Categorii
Cos Cumparaturi

Ninjago

(57 produse)
Producător: Lego Model: 70685
Spinjitzu Burst Cole Lego NinjagoAjuta-l pe Cole sa-si stapaneasca abilitatile Spinjitzu cu acest set de joc NINJAGO super-grozav si distractiv. Fixeaza-l pe Cole intr-un spinner cu lame, pune-l pe rampa de lansare, apasa butonul si vezi cum decoleaza si se invarte in aer inainte de a se deschide pe..
55,00 Lei
Producător: Lego Model: 71716
Avatar Lloyd Capsula joc electronic Lego NinjagoUneste-ti fortele cu Digi Lloyd pentru a rezolva misterul orasului NINJAGO! Descopera de unde vin aceste masini de jocuri electronice si de ce dispar jucatorii? Teleporteaza-te prin masina de jocuri electronice in Imperiul suprem, si infrunta-l pe peri..
55,00 Lei
Producător: Lego Model: 70687
Spinjitzu Burst Lloyd Lego NinjagoUneste-ti fortele cu Burst Lloyd pentru a-l ajuta sa devina un maestru Spinjitzu cu acest set de joc super LEGO NINJAGO. Fixeaza-l pe Burst Lloyd in spinner-ul Spinjitzu, inconjurat de lame NINJAGO, pune-l pe rampa de lansare, apasa butonul si trimite-l zburand in a..
55,00 Lei
Producător: Lego Model: 71707
Robotul avion cu reactie al lui Kai Lego NinjagoZboara cu formidabilul Robot avion cu reactie al lui Digi Kai in cursa de cinci miliarde pentru a castiga unul dintre pretioasele Key-Tana, si pentru a evada din Imperiul suprem. Transforma-l din puternicul robot cu lame digi intr-un avion cu reactie, ..
110,00 Lei
Producător: Lego Model: 71700
Jungle Raider Lego NinjagoAliaza-te cu Lloyd si goneste cu acest Jungle Raider! Retraieste bataliile epice din Turnirul elementelor NINJAGO, in timp ce eroul tau ninja se lupta cu puternicii sai dusmani! Formidabila suspensie si cauciucurile mari din cauciuc ale acestui buggy il ajuta pe Lloyd sa st..
55,00 Lei
Producător: Lego Model: 70671
Calatoria lui Lloyd Lego NinjagoPorneste intr-o calatorie epica pe glacialul Never-Realm cu ninja Lloyd Garmadon NINJAGO si lupul sau! Lupta-te alaturi de el impotriva Razboinicului Vifor, la fortareata lui din sat. Fereste-te de sagetile arbaletei sale si riposteaza cu torta aprinsa si katana lui L..
88,00 Lei
Producător: Lego Model: 71715
Avatar Jay Capsula joc electronic Lego NinjagoJucatorii dispar peste tot in orasul NINJAGO! Aliaza-te cu Digi Jay pentru a-i urmari in periculoasa lume a jocurilor video a Imperiului suprem, si ajuta-l sa rezolve misterul. Care personaj vei alege sa fii? Iti poti proiecta si personaliza propriul ava..
55,00 Lei
Producător: Lego Model: 70684
Slam Spinjitzu Kai contra Samurai Lego NinjagoEchipeaza-te pentru un Spinjitzu Slam intens LEGO NINJAGO Kai contra Samurai, cu acest formidabil set de joc! Activeaza figurina Ninja de foc cu gluga sa Spinjitzu Interzis. Pune-l pe el si pe Samuraiul Vifor in spinnerele lor LEGO NINJAGO si izbeste lan..
110,00 Lei
Producător: Lego Model: 71714
Avatar Kai Capsula joc electronic Lego NinjagoAjuta-l pe Kai sa rezolve misterul disparitiei jucatorilor din orasul NINJAGO! Calatoreste prin masina de jocuri electronice in lumea periculoasa a jocurilor video a Imperiului suprem, pentru a investiga si a-l infrunta pe maleficul Unagami si pe acoliti..
55,00 Lei
Producător: Lego Model: 71704
Luptatorul Kai Lego NinjagoIa-ti zborul cu Kai si Lloyd in acest formidabil avion de lupta ninja! Retraieste scene celebre din sezonul 3 al serialului TV NINJAGO, cand eroii tai ninja se confrunta cu razboinicii Nindroid. Planeaza deasupra noului oras NINJAGO tragand cu lansatoarele cu arc asupra Ni..
