Categorii
Cos Cumparaturi

Ninjago

Producător: Lego Model: 70666
Dragonul de aur Lego NinjagoIntra in batalia finala impotriva maleficului Stapanitor cu Ninja de aur Lloyd calare pe Dragonul sau de aur. Fi atent la arbaleta Cercetasului armatei de piatra si la sulita cu tais a Stapanitorului. Ataca cu aripile lame si cozile sabii. Apoi, surprinde inamicul cu salv..
100,00 Lei
Producător: Lego Model: 70671
Calatoria lui Lloyd Lego NinjagoPorneste intr-o calatorie epica pe glacialul Never-Realm cu ninja Lloyd Garmadon NINJAGO si lupul sau! Lupta-te alaturi de el impotriva Razboinicului Vifor, la fortareata lui din sat. Fereste-te de sagetile arbaletei sale si riposteaza cu torta aprinsa si katana lui L..
80,00 Lei
Producător: Lego Model: 70668
Avionul de lupta al lui Jay Lego NinjagoZboara pentru a ajuta lupta Nya impotriva serpilor Serpentine cu Avionul de lupta al lui Jay.Sari in carlinga acestui avion cu reactie super-rapid si lanseaza-te spre cer. Desfasoara aripile pentru a descoperi lamele uriase de aur. Trage cu lansatoarele action..
200,00 Lei
Producător: Lego Model: 70672
Motocicleta de teren a lui Cole Lego NinjagoStrabate Desertul osandei cu motocicleta de teren a lui ninja Cole NINJAGO! Strabate nisipurile cu senilele sale de omida si cu roata mare posterioara cu jante aurii. Uneste-ti fortele cu Kai in lupta contra Distrugatorului Pyro. Trage cu lansatoarele de p..
100,00 Lei
Producător: Lego Model: 70665
Samurai Mech Lego NinjagoPiloteaza grozavul Samurai Mech cu Nya - deghizata in Samurai X.Fereste-te de atacurile cu sabia ale lui Kruncha si tine-te la distanta de securea de os a lui Nuckal. Riposteaza cu katana masiva si dubla katana a robotului. Trage cu lansatoarele de piroane si doboara-i pe ge..
80,00 Lei
Producător: Lego Model: 70681
Slam Spinjitzu Lloyd Lego NinjagoStapaneste abilitatile Spinjitzu Slam cu Lloyd FS in lumea LEGO NINJAGO cu acest formidabil set de jucarii de constructie.Activeaza-l pe Ninja verde Lloyd Garmadon cu gluga sa Spinjitzu Interzis. Pune-l in spinnerul sau tornada si izbeste lansatorul pentru a-l face s..
50,00 Lei
Producător: Lego Model: 70684
Slam Spinjitzu Kai contra Samurai Lego NinjagoEchipeaza-te pentru un Spinjitzu Slam intens LEGO NINJAGO Kai contra Samurai, cu acest formidabil set de joc! Activeaza figurina Ninja de foc cu gluga sa Spinjitzu Interzis. Pune-l pe el si pe Samuraiul Vifor in spinnerele lor LEGO NINJAGO si izbeste lan..
100,00 Lei
Producător: Lego Model: 70682
Slam Spinjitzu Jay Lego NinjagoExerseaza Spinjitzu Slam si imbunatateste-ti abilitatile de tragator cu Jay FS. Activeaza figurina Ninja de fulger cu gluga sa Spinjitzu Interzis. Pune-l in spinnerul sau tornada si izbeste lansatorul pentru a-l face sa se invarta la viteza maxima. Apoi lanseaza rachet..
50,00 Lei
Producător: Lego Model: 70673
Shuri Copter Lego NinjagoAvanta-te in lupta cu formidabilul ShuriCopter al lui Zane contra Generalului Vex, pe glacialul Never-Realm. Invarte rotoarele si deschide focul cu lansatoarele rapide. Lanseaza-te intr-un atac Spinjitzu cu spinnerul tornada al razboinicului ninja Jay. Infrunta-l pe Generalu..
160,00 Lei
Producător: Lego Model: 70667
Vehiculele lui Kai si Zane Motociclete si snowmobilul Lego NinjagoAvanta-te in lupta si recupereaza Sabia focului cu Motocicleta Blade a lui Kai si Snowmobilul de stihie al lui Zane. Dar fii atent ,Lasha si Spitta au organizat o ambuscada, si au o cutie cu dinamita. Vireaza sau sari peste lantul de ..
150,00 Lei
Producător: Lego Model: 70645
Cole Dragonjitzu Lego NinjagoFii ninja cu extraordinarul Cole Dragonjitzu LEGO NINJAGO! Incepe-ti antrenamentul construind manerul din caramizi LEGO. Apoi aseaza-l pe Cole in capsula, ataseaza lama si aripile de dragon, si trage snurul de lansare. Poti face cascadorii aeriene uimitoare precum lovitu..
75,00 Lei
Producător: Lego Model: 70648
Zane Dragonjitzu Lego NinjagoUrca spre glorie ninja cu Zane Dragojitzu LEGO NINJAGO. Incepe-ti antrenamentul construind manerul din caramizi LEGO. Aseaza-l pe Zane in capsula, ataseaza lama si aripile de dragon, apoi trage snurul de lansare. Poti face cascadorii nebunesti precum cuibul dragonului si..
75,00 Lei
Producător: Lego Model: 70675
Katana 4x4 L ego NinjagoGoneste prin Desertul osandei NINJAGO cu vehiculul ninja Katana 4x4 al lui Kai, cu acest captivant set LEGO. Deschide focul asupra Viperelor Char si Pyro cu lansatoarele cu arc. Zdrobeste inamicul cu taietorii suriken ai masinii ninja. Avanta-te intr-o batalie tornada Spinjit..
270,00 Lei
Producător: Lego Model: 70661
Spinjitzu Zane Lego NinjagoDemonstreaza abilitati de ninja glaciale cu Spinjitzu Zane. Plaseaza minifigurina Zane LEGO NINJAGO in spinnerul sau Spinjitzu Tornada de gheata, alege modurile de atac, aparare sau viteza, si da-i drumul. Incearca noi tehnici, stabileste-ti propriile provocari Spinjitzu s..
50,00 Lei
Producător: Lego Model: 70683
Slam Spinjitzu Zane Lego NinjagoDu-ti abilitatile de Spinjitzu Slam la nivelul urmator cu jucaria spinner Zane FS LEGO NINJAGO. Activeaza figurina Ninja de gheata cu gluga sa Spinjitzu Interzis. Pune-l in spinnerul sau tornada si izbeste lansatorul pentru a-l face sa se invarta la viteza maxima. Iin..
50,00 Lei
Producător: Lego Model: 70674
Gheara de Foc Lego NinjagoAlatura-te lui Kai FS in lumea NINJAGO pentru o lupta ninja palpitanta contra imensului sarpe Gheara de Foc cu rasuflare de flacari, al vrajitoarei Serpentine Aspheera.Fereste-te de coada izbitoare si zornaitoare a lui Gheara de Foc. Fereste-te de lansatoarele sale cu piroa..
240,00 Lei
Producător: Lego Model: 70676
Robotul de Titan al lui Lloyd Lego NinjagoPaseste pe Never-Realm LEGO NINJAGO cu puternicul Robot Titan al lui Lloyd si cu Zane FS! Confrunta-te cu armata de Samurai Vifor a Generalului Vex. Dar atentie - Vex are arma sa puternica, Pergamentul Spinjitzu Interzis. Zdrobeste Samuraiul Vifor cu taietor..
370,00 Lei
Producător: Lego Model: 70670
Manastirea Spinjitzu Lego NinjagoAntreneaza-te cu Wu, Jay, Nya, Zane, Cole, Lloyd si Kai la Manastirea Spinjitzu.Exerseaza-ti abilitatile ninja cu platformele de lupta, centrele de antrenament Spinjitzu cu invartit de sabii.Varsta recomandata: +9 ani..
400,00 Lei
Producător: Lego Model: 70678
Castelul Imparatului Parasit Lego NinjagoUneste-ti fortele cu eroii LEGO NINJAGO Lloyd FS, Cole si Akita si pregateste-te de o lupta terifianta la Castelul Imparatului Parasit! Atentie la giganticul Dragon de gheata Interzis care pazeste castelul. Fereste-te de focurile arbaletei trase din castelul ..
500,00 Lei
Producător: Lego Model: 70659
Spinjitzu Kai Lego NinjagoDemonstreaza-ti abilitatile de ninja cu Spinjitzu Kai. Plaseaza minifigurina Kai LEGO NINJAGO in spinnerul sau Spinjitzu Tornada de foc, alege modurile de atac, aparare sau viteza, si da-i drumul. Incearca noi tehnici, stabileste-ti propriile provocari Spinjitzu si lupta-te..
50,00 Lei
Producător: Lego Model: 70677
Bounty de teren Lego NinjagoAlatura-te figurinelor de actiune ninja NINJAGO Wu, Kai, Jay, Nya si Cole FS in formidabilul lor centru de comanda mobil blindat ,Land Bounty.Condu camionul ninja prin nisiposul desert al osandei si invarte taietorii suriken. Avanta-te in lupta impotriva lui Aspheera si V..
650,00 Lei
Vehiculul nocturn al lui Lloyd Lego Ninjago
Stoc 0
Producător: Lego Model: 70641
Vehiculul nocturn al lui Lloyd Lego Ninjago Goneste intr-o lupta epica pentru masca Oni a urii cu viermele de noapte ninja al lui Lloyd. Urmareste motocicleta cu propulsie de piatra a lui Ultra Violet in modul de viteza. Treci in modul de atac pentru a deschide focul automat cu lansatoarele rap..
210,00 Lei
Stormbringer Lego Ninjago
Stoc 0
Producător: Lego Model: 70652
Stormbringer Lego NinjagoCalatoreste pe Stormbringer dragonul de fulger LEGO NINJAGO impreuna cu Jay, si lanseaza fulgere din gura sa.Dar ai grija, raufacatorul incearca sa inhate aceasta puternica creatura cu Lantul sau Vengestone. Arunca-l in aer cu coada sfichiuitoare a dragonului, in timp ce Zan..
200,00 Lei
Spinjitzu Nya si Wu Lego Ninjago
Out Of Stock
Producător: Lego Model: 70663
Spinjitzu Nya si Wu Lego NinjagoUneste-ti fortele cu Spinjitzu Nya si Wu si starneste o furtuna. Plaseaza minifigurina Nya LEGO NINJAGO in spinnerul sau Spinjitzu Tornada de apa si pe Wu in propriul sau spinner Spinjitzu tornada, alege modurile de atac, aparare sau viteza si da-i drumul! Incearca no..
100,00 Lei
Spinjitzu Lloyd contra Garmadon Lego Ninjago
Out Of Stock
Producător: Lego Model: 70664
Spinjitzu Lloyd contra Garmadon Lego NinjagoLupta-te pentru suprematia Spinjitzu cu Spinjitzu Lloyd contra Garmadon. Plaseaza-l pe Lloyd in spinnerul sau Spinjitzu Tornada de energie, si pe Lord Garmadon in spinnerul sau Spinjitzu Tornada de distrugere, alege modurile de atac, aparare sau viteza si ..
100,00 Lei
Spinjitzu Jay Lego Ninjago
Out Of Stock
Producător: Lego Model: 70660
Spinjitzu Jay Lego NinjagoFii ninja cu Spinjitzu Jay. Plaseaza minifigurina Jay LEGO NINJAGO in spinnerul sau Spinjitzu Tornada de fulger, alege modurile de atac, aparare sau viteza, si da-i drumul. Incearca noi tehnici, stabileste-ti propriile provocari Spinjitzu si lupta-te cu prietenii tai. Nu ex..
50,00 Lei
Spinjitzu Cole Lego Ninjago
Out Of Stock
Producător: Lego Model: 70662
Spinjitzu Cole Lego NinjagoFa pamantul sa se zguduie cu Spinjitzu Cole. Plaseaza minifigurina Cole LEGO NINJAGO in spinnerul sau Spinjitzu Tornada de pamant, alege modurile de atac, aparare sau viteza, si da-i drumul. Incearca noi tehnici, stabileste-ti propriile provocari Spinjitzu si lupta-te cu p..
50,00 Lei
Robotul balaur Ninja verde Lego Ninjago
Stoc 0
Producător: Lego Model: 70612
Robotul balaur Ninja verde Lego Ninjago Incaleca robotul-balaur in batalia impotriva maleficului tata al lui Ninja Verde, Garmadon,indrumat de inteleptul Wu, scoate propulsoarele ascunse ale balaurului robot si porneste spre inamic. Trage cu lansatoarele de piroane montate pe picior si activeaz..
260,00 Lei
Katana V11 Lego Ninjago
Stoc 0
Producător: Lego Model: 70638
Katana V11 Lego NinjagoUrmareste motocicleta lui Luke Cunningham cu teribila barca Katana V11 a lui Kai. Luke goneste pe langa canal, asa ca treci in modul de viteza pentru a-l prinde. Desfasoara propulsoarele pentru modul de atac si trage cu lansatoarele actionate cu arc. Apoi inhata katanele lui K..
100,00 Lei
Groapa dragonilor Lego Ninjago
Stoc 0
Producător: Lego Model: 70655
Groapa dragonilor Lego Ninjago Evita loviturile lansatorului dublu de rachete de pe acoperisul turnului de paza. Protejeaza-l pe Maestrul Dragon care poarta armura intreaga a dragonului.Goneste la Groapa dragonilor LEGO NINJAGO cu eroii ninja si elibereaza dragonii capturati de Baronul de fier ..
700,00 Lei
Afişare 1 - 30 din 38 (2 pagini)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in scopul imbunatatirii serviciilor noastre si a protectiei anti-spam si anti-malware.Politica de confidentialitate si Termenii de utilizare au fost actualizate pentru a le adapta la noul Regulament privind protectia generala a datelor (GDPR).