Your Cart

Ninjago

Producător: Lego Model: 70645
Lego Ninjago - Cole Dragonjitzu.Fii ninja cu extraordinarul Cole Dragonjitzu 70645 LEGO NINJAGO! Incepe-ti antrenamentul construind manerul din caramizi LEGO. Apoi aseaza-l pe Cole in capsula, ataseaza lama si aripile de dragon, si trage snurul de lansare. Poti face cascadorii aeriene uimitoare prec..
75,00 Lei
Producător: Lego Model: 70648
Lego Ninjago - Zane Dragonjitzu.Urca spre glorie ninja cu Zane Dragojitzu 70648 LEGO NINJAGO! Incepe-ti antrenamentul construind manerul din caramizi LEGO. Aseaza-l pe Zane in capsula, ataseaza lama si aripile de dragon, apoi trage snurul de lansare. Poti face cascadorii nebunesti precum Cuibul drag..
75,00 Lei
Producător: Lego Model: 70653
Lego Ninjago - Firstbourne.Ajuta-i pe Kai si Cole sa o salveze pe Firstbourne - mama tuturor dragonilor - din ghearele Vanatorilor de dragoni! Bate din aripile puternicului dragon Firstbourne 70653 LEGO NINJAGO, pentru a zbura din calea lansatoarelor de piroane ale Elicopterului de vanatoare. Pocnes..
350,00 Lei
Producător: Lego Model: 70654
Lego Ninjago - Dieselnaut.Pericol! Baronul de fier, Heavy Metal, Zdrobitorul de cranii si Botnita ataca cu puternicul lor tanc Dieselnaut 70654 LEGO NINJAGO! Ia-ti armele si intra in lupta cu Teen Wu, Jay si Zane. Evita lansatoarele actionate cu arc si macaraua apucatoare de ninja ale tancului Diese..
500,00 Lei
Producător: Lego Model: 70612
Lego Ninjago - Robotul - Balaur Ninja Verde.Incaleca Robotul-balaur in batalia impotriva maleficului tata al lui Ninja Verde, Garmadon! indrumat de inteleptul Wu, scoate propulsoarele ascunse ale balaurului robot si porneste spre inamic. Trage cu lansatoarele de piroane montate pe picior si activeaz..
260,00 Lei
Producător: Lego Model: 70655
Lego Ninjago - Groapa Dragonilor.Goneste la Groapa Dragonilor 70655 LEGO NINJAGO cu eroii ninja si elibereaza dragonii capturati de Baronul de fier si de Vanatorii de dragoni! Evita loviturile lansatorului dublu de rachete de pe acoperisul turnului de paza. Protejeaza-l pe Maestrul Dragon care poart..
700,00 Lei
Producător: Lego Model: 70641
Lego Ninjago - Vehiculul Nocturn Al Lui Lloyd.Goneste intr-o lupta epica pentru Masca Oni a urii cu Viermele de noapte ninja al lui Lloyd! Urmareste Motocicleta cu propulsie de piatra a lui Ultra Violet in modul de viteza. Treci in modul de atac pentru a deschide focul automat cu lansatoarele rapide..
210,00 Lei
Producător: Lego Model: 70650
Lego Ninjago - Aripa Destinului.Construieste Aripa Destinului 70650 LEGO NINJAGO din ruinele Darului Destinului si lanseaza-te spre cer cu Kai! Zboara deasupra desertului si trage cu lansatoarele de piroane si cu lansatoarele actionate cu arc ale acestui extraordinar avion. Fereste-te de Jet Jack ca..
100,00 Lei
Producător: Lego Model: 70652
Lego Ninjago - Stormbringer.Calatoreste pe Stormbringer Dragonul de fulger 70652 LEGO NINJAGO impreuna cu Jay, si lanseaza fulgere din gura sa! Dar ai grija - raufacatorul incearca sa inhate aceasta puternica creatura cu Lantul sau Vengestone! Arunca-l in aer cu coada sfichiuitoare a dragonului, in ..
200,00 Lei
Producător: Lego Model: 70638
Lego Ninjago - Katana V11.Urmareste motocicleta lui Luke Cunningham cu teribila barca Katana V11 a lui Kai. Luke goneste pe langa canal, asa ca treci in modul de viteza pentru a-l prinde. Desfasoara propulsoarele pentru modul de atac si trage cu lansatoarele actionate cu arc. Apoi inhata katanele lu..
100,00 Lei
Producător: Lego Model: 70639
Lego Ninjago - Cursa Sarpelui Jaguar.Concureaza cu super grozava motocicleta a lui Zane impotriva demonicei Motociclete Oni a Domnului E. Desfasoara lansatoarele de piroane si indreapta-le spre ticalosul Fiii lui Garmadon. Fereste-te de lamele taietoare cu tepi si lansatoarele de piroane ale Motocic..
150,00 Lei
Producător: Lego Model: 70618
Lego Ninjago - Destiny'S Bounty.Alatura-te lui Kai, Lloyd, Zane, Nya, Jay si Cole la antrenamentul ninja la bordul imensei nave zburatoare a lui Wu, Darul destinului! Construieste aceasta splendida nava cu panze decorate, arme ascunse, o baie, dormitor pentru Wu si arme ascunse. Descopera arma supre..
850,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 13 (2 pagini)
Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.