Your Cart

Jurassic World

Producător: Lego Model: 75932
Lego Jurassic World - Urmarirea Velociraptorului.Ssss ... in fata camerei de comanda e un Velociraptor care pandeste! Ascunde-te sa nu te vada vicleanul dinozaur. Ajuta-l pe Alan Grant, Ellie Sattler, Lex Murphy si Tim Murphy sa-l pacaleasca pe Velociraptor ascunzandu-se in bucatarie pentru a se fer..
260,00 Lei
Producător: Lego Model: 75930
Lego Jurassic World - Furia Indoraptorului Pe Mosia Lockwood.Prins in flagrant! Gaseste un ascunzis sigur pe mosie si ramai calm in timp ce inversunatul Indoraptor sparge ferestrele. Asteapta ajutorul de la Owen, Claire si Blue, si foloseste tot ce ai la indemana pentru a te lupta cu dinozaurul dezl..
700,00 Lei
Producător: Lego Model: 75929
Lego Jurassic World - Carnotaurus.Adaposteste-te! Treaba se incinge pe Isla Nublar, pe masura ce vulcanii insulei incep sa erupa si apare un Carnotaurus necrutator. Prinde viteza maxima cu camionul si ajuta-i pe Owen, Franklin si Claire sa scape de rocile de lava si de animalul de prada. Ascunde-te ..
410,00 Lei
Producător: Lego Model: 75928
Lego Jurassic World - Urmarirea Elicopterului Albastru.Atentie la capcana! Prea tarziu. Blue a fost pacalit sa intre in cusca la vederea mancarii lasate de Wheatley si de pilot. Sari pe quadbike si goneste dupa dinozaurul aliat al lui Owen, inainte ca vanatorii rai sa zboare cu el in elicopter. Trag..
260,00 Lei
Producător: Lego Model: 75926
Lego Jurassic World - Urmarirea Pteranodonului.A venit timpul de evacuare! Acest Pteranodon trebuie salvat de vulcanul care erupe, dar e un zburator rapid, asa ca ajuta-l pe Owen si pe vanator sa sara in masina de teren de mare viteza si sa goneasca prin Isla Nublar pentru a-l salva. Recupereaza-i o..
130,00 Lei
Producător: Lego Model: 75927
Lego Jurassic World - Evadarea Din Stygimoloch.Suna alarma! Stygimolochul a evadat. Ajuta-l sa sparga usa laboratorului si sa provoace haos, rasturnand masa de lucru si facand tandari fereastra, apoi sa scape cu repeziciune. Paznicul nu-si va crede ochilor cand va vedea ca Stygimolochul se indreapta..
210,00 Lei
Producător: Lego Model: 75931
Lego Jurassic World - Atacul Avanpostului.Respinge atacul dinozaurilor! Dilophosaurus strapunge apararea paznicilor si singura sansa pe care o mai au este sa traga cu pistolul tranchilizant si sa se salveze. Sari de pe macara, gaseste binoclul si asigura-te ca lovesti tinta si salvezi de distrugere ..
260,00 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.