Categorii
Cos Cumparaturi

Triciclete

(14 produse)

Ce modalitate mai potrivita de a le permite celor mici sa se joace in voie decat cu aceste minunate triciclete pentru copii? Cu sau fara pedale, aceste mici vehicule cu trei roti vor anima orice ora de joaca! Alaturi de parinti sau de alti copii de-o varsta, copiii se vor distra de minune pe aceste triciclete in culori si forme care mai de care, simple sau sport! Recomandate pentru copii de peste 12 luni, tricicletele de la Kizo.ro sunt un cadou perfect pentru orice ocazie! Alege varianta potrivita, cu/sau fara acoperis si maner de impins.

Tricicleta fara pedale Ride-on Djeco
-20 %
Producător: Djeco Model: DJ00204
Tricicleta fara pedale Ride-on DjecoO jucarie clasica, mult dorita de toti- copilasi sau parinti. Confectionata din lemn si plastic, cu vopsea non toxica, conform reglementarilor EN71&ASTM. AVERTISMENT: Se recomanda supravegherea cu atentie a copilului de catre un adult, in timpu..
355,99 Lei 445,00 Lei
Tricicleta Sport 4 in 1 roz cu alb Little Tikes
Stoc 0
Producător: Little Tikes Model: LT63436
Tricicleta Sport 4 in 1 roz cu alb Little TikesTricicleta sport 4 in 1 roz cu alb de la Little Tikes este o alegere excelenta pentru copiii si parintiii care apreciaza confortul si calitatea. Design modern, culori vii precum si multe solutii practice pentru a face mersul pe bicicleta jocul favorit a..
770,00 Lei
Tricicleta Sport 4 in 1 rosu cu alb Little Tikes
Stoc 0
Producător: Little Tikes Model: LT63434
Tricicleta Sport 4 in 1 rosu cu alb Little TikesTricicleta sport 4 in 1 rosu cu alb de la Little Tikes este o alegere excelenta pentru copiii si parintiii care apreciaza confortul si calitatea. Design modern, culori vii precum si multe solutii practice pentru a face mersul pe bicicleta jocul favorit..
770,00 Lei
Tricicleta Sport 4 in 1 albastru cu alb Little Tikes
Stoc 0
Producător: Little Tikes Model: LT63435
Tricicleta Sport 4 in 1 albastru cu alb Little TikesTricicleta sport 4 in 1 albastru cu alb de la Little Tikes este o alegere excelenta pentru copiii si parintiii care apreciaza confortul si calitatea. Design modern, culori vii precum si multe solutii practice pentru a face mersul pe bicicleta jocul..
770,00 Lei
Tricicleta Primara 4 in 1 multicolora Little Tikes
Stoc 0
Producător: Little Tikes Model: LT62735
Tricicleta Primara 4 in 1 multicolora.Tricicleta 4 in 1 de la Little Tikes este o alegere excelenta pentru copiii si parintiii care apreciaza confortul si calitatea. Design modern, culori vii precum si multe solutii practice pentru a face mersul pe bicicleta jocul favorit al celor mici. Modelul disp..
605,00 Lei
Tricicleta Perfect Fit 4 in1 albastra Little Tikes
Stoc 0
Producător: Little Tikes Model: LT64370
Tricicleta Perfect Fit 4 in1 albastra.Tricicleta 4in1 albastra de la Little Tikes este o alegere excelenta pentru copiii si parintiii care apreciaza confortul si calitatea. Design modern, culori vii precum si multe solutii practice pentru a face mersul pe bicicleta jocul favorit al celor mici. Carac..
660,00 Lei
Tricicleta Perfect Fit 4 in 1 turcoaz Little Tikes
Stoc 0
Producător: Little Tikes Model: LT63869
Tricicleta Perfect Fit 4 in 1 turcoaz Little TikesTricicleta 4in1 turcoaz de la Little Tikes este o alegere excelenta pentru copiii si parintiii care apreciaza confortul si calitatea. Design modern, culori vii precum si multe solutii practice pentru a face mersul pe bicicleta jocul favorit al celor ..
660,00 Lei
Tricicleta Perfect Fit 4 in 1 roz Little Tikes
Stoc 0
Producător: Little Tikes Model: LT63965
Tricicleta Perfect Fit 4 in 1 roz Little TikesCaracteristici: scaun si spatar reglabil, suport confortabil si detasabil pentru picioare, compartiment pentru bagaje. Rotile sunt confectionate din cauciuc silentioas. In plus, produsul include centura de siguranta reglabila, pedale anti-alunecare, iar ..
660,00 Lei
Tricicleta colorata Girafa Little Tikes
Stoc 0
Producător: Little Tikes Model: LT62717
Tricicleta colorata Girafa Little TikesTricicleta colorat Girafa Little Tikes reprezinta calitate, siguranta si durabilitate. Copiii vor iubi tricicleta girafa de la Liitle Tikes. Fata sa prietenoasa ii va face pe copii sa zambeasca, iar formatul picior-podea il face usor de controlat. Scaunul ajust..
198,00 Lei
Tricicleta 4 in1 roz neon Little Tikes
Stoc 0
Producător: Little Tikes Model: LT63432
Tricicleta 4 in1 roz neon Little TikesTricicleta 4 in 1 roz neon de la Little Tikes este o alegere excelenta pentru copiii si parintiii care apreciaza confortul si calitatea. Design modern, culori vii precum si multe solutii practice pentru a face mersul pe bicicleta jocul favorit al celor mici. Mod..
660,00 Lei
Tricicleta 4 in1 albastra Neon Little Tikes
Stoc 0
Producător: Little Tikes Model: LT63433
Tricicleta 4 in1 albastra Neon Little TikesTricicleta 4 in 1 albastra neon de la Little Tikes este o alegere excelenta pentru copiii si parintiii care apreciaza confortul si calitatea. Design modern, culori vii precum si multe solutii practice pentru a face mersul pe bicicleta jocul favorit al celor..
660,00 Lei
Tricicleta 4 in 1 roz Little Tikes
Stoc 0
Producător: Little Tikes Model: LT63430
Tricicleta 4 in 1 roz Little TikesTricicleta 4 in 1 roz de la Little Tikes este o alegere excelenta pentru copiii si parintiii care apreciaza confortul si calitatea. Design modern, culori vii precum si multe solutii practice pentru a face mersul pe bicicleta jocul favorit al celor mici. Modelul disp..
605,00 Lei
Tricicleta 4 in 1 albastra Little Tikes
Stoc 0
Producător: Little Tikes Model: LT63431
Tricicleta 4 in1 albastra Little TikesTricicleta 4 in 1 albastra de la Little Tikes este o alegere excelenta pentru copiii si parintiii care apreciaza confortul si calitatea. Design modern, culori vii precum si multe solutii practice pentru a face mersul pe bicicleta jocul favorit al celor mici. Mod..
605,00 Lei
Tricicleta 3 in1 invata sa pedalezi Little Tikes
Stoc 0
Producător: Little Tikes Model: LT48493
Tricicleta 3 in1 invata sa pedalezi Little TikesTricicleta sport 3 in 1 Invata sa pedalezi de la Little Tikes este o alegere excelenta pentru copiii si parintiii care apreciaza confortul si calitatea. Design modern, culori vii precum si multe solutii practice pentru a face mersul pe bicicleta j..
407,00 Lei
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)