Your Cart

Classic

Producător: Lego Model: 630
Lego Classic - Brick Separator.Brick Separator (630)..
13,00 Lei
Producător: Lego Model: 10698
Lego Classic - Cutie Mare De Constructie Creativa.Construieste o vijelie cu aceasta cutie mare cu caramizi clasice LEGO in 33 de culori diferite. Cu numeroase ferestre si usi diferite, alaturi de alte piese speciale pentru a te inspira, iti poti pune la lucru cu adevarat imaginatia. Cu idei care te ..
220,00 Lei
Producător: Lego Model: 10708
Lego Classic - Cutie verde de creativitateConstruieste, invata si stimuleaza-ti imaginatia cu acest set LEGO Classic plin de inspiratie, cu nuante intense de verde si culori vii distractive. Creeaza fapturi simpatice, case confortabile, castele feerice, trenuri, ambarcatiuni, avioane si orice altcev..
25,00 Lei
Producător: Lego Model: 10700
Lego Classic - Placa De Baza Verde Lego.Indiferent daca esti pe cale sa creezi o gradina, o padure, sau ceva original din propria-ti imaginatie, aceasta placa de baza de culoare verde, cu 32x32 de butoane este punctul de pornire perfect pentru a construi, a expune, si a te juca cu creatiile tale LEG..
40,00 Lei
Producător: Lego Model: 10709
Lego Classic - Cutie portocalie de creativitateConstruieste, invata si stimuleaza-ti imaginatia cu acest set LEGO Classic plin de inspiratie, cu nuante intense de portocaliu si culori vii distractive. Creeaza fapturi simpatice, case confortabile, castele feerice, trenuri, ambarcatiuni, avioane si or..
25,00 Lei
Producător: Lego Model: 10701
Lego Classic - Placa De Baza Gri Lego.Indiferent daca esti pe cale sa creezi o scena de strada, un castel, sau ceva original din propria-ti imaginatie, aceasta placa de baza de culoare gri, cu 48x48 de butoane este punctul de pornire perfect pentru a construi, a expune, si a te juca cu creatiile tal..
70,00 Lei
Producător: Lego Model: 10714
Lego Classic - Placa De Baza Albastra.Creeaza un oras de litoral primitor, o piscina insorita, un vapor in largul marii sau orice iti poti imagina, cu aceasta placa de baza albastra frumos colorata - punctul de pornire perfect pentru creatiile tale LEGO!..
40,00 Lei
Producător: Lego Model: 10712
Lego Classic - Caramizi Si Roti Variate.Creeaza o lume stralucitoare si colorata de modele in miscare si functii distractive, cu acest captivant set LEGO Classic. Construieste un elicopter cu rotor ce se invarte, un carusel, o maimuta ce se balanseaza, floarea soarelui viu colorate care-si intorc ca..
110,00 Lei
Producător: Lego Model: 10692
Lego Classic - Caramizi de construit creativeExploreaza aceasta selectie de caramizi LEGO si lasa-ti imaginatia sa zboare! Posibilitatile de constructie sunt nesfarsite, cu caramizi clasice in 29 de culori diferite si piese speciale incluzand usi, ferestre, roti, ochi si elice. Si daca nu prea stii ..
70,00 Lei
Producător: Lego Model: 10715
Lego Classic - Caramidute In Miscare.Creeaza tot felul de vehicule, de la un scaun cu rotile la o caruta trasa de cal, cu acest set special LEGO Classic avand o gama larga de roti si pneuri intr-o varietate de culori si dimensiuni. Acest set vine de asemenea cu o selectie de piese LEGO ce include ca..
140,00 Lei
Producător: Lego Model: 10713
Lego Classic - valiza creativa de construitDistreaza-te organizand caramizile LEGO cu aceasta Valiza creativa LEGO Classic eleganta si robusta. Deschide cutia galbena pentru a accesa caramizile viu colorate, apoi distreaza-te creand fapturi simpatice, masini super, case primitoare si orice altceva i..
110,00 Lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)
Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.