Categorii
Cos Cumparaturi

Ninjago

(5 produse)
Producător: Lego Model: 71700
Jungle Raider Lego NinjagoAliaza-te cu Lloyd si goneste cu acest Jungle Raider! Retraieste bataliile epice din Turnirul elementelor NINJAGO, in timp ce eroul tau ninja se lupta cu puternicii sai dusmani! Formidabila suspensie si cauciucurile mari din cauciuc ale acestui buggy il ajuta pe Lloyd sa st..
56,99 Lei
Producător: Lego Model: 71732
Batalie epica Jay vs Serpentine Lego NinjagoOfera copiilor creativi ocazia de a-si pune in scena propriile lupte cu rotiri si lovituri, cu aceasta impresionanta jucarie de constructie Set de lupta epica - Jay contra Serpentine (71732). Robustul set de joc ninja include o statuie sarpe din caramizi s..
56,99 Lei
Producător: Lego Model: 71735
Turneul Elementelor Lego NinjagoOfera copiilor ocazia de a pune in scena lupte spectaculoase din sezonul 4 al serialului TV LEGO NINJAGO cu acest set de joc Turnirul Elementelor (71735). Templul extrem de detaliat are o platforma de lupta, o platforma rotitoare cu arme, o arma spinner si o colectie ..
171,99 Lei
Producător: Lego Model: 71730
Batalie epica Kai vs Skulkin Lego Ninjago.Ofera copiilor ocazia de a juca lupte supreme intre bine si rau, intre eroul Kai si dusmanul sau de moarte Skulkin, cu acest set de lupta epica - Kai contra Skulkin. Cu o jucarie de lupta platforma rotitoare cool si un templu mic construit din caramizi, acea..
56,99 Lei
Producător: Lego Model: 71731
Batalie epica Zane vs Nindroid Lego NinjagoAcest impresionant Set de Lupta - Zane contra Nindroid dezvaluie copiilor propria lupta palpitanta intre ninja Zane si un razboinic robot Nindroid. Setul de mare actiune include de asemenea o fabrica Nindroid din caramizi si o jucarie de lupta rotitoare Juc..
56,99 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in scopul imbunatatirii serviciilor noastre si a protectiei anti-spam si anti-malware.Politica de confidentialitate si Termenii de utilizare au fost actualizate pentru a le adapta la noul Regulament privind protectia generala a datelor (GDPR).