Categorii
Cos Cumparaturi

Jurassic World

(15 produse)
Producător: Lego Model: 75935
Infruntarea Baryonyx Vanatoarea de comori Lego Jurassic WorldGrabeste-te sa opresti periculoasa vanatoare de comori a lui Danny Nedermeyer si Sinjin Prescott in LEGO Jurassic World! Potrivit legendei, in jungla exista o comoara ascunsa, iar Danny si Sinjin au o harta si o banda video veche care ii a..
385,00 Lei
Producător: Lego Model: 75941
Indominus Rex si Ankylosaurus Lego Jurassic WorldPorneste spre statia de lansare a girosferei cu Zach si Grey Mitchell. Lanseaza girosfera si pleaca in cautarea unor dinozauri uimitori. Dar atentie - un imens Indominus rex este in libertate, atacand Ankylosaurus-ul! Coada Ankylosaurus-ului doboara s..
561,00 Lei
Producător: Lego Model: 75938
Lupta T rex contra Dino Mech Lego Jurassic WorldDanny Nedermeyer hoinareste prin parcul Jurassic World in uriasul sau Dino-Mech avand misiunea de a fura comoara ascunsa in vulcanul Isla Nublar. Dar trebuie sa-l infrunte mai intai pe puternicul T. rex. Sari in barca cu Owen Grady, Claire Dearing, Vic..
539,00 Lei
Velociraptor misiunea de salvare cu biplanul Lego Jurassic World
Stoc 0
Producător: Lego Model: 75942
Velociraptor misiunea de salvare cu biplanul Lego Jurassic WorldAlarma! Sinjin Prescott s-a apropiat prea mult de un cuib de raptori si a fost atacat! El goneste prin jungla in masina lui de teren, dar furiosul Velociraptor se apropie. Zboara sa salvezi situatia cu biplanul super al lui Owen Grady. ..
187,00 Lei
Urmarirea Velociraptorului Lego Jurassic World
Stoc 0
Producător: Lego Model: 75932
Urmarirea Velociraptorului Lego Jurassic WorldSsss ... in fata camerei de comanda e un Velociraptor care pandeste! Ascunde-te sa nu te vada vicleanul dinozaur. Ajuta-l pe Alan Grant, Ellie Sattler, Lex Murphy si Tim Murphy sa-l pacaleasca pe Velociraptor ascunzandu-se in bucatarie pentru a se feri d..
286,00 Lei
Urmarirea Pteranodonului Lego Jurassic World
Stoc 0
Producător: Lego Model: 75926
Urmarirea Pteranodonului Lego Jurassic WorldA venit timpul de evacuare. Acest Pteranodon trebuie salvat de vulcanul care erupe, dar e un zburator rapid, asa ca ajuta-l pe Owen si pe vanator sa sara in masina de teren de mare viteza si sa goneasca prin Isla Nublar pentru a-l salva.Recupereaza-i oul s..
130,00 Lei
Urmarirea elicopterului albastru Lego Jurassic World
Stoc 0
Producător: Lego Model: 75928
Urmarirea elicopterului albastru Lego Jurassic WorldAtentie la capcana. Prea tarziu. Blue a fost pacalit sa intre in cusca la vederea mancarii lasate de Wheatley si de pilot. Sari pe quadbike si goneste dupa dinozaurul aliat al lui Owen, inainte ca vanatorii rai sa zboare cu el in elicopter. Trage c..
260,00 Lei
Triceratops dezlantuit Lego Jurassic World
Stoc 0
Producător: Lego Model: 75937
Triceratops dezlantuit Lego Jurassic WorldIesi la o plimbare pe formidabilul Carusel nou cu oua LEGO Jurassic World cu Simon Masrani si Allison Miles. Dar, atentie, s-a produs o pana de curent si puternicul Triceratops a spart gardul si a scapat.Sari in buggy cu Owen Grady si goneste pentru a salva ..
363,00 Lei
Laboratorul Dr Wu Lego Jurassic World
Stoc 0
Producător: Lego Model: 75939
Laboratorul Dr Wu Evadarea puilor de dinozaur Lego Jurassic WorldVino alaturi de Dr. Wu in laboratorul sau grozav in care creeaza noi dinozauri! Dar atentie - pe computer a aparut un mesaj de alarma. Cineva incearca sa saboteze parcul! Iar acum un Triceratops si-a sfaramat cusca! Ajuta-l pe Owen sa ..
121,00 Lei
Furia Indoraptorului pe Mosia Lockwood Lego Jurassic World
Stoc 0
Producător: Lego Model: 75930
Furia Indoraptorului pe Mosia Lockwood Lego Jurassic WorldPrins in flagrant. Gaseste un ascunzis sigur pe mosie si ramai calm in timp ce inversunatul Indoraptor sparge ferestrele. Asteapta ajutorul de la Owen, Claire si Blue, si foloseste tot ce ai la indemana pentru a te lupta cu dinozaurul dezlant..
770,00 Lei
Evadarea lui Gallimimus si Pteranodon Lego Jurassic World
Stoc 0
Producător: Lego Model: 75940
Evadarea lui Gallimimus si Pteranodon Lego Jurassic WorldPericol! Cineva a oprit curentul in Jurassic World si dinozaurii au scapat! Sari in vehiculul de cercetare cu Owen si Claire, si pleaca in jungla. Lanseaza dronele pentru a-i gasi pe Pteranodon si Gallimimus. Actioneaza lansatorul de plasa si ..
363,00 Lei
Evadarea din Stygimoloch Lego Jurassic World
Stoc 0
Producător: Lego Model: 75927
Evadarea din Stygimoloch Lego Jurassic WorldSuna alarma! Stygimolochul a evadat. Ajuta-l sa sparga usa laboratorului si sa provoace haos, rasturnand masa de lucru si facand tandari fereastra, apoi sa scape cu repeziciune.Paznicul nu-si va crede ochilor cand va vedea ca Stygimolochul se indreapta spr..
210,00 Lei
Dilophosaurus in libertate Lego Jurassic World
Stoc 0
Producător: Lego Model: 75934
Dilophosaurus in libertate Lego Jurassic WorldExploreaza LEGO Jurassic World cu Owen Grady si construieste drona lui pentru a ingriji dinozaurul. Cunoaste-l pe Hudson Harper, un copil care stie tot ce se poate sti despre dinozauri si construieste taraba in forma de cap de dinozaur cu caramizi LEGO. ..
165,00 Lei
Carnotaurus Lego Jurassic World
Stoc 0
Producător: Lego Model: 75929
Carnotaurus Lego Jurassic WorldAdaposteste-te! Treaba se incinge pe Isla Nublar, pe masura ce vulcanii insulei incep sa erupa si apare un Carnotaurus necrutator. Prinde viteza maxima cu camionul si ajuta-i pe Owen, Franklin si Claire sa scape de rocile de lava si de animalul de prada. Ascunde-te in ..
410,00 Lei
Atacul avanpostului Lego Jurassic World
Stoc 0
Producător: Lego Model: 75931
Atacul avanpostului Lego Jurassic WorldRespinge atacul dinozaurilor! Dilophosaurus strapunge apararea paznicilor si singura sansa pe care o mai au este sa traga cu pistolul tranchilizant si sa se salveze. Sari de pe macara, gaseste binoclul si asigura-te ca lovesti tinta si salvezi de distruger..
308,00 Lei
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)