Categorii
Cos Cumparaturi

Movie

(9 produse)
Robitron cu drona Playmobil Movie
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM70071
Robitron cu drona Playmobil MovieCand fratele mai mic al Marlei, Charlie, dispare din senin intr-o lume magica a universului PLAYMOBIL, aceasta porneste la drum in aventura vietii sale. Pe drum ea intalneste diverse personaje printre care Robitron cu drona de la PLAYMOBIL. Oricand Marla are o proble..
105,00 Lei
Rex Dasher cu Porsche Mission Playmobil Movie
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM70078
Rex Dasher cu Porsche Mission Playmobil MovieAgentul Rex Dasher cu Porsche de la PLAYMOBIL este foarte inteligent, sarmant si istet rezolvand orice caz, cu ajutorul cele mai rapide masini, Porsche Mission E. Pentru Marla, Rex este un mare ajutor, in cautarea fratelului sau, Charlie. Universul PLAYMO..
451,00 Lei
Rex Dasher cu parasuta Playmobil Movie
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM70070
Rex Dasher cu parasuta Playmobil MovieCel mai misterios personaj este Rex Dasher cu parasuta de la PLAYMOBIL. Cand fratele mai mic al Marlei, Charlie dispare din senin intr-o lume magica a universului PLAYMOBIL, aceasta porneste la drum in aventura vietii sale. Pe drum aceasta intalneste diverse per..
66,00 Lei
Marla si Del cu calul inaripat Playmobil Movie
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM70074
Marla si Del cu calul inaripat Playmobil MovieMarla si Del cu cal inaripat de la PLAYMOBIL se afla in cautarea lui Charlie in cea mai mare aventura a vietii lor. Del detine un camion cu mancare si este cel mai amuzant partener al Marlei in cautare. In timpul calatoriei acestia ajung in tinuturile We..
138,00 Lei
Marla in castelul Zanelor Playmobil Movie
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM70077
Marla in castelul Zanelor Playmobil MovieMarla si zana in palat de la PLAYMOBIL este o parte din marea aventura a celei mai magice lumi. In timpul calatoriei catre gasirea lui Charlie, Marla ajunge intr-un taram de poveste, de basm, cu zane, animale si un castel, unde o intalneste pe zana cea buna. ..
248,00 Lei
Marla cu Cal Playmobil Movie
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM70072
Marla cu Cal Playmobil MovieMarla cu cal de la PLAYMOBIL face parte din lumea magica PLAYMOBIL: Filmul, unde Marla este in cautarea fratelui sau mai mic Charlie. In spectaculoasa sa aventura, Marla, intalneste diverse personaje amuzante care ii sar in ajutor, cat si un cal loial, perfect pentru cala..
66,00 Lei
Imparatul Maximus in Colosseum Playmobil Movie
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM70076
Imparatul Maximus in Colosseum Playmobil MovieCand fratele mai mic al Marlei, Charlie dispare din senin intr-o lume magica a universului PLAYMOBIL, aceasta porneste la drum in aventura vietii sale. Setul Marla in Colosseum de la PLAYMOBIL, ilustreaza o scena importanta a filmului, cand il intalneste..
138,00 Lei
Charlie si inchisoare trasa de cai Playmobil Movie
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM70073
Charlie si inchisoare trasa de cai Playmobil MovieIn noul set Charlie cu vagon de la PLAYMOBIL veti intalni o parte din magica aventura PLAYMOBIL: Filmul. Printr-un mister, Charlie este capturat in lumea magica, si trebuie sa gaseasca calea catre casa. In timp ce sora lui mai mare, Marla, il cauta, ..
176,00 Lei
Camionul cu mancare al lui Del Playmobil Movie
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM70075
Camionul cu mancare al lui Del Playmobil MovieCamionul cu mancare a lui Del de la PLAYMOBIL este deseori cel mai bun mijloc de transport in marea aventura PLAYMOBIL: Filmul. In cautarea lui Charlie, Marla se imprieteneste cu Del, iar acesta o conduce prin toate taramurile. Acoperisul cabinei, usile ..
283,00 Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)