Categorii
Cos Cumparaturi

De scris si colorat

(92 produse)

Joaca acasa sau munca la scoala nu mai trebuie sa fie plictisitoare, gratie zecilor de articole de papetarie pentru copii de la Kizo.ro! Descopera in aceasta pagina o sumedenie de creioane metalice/natur de colorat, culori cu sclipici si glitter (gel), carioci simple ori tip pensula, pixuri, mape pentru desenat, culori de pictat, truse de corespondenta, seturi de desen cu piese magnetice ori culori guase. Bucura-te de calitatea acestor produse fabricate de branduri renumite precum Djeco, Egmont Toys, Fridolin, Lego ori Londji si pregateste-te de distractie!

Producător: Djeco Model: DJ09002
Set Markere rotunde pentru bebe Djeco 6 carioci super-lavabile, concepute pentru manute mici, cu care  bebe poate obtine cercuri colorate, printr-o simpla apasare. Usor de folosit, cu design ergonomic gandit special pentru cei mici, cu varf moale, rotunjit si culori vii. Culori testate der..
71,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630526
Set desen piese magnetice astronaut Egmont Toys.Setul contine: 24 creioane colorate; plansa cu magnet, cu 24 de piese individuale, conturate, pe care copilul le deseneaza. Piesele colorate se pot scoate de pe plansa si folosi ca magneti pentru cea mai fantastica poveste! AVERTISMENT: Contraindica..
54,00 Lei
Producător: Egmont Toys Model: Egm_630525
Set desen piese magnetice animale Egmont Toys. Setul contine: 24 creioane colorate; plansa cu magnet, cu 24 de piese individuale, conturate, pe care copilul le deseneaza. Piesele colorate se pot scoate de pe plansa si folosi ca magneti cu animalute prietenoase! AVERTISMENT: Contraindicat copiilor..
54,00 Lei
Producător: Djeco Model: DD03755
Set cu 6 roll-gel (markere) cu sclipici DjecoContine 6 markere cu sclipici, de diferite culori.La prima folosire se scutura si se apasa bine varful, pana cand incepe sa curga culoarea.  Conform standardelor ASTM D-4236.  AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani, exista pericol d..
35,00 Lei
Producător: Djeco Model: DD03760
Pix Djeco,Pix cu varf rotund (roll-gel), diferite modele. Nu este jucarie. A se folosi sub atenta supraveghere a unui adut. Confectionat din materiale si cu vopsele non toxice. Producator: Djeco, Franta..
5,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09007
Pensule de colorat set 3 buc DjecoSetul contine 3 pensule groase, concepute special pentru cei mici, cu manere de diferite grosimi, lungimi si forme, pentru a fi usor de apucat si folosit de catre tinerii artisti. Nu ating masa, nu se rostogolesc. Confectionat din  materiale non-toxice, cu vops..
29,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09750
Marea cutie cu culori Djeco.In interior vei gasi tot ce ai nevoie pentru a desena, colora si picta. Te vei indragosti de aceste instrumente de arta. Setul contine 18 creioane colorate, 16 carioci, 18 creioane cerate, 14 culori pastel, 16 acuarele, 2 pensule, 2 creioane grafit, ascutitoare si radiera..
206,00 Lei
Producător: Djeco Model: DD03543
Liniar din lemn Tinou DjecoConfectionat din lemn. Rigla 15 cm. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub directa supraveghere a unei persoane adulte. ATENTIE: Nu este o jucarie. Articol de papetarie. Producator: Djeco, Franta  ..
19,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08803
Guase de colorat Djeco.12 culori guase, in nuantele cele mai folosite. Setul contine si pensula. Confectionate din materiale si culori non-toxice conform ASTM D-4236.  AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani. Se recomanda supravegherea copilului de catre un adult in timpul jocului. ..
29,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09749
Culori pastel de ulei 8 nuante Djeco. Contine 8 culori: 4 metalice si 4 nuante neon. Confectionate din materiale si culori non-toxice. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani. Se recomanda supravegherea copilului de catre un adult in timpul jocului. Producator: Djeco, Franta..Varsta reco..
31,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09748
Culori pastel de ulei 12 nuante Djeco.Contine 12 culori cu cele mai utilizate nuante. Confectionate din materiale si culori non-toxice. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani. Se recomanda supravegherea copilului de catre un adult in timpul jocului. Producator: Djeco, Franta.Varsta..
32,00 Lei
Producător: Djeco Model: DD03756
Culori neon set roll-gel Djeco  Setul contine 6 instrumente de scris/desenat cu varf rotund in nuante intense, neon. AVERTISMENT! Articol papetarie. Nu este jucarie. Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte. Producator: Djeco, Franta..
35,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08861
Culori guase set 8 nuante Djeco. 8 culori guase, in nuantele cele mai folosite. Setul contine paletar si pensula. Confectionate din materiale si culori non-toxice conform ASTM D-4236.  AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani. Se recomanda supravegherea copilului de catre un ..
64,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09759
Culori guase neon 12 nuante Djeco.    12 culori guase, in nuantele intense. Setul contine si pensula. Confectionate din materiale si culori non-toxice conform ASTM D-4236.  AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani. Se recomanda supravegherea copilului de catre un adult in t..
51,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08814
Culori gel pastel 8 nuante Djeco. 8 creioane cu gel in culori pastelate. Un cadou potrivit pentru copiii pasionati de culoare, desen si pictura.   Confectionate din materiale si culori non-toxice. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani, poate contine parti mici. Se recomand..
48,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08805
Culori gel pastel 12 nuante Djeco. 12 creioane acuarela cu gel in culori intense. Un cadou potrivit pentru copiii pasionati de culoare, desen si pictura.   Confectionate din materiale si culori non-toxice. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani, poate contine parti mici. Se recoman..
61,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08812
Culori gel 8 nuante Djeco.8 creioane cu gel in culori intense. Un cadou potrivit pentru copiii pasionati de culoare, desen si pictura.   Confectionate din materiale si culori non-toxice. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani, poate contine parti mici. Se recomanda supravegher..
48,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08860
Culori de pictat cu mana 6 buc Djeco Culori non-toxice, usor lavabile, speciale pentru cei mai mici artisti. Copilul va experimenta placerea contactului direct cu culorile, pictand direct cu mainile/degetele. Se poate lua amprenta degetelor sau picioruselor micutilor, pentru un tablou unic, de car..
83,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ08798
Culori cu sclipici si glitter gel 8 nuante Djeco.Contine 8 culori in tuburi de 22 ml, 1 pensula si 1 planseta pentru amestecat nuantele.  Confectionate din materiale si culori non-toxice.  AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani. Se recomanda supravegherea copilului de catre un..
51,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_43010
Creion Rosina W cu pisici FridolinCreion cu mina. Reda pisicute din tablouri ale Rosinei Wachmeister, cu insertii aurii. Copiii vor adora sa isi faca temele sau orice fel de notite cu acest creion. AVERTISMENT: Nu este jucarie, este articol de papetarie. Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se uti..
7,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_43060
Creion natura FridolinCreion cu mina. Are insertii decorative cu fluturi multicolori si buburuze. Copiii vor adora sa isi faca temele sau orice fel de notite cu acest creion. AVERTISMENT: Nu este jucarie, este articol de papetarie. Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub directa suprav..
7,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_43070
Creion Mozart FridolinUn creion cu mina si design note muzicale pe portativ. Copiii vor adora sa isi faca temele sau orice fel de notite cu acest creion. AVERTISMENT: Nu este jucarie, este articol de papetarie. Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub directa supraveghere a unui adult.&..
7,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_43028
Creion Klimt Gradina FridolinCreion cu mina. Reda tabloul lui Gustav Klimt, cu insertii aurii. Copiii vor adora sa isi faca temele sau orice fel de notite cu acest creion. AVERTISMENT: Nu este jucarie, este articol de papetarie. Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub directa supravegh..
7,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_43195
Creion curcubeu Klimt Fridolin Creion triunghiular cu lungime de 17,5 cm, diametru de 5.5 mm. Culori mina: rosu, galben, verde, albastru. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani, contine piese mici, pericol de sufocare. A se utiliza sub directa supraveghere a unui adult. Producator: ..
11,00 Lei
Producător: Fridolin Model: Fr_43193
Creion curcubeu Kandinsky FridolinCreion triunghiular cu lungime de 17,5 cm, diametru de 5.5 mm. Culori mina: rosu, galben, verde, albastru. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani, contine piese mici, pericol de sufocare. A se utiliza sub directa supraveghere a unui adult. Producato..
11,00 Lei
Producător: Djeco Model: DD03750
Creion cu radiera DjecoCreion din lemn, cu radiera la capat. Dimensiuni: lungime de 19 cm, diametru 0,7 cm. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani, contine piese mici, pericol de sufocare. A se utiliza sub directa supraveghere a unui adult.Pretul este pentru un singur creion/ 1 sing..
4,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09753
Creioane metalice de colorat Djeco.Set de 8 creioane colorate cu mina metalica. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub directa supraveghere a unei persoane adulte. ATENTIE: Nu este o jucarie. Articol de papetarie. Producator: Djeco, Franta  ..
51,00 Lei
Producător: Djeco Model: DD03730
Creioane metalice Chichi DjecoSet de 10 mini-creioane metalice. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub directa supraveghere a unei persoane adulte. ATENTIE: Nu este o jucarie. Articol decorativ. Producator: Djeco, Franta  ..
35,00 Lei
Producător: Djeco Model: DJ09758
Creioane duble de colorat Djeco.Set de 12 creioane cu capat dublu (24 nuante diferite). AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub directa supraveghere a unei persoane adulte. ATENTIE: Nu este o jucarie. Articol de papetarie. Producator: Djeco, Franta  ..
47,00 Lei
Creioane de colorat  duble Djeco
-18 %
Producător: Djeco Model: DJ08874
Creioane de colorat  duble. Creioane moi, cu culori vii, concepute special pentru a putea fi folosite cu usurinta de catre cei mici. Confectionate din materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice,  conform ASTM D-4236. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub di..
32,00 Lei 39,00 Lei
Afişare 1 - 30 din 92 (4 pagini)