220,00 Lei
Producător: Lego Model: 71703
Intrecere cu Avionul de lupta Lego NinjagoUneste-ti fortele cu Kai si Jay intr-o batalie palpitanta impotriva maleficului Lasha, un cercetas infricosator pentru tribul de serpi Venomari. Urca in ceruri, in avionul cu reactie super-rapid, urmarindu-l pe Lasha in masina sa sarpe la sol, dar fii atent ..
165,00 Lei
Producător: Lego Model: 70681
Slam Spinjitzu Lloyd Lego NinjagoStapaneste abilitatile Spinjitzu Slam cu Lloyd FS in lumea LEGO NINJAGO cu acest formidabil set de jucarii de constructie.Activeaza-l pe Ninja verde Lloyd Garmadon cu gluga sa Spinjitzu Interzis. Pune-l in spinnerul sau tornada si izbeste lansatorul pentru a-l face s..
55,00 Lei
Producător: Lego Model: 70665
Samurai Mech Lego NinjagoPiloteaza grozavul Samurai Mech cu Nya - deghizata in Samurai X.Fereste-te de atacurile cu sabia ale lui Kruncha si tine-te la distanta de securea de os a lui Nuckal. Riposteaza cu katana masiva si dubla katana a robotului. Trage cu lansatoarele de piroane si doboara-i pe ge..
88,00 Lei
Producător: Lego Model: 71706
Masina de viteza a lui Cole Lego NinjagoPrinde viteza cu masina lui Cole in timp ce acesta incearca sa scape din capcana periculosului joc video Imperiul suprem. Dar atentie! Digi Cole este urmarit de maleficul Hausner pe scutul sau planor, care vrea sa-l captureze cu arma sa cu lant si controler su..
55,00 Lei
Producător: Lego Model: 70668
Avionul de lupta al lui Jay Lego NinjagoZboara pentru a ajuta lupta Nya impotriva serpilor Serpentine cu Avionul de lupta al lui Jay.Sari in carlinga acestui avion cu reactie super-rapid si lanseaza-te spre cer. Desfasoara aripile pentru a descoperi lamele uriase de aur. Trage cu lansatoarele action..
220,00 Lei
Producător: Lego Model: 70686
Spinjitzu Burst Kai Lego NinjagoAliaza-te cu Burst Kai si dezvolta-i abilitatile Spinjitzu cu acest spectaculos set de joc NINJAGO. Pune-l pe Burst Kai in spinnerul Spinjitzu al lamelor NINJAGO de pe rampa de lansare, apasa butonul si trimite-l invartindu-se actiune. Imagineaza provocari amuzante si..
55,00 Lei
Producător: Lego Model: 70676
Robotul de Titan al lui Lloyd Lego NinjagoPaseste pe Never-Realm LEGO NINJAGO cu puternicul Robot Titan al lui Lloyd si cu Zane FS! Confrunta-te cu armata de Samurai Vifor a Generalului Vex. Dar atentie - Vex are arma sa puternica, Pergamentul Spinjitzu Interzis. Zdrobeste Samuraiul Vifor cu taietor..
407,00 Lei
Producător: Lego Model: 71720
Robot Firestone Lego NinjagoUneste-ti fortele cu eroul Kai, eroul Cole, eroul Nya si Robotul Piatra de foc, in lupta cu fortele intunecate si malefice din adancurile muntelui Shintaro. Robotul Piatra de foc este o arma puternica, avand doua sabii gigantice si actionata de luptatorii ninja, pentru a-..
407,00 Lei
Producător: Lego Model: 71702
Robot de aur Lego NinjagoAliaza-te cu Ninja de aur Lloyd, Wu si Robotul de aur pentru a-i infrunta pe fiorosii lor inamici. Robotul de aur este arma ninja suprema impotriva fortelor intunericului - manuind o katana gigant, acesta zdrobeste toti dusmanii. Sari in carlinga robotului pentru a-l infrunt..
220,00 Lei
Producător: Lego Model: 71708
Piata jucatorilor Lego NinjagoAlatura-te lui Digi Jay, Avatar Cole, Avatar Nya, Avatar Zane cel roz si aliatilor lor de la Piata jucatorului in lumea jocurilor video a Imperiului suprem. Aici poti alege o arma noua, o palarie noua pentru a te deghiza, sau poti cumpara un Key-Tana de colectie. Fii at..
198,00 Lei
Producător: Lego Model: 70674
Gheara de Foc Lego NinjagoAlatura-te lui Kai FS in lumea NINJAGO pentru o lupta ninja palpitanta contra imensului sarpe Gheara de Foc cu rasuflare de flacari, al vrajitoarei Serpentine Aspheera.Fereste-te de coada izbitoare si zornaitoare a lui Gheara de Foc. Fereste-te de lansatoarele sale cu piroa..
264,00 Lei
Producător: Lego Model: 71721
Dragonul Vrajitorului Craniu Lego NinjagoVino alaturi de eroul Kai, eroul Jay si eroul Nya intr-o lupta palpitanta impotriva inspaimantatorului Dragon al Vrajitorului Craniu, in interiorul Temnitelor din Shintaro. Fereste-te de dragonul care arunca o bila toxica de oase si paianjeni! Ai grija sa nu ..
462,00 Lei
Producător: Lego Model: 71712
Templul Imperial al Nebuniei Lego NinjagoUneste-ti fortele cu Digi Jay, Lloyd si Cole pentru a-l infrunta pe Unagami la templul sau periculos in batalia finala a Imperiului suprem. Fii atent cand urci turnul inselator, incearca sa eviti capcanele, si treci de Sushimi. Ajuns sus, foloseste toate cele..
462,00 Lei
Producător: Lego Model: 70683
Slam Spinjitzu Zane Lego NinjagoDu-ti abilitatile de Spinjitzu Slam la nivelul urmator cu jucaria spinner Zane FS LEGO NINJAGO. Activeaza figurina Ninja de gheata cu gluga sa Spinjitzu Interzis. Pune-l in spinnerul sau tornada si izbeste lansatorul pentru a-l face sa se invarta la viteza maxima. Iin..
55,00 Lei
Producător: Lego Model: 70675
Katana 4x4 L ego NinjagoGoneste prin Desertul osandei NINJAGO cu vehiculul ninja Katana 4x4 al lui Kai, cu acest captivant set LEGO. Deschide focul asupra Viperelor Char si Pyro cu lansatoarele cu arc. Zdrobeste inamicul cu taietorii suriken ai masinii ninja. Avanta-te intr-o batalie tornada Spinjit..
297,00 Lei
Producător: Lego Model: 71711
Dragonul cibernetic al lui Jay Lego NinjagoIa-ti zborul cu Dragonul cibernetic al lui Jay in lupte epice si palpitante in Imperiul suprem si in orasul NINJAGO! Trece aceasta formidabila creatura in mod de atac si trage cu lansatoare sale cu arc. Aliaza-te cu Digi Jay si Digi Nya calarind dragonul pe..
286,00 Lei
Producător: Lego Model: 71705
Destiny's Bounty Lego NinjagoImbarca-te pe Destiny's Bounty cu micii tai eroi ninja, infruntand periculosii lor inamici. Acest vapor impresionant este atat cartierul general al ninja, cat si o nava de lupta infricosatoare care stapaneste marile.Aliaza-te cu Zane, Jay, Cole si Wu, purtand armele lor ..
693,00 Lei
Producător: Lego Model: 70678
Castelul Imparatului Parasit Lego NinjagoUneste-ti fortele cu eroii LEGO NINJAGO Lloyd FS, Cole si Akita si pregateste-te de o lupta terifianta la Castelul Imparatului Parasit! Atentie la giganticul Dragon de gheata Interzis care pazeste castelul. Fereste-te de focurile arbaletei trase din castelul ..
550,00 Lei
Producător: Lego Model: 70682
Slam Spinjitzu Jay Lego NinjagoExerseaza Spinjitzu Slam si imbunatateste-ti abilitatile de tragator cu Jay FS. Activeaza figurina Ninja de fulger cu gluga sa Spinjitzu Interzis. Pune-l in spinnerul sau tornada si izbeste lansatorul pentru a-l face sa se invarta la viteza maxima. Apoi lanseaza rachet..
55,00 Lei
Producător: Lego Model: 70673
Shuri Copter Lego NinjagoAvanta-te in lupta cu formidabilul ShuriCopter al lui Zane contra Generalului Vex, pe glacialul Never-Realm. Invarte rotoarele si deschide focul cu lansatoarele rapide. Lanseaza-te intr-un atac Spinjitzu cu spinnerul tornada al razboinicului ninja Jay. Infrunta-l pe Generalu..
176,00 Lei
Afişare 1 - 30 din 57 (2 pagini)