Categorii
Cos Cumparaturi

Christmas

(15 produse)
Producător: Playmobil Model: PM9493
Cofetaria Mosului si forme de biscuiti Playmobil ChristmasUn miros dulce, parfumat cu arome de sarbatoare se simte din cea mai frumoasa cofetarie de Craciun de la PLAYMOBIL. De cateva zile, Mos Craciun si ajutoarele sale, elfii muncesc de zor la cele mai gustoase prajiturele. Trebuie framantaat alua..
305,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9262
Calendar Craciun ferma calutilor PlaymobilAjutati-l pe Mos Craciun sa impacheteze cadourile de Craciun, pe masura ce face listele si le verifica de doua ori! Calendarul de Craciun Ferma calutilor contine 24 de surprise, cate una pentru fiecare zi pana la Craciun. Toate cele 24 de surprize alcatuiesc..
170,00 Lei
Producător: Playmobil Model: PM9486
Operatiunea Pompierilor Calendar Craciun Playmobil Christmas Timpul o sa treaca mult mai repede cu ajutorul noului calendar Craciun - Operatiunea pompierilor. In spatele celor 24 de usi se ascund diferite figurine din departamentul de pompieri. Pe un santier de constructii s-a scurs un butoi cu..
170,00 Lei
Sufrageria decorata de Craciun Playmobil Christmas
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9495
Sufrageria decorata de Craciun Playmobil Christmas Cea mai decorata sufragerie de Craciun de la PLAYMOBIL, unde magia sabatorilor de iarna este in toi. Pe masa se afla decoratiunile de craciun, globurile atarna in brad iar tablita in forma de brad este decorata cu cartonasele unde copiii si-au ..
136,00 Lei
Setul cu cei trei Magi Playmobil
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM5589
Setul cu cei trei Magi PlaymobilReproduceti scena festiva a celor 3 magi. Joaca-te cu acest set, sau combina-l cu setul PM5588 Nasterea Domnului in iesle pentru mai multa distractie. Setul contine 3 figurine, o camila, o sa, monede de aur, o comoara in cufar si alte accesorii.Varsta recomandata: 4-1..
99,00 Lei
Scena nasterii Domnului Playmobil Christmas
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9494
Scena nasterii Domnului Playmobil ChristmasScena nasterii Domnului cu lumina de la PLAYMOBIL vine sa-ti lumineze casa. In micul grajd Familia Sfanta s-a adunat, alaturi de animale, precum taurasul si magarusul. Lumina Craciunului straluceste. Setul are 2 picioruse pentru plasara acestuia in diverse ..
203,00 Lei
Sania lui Mos Craciuni cu reni Playmobil Christmas
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9496
Sania lui Mos Craciuni cu reni Playmobil Christmas Sania lui Mos Craciun cu reni de la PLAYMOBIL il ajuta pe mosu sa duca cadourile tuturor copiilor din intreaga lume. La sanie sunt inhamati 2 reni sprinteni si o lanterna care sa-i lumineze calea si sacul de cadouri. Acum ca totul este pregatit..
85,00 Lei
Petrecere Calendar Craciun Playmobil Christmas
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9485
Petrecere Calendar Craciun Playmobil Christmas Timpul o sa treaca mult mai repede cu ajutorul noului calendar Craciun - petrecere de la PLAYMOBIL. In spatele celor 24 de usi se ascund diferite figurine ce sunt gata de petrecere. Pana in ziua Craciunului toate usile vor fi deschise iar petrecere..
170,00 Lei
Ingerasii ornamentali de Craciun Playmobil
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM5591
Ingerasii ornamentali de Craciun PlaymobilImpodobeste bradul de Craciun cu ornamentele ingerasi. Joaca-te cu ingerasii separati sau ataseaza-i de alte ornamente si le agatati in bradul de Craciun atunci cand ati terminat cu joaca.Setul include 3 figurine ingerasi pentru agatat, 3 standuri ornament s..
99,00 Lei
Cei trei Magi Playmobil Christmas
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9497
Cei trei Magi Playmobil Christmas Din departare se zaresc cei trei magi de la PLAYMOBIL, ce duc vestea cea mare in lume, si merg sa-l vada pe Iisus. Drept cadou de nastere acestia duc cu ei smirna, aur si tamaie. Toti trei sunt nerabdatori sa ajunga la micul grajd sa-l intampine cu cadouri. Set..
102,00 Lei
Calendar Craciunul la Ferma Playmobil 1.2.3
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9009
Calendar Craciunul la Ferma Playmobil 1.2.3Se pare ca Mos Craciun a sosit cu o multime de cadouri pentru cei mici! Calendarul de Craciun 1.2.3. Craciunul la ferma de la Playmobil contine 24 de surprize pe care sa le descoperi in fiecare zi pana la Craciun. Odata ce toate piesele sunt dezvaluite, vet..
154,00 Lei
Calendar Craciun patinaj pe gheata Playmobil
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9008
Calendar Craciun patinaj pe gheata PlaymobilFamilia regala se bucura de o zi insorita de iarna pe lancul inghetat. Patinati cu grija peste lancul inghetat alaturi de familia regala de la Playmobil! Calendarul de Craciun Patinaj Regal contine 24 de surprize pe care sa le descoperi in fiecare zi pana ..
143,00 Lei
Calendar Craciun operatiunea Politiei Playmobil
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9007
Calendar Craciun operatiunea Politiei PlaymobilSe pare ca hotul a furat bijuteriile, iar politia a plecat deja in urmarire! Oare va reusi politistul sa il captureze? Calendarul de Craciun Operatiunea Politiei de la Playmobil contine o multime de monede stralucitoare si 24 de surprize pe care sa le d..
143,00 Lei
Calendar Craciun atelierul lui Mos Craciun Playmobil
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9264
Calendar Craciun atelierul lui Mos Craciun PlaymobilAjutati-l pe Mos Craciun sa impacheteze cadourile de Craciun, pe masura ce face listele si le verifica de doua ori! Calendarul de Craciun Atelierul lui Mos Craciun contine 24 de surprise, cate una pentru fiecare zi pana la Craciun. Toate cele 24 de..
143,00 Lei
Calendar Craciun agent secret Playmobil
Stoc 0
Producător: Playmobil Model: PM9263
Calendar Craciun agent secret PlaymobilAjutati-l pe Mos Craciun sa impacheteze cadourile de Craciun, pe masura ce face listele si le verifica de doua ori! Calendarul de Craciun Agent Secret contine 24 de surprise, cate una pentru fiecare zi pana la Craciun. Toate cele 24 de surprize alcatuiesc impre..
143,00 Lei
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)