Categorii
Cos Cumparaturi

Sapun si Gel de dus Bebe

(8 produse)

Igiena si ingrijirea corporala este extrem de importanta, mai ales pentru bebelusi. Nu uita, pielea este primul strat de protectie de care micutii nostri dispun. De aceea, am creat in aceasta categorie de site una dintre cele mai bune colectii de produse pentru baie - sapunuri si geluri lichide organice, pentru bebelusi si copii. Produsele noastre (pentru fetite si baieti), marca BubbleEco ori Quaranta Settimane, in diferite volume si dimensiuni, au specificatii prezentate clar si sunt insotite de recomandari si detalii legate de utilizare.

Producător: BubbleEco Model: BB002
Gel de dus organic bebelusi si copii fetite 500ml BubbleEco.Gelul de dus organic contine vitamina E, nalba, musetel si seminte de in care catifeleaza si hidrateaza pielea delicata a copilului, protejand in acelasi timp pH-ul natural al pielii. Produsul are un efect calmant asupra pielii iritate si i..
85,00 Lei
Producător: BubbleEco Model: BB001
Gel de dus organic bebelusi si copii baieti 500ml BubbleEco.Gelul de dus organic contine vitamina E, nalba, musetel si seminte de in care catifeleaza si hidrateaza pielea delicata a copilului, protejand in acelasi timp pH-ul natural al pielii. Produsul are un efect calmant asupra pielii iritate si i..
85,00 Lei
Producător: BubbleEco Model: BB004
Sapun lichid organic bebelusi si copii 500ml BubbleEco.Sapun organic, cu aroma placuta, sapun lichid pentru copii si bebelusi care contine vitamina E si musetel, care inmoaie si hidrateaza pielea delicata a copilului, garantand igiena zilnica. Consistenta delicata a sapunului si a proprietatilor ant..
85,00 Lei
Sapun organic pentru igiena intima pentru copii si adulti 50ml
Stoc 0
Producător: BubbleEco Model: BB026
Sapun organic, parfum plăcut, igienă intimă pentru întreaga familie, care, datorită vitaminei E și a mușețelului, înmoaie și hidratează pielea din împrejurimile intime, garantând o igienă adecvată în fiecare zi. Consistența delicată a proprietăților lichide și antibacteriene lasă pielea curată și de..
19,00 Lei
Sapun lichid organic pentru copii si adulti 50ml
Stoc 0
Producător: BubbleEco Model: BB025
Sapun lichid organic pentru copii si adulti 50mlSapun organic cu o aroma placuta pentru intreaga familie, care datorita vitaminei Esi A si a extractelor de plante va inmuia pielea, garantand igiena zilnica. Consistenta delicata a sapunului si a proprietatilor antibacteriene va lasa pielea curata si ..
19,00 Lei
Sapun lichid organic pentru bebelusi si copii 50ml
Stoc 0
Producător: BubbleEco Model: BB021
Sapun lichid organic pentru bebelusi si copii 50mlSapun organic, cu o aroma placuta, sapun lichid pentru copii si bebelusi, care, datorita vitaminei E si musetelului, inmoaie si hidrateaza pielea delicata a copilului, garantand o igiena eficienta si adecvata. Consistenta delicata a sapunului si a pr..
19,00 Lei
Gel de dus organic pentru bebelusi si copii fetite 50ml
Stoc 0
Producător: BubbleEco Model: BB019
Gel de dus organic pentru bebelusi si copii fetite 50mlGel de dus organic pentru bebelusi si copii fetite,usor de imbaiat pentru bebelusi si copii care contine vitamina E, nalba, musetel si seminte de in, care inmoaie si hidrateaza tenul delicat al copilului protejand in acelasi timp pH-ul natural ..
19,00 Lei
Gel de dus organic pentru bebelusi si copii baieti 50ml
Stoc 0
Producător: BubbleEco Model: BB018
Gel de dus organic pentru bebelusi si copii baieti 50mlGel de dus organic pentru bebelusi si copii baieti, usor de imbaiat pentru beblusi si copii care contine vitamina E, nalba, musetel si seminte de in, care inmoaie si hidrateaza tenul delicat al copilului protejand in acelasi timp pH-ul natural a..
19,00 Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)