Your Cart

Christmas

Producător: Playmobil Model: PM9263
Ajutati-l pe Mos Craciun sa impacheteze cadourile de Craciun, pe masura ce face listele si le verifica de doua ori! Calendarul de Craciun Agent Secret contine 24 de surprise, cate una pentru fiecare zi pana la Craciun. Toate cele 24 de surprize alcatuiesc impreuna un cadou ce poate fi pastrat mult t..
130,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM5591
Impodobeste bradul de Craciun cu ornamentele ingerasi. Joaca-te cu ingerasii separati sau ataseaza-i de alte ornamente si le agatati in bradul de Craciun atunci cand ati terminat cu joaca Setul include 3 figurine ingerasi pentru agatat, 3 standuri ornament si alte accesorii..
90,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM5589
Reproduceti scena festiva a celor 3 magi. Joaca-te cu acest set, sau combina-l cu setul PM5588 Nasterea Domnului in iesle pentru mai multa distractie. Setul contine 3 figurine, o camila, o sa, monede de aur, o comoara in cufar si alte accesorii,..
90,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9008
Familia regala se bucura de o zi insorita de iarna pe lancul inghetat. Patinati cu grija peste lancul inghetat alaturi de familia regala de la Playmobil! Calendarul de Craciun Patinaj Regal contine 24 de surprize pe care sa le descoperi in fiecare zi pana la Craciun. Odata ce toate piesele sunt dezv..
130,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9007
Se pare ca hotul a furat bijuteriile, iar politia a plecat deja in urmarire! Oare va reusi politistul sa il captureze? Calendarul de Craciun Operatiunea Politiei de la Playmobil contine o multime de monede stralucitoare si 24 de surprize pe care sa le descoperi in fiecare zi pana la Craciun. Odata c..
130,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9009
Se pare ca Mos Craciun a sosit cu o multime de cadouri pentru cei mici! Calendarul de Craciun 1.2.3. Craciunul la ferma de la Playmobil contine 24 de surprize pe care sa le descoperi in fiecare zi pana la Craciun. Odata ce toate piesele sunt dezvaluite, veti completa peisajul de iarna cu o multime d..
140,00 Lei
Calendar Craciun- Atelierul Lui Mos Craciun Calendar Craciun- Atelierul Lui Mos Craciun
2-3 Days
Producător: Playmobil Model: PM9264
Ajutati-l pe Mos Craciun sa impacheteze cadourile de Craciun, pe masura ce face listele si le verifica de doua ori! Calendarul de Craciun Atelierul lui Mos Craciun contine 24 de surprise, cate una pentru fiecare zi pana la Craciun. Toate cele 24 de surprize alcatuiesc impreuna un cadou ce poate fi p..
130,00 Lei
Calendar Craciun - Ferma Calutilor Calendar Craciun - Ferma Calutilor
2-3 Days
Producător: Playmobil Model: PM9262
Ajutati-l pe Mos Craciun sa impacheteze cadourile de Craciun, pe masura ce face listele si le verifica de doua ori! Calendarul de Craciun Ferma calutilor contine 24 de surprise, cate una pentru fiecare zi pana la Craciun. Toate cele 24 de surprize alcatuiesc impreuna un cadou ce poate fi pastrat mul..
130,00 Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.