pirati Djeco
-19 %
Producător: Djeco Model: DJ09584
Tatuaje copii cu pirati Djeco Tatuaje non alergice, special create pentru cei mici. Confecționate din materiale și culori non-toxice. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub directa supraveghere a unei persoane adulte. Producator: Djeco, Franța Vârsta recomandată: ..
22,00 Lei 27,00 Lei
Tatuaje copii cu flori Djeco Tatuaje copii cu flori Djeco
-19 %
Producător: Djeco Model: DJ09585
Tatuaje copii cu flori Djeco Tatuaje non alergice, special create pentru cei mici. Confecționate din materiale și culori non-toxice. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub directa supraveghere a unei persoane adulte. Producator: Djeco, Franța Vârsta recomandată: +..
22,00 Lei 27,00 Lei
Tatuaje copii cu ceasuri Djeco Tatuaje copii cu ceasuri Djeco
-19 %
Producător: Djeco Model: DJ09588
Tatuaje copii cu ceasuri Djeco Tatuaje metalice, non alergice, special create pentru cei mici. Confecționate din materiale și culori non-toxice. Se aplică tatuajul pe pielea uscată, se umezește pelicula și se apasă câteva secunde. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza s..
22,00 Lei 27,00 Lei
Tatuaje copii bijuterii neon Djeco Tatuaje copii bijuterii neon Djeco
-19 %
Producător: Djeco Model: DJ09587
Tatuaje copii bijuterii neon DjecoTatuaje non alergice, special create pentru cei mici. Nuanțe neon (puternice) Confecționate din materiale și culori non-toxice. Se aplică tatuajul pe pielea uscată, se umezește pelicula și se apasă câteva secunde. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani...
22,00 Lei 27,00 Lei
Tatuaje copii bijuterii Djeco Tatuaje copii bijuterii Djeco
-19 %
Producător: Djeco Model: DJ09586
Tatuaje copii bijuterii DjecoTatuaje non alergice, special create pentru cei mici. Confecționate din materiale și culori non-toxice. Se aplică tatuajul pe pielea uscată, se umezește pelicula și se apasă câteva secunde. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub directa sup..
22,00 Lei 27,00 Lei
Tatuaje copii bijuterii aurii Djeco Tatuaje copii bijuterii aurii Djeco
-19 %
Producător: Djeco Model: DJ09593
Tatuaje copii bijuterii aurii Djeco Tatuaje non alergice, special create pentru cei mici. Efect auriu. Confecționate din materiale și culori non-toxice. Se aplică tatuajul pe pielea uscată, se umezește pelicula și se apasă câteva secunde. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se u..
22,00 Lei 27,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 345 (29 pagini)
Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.