Categorii
Cos Cumparaturi

Jurassic World

Producător: Lego Model: 75934
Dilophosaurus in libertate Lego Jurassic WorldExploreaza LEGO Jurassic World cu Owen Grady si construieste drona lui pentru a ingriji dinozaurul. Cunoaste-l pe Hudson Harper, un copil care stie tot ce se poate sti despre dinozauri si construieste taraba in forma de cap de dinozaur cu caramizi LEGO. ..
150,00 Lei
Producător: Lego Model: 75937
Triceratops dezlantuit Lego Jurassic WorldIesi la o plimbare pe formidabilul Carusel nou cu oua LEGO Jurassic World cu Simon Masrani si Allison Miles. Dar, atentie, s-a produs o pana de curent si puternicul Triceratops a spart gardul si a scapat.Sari in buggy cu Owen Grady si goneste pentru a salva ..
330,00 Lei
Producător: Lego Model: 75935
Infruntarea Baryonyx Vanatoarea de comori Lego Jurassic WorldGrabeste-te sa opresti periculoasa vanatoare de comori a lui Danny Nedermeyer si Sinjin Prescott in LEGO Jurassic World! Potrivit legendei, in jungla exista o comoara ascunsa, iar Danny si Sinjin au o harta si o banda video veche care ii a..
350,00 Lei
Producător: Lego Model: 75938
Lupta T rex contra Dino Mech Lego Jurassic WorldDanny Nedermeyer hoinareste prin parcul Jurassic World in uriasul sau Dino-Mech avand misiunea de a fura comoara ascunsa in vulcanul Isla Nublar. Dar trebuie sa-l infrunte mai intai pe puternicul T. rex. Sari in barca cu Owen Grady, Claire Dearing, Vic..
490,00 Lei
Urmarirea Velociraptorului Lego Jurassic World
Stoc 0
Producător: Lego Model: 75932
Urmarirea Velociraptorului Lego Jurassic WorldSsss ... in fata camerei de comanda e un Velociraptor care pandeste! Ascunde-te sa nu te vada vicleanul dinozaur. Ajuta-l pe Alan Grant, Ellie Sattler, Lex Murphy si Tim Murphy sa-l pacaleasca pe Velociraptor ascunzandu-se in bucatarie pentru a se feri d..
260,00 Lei
Urmarirea Pteranodonului Lego Jurassic World
Stoc 0
Producător: Lego Model: 75926
Urmarirea Pteranodonului Lego Jurassic WorldA venit timpul de evacuare. Acest Pteranodon trebuie salvat de vulcanul care erupe, dar e un zburator rapid, asa ca ajuta-l pe Owen si pe vanator sa sara in masina de teren de mare viteza si sa goneasca prin Isla Nublar pentru a-l salva.Recupereaza-i oul s..
130,00 Lei
Urmarirea elicopterului albastru Lego Jurassic World
Stoc 0
Producător: Lego Model: 75928
Urmarirea elicopterului albastru Lego Jurassic WorldAtentie la capcana. Prea tarziu. Blue a fost pacalit sa intre in cusca la vederea mancarii lasate de Wheatley si de pilot. Sari pe quadbike si goneste dupa dinozaurul aliat al lui Owen, inainte ca vanatorii rai sa zboare cu el in elicopter. Trage c..
260,00 Lei
Furia Indoraptorului pe Mosia Lockwood Lego Jurassic World
Stoc 0
Producător: Lego Model: 75930
Furia Indoraptorului pe Mosia Lockwood Lego Jurassic WorldPrins in flagrant. Gaseste un ascunzis sigur pe mosie si ramai calm in timp ce inversunatul Indoraptor sparge ferestrele. Asteapta ajutorul de la Owen, Claire si Blue, si foloseste tot ce ai la indemana pentru a te lupta cu dinozaurul dezlant..
700,00 Lei
Evadarea din Stygimoloch Lego Jurassic World
Stoc 0
Producător: Lego Model: 75927
Evadarea din Stygimoloch Lego Jurassic WorldSuna alarma! Stygimolochul a evadat. Ajuta-l sa sparga usa laboratorului si sa provoace haos, rasturnand masa de lucru si facand tandari fereastra, apoi sa scape cu repeziciune.Paznicul nu-si va crede ochilor cand va vedea ca Stygimolochul se indreapta spr..
210,00 Lei
Carnotaurus Lego Jurassic World
Stoc 0
Producător: Lego Model: 75929
Carnotaurus Lego Jurassic WorldAdaposteste-te! Treaba se incinge pe Isla Nublar, pe masura ce vulcanii insulei incep sa erupa si apare un Carnotaurus necrutator. Prinde viteza maxima cu camionul si ajuta-i pe Owen, Franklin si Claire sa scape de rocile de lava si de animalul de prada. Ascunde-te in ..
410,00 Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in scopul imbunatatirii serviciilor noastre si a protectiei anti-spam si anti-malware.Politica de confidentialitate si Termenii de utilizare au fost actualizate pentru a le adapta la noul Regulament privind protectia generala a datelor (GDPR